• header

I CAN’T COME UP WITH A TITLE

kenza_zouiten_gianni_02x kenza_zouiten_gianni_03 kenza_zouiten_gianni_04 kenza_zouiten_gianni_01x

Top from Chiquelle, belt from Ivyrevel, jeans from Asos.

Vidrigt väder ute (det ska tydligen snöa inatt också, amen god jul då! haha) så kan bara bjuda på några bilder jag tog här inne på kontoret. Såhär ser jag iallafall ut idag! Min dag har bestått av designmöten och en miljard mail. Även om jag försöker beta av mailen så gott jag kan varje dag så har jag alltid minst 100 olästa mail. Så jäkla jobbigt haha, det stressar mig som fan och jag kan helt enkelt inte ta mig igenom dem. Är det något jag känner att jag inte kan/hinner svara på för stunden så markerar jag som oläst igen och så ligger mailet kvar där i flera veckor. Inte bra. Hade väl behövt hjälp med sånt (och massa annat) men jag kan verkligen inte låta någon ta över min mail, det känns så…..privat på något sätt. Folk blir typ förvånade när jag säger att jag sköter det mesta kring bloggen och Kenza Zouiten AB själv, men jag har alltid velat ha det så.

Jaja, nu ska jag sluta babbla. Dags att byta om till träningskläder och köra barre!

// Horrible weather outside (apparently it’s gonna snow tonight, well merry christmas yall! haha) so I can only give you some photos I took here at the office. Anyway, this is what I look like today! My day has been about design meetings and a billion e-mails. Even though I try to go through my e-mail every day I always have at least 100 unread e-mails. So annoying haha, it makes me really stressed and for some reason I just can’t go through them all. If I read an e-mail and feel that I can’t/don’t have the time to answer it at the moment, I mark it as unread again and then it stays like that for weeks. Not good. I guess I need help with these kind of things (and many other stuff) but I just can’t let someone take over my e-mail, it feels so….private somehow. People get surprised when I say that I manage most of the things around my blog and my company myself, but I’ve always wanted it that way.

Ok I’m gonna stop babbling now. Time to change to workout clothes and go for a barre class!

36 Comments

Maria

Älskade din vlog du la upp igår! Och vilket kontor, – drömmen. Gärna fler videos där vi får följa med dig :)
Jag funderar på hur jag själv ska göra med arbete då jag nu är arbetssökande efter 5år som egen och din video inspirerar <3 Tack för
att du delar med dig :)

Reply
noor

I think it is very normal that you take control of all your business, like your blog and email. Cuz can you really trust another person? Anyways, love the sweater.

Reply
Tina

Jag har beställt en choker från ivryvel. Och när jag har den på mig så måste jag knäppa längst ut typ. Jag är inte stor runt halsen. Jag undrar hur den sitter på dig ? Hur långt in kan du knäppa ?

Reply
Linda

Ett tips är att använda regler i outlook för att sortera mejl i mappar när de kommer in och endast ha olästa mejl öppna ( finns en sån vy att skapa i outlook)

Reply
Dixi Wonderland

Jag har för mig (kan ha fel) att du har någon som hjälper dig att godkänna kommentarerna på bloggen. Det måste ju vara någon som du verkligen litar på, kan inte den personen hjälpa dig med mailen? Inte att svara på mailen men sortera den så att du inte har så himla mycket? Förstår att det är jobbigt att släppa på kontrollen men samtidigt så är det viktigt att tänka på hälsan :) Kram

Reply
Ida

Jag har samma problem på mitt jobb, tusen tusen mail. Min chef visade mig ett sjukt bra knep, att använda olika filter inne i mailen. Det har gjort min vardag ca 10000 ggr lättare. T.ex. Högprio, mellanprio, lågprio men också alla möjliga typer av filter som funkar. Det i kombination med google chrome pluginet “boomerang” där man kan ställa in att mailet ska “komma tillbaka” om tre dagar eller liknande, gör att jag har mycket bättre koll nu.

Reply
Josefine

du skulle kunna anlita någon som kan organisera dina mail i olika flikar; fanmail, jobb, media osv, ta bort det du verkligen inte vill ha och lämna det du vet du vill/behöver läsa. O se till att den personen ant är någon nära dig eller någon som signar ett confidentiality agreement. är ju fortf ganska privat men det skulle ge dig klart mkt mer tid att spendera på det du tycker är kul istället :)

Reply
Amber

That’s what I like about you/your blog though Kenza! It makes it more personal :)

Reply
Sofia

Bloggar om att drömmar inte alltid är så lätta att följa.

“Det är med drömmar precis som det är med relationer. Ett konstant underhåll. Jag har varit i många relationer och känt att det här kanske inte är personen i mitt liv. Men envis som jag är så vill jag veta att jag har gjort exakt ALLT som står i min makt för att få det att funka innan jag lämnar det. För om jag inte har testat allt, ja gissa vad jag kommer ångra att jag aldrig gjorde!”

Reply
Laila

du kan ju alltid läsa mailen själv men be om hjälp med svaret. tex om du får en fråga som du inte kan svara på just då, skicka vidare den till en kollega som skulle kunna ta reda på svaret. Sen släpper du det och raderar mailet. Man måste delegera :)

Reply
~Tha~Golden~Lady~

Lovely lady as always !
You’re such an inspiration to me Kenza and my personal number one goal in terms of blogging, but how in hell do you manage girl ?
I’m even more admirative now that I know you manage and control everything on your own… Just : WOW and keep up the good so I know it’s possible ! ;) x
http://www.thagoldenlady.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*