• header

MY SATURDAY

kenzazouiten_mysaturday-4

Lördag har blivit lite av min blogg- & socialmediafria dag (en sån behöver vi alla!) så här kommer lördagens inlägg istället. Efter en långfrukost + lite rensande här hemma så hoppade vi in i bilen. Aleks var glad haha. :-))

// Saturday has become my blog & social media free day (we all need one of those!) so here’s Saturday’s post. After a long breakfast + some cleaning at home, we got in the car. Aleks was happy haha. :-))

kenzazouiten_mysaturday-6

Första stoppet var Plantagen! Vi behövde köpa ny jord till vår kaktus som är ledsen. :-( Vi fastnade bland alla växter ett tag men vi köpte inget, vi väntar tills vi flyttat till nya lägenheten. Där vill vi ha en stor växt (eller typ ett litet träd) i vardagsrummet!

// The first stop was Plantagen! We had to buy new soil for our sad cactus. :-( We got stuck here by all the plants for a while but we didn’t buy anything, we’re gonna wait until we’ve moved into our new apartment. We want a big plant (or maybe a small tree) in our livingroom!

kenzazouiten_mysaturday-5

Sen svängde vi förbi lägenheten för att mäta lite grejer! Här är stuckaturerna vi valt för vardagsrummet. Visst är de fina? Vi var rädda att de skulle vara för stora (vi har “bara” 3 meter i takhöjd) men nu känns de vi valt för kök & hall lite för små istället, haha.

// Then we went by the apartment to take some measures! Here are the crown moldings we chose for the livingroom. Aren’t they beautiful? We were worried that they would be too big but now it feels like the ones we chose for the kitchen/hall are a bit too small instead, haha.

kenzazouiten_mysaturday_st-1

Såhär såg jag ut! Fuskpäls från Ivyrevel här (adlink!), jeans från Topshop, boots från Gianvito Rossi och väska från Givenchy.

// Yesterday’s look! Faux fur from Ivyrevel here (adlink!), jeans from Topshop, boots from Gianvito Rossi and bag from Givenchy.

kenzazouiten_mysaturday-3

HAHA okej, jag bjuder på denna. Eftermiddagen/kvällen spenderade jag hos Malika! Sån lyx att ha en vän som har en egen salong (Malika är förlovad med en väldigt nära vän till Aleks!) Iallafall, jag gjorde något jag velat göra länge men inte vågat…. Kan ni gissa vad?

// Haha okej, this one is on me. I spent the evening at Malika’s! Such a luxury to have a friend that has her own salon (Malika is engaged to a very close friend of Aleks!) Anyway, I did something I’ve wanted to do for a long time now but haven’t dared to… Can you guess what?

kenzazouiten_mysaturday-2

Gjorde även nya naglar. :-) Svarta med lite metallic-skimmer i (jag tror metoden heter “cateye” nånting). Festligt och fint, perfekt till EMA’s!

// I also did new nails. :-) Black ones with some metallic shimmer (I think it’s called “cateye” something), perfect for the EMA’s!

kenzazouiten_mysaturday-1

Nu ser ni ju typ vad jag gjorde med brynen hehe, men ni ska få bättre bilder sen! När jag kom hem igen så var det dags för middag (köttbullar, potatis, lingonsylt och brunsås!), godis och skräckfilm. Perfekt lördag! (Så typisk Kenza 2009-bild, poserar i soffan med godispåse haha!)

// Okey now you kinda see what I did with my brows hehe, but I’ll give you better photos later! When I got home again it was time for dinner, candy and a horror movie. Perfect Saturday! (Typical Kenza 2009 photo, posing on the couch with a bag of candy haha!)

36 Comments

Amber

Microblading!! I really want to do that as well (my brows are really sparse unfortunately), but it’s so hard to find a good salon. I’m scared it’ll turn out bad and then there’s nothing I can do about it.

Reply
Lisa

hey kenza, i just wanted to let you know that I’m unable to read your blog on my macbook since you activated the kenzoxhm ad. I can see the pictures but the ad always lies above the text.

Reply
Hejhej

Hahahahahah förlåt men jag fattar inte vad du gjort med ögonbrynen? Det ser lika fint ut som innan

Reply
Marika

Tokälskar de här inläggen :D Mysigt med små texter och bilder från din dag.

Reply
Enna

Ser ut som en härlig lördag,hade uppskattat om man hade fått fler sådana här inlägg ?? dekorationen i vardagsrummet är sååå snygg

Reply
johanna

Dina ögonbryn är ju så snygga!!Och det är så skönt när man färgat dom, haha lyx att slippa sminka sig ^^

Reply
Michelle

Hej!! Du som är så otroligt duktig med mode och kläder måste ju ha koll vart man hittar de perfekt jeansen. Å då menar jag några som sitter tajt hela dagen. Som inte blir korviga utan håller sin form!

Tips på vart man hittar liknande i typen som dr denim, tajta hela vägen som ett skinn men som inte töjer sig under dagen ? Kram

Reply
Hanna

Kolla in Bikbok och deras superflex! Typ 500 spänn och de bästa som finns!!!! Har även fickor fram!

Reply
Rebecca

SKUlle med så vilja göra 3D bryn. MEn mamma gjorde det och det blev så fruktansvärt fult! Så dåligt gjorda. De tog bort hennes egna bryn så de skulle matcha men nu när det växer ut ugen passar de ju inte. Men man kanske behöver ha mer bryn som du har så att det blir snyggt!
Mys med film o godis! Blir samma här ikväll :)

Reply
Frida

Haha, jag trodde först att du blekte brynen på bilden och ba: neeej! Men sen förstod jag rätt fort att det antagligen var bedövningssalva :) Sååå snygga dom blev! Jag har gjort mina bryn sammanlagt tre ggr och inte fasen fick jag någon bedövning inte :(

Reply
Rita

Älskar de här inläggen som inte är rena modeinlägg med skitsnygga modebilder. Gött att se din vardagliga sida med godispåse och gla’pack runt pannan. Älskar’t!

Reply
Malin

Såg bara 3D bryn på hennes instagram men gissar på att du gjort ombre/powder bryn så det blir mer som du fyllt i dem (Y)

Reply
Isabelle

Fin stuckatur! Vi är i precis samma situation, flyttar in i sekelskifte med ca 3m takhöjd och är på jakt efter stuckatur. Var beställde ni från?

Reply
souphie

You went for eyebrow pigmentation? It has to be it, I can’t think of anything else haha:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*