• header

CAMPAIGN IN THE MAKING

– in paid collaboration with Nelly.com

Shooting at a castle with Nelly! Get my black crochet dress HERE, our rose dresses HERE, my thigh high shoes HERE, my fake fur collar HERE, the lace up heels HERE, my lace bra HERE.

Åh det var så himla kul igår!! Vi plåtade Nelly’s julkampanj på ett övergivet slott ute på Vaxholm och temat var LIKE A QUEEN. Vi fick så jäkla snygga outfits med stora smycken och blingade diadem, alla var SÅ fina! Det här var lätt en av mina favoritplåtningar någonsin. Allt var bara så fint, hela settingen på slottet med orginaldetaljer från 1700-talet, kläder, smink…allt! På kvällen, när vi var färdiga med plåtningen, så kom det fler härliga queens till slottet och så blev det middag och fest. Ni kan se mer från det på instagram under hashtagen #likeaqueenbynelly :-)

Det var dock lite läskigt på slottet då det sägs att det spökar där. Det hände en del konstiga grejer under dagen och jag som tror på spöken (och har sett ett) vart ju asrädd. Vid ett tillfälle blev jag så rädd att jag skrek och typ tappade rösten haha…

Kampanjen släpps imorgon redan och likaså de flesta kläderna vi bar (bland annat den magiska klänningen jag bär på första bilden), så himla peppad på att se bilderna!

// Oh it was so much fun yesterday!! We shot Nelly’s Christmas campaign at an abandoned castle and the theme was LIKE A QUEEN. We had really cool outfits with big jewelry and tiaras, all the girls were so pretty! This was definitely one of my favorite shoots ever. Everything was just so beautiful, the whole set at the castle with original details from the 18th century, the clothes, the make up…everything! In the evening, when we were done with the shoot, more lovely queens joined us at the castle for dinner and party. You can see more of that on instagram under the hashtag #likeaqueenbynelly :-)

It was a bit scary at the castle though since they say there are ghosts there. A couple of weird stuff happened during the day and since I believe in ghosts (I’ve seen one) I was really scared. At one time I got so scared that I screamed and kinda lost my voice haha…

The campaign will be out tomorrow already and also most of the stuff we wore (like the amazing dress I wear in the first photo), I’m so excited to see the photos!

– This post is in collaboration with Nelly.com

Advertisement

42 Comments

Bella

omg i could have NEVER stayed there over night, i wouldnt have slept one second haha. i think those buildings are so scary and if some weird things happened during the day/evening i would have shit in my pans. no no such things are nothing for me haha

Reply
Mallaury

Hey Kenza,

Could you please tell us more about your ghost story? So curious to hear about it haha

Bisous from France

Reply
Dixi Wonderland

Men du måste ju berätta mer om det du upplevde :D
Minns fortfarande det du råkade ut för i Grekland. Tråkigt att slottet är övergivet :( Vi borde bevara alla de vackra slotten som vi har här i Sverige.

Reply
Mary

Have you seen a ghost? Really? Tell us, please!
And what`s happend during your photoshoot?

Reply
Anna

Slottet är dock inte övergivet, men det tvångsinlöstes av staten 1946 pga att den sista ägaren friherren Nils von Lantingshausen von Höpken misskötte slottet. Idag används slottet flitigt för bla guidning, bröllop, fester och tv-inspelningar.

Det spökar rejält på slottet, oftast är det Per Brahe själv som går igen. Han lät bygga slottet och de äldsta delarna är från 1600-talet.

Reply
Mona

Åh jag älskar slott! Drömmen är ju att äga ett men att aldrig behöva vara den som städar… ( tanken på att dammsuga 400 rum…)

Reply
anna

Men snälla berätta vad för konstiga saker som hände! Nu blev jag jättenyfiken haha!

Reply
Felicia

Åå va roligt! Ni ser helt fantastiska ut, det låter superroligt och lite läskigt med det spökande slottet haha! Hoppas du får en fortsatt bra kväll, kram!

