• header

FLUFFY GREEN

kenza_zouiten_fawn_02 kenza_zouiten_fawn_11 kenza_zouiten_fawn_05kenza_zouiten_fawn_08 kenza_zouiten_fawn_06 kenza_zouiten_fawn_10 kenza_zouiten_fawn_12kenza_zouiten_fawn_07

In collaboration with Ivyrevel: wearing the faux fur jacket Fawn here (I’m wearing size 36) // jeans from Asos // shoes from Zara // bag from Balenciaga // watch from Larsson and Jennings // scarf from Ivyrevel

Haha jag ser nästan ut som vårt nya badrum idag. Vi har nämligen beställt jättefint marockanskt kakel för golvet som är mönstrat i färgerna mörkgrönt, vitt och svart. Det tillsammans med alla gulddetaljer vi kommer ha (dusch, kran etc) och voila – där har ni min outfit!

Vi kommer dock ha vitt kakel på väggarna och allt annat i vitt så som toalett, tvättmaskin/torktumlare etc (alltså RYSER av tanken att vi äntligen kommer ha egen tvättmaskin. och DISKMASKIN!! halleluja!) så badrummet kommer inte kännas såhär mörkt. ;-)

Vi kom precis hem från jobbet så nu blir det soffhäng med lite käk och Ray Donovan, en serie vi precis börjat kolla på!

// Haha I almost look like our new bathroom today. We ordered a beautiful Moroccan floor tile and the pattern is in dark green, white and black. Together with all the golden details we will add (shower etc) and voila – there’s my outfit!

We will have white tiles on the walls though and all the other stuff in white such as toilet, washing machine/dryer etc (seriously just the thought of finally having our own washing machine makes me shiver. and a DISHWASHER!! hallelujah!) so the bathroom wont be this dark. ;-)

We just got home from work so now it’s time for dinner and Ray Donovan, a tv series we just started watching!

46 Comments

Maria

You need to watch How to get away with muderer. I think you’ll like it :)

And I can’t wait to see your new apartment!!

Reply
L

Du är så fin!! Och guuuud va ditt hår har växt!! Gör du någonting speciellt för att det ska växa?? (Äter nå hårtabletter eller liknande) Kan inte du skriva ett inlägg om ditt hår? Typ hur ofta du klipper dig, om du anvönder något speciellt shampoo & balsam? sover du med fläta? osvosv;-) kram

Reply
Mia

Hej kan du snälla svara på om ni kommer att få in pioneer kappan igen? Dör för att få köpa den!!!!!

Reply
Celinda

reminds me much of the balmain jacket with h&m last year. are the similarities / many almost identical pieces ivy revel has with balmain intentional? I mean, you must be aware of that since you are a balmain fan. I love Ivy Revel pieces, but it’s hard to find anything unique in them – I’m not sure I know what the brand is or what is unique to just Ivy revel since it just kind of reminds me of other brands (mostly balmain). I understand that big & cheap fashion houses like H&m mango or Zara mimic the styles of other high fashion brands, but that’s their thing – to have everything for much cheaper price. However Ivy revel’s pricing is more expensive and you advertise it as being exclusive – that’s when I expect something distinctly unique or fresh.

Reply
Inez

Hej! Vet inte om det bara gäller mig men jag kan inte längre se dina bilder på bloglovin! Hoppas det går att lösa.
Kram

Reply
Matilda

“Hett tips” om ni har tänkt ha mässing-blandare, eller mässing dusch.. de är väldigt jobbigt att sköta om. Man måste inprinicip putsa av kranen (med mässing-puts) efter varje gång man använt den.. MEN man kan ha guld, tapwell har en serie som heter “white gold” allt är suuuuper fint, och de är liknande “krom” så de är inte alls lika “jobbiga” som mässing. Mässing blir fläckigt och grönt/svart, tro mig jag har en mässing-blandade själv i köket! :) tack för en super bra blogg :* kram Matilda.

Reply
Sofia

Det låter som att badrummet kommer bli såå coolt! Ser verkligen fram emot alla bilder! :D
Ni har säkerligen rekat precis ALLT har stenkoll, men vågar inte låta detta gå osagt; vi har marockanst kakel på golvet i vårt badrum… det är kaos, man måste ta hand om det sjukt mycket för att det slits ner jätte snabbt och torkar ut. Plattorna är rätt gamla så det kanske finns “bättre” plattor på marknaden nuför tiden – jag har ingen aning, men dubbelkolla :)

Ha en härlig helg!
/Sofia

Reply
Sofia Eleonora

We will renovate our bathroom soon too and have NO IDEA what to do hehe. We want everything!!! So I’m exited to see how yours turned out, sounds so beautiful :)

Reply
Sajida Roshmi Alam

Hur fixar du ditt hår som på bilden, ser jätte fint och naturligt ut? Skulle bli jätte tacksam för svar, kram! ?

Reply
Mathilda

Älskar den gröna färgen och jackan överhuvudtaget. Men jag skulle aldrig kunna bära upp den som du <3

Reply
Raluca- Valentina Florea

Älskar gröna pälsen och skorna. Du är bäst på att klä sig snyggt! Undrar var detta vita hus ligger för jag letar alltid efter fina vita byggnader att fotas vid men hittar ej många.
Kram?

Reply
Clara

Matilda angående mässingsblandare så har Nivito 10 års garanti på sina blandare i mässing med en mässing i PVD som du aldrig behöver putsa. Grymt snygga bilder i sitt galleri att inspireras av.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*