• header

CHLOÉ

kenzazouiten_chloe-1 kenzazouiten_chloe-3 kenzazouiten_chloe-4kenzazouiten_chloe-2

New love from Chloé

Hej kaosdag! Inte hunnit sätta mig ner vid datorn förrän nu. Klockan är snart halv sju och det är fredag och jag vill bara hem och mysa ner mig i soffan med pizza och Idol. Har lite jobb kvar men kan förhoppningsvis lämna kontoret snart!

Till er som delar min kärlek för designerväskor, hur fin är inte min nya från Chloé? Har suktat efter en Faye bag länge nu, slog äntligen till på en i den här fina färgen som är perfekt för alla säsonger. :-))) Min gråa tröja hittar ni hos Ivyrevel.

// Hello crazy day! I haven’t had the time to sit down by my laptop until now. It’s almost half past seven and it’s Friday and I just want to go home and cuddle down in my couch with pizza and watch Idol. I’ve got some more work to do but hopefully I can leave the office soon!

For those who share my love for designer handbags, how beautiful is my new bag from Chloé? I’ve been craving for a Faye bag a while now and I finally went for this pretty color that is perfect for every season. :-))) My grey sweater is from Ivyrevel.

27 Comments

Esi

Jättesnygga jeans! Varifrån? Jag har otroligt svårt för att köpa jeans, det är den svåraste delen av shoppingen för mig och det slutar alltid med att jag åker hem tomhänt. Om du kunde tipsa lite kring det vore det grymt! :)

Reply
Diana

Grymt fin väska, bild och tröjan!! jag vill ha såna polotröjor men tål inte de på något vis. Skumt men så fint.

Reply
Amina

Åh älskar den! Stod och kramade lite på en här i Milano häromdagen. Men jag är mer i behov av en lite större väska. Imorgon tänkte jag faktiskt slå till! Men tänkte låta det bli en överraskning för de (få) läsare jag har – om de nu skulle råka se den här kommentaren. Ok superosannolikt… Men ändå. Haha! Kan du inte visa alla designerväskor du har i ett inlägg förresten? Eller skulle väl såklart bli ramaskri… Så förstår om du inte vill. Fattar dock inte varför ett intresse för väskor och mode och att välja att lägga pengar på det är så “fult”… Men du får gärna maila en lista till mig isåfall haha… Det funkar som inspiration och pepp för mig att jobba på. Inte för att väskor är allt i världen, långt ifrån, men jag hoppas du fattar :) stor kram!

Reply
Angelique

Du har ju tagit ställning mot päls, så då undrar jag hur du rättfärdigar användandet av skinn då det är lika illa för djuren? (det skinnet som används till kläder, väskor mm kommer inte från djur som “ändå” har blivit dödade för kött, det kommer från djur som dödas just för sitt skinn för att människor vill ha kläder och andra varor som är gjorda av det).

Reply
Clara

Hej! Först och främst, STORT GRATTIS till er förlovning. Jag som hängt med ett tag som trogen läsare kunde inte bli gladare!! Nu till min fråga, var är jeansen ifrån? Så svårt att hitta snygga jeans so plz help me out! Massa kramar!

Reply
Angelica

Ok, i haven’t commented here in a while ! Love this new bag Kenza ! I think you’ve choose the perfect color !
Have you toke pictures of the full outfit ? It looks so nice !

Lot of love from Paris !
Angelica.

http://www.angelicadf.com

Reply
Elin

Undrar också som en annan här varför du tar ställning mot päls men inte skinn? Kolla in Earhlings!

Reply
Sarah

Hey Kenza! can you make a youtube video about your everyday skincare routine, so how you take care of your skin before you go to bed en when you wake up in the morning. Your face always looks so flawless.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*