• header

TODAY’S

kenza_zouiten_faye_backpack-02 kenza_zouiten_faye_backpack-04 kenza_zouiten_faye_backpack-06 kenza_zouiten_faye_backpack-03

Old sweater from Nelly // jeans here (adlink!) // jacket from Pellobello // old belt from Topshop // top from Nakd // shoes from Anine Bing // backpack from Chloé

Dagens! Hur söt är min lilla ryggsäck? Tack Chloé för den fina gåvan!

Som jag skrev tidigare så är min syster och Anya på besök så jag gick tidigare från jobbet idag. Jag har inte träffat dem på flera månader så jag vill verkligen passa på och umgås med dem nu när de är här! Känner knappt igen Anya för att hon har blivit så stor. Jag minns när hon var en liten bebis och låg i min famn, nu är hon 5 år och sitter här bredvid mig i soffan och pratar och pratar. <3 Har verkligen saknat henne! Saknar Salsan också men hon fick stanna hemma med pappa. Får åka ner till Skåne och hälsa på snart!

// Today’s look! How cute is my little backpack? Thank you Chloé for this beautiful gift!

Like I wrote earlier my sister and Anya are in Stockholm so I went home a bit earlier from work today. I haven’t seen them in months so I really want to spend time with them now that they’re here! I barely recognize Anya, she’s so big now. I remember when she was a little baby and I had her in my arms, now she’s 5 and sitting here next to me talking and talking. <3 I’ve missed her so much! I miss Sally too but she had to stay home with daddy. I have to go and visit them soon!

31 Comments

sara

Kenza! Med anledning av den (fantastiska) brölloppsklänningsvideon som du spelade in på Grand Hotel – kan inte du yttra dig i frågan om vad som sker där nu? Det gör mig helt heartbroken att högerpopulismen normaliseras på det här viset och du är en av de som har en plattform att visa ett starkt avståndstagande på! Önskar verkligen att jag själv hade det i såna här lägen…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*