• header

THURSDAY

kenza_zouiten_lunch_gina_09kenza_zouiten_lunch_gina_01 kenza_zouiten_lunch_gina_04 kenza_zouiten_lunch_gina_05 kenza_zouiten_lunch_gina_02 kenza_zouiten_lunch_gina_08 kenza_zouiten_lunch_gina_10

Dress from Ivyrevel here (adlink!) // boots from Scorett // bag from Chanel

Jag kör ett samarbete med Ginatricot nu i vinter så idag var vi förbi deras showroom för att fota lite för det, passade även på att äta lunch med tjejerna där (vi åt Poké bowls! är BESATT haha) och ta lite bilder i min fina röda klänning. Kände väl för att vara lite julig idag hehe. :-)

Resten av dagen var dock ett enda stort kaos och jag hade gråten i halsen när jag körde hem från jobbet. Fan, ibland blir jag uttråkad av min vardag och ibland önskar jag inget annat än att bara ha ett normalt jobb och kunna släppa allt när jag går därifrån. Andas. Väl hemma fick jag iallafall besök av mina bästa vänner, vi käkade middag (Nadia lagade maten medan Dilay och Mika gick loss på alla smycken jag rensade bort) och satt och pratade och skrattade.

Nu har de åkt hem och jag ska hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Imorgon plåtar jag kampanj med Nelly hela dagen och taxin kommer klockan 06.00!

// I have a collaboration with Ginatricot this winter so I went by their showroom today to take some photos for that, and while I was there I also had lunch with the girls who work there (we had Poké bowls! I’m obsessed with it haha) and took some photos in my pretty red dress. I guess I was in a Christmas mood today hehe. :-)

The rest of the day was a big chaos though and I almost cried while driving home from work. Damn, sometimes I get bored of my living and sometimes I wish nothing more but to just have a normal job and be able to drop everything when I leave work. Breathe. Anyway, in the evening I had my best friends over, we had dinner (Nadia cooked while Dilay and Mika went nut on all the jewelery I didn’t want to keep anymore) and just sat and talked and laughed.

They just left and I’m gonna take a shower now and then go to bed. I’m shooting a campaign for Nelly all day tomorrow and the taxi will be here at 6am!

30 Comments

Lean

hope youre feeling better now, get that it can be hard sometimes, thousands of things going around all the time in your life i can imagine.. but also, you are blessed (not that i dont think you dont work hard for everything) i think you deserve all that you have, just wanted to remind you about that you are living a life and have these different amazing jobs that so many people only can dream about. I’m pretty sure you wouldnt want to change your situation to a “normal” mon-friday 8-5 job.. haha.. truly dont mean anything harsch with this comment, i just know that I myself also needs to be reminded sometimes about how blessed I am. :) Have a great day and if ur feeling low, remember you can say no to things if it gets too much!
Hugs! /Lean

Reply
Lila

Hey Kenza! I am sorry you had a bad day. friends can make everything better.
Btw i was wondering….do you do sometimes meet&greet with fans who happend to be in stockholm? :)

Reply
Maria

Sometimes I can’t understand one thing… You are always saying that you are in bad mood, stress, so much hard work, etc.. Do you feel joy of your job? Maybe you are not an office person? It looks like you were more calm, relaxed and had a good mood when you were just a blogger without Ivyrevel.

Why you don’t want to expand your blogger’s career, to do more global collaborations with biggest high fashion brands, to go to all fashion weeks like Chiara, Negin, Bazan, etc? I think you are way more charismatic and interesting than they!

Sorry, maybe it sounds stupid and I don’t want to be rude or smth, you know that I like you and I respect you, it’s just what I think.

But on the other side, people like to complain, usually I tell my best friend about my relationship with my man only when I feel that something wrong. When everything is perfect between us I can’t going around and tell everyone how happy I am. Maybe it’s kind of the same with your job haha.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hi Maria! In this post I refer to both my jobs, I’m not particularly talking about Ivyrevel or my job as a blogger/influencer. Like you say in the end, it’s easy to sometimes get hooked up on the more negative parts rather than the positive ones, especially when you’ve had a bad day. That doesn’t mean that I don’t love my job and that I don’t have lots of fun with it, because I really do. And I’m more happy now with routines in my life, knowing that I have a future and a lasting career ahead of me. But I’ve always had and always will share both ups and downs with you, I think it’s important to show that nothing is glamorous and perfect. Hugs!!

Reply
Marlen

Hi Kenza!

I think it’s great that you are sharing your ups and downs! Sometimes I feel the same since I’m studying and working at the same time which can be really stressful now and then. But like you said, it doesn’t mean that you don’t love what you are doing.

Wish you all the best!

Reply
Josefin

Heja dig! Du skulle tröttna på ett “vanligt” kneg! Kör så det ryker medans tid är! Hitta tid för återhämtning mellan varven men det är nu du kan satsa. Du är grym kenza!

