• header

YESTERDAY’S LOOK

kenzazouiten_nelly_look_st-1 kenzazouiten_nelly_look_c-1 kenzazouiten_nelly_look-1 kenzazouiten_nelly_look-2

Adlinks/reklamlänkar: jeans here // sweater here // choker here // boots here // Céline bag // coat from Brixtol (sold out) // old hat (all links are adlinks!)

Gårdagens! Älskar att köra blåa jeans till kappa i en härlig röd färg, eller kamelfärg. Så fint! Idag är jag däremot helsvart hehe, ska försöka hinna fota på lunchen sen. Halkade iallafall omkring i de här bootsen ett tag (helt seriöst, man behöver skridskor på Stockholms trottoarer just nu) men sedan bytte jag till mina kängor.

Idag började jag dagen med måndagsmöte här på kontoret och nu sitter jag och strukturerar upp veckans to do-lista. Den är fruktansvärt lång denna vecka och jag vet ärligt talat inte hur jag ska hinna med allt, men jag ska försöka att inte stressa upp mig över det.. Det blir bara värre då.

Ha en fin måndag hörrni. Puss!

// Yesterday’s! I love wearing blue jeans with a coat in some lovely red color, or camel. So nice! Today I’m all black though hehe, I’ll try to take some photos during my lunch break. Anyway, I slipped around in these boots for a while (seriously, you need ice skates on Stockholm’s pavements right now) but then I changed to my winter boots.

Today I started the day with our Monday meeting here at the office and now I’m trying to structure my to-do list of the week. It’s extremely long this week and I honestly don’t know how I’m gonna be able to do it all, but I try not to get stressed about it.. It only makes it worse.

Have a nice Monday yall. Hugs!

– This post is in collaboration with Nelly.com

30 Comments

Maria

Gillar Celine men brukar tycka de ser lite klumpiga ut. Inte den du har dock, är det en mindre modell? ?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Maria! Ja det här är en modell mindre än den “vanliga” man ser överallt. Hade den lite större förut men jag tyckte som du att den var lite väl stor och klumpig. Den här är perfekt! :-)

Reply
Hanna

Bästa om ej så stylish tipset vid ishalka är ju broddar. Bara att dra på skorna utomhus och tar ingen plats i väskan.

Reply
ISA

UNDERBAR färg verkligen! hur skulle du säga att värmen är på den där? hehe, kan man ha den i minus 5? Skulle bli så glad av att ha mer färg än bara svart ju!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hmm, mjaaa jag vet inte. Kanske med dubbla tröjor under? :) Kram

Reply
E

Hej! Har funderat på att just köpa dom bootsen, är dom bekväma att gå med en hel dag(om man räknar bort att man halkar med dem…)? Tack för att du serverar snygga inspo looks varje dag!!!! Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Jag hade dem bara på i några timmar, men jag tycker att de var sköna! Beror dock på om du är van vid att gå i klack eller ej. Mina fötter är rätt härdade hehe. :-) Kram!

Reply
Greta

Dear Kenza! You’re looking stunning as always :) There’s something on my mind these days. It’s the fact, that a lot of bloggers and instagrammers seem to function as “channels” for the big companies. Sometimes I’m really struggling to find out if this outfit shows the real taste and style of the individual or if it’s only advertising. I mean I get that they have to get money out of this and it is a job. But the reason you started following them were, at least for me, the personalities. They seem to get lost in the money and brand dominated world. BUT. There’s hope. Haha. You an “old” blogger (you’re not old at aaaall, but you’ve been blogging for 10 years know) but your personality didn’t get lost. You’re still you. And that’s a big value nowadays and I think that’s the reason the people really seem to love you. They’re not following because of your cool pics, but because you’re you. And if a post is sponsored, you make it very clear to your readers. It’s not hidden. I really appreciate your honesty :) And I appreciate yourself very much as a blogger and a person. Even if I don’t know you :) xxxx

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hi Greta! First of all I totally agree with you. Of course we all have to make money, but you can still be genuine towards your readers. Even when I do collaborations, it’s always important to me that it is something I can stand for and something I really like. Otherwise I say no, no matter how much money involved. Thank you for your kind words! <333

Reply
Johanna

Funderar på att köpa skorna men är så osäker på storleken! Du har väl 37-38? jag har nämligen det men hört att dessa är SUPERSMÅ i storleken?? vilken storlek har du?? haha sorry, men hade varit asschysst ifall du ville hjälpa :D kram!!

Reply
Tuva Karlsson

Så fin!
& tack för sko-tipset! Har letat efter den modellen länge.
Ska klicka hem nuuuuu:)

Reply
Elin

Åh bilderna på dig här gav mig en jättego känsla i magen, du är verkligen vacker och den här stilen kändes så naturlig och träffsäker för just dig. Har inte kikat in på din blogg på flera år, följt dig sen innan du träffade din kille och allting växte, jag vill bara skriva wow, vad du är inspirerande som jobbat dig dit du är idag, det är verkligen så tuffft och jag hoppas du kan få ha vanliga vardagar med bara slappande, läste i ett inlägg längre upp att du känt dig stressad och haft gråten i halsen, lyssna på din kropp och ta en stund att bara vara Kenza. Det är så roligt att få läsa om ditt vanliga liv så jag ska fortsätta kika in framöver. Ha det så bra! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*