Reply
Julia

Hej Kenza!
Du är jättevacker som vanligt! :) jag måste dock säga som modeälskare att jag blir förvånad över Nellys rent utsagt plagiat av allt som Dolce Gabbana har visat de senaste säsongerna, framförallt när det kommer till styling och accessoarer. Jag vet givetvis att du inte är involverad i den processen så detta är ingen kritik alls mot dig men jag ville ändå uppmärksamma det då jag tycker det är tråkigt att Nelly har valt att kopiera Dolces signum. Kram Julia

Reply
Sandra

Did you really see a ghost? :O Could you write about it here on your blog?

XOXO

Reply
Susanne

Jag har funderat på en sak då jag sitter en en del på pinterest. Jag tycker att det är ett fantastiskt sätt att spara all inspiration där istället för i mappar i datorn som jag gjorde förr. Du har ofta så fantastiska bilder och inspirerar på olika vis, därför undrar jag:

1. Anser du att det är okej att spara de bilder du har på din blogg?
2. Om det är okej att spara, hur vill du då att man ska gå tillväga med information om ursprungsbilden?

Jag tänker framför allt att det ibland kan vara en etablerad fotograf som har tagit fotot och borde få cred för det. Vissa gånger, som idag, så har du ju dessutom varit på en plåtning, vem är då ursprungsägare till bilden? Du är säkert medveten om att det finns en massa bilder på dig som går runt på nätet men det vore spännande att höra hur du tänker, känner och förhåller dig till det liksom hur du vill att vi läsare ska förhålla oss till det material som sprids vidare.

Tack på förhand ^^

Reply
Julieth

Hej! Ååh vad intressant med lite övernaturligt, tror själv fullt på det och upplevt grejer. Kan inte du berätta lite? Tycker det alltid är väldigt intressant att höra vad andra upplevt osv.

Reply
M

Bogesunds slott är absolut inte övergivet. Det är ständigt konserter, bröllop, dop, fester, konferenser, julmarknader osvosv där. Men håller med om att det är rätt kusligt. Finns en svensk skräckfilm som är inspelad där, minns dock inte vad den heter

Reply
Madeleine

Hej Kenza!
Först och främst, vilka otroligt vackra bilder!
För det andra, så är det inte ok att lämna oss läsare med en sådan spännande cliffhanger haha! Det var nog inte bara jag som blev supernyfiken på spökhistorian. Vore SÅ kul om du ville dela med dig av den någon dag. (Även om du kanske har dragit historien här på bloggen förut?)

Ha det bäst!

Reply
M

Så himla vacker är du, det bara lyser om dig! Kan du inte berätta meeer om det konstiga som hände, sånt är ju alltid så kul/obehagligt (hur det nu går att känna båda känslorna på samma sätt?) att läsa om

Reply
Sanna

Usch! Minns spökbarnet (eller vad det var) på golvet bredvid sängen i Grekland och i garderoben du skrev om, vidrigt! Strax efter att du skev om det åkte jag själv utomlands med två kompisar där de skulle dela sovrum och jag sov ensam i ett bredvid, vaknade mitt i natten av att det åskade o regnade. Satte mig upp och tittade rakt in i garderoben som stod med ena dörren öppen, tänkte direkt på det du precis skrivit om då och rös. Smög mot garderoben o stängde dörren på darrande ben och gick o la mig inne hos mina kompisar som blev lagom glada för att det var så trångt hela natten haha.

Reply
Nina

Could you write a little post about your experience with the ghost? I believe in “supernatural” too an like to hear your opinion about it.

Love from Germany xx

Reply
Alis

Hej!
Vet du möjligtvis var de stora guldiga kors-örhängena du har på dig kommer ifrån?

Reply
Cheryl

Please tell us about the time when you saw a ghost, and the weird things which happened! So curious. Btw, I have been a loooong time reader of your blog, and I look forward to new content every week! If I go on holiday I would go back a few pages and read from where I last stopped hehe. Love you!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*