• header

MICROBLADING

kenzazouiten_microblading-5

HUR JAG BRUKAR MÅLA BRYNEN

// HOW I USUALLY PAINT MY BROWS

kenzazouiten_microblading-4

UTAN SMINK, INNAN BEHANDLINGEN

// WITHOUT MAKE UP, BEFORE THE TREATMENT

kenzazouiten_microblading-3

DIREKT EFTER MICROBLADING (salva på)

// RIGHT AFTER MICROBLADING (I have ointment on)

kenzazouiten_microblading-1kenzazouiten_microblading_ny-1

3 DAGAR EFTER BEHANDLING (salva på)

// 3 DAYS AFTER TREATMENT (I have ointment on)

Får rysningar av så här nära close-ups haha, speciellt med den geggiga salvan på. Men jag måste ha salvan på i ett par dagar nu tills det har läkt! Iallafall, jag lovade ju att berätta om brynbehandlingen jag gjorde hos Malika i lördags. För er som inte vet hur Microblading går till så är det kort och gott så att man skär smala små snitt i huden (det kändes inte alls eftersom att hon bedövade området innan) och lägger sedan färg i, så att det ser ut som riktiga strån. Jag skulle inte vilja kalla det för tatuering för när man hör om bryntatuering så tänker man direkt på typ något sånt här haha. Det här ser så mycket mer naturligt ut.

Jag ville göra detta för att mina bryn är så himla smala längst ut, i mitt vänstra bryn (som jag tyvärr inte tog bild på innan) så har jag dessutom ett stort mellanrum där det knappt finns något hår alls. Malika utgick från hur jag normalt sminkar mina bryn, förstärkte min egna form och gjorde brynen tjockare där de är som smalast. Jag kommer fortfarande sminka mina bryn men så jääääkla skönt att vakna upp med fina bryn också! Innan har jag liksom inte ens gått till mataffären utan att fylla i mina bryn. Så jag är verkligen jättenöjd.

Nu får jag inte sminka brynen på några dagar, sedan ska jag göra ett återbesök om 7 veckor för att eventuellt fylla i mer om jag vill det (nu är brynen lite mörka men kommer se ljusare ut om ett par veckor) och sedan bleknar det med tiden. Jag tror hon sa att det typ är helt borta efter 2 år!

// These close-ups give me chills haha, especially with that goo on. But I have to have that ointment on until it’s healed! Anyway, I promised to tell you about the brow treatment I did at Malika’s on Saturday. For those of you who don’t know what Microblading is, you make some small cuts on the skin with a little “knife” and then put color in it, to make it look like real hair. I wouldn’t call it a tattoo because when you hear about eyebrow tattoo you automatically think about something like this, haha. This looks so much more natural.

I wanted to do this because my outer eyebrows are so thin, in my left brow (I forgot to take a before photo on that one) I also have a gap with almost no hair at all. Malika made the shape from how I normally paint my brows and how my natural shape is, and made the slimmest parts more thick. I will still fill in my eyebrows but it’s sooo nice to wake up with good brows! Before this I didn’t even walk to the supermarket without painting my brows. So I’m super happy.

Now I can’t put make up on my brows for a few days, and then I will go back in 7 weeks and maybe fill in some more hairs if I want to (they are a bit dark now but they will look brighter in a few weeks) and then it will fade with time. I think she said it will be completely gone in 2 years!

21 Comments

Nena

You’re brows actually look good. I’ve seen many girls who’ve done that and look very artificial. Usually the brows end up being too dark for them and the shape isn’t right for them – it’s like they used the universal stencil for brows or something.
On a side note, your skin looks amazing with no make up on!
Have a lovely day ?

Reply
Sofia

Vilket resultat! Det ser verkligen naturligt ut. :) Skönt att slippa hålla på och fylla i. Personligen behöver jag egentligen inte “måla” mina ögonbryn för jag är väldigt nöjd med formen, men gör det ändå för att få lite annan färg så de blir mer markerade.

Reply
Lauren

This looks amazing and so so natural. It’s something I’ve been considering for a while but I kept hearing people refer to it as eyebrow tattoos and I definitely want something more natural like this x

Reply
Tova

Har också gjort microblading, så himla nöjd! Hade rätt fylliga bryn innan men formade till dem lite och blev så jäkla bra! :)

Reply
Monika

Wow! Very nice result! :) They look so natural! Your friend is really talented.
2 years, seriously? That’s nice! I didn’t know about that.

Reply
Sanna

Så snyggt! Ser väldigt naturligt ut! Jag är också sugen på att göra det. Har du något tips på var man ska gå? Hur mycket kostar det?
Tack!

Reply
Sandra

Jag tycker inte riiiktigt hon fick till riktningen du brukar köra, hon körde brantare vinkel nedåt än vad du gör när du fyller i dom själv.

Du är självklart drop dead gorgeous.

Reply
Sandra

Oooooo snälla hoppas du kan svara.Bokat tid för microblading, men undrar hur det känns/är så ett halvår senare ?

Reply
Jennie

jag gjort mina microblading ögonbryn i Stockholm på Ombre.se som använder sig av Phibrows-tekniken som har färger som inte blöder eller som förändrar sig till grått och orange som så många mer billigare microbladning gör. Dom mäter även ut brynen så att dom passar ansiktet i enlighet med Phi 1 618.

Det blev verkligen super naturligt!

https://www.ombre.se/phibrows-microblading/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*