• header

DRESS LIKE A QUEEN

– In collaboration with Nelly.com –

kenzazouiten_dresslikeaqueen-1 kenzazouiten_dresslikeaqueen_l-3 kenzazouiten_dresslikeaqueen-3 kenzazouiten_dresslikeaqueen-2 kenzazouiten_dresslikeaqueen_l-2 kenzazouiten_dresslikeaqueen_l-1

Nelly’s new Christmas campaign DRESS LIKE A QUEEN is live! Check out the whole campaign HERE.

I fredags plåtade vi och igår släpptes hela kampanjen. Snabba puckar haha! Vi som frontar kampanjen är jag, Janni, Lisa och Bianca från Sverige, plus danskan Freja och de två norskorna Andrea och Anniken. Tycker det blev SÅ fint. Älskar de sista bilderna där vi bär matchande outfits. Alla är så jäkla snygga!

Jag la upp min favoritlook (första bilden) på Instagram igår. När jag först fick se denna look var jag lite osäker på den stora kjolen men så fort jag var påklädd så kände jag mig verkligen som en drottning. Vill typ alltid se ut så haha. Hade det varit konstigt? På jobbet ba tja! ;-) Alla tiaror hade stylisten suttit och gjort själv, så himla fina! Väldigt Dolce & Gabbana, älskar det.

Har ni någon favoritlook? Ni hittar alla kläder och skor vi bär HÄR! :-)

// We did this shoot on Friday and they released the whole campaign yesterday. So fast haha! We who front the campaign are me, Janni, Lisa and Bianca from Sweden, plus Freja from Denmark and Andrea & Anniken from Norway. I absolutely LOVE it, I think it’s so pretty. I love the last two photos with matching outfits. We all look so damn good!

I posted my favorit look (the first photo) on Instagram yesterday. When I first saw this look I was a bit unsure of the big skirt but as soon as I was dressed, I really felt like a quuen. I want to look like that all the time haha. Would that be weird? At work? ;-) The stylist made all the tiaras himself, so beautiful! Very Dolce & Gabbana, I love it.

Do you have a favorit look? You can find all the clothes and shoes we’re wearing HERE! :-)

– This post is in collaboration with Nelly.com

Advertisement

35 Comments

Diana

alltså omg så fina kläder, bilder och skor. Vad fina ni alla är, så härligt att se dig göra modelljobb tycker jag.
Supersnyggt men som du säger, inget man direkt kommer in på kontoret med hehe.

Reply
Dixi Wonderland

Ni alla är så himla fina men jag börjar bli trött på att Nelly vägrar att köra mångfald.
Överallt på deras sociala medