• header

JACQUELINE KNIT

kenza_zouiten_jacquline_02 kenza_zouiten_jacquline_01 kenza_zouiten_jacquline_05 kenza_zouiten_jacquline_04 kenza_zouiten_jacquline_03 kenza_zouiten_jacquline_06

In collaboration with Ivyrevel: jeans here and sweater here from Ivyrevel (adlinks! PS. free worldwide shipping ends tonight) // boots from Zara last year // hat from Asos // bag from Chloé

Alltså herre vad vi har kämpat här hemma idag, och då har vi ändå det värsta (flytten) kvar haha. Fyfan. Men det kommer ju bli skitkul också! Längtar tills vi flyttar. :-) Vi har hållit på hela dagen här och lägenheten har gått från att se ut som ett bombnedslag med saker, flyttkartonger & skräp överallt (även två naglar gick av. faaan haha!) till att nu äntligen vara ren igen, och någorlunda redo för foto och visning. Nu har vi bara tvätten kvar och sen är vi klara för idag! Kanske hinner med någon film ikväll men gissar på att både jag och Aleks kommer somna tio minuter in….

Det var iallafall min söndag det! Hade tänkt bjussa på en ny vlogg men den kommer upp imorgon istället. Så länge får ni en outfit jag bar tidigare i veckan! Jag bär som vanligt storlek 36/S i Ivyrevel-plaggen.

// Goshhhh we’ve been working so hard at home today, and now we’ve got the worst part left (moving) haha. Fuck. But that will be fun too! Can’t wait until we move. :-) We’ve been cleaning and packing all day today and the apartment went from looking like a war zone with stuff, boxes and trash everywhere (I even broke two nails. damn it haha!) to being clean again. So the apartment is pretty much ready for them to come and take photos and show the apartment! Now we’ve only got the laundry left and then we’re done for today. Maybe we have time to see a movie but my guess is that both Aleks and I will fall asleep after 10 minutes…

Anyway, that was my Sunday! I was planning on giving you a new vlog but I will post it tomorrow instead. So for now, here’s an outfit I wore earlier this week! As usual I’m wearing size 36/S in the Ivyrevel pieces.

25 Comments

Milla

Alltså denna outfit är on point. älskar jeansen och så himla snyggt till stövletterna? supersnyggt också att skorna och väskan matchar!

Reply
Josefin

Hey cheyen! Måste bara säga att jag tycker din blogg är så kul just nu! Asnajs med mer dokumentering av vad du gör om dagarna, såsom lördagsinlägget. ????

Reply
Leyla

Hej fina Kenza! Jag undrar bara ifall du vet eller har någon aning om chokers fortfarande kommer att vara ”inne” sommaren 2017? Jag ska vara bortrest hela sommaren utomlands och har därför börjat köpa sommarkläder, så om du har någon aning ifall dem kommer vara lika inne som nu, så snälla svara! Älskar dig, din stil och din blogg, du är bästt!!

Reply
Emma Richter-Larsson

Kärlek vid första ögonkastet uppstod i väskan från Chloé! Hoppas den finns kvar… Den behöver jag ha <3 Man får sjukt mycket inspiration från dina outfitbilder – riktigt proffisga <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*