• header

BLACK/GREEN

kenza_zouiten_noir_lux_03 kenza_zouiten_noir_lux_02 kenza_zouiten_noir_lux_07 kenza_zouiten_noir_lux_06 kenza_zouiten_noir_lux_04 kenza_zouiten_noir_lux_05 kenza_zouiten_noir_lux_01

Jacket and knitted sweater from Ivyrevel (adlink) // jeans from J Brand // boots from Anine Bing // Prada sunglasses // Céline bag

Någon förstörde vår lilla outfitshoot idag haha. Ändå fett glad för det är ju fredag!! Så taggad på helg, kolla bara min fredagsmin. ;-) Det känns som att typ alla mina vänner ska ut ikväll men ärligt talat så lockar soffan mer, se en film och äta choklad typ. Så det ska jag nog göra! Vad ska ni hitta på?

HAHA juste, jag har ju verkligen haft för mig att Mani fyller år idag så han har fått sång och allt. Men det är ju den 22a han fyller… Tur att han är en hund och inte fattar någonting haha. Får spara hans nya leksak och ben till imorgon.

// Someone ruined our little outfit shoot today haha. I’m still happy tho because it’s Friday!! So happy about it, just look at my Friday face. ;-) It feels like all my friends are going out tonight but to be honest I’m more into staying at home, watching a movie and eat chocolate. So that’s what I’m gonna do! What are your plans?

HAHA btw, I was so sure that it was Mani’s birthday today so we sang to him and all that. But his birthday is the 22nd… Luckily he’s a dog so he doesn’t understand anything haha. I’ll have to save his new toy and treats until tomorrow.

37 Comments

Dixi Wonderland

Det var planerat att jag och min barndomsvän skulle ha tjejmiddag hemma hos mig men tyvärr blev hon sjuk så jag får äta middag själv istället :(

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Storlek 26/30 och 26/32! (kunde inte bestämma mig ang längden haha) Kram

Reply
johanna

älskar den gröna färgen, så fin!
För min del blir det soffan och filmmarathon, satt i en hormonspiral idag, så sitter med en hemsk mensvärk också. Så självömkan ikväll är total! haha

Reply
Linnea

Dina bilder har tyvärr inte funkat att se den senaste veckan/veckorna om man tittar från Bloglovin app. Funkar om man klickar sig vidare dock.

Reply
Louise

Hej! Jag ska till Stockholm från lilla Visby! Hoppas man springer på dig hihi
Jag undrar vart man kan köpa shape up som du också är cover på? Har letat i vanliga mataffärer och småkiosker men den finns inte ? Louise

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Har inte heller sett den! Trodde den fanns överallt.. Hmm kolla typ Pressbyårn eller 7-eleven? :-) Kram!

Reply
Kat

17th October I was celebrating my chow chow 1st (!) birthday – amazing thing! He was so elegant, with brithday dog cake etc. – you can see it on Gomez The Chow Chow fp on FB. Anyway, all the best for Mani!! ❤️

Reply
Sandra Serafia

Alltså åhhh vilken snygg jacka, snyggaste jag sett seriöst! Och skrattade ihjäl mig när jag läste det med Mani – har nämligen gjort EXAKT samma sak med mitt lilla lejon haha. Han satt och tittade på mig som att matte var helt dum i huvudet dock. Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

Reply
Rebecka

såååå snyggt!!! igår… film, godis (för mycket) och datorspel blev det för min del ;) och blev galet kär i Frödinge pekan paj… grymt smarrig haha.

Reply
Rebecca

Wow!! Vilka snygga byxor? Finns det någon möjlighet att du kan länka dom i något inlägg/kommentar? Kollade deras hemsida men svårt att se vilka det är. Jättefina!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*