• header

PHOTOSHOOT

kenza_zouiten_glossy_04 kenza_zouiten_glossy_02 kenza_zouiten_glossy_10kenza_zouiten_glossy_07 kenza_zouiten_glossy_05 kenza_zouiten_glossy_09 kenza_zouiten_glossy_03 kenza_zouiten_glossy_12 kenza_zouiten_glossy_08

Behind the scenes at today’s photoshoot with Glossybox

Såhär såg det ut idag på plåtningen! Jag har ett samarbete på gång med Glossybox inför julen och idag tog vi bilder för det. Filmar även en “follow me around”-vlogg idag så ni kommer få se mer av plåtningen i den. :-) Plåtningen gick iallafall jättebra, sånt himla underbart team och det var så kul! Fuskpälsen är från Ivyrevel (släpps på söndag), den svarta klänningen och de svarta klackarna med. Den ljusa klänningen är från Nakd.

Efter plåtningen åkte jag till kontoret för att jobba några timmar och nu ska jag iväg och träna barre. Vi hörs hemma! Tänkte göra ett inlägg med snapshots från min mobil igen då det verkade väldigt uppskattat!

// This is what it looked like at the photoshoot today! I’m doing a collaboration with Glossybox for Christmas and today we took some shots for that. I’m also shooting a “follow me around” vlog today so you’ll get to see more from the shoot in that vlog. :-) The shoot went really well, such a wonderful team and it was so much fun! The faux fur is from Ivyrevel (out on Sunday) and also the black dress + the black shoes. The other dress is from Nakd.

After the shoot I went to the office to work for a couple of hours, and now I’m off for a barre workout. I’ll update again when I’m home! I think I’m gonna make a post with snapshots from my phone again since you seemed to like that!

27 Comments

Songul

Det pärlbroderade plagget som hänger på klädstället på bild 3.. är de en jacka/ kavaj? kan du visa fler bilder och när kommer de ut?? puss

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är en klänning, ett av Ivyrevel’s showpieces för nästa år. :-)

Reply
Lotta

Åh va kul! Glossybox hade ett frågeformulär för ett tag sedan där dem frågade vem man helst önskade att dem hade samarbete med och jag önskade självklart Dig! Blir säkert smashing!

Reply
Sofia

Hej! Jag har varje gång jag läser din blogg genom bloglovin problem att se dina bilder, de laddar inte om jag inte klickar på dem separat. Kanske är det ett misstag från min sida men har inga problem med några av de andra bloggarna jag följer så tänkte bara kolla med dig om det är ett återkommande problem eller om det är, dom sagt, ett problem från min sida?

Reply
Dixi Wonderland

Ahh så vacker du är!
Så kul att du jobbar mer och mer med youtube! Din engelska är jätte bra och det är så roligt att få se mer av dig :)

Reply
Nea

Åh Gud vad roligt att du gör ett samarbete med dem! Har oxå önskat i deras formulär att ni skulle göra det i framtiden! Längtar extremt till din Box!
Puss och kram och du är grym!

Reply
Frida

Om kaktusen bleknat så är det nog för att den får för mycket solljus på sig (nästan alltid anledningen om växter bleknar). Prova att ställ den på en lite skuggigare plats. :)

Reply
Marra

Hej!
Är du medveten om att det inte går att handla från Ivyrevel utomlands. Jag bor i Australien och har försökt beställa, har lyckats lägga in adressen och allt. Men sedan när jag kommer till checkout så går det endast att välja Sweden i listan..
MVH!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Jag kollade med teamet och de hälsar att du måste vara inne på den australienska sidan (ej svenska) för att handla till Australien. Om du har nå mer frågor maila kundtjänst på [email protected] :-) Kram!

Reply
Nathalie

Hittar inte den svarta klänningen på deras hemsida ? Släpps den svarta klännigen och skorna på söndag också ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*