• header

WEDNESDAY LOOK

kenza_zouiten_pioneer_grey_02 kenza_zouiten_pioneer_grey_09 kenza_zouiten_pioneer_grey_13kenza_zouiten_pioneer_grey_08 kenza_zouiten_pioneer_grey_07 kenza_zouiten_pioneer_grey_11 kenza_zouiten_pioneer_grey_14 kenza_zouiten_pioneer_grey_05 kenza_zouiten_pioneer_grey_06

Brands and adlinks: Coat here and shoes here from Ivyrevel // Cheap Monday sweater here // jeans from Topshop // Prada sunglasses // Chanel boy bag

Hej bloggen! Sent inlägg idag pga en massa möten idag. Nu börjar jag varva ner lite, vi är bara några få kvar på kontoret så jag sitter och spelar Bruno Mars på högsta volym och sjunger mig hes haha. Blev SÅ glad när jag såg att han släpper ny musik om några dagar!!!! SOM JAG VÄNTAT! Fatta att senaste albumet kom 2012. Fleeera år sedan. Har verkligen lyssnat sönder den (och Doo-wops & Hooligans) så ny musik från världens bästa artist är verkligen efterlängtat.

Såhär ser jag iallafall ut idag! Världens längsta armar på tröjan haha… Men jag älskar vår nya ullkappa, varm och skön. Finns även i svart! Förresten, vi har startat vår mid-season sale med upp till 50% rabatt på utvalda produkter. Ni hittar hela rean här! (I samarbete med Ivyrevel)

// Hey guys! Late post today because of lots of meetings today. Now I’m starting to cool down a bit, we’re just a few people left at the office so I’m sitting here playing Bruno Mars and singing loud as hell haha. I was SO happy when I saw that he’s releasing new music in a few days!!!! I’VE BEEN WAITING FOR SO LONG! So sick that the last album was in 2012. Maaaany years ago. I’ve been listening to his 2 albums for so long now so I’m really looking forward to some new music from the world’s best artist.

Anyway, this is what I look like today! I The world’s longest sleeves on the sweater haha… Love our new wool coat though, it’s warm and nice. We also have it in black! Btw, we started our mid-season sale with up to 50% off on selected items. You can find the whole sale here! (In collaboration with Ivyrevel)

68 Comments

Anja

If there’s anything I love about you, it’s your fall/winter outfits. Sooo minimal, yet so amazingly chic!
Love,
Anja

Reply
Sofia

Den perfekta kappan!! Har varit ute efter en sån så länge nu. Vilken storlek har du?

Reply
Stefanie Roring

Hey Kenza :)

I love those overknee boots that you wear, looks like they are from your amaying brand ivyrevel but unfortunately i can’t find them on your website. are they maybe not out for sale yet? Thank you for your answer and for inspiring me everyday with your blog!
best regards from Germany,
Stefanie

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: We’re still waiting for the Dita boots! Hopefully they’ll arrive soon. xx

Reply
Alexandra

Hej Kenzza! Kan du lägga ut en direktlänk till byxorna? Har varit på jakt efter dem perfekta svarta jeansen med ”open knees”, hade verkligen gjort min dag. Älskar hela outfiten, bästa inspon :D KRAM!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Köpte dem i butik i New York! Men det finns massa liknande på Asos. :-)

Reply
Barus

Omg! I love the coat, it looks soo cozy and the color of the shoes is just perf! I wish I could buy these but Ivyrevel doesnt send to Czech republic..(

Reply
Ellen

Du klär dig alltid i sådant som är skönt för ögat att titta på, färgskalor som liksom är tilltalande på alla sätt och fis.

Reply
Elisa

Hi Kenza, I have just read your post called “unfortunately I’m not perfect” and I wanted to share my thoughts with you.
I am angry and I don’t know why. I feel angry something like 25/30 times a day. This is ruining my life, I am ruining my life because people don’t like me and I hate myself for this, I feel guilty for being always angry. I fight with my boyfriend, my family and my friends for stupid stuffs because I am always angry. I am nervous and I am not good, and I say to myself it’s because I don’t like my job, because I don’t have enough money and because I don’t have time to do what I really want to do. But I recently understood this is a lie. Happiness starts from the inside. Happiness does not come from what I have and what I do. Happiness IS NOT linked to success. Think about it: if I have a need and I satisfy it, a new need will come later, endlessly. So, that’s what I am trying to do and what I suggest you to to: work on yourself and try to be happy. If you accept yourself you will be able to improve, if you accept other people you will be more understanding. Your problems will still be there, you will still have negative feelings, but they will soon go away, because you will be able to focus on solutions. You can meditate, read books, go to the psychologist (I am trying all of these to find the perfect one for me) choose the best solution for you, but remember that feelings are a reaction to what happens outside, so you have to work on the inner part of you to change your reactions.

Reply
Eva

Hurra, äntligen en riktigt snygg kappa med över 80% ull i! Bra att kunna vara både snygg och varm :)

Reply
Dilek

Hej Kenza!
Jag vet inte om ni är medvetna om det men ivy revel’s hemsida är typ omöjlig att besöka när jag sitter med min padda. Den rutan som kommer upp att man ska anmäla sig till nyhetsbrevet går inte att klicka ner för att krysset liksom inte går att nå. Ville bara att du skulle veta det ;)

Reply
Sandra Enberg

När kommer kappan in i lager igen i storlek 36? Ungefär, så jag vet om jag kan vänta tills dess! Verkligen den perfekta kappan, love it! :)

Reply
Ellen

Hej,
Hur höga är skornas klack? Letat överallt på hemsidan. Tacksam för svar :)

Reply
Angelica

Hej Kenza! Tänkte beställa hem
Skorna du har på dig, men jag undrar: hur är de i storleken? Jag pendlar mellan 38 och 39 men tänker eftersom de är lite spetsigare bör jag köra på 39? :) kram

Reply
Jaye

Really feel like I need to get a coat like this! Love the way you styled the jumper with the jacket!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*