Reply
Anastasia

Haha ursäkta men “uttråkad av min vardag”??? Du lever ju hur lyxigt som helst! Reser hela tiden, driver ett framgångsrikt företag, inreder en lägenhet i stan, planerar ett stort bröllop som ska pågå i 3 dagar, photoshoots och intervjuer med kända företag nästan varje vecka? Alltså förlåt men jag förstår inte vad du menar med tråkig vardag. Du gör mer roligt på en vecka än vad vi vanliga dödliga gör på ett år.

Reply
Jessica

Alla vi blir uttråkade någon gång. Vi är bara människor, att ha pengar eller inte spelar ingen roll…

Reply
Ebba

Vardagen är en killer oavsett jobb. Iaf för alla oss som bor i denna kalla mörka del av världen. Man går upp i mörker och vaknar till framåt dagen – då börjar det mörkna igen och man blir trött. Varje gång man är ute är det kalla vindar, regn eller snö rakt in i fejjan. Inomhus således, lysrörsljus och Ikea-möbler överallt. Känns som det enda man orkar och gör är sova-äta jobba. Survival-mood. trååååååkigt !!!!

Reply
Alexandra

Hej Kenza,

Skönt att höra att du också har dåliga dagar trots ditt kreativa jobb! Precis som vi alla andra har och då är det skönt att dela med sig om det istället för att hålla allt inom sig. Tror också det är viktigt för “yngre” tjejer att höra att livet inte alltid är perfekt.

En helt annan “ytlig” fråga. Hur har du lockat ditt hår här? Använder du poze 5 in 1 hairstyler? Har nämligen köpt den efter sett den i din blogg, men får inte riktigt till det. Vilken storlek använder du? :)

Många kramar, du är grym!

Reply
Elle

Bäst Kenza !!!
Du har all rätt o må hur fan du vill.
Jag tycker att det är bra att du delar med dig både det ena o det andra.
Det visar bara hur mänsklig du är.
Men, du borde vara jävligt stolt över dig själv med allt du har åstadkommit, jag menar kolla på dig, du liknar en gudinna utseendemässigt du har en kropp/längd to die for, du har en fin och underbar fästman, du har en super fin familj, du har ett eget företag, du är populärast bland alla bloggare, och DU SKA GIFTA DIG SNART !!!

Rätta mig om jag har fel, men jag tror mkt av hur du mår har med din pappa att göra, jag råder dig att träffa en samtalsterapeut att prata ut, jag lovar dig Kenza att prata ut med en terapuet lättar vardagen oerhört mkt. Ta en paus från allt om det skulle vara så. Ta hand om dig ! Tänk på ditt mående, vi är inget annat än kött o blod, ta vara på tiden. Gör det som känns bäst för dig.
Kramar från Borås hela vägen till Sthlm ❤️

Reply
Petra

Bara för att man har ett normalt jobb betyder det inte att man släpper allt jobb när man slutat dagen…

Reply
Eva

Du som reser ser och gör så mycket men livet är inte alltid en fest. Även du kan ju bli trött på de du gör. Du har lite större möjligheter med din ekonomi också. Trevlig helg

Reply
Bella

People with “normal jobs” don’t necessarily get to drop everything when they go home you know? I was ill today and had to cancel a patient (I’m a dentist) and I haven’t been able to sleep because I feel so bad about it. Some of us have really big responsibilities that we can’t just turn off once we’re back home

Reply
Anna

Even when you are sad looking beautiful – I love this!! :) Anyway, I think that there is too much pressure and stress for you and this is the reason. And also the winter in Sweden (just like here in Russia) isn’t super positive time. Kind depressing(
________________________________
Kisses from http://www.ivoryinspo.com/

Reply
Pi

Åh vad fin du är Kenza!! Det röda passar dig jätte bra. ??

Jag tänkte beställa en sån klänning nu till jul, men det finns inte i min storlek :( hade ni kunna få in Medium igen, plss?

Reply
Matilda

Fin klänning! Skulle in och kolla på den men så fanns bara XS kvar buhu men kanske kommer in i fler storlekar igen :)) Feel ya, känner mig också uttråkad av mitt jobb ibland, men mest för att det inte händer särskilt roliga saker när man jobbar på ett lager haha, speciellt inte när jag precis tagit examen från 3 år på högskolan men försöker jobba mig uppåt i företaget till det jag vill jobba med :) Ok ska inte tråka ut dig mer haha, ha det gott och ta’t lugnt!

Reply
Karin

Men gumman, kalla inte alla andra jobb för “normala jobb”.
Jag jobbar själv i maktens korridorer och inte släpper jag jobbet heller när jag kommer hem. Absolut dela med dig om din dåliga dagar, men ha din diskurs i åtanke när du skriver! Du nervärderar alla yrken genom att säga normal.

Reply
Linda

Gumman?
Öh… sen när är “normal” ett negativt laddat ord? Det är naturligtvis en tolkningsfråga vad man lägger i ordet och uppenbarligen är det inte kutym att klassificera ditt jobb som normalt? Snacka om hybris. Därtill är ordet diskurs i det sammanhanget felaktigt, en person som jobbar i maktens korridoren med ett icke-normalt jobb torde veta det.

Oavsett vilket jobb man har, hur mycket pengar man har så borde man inte behöva bli ifrågasatt för att man mår dåligt eller upplever livet som trist emellanåt.
/Linda

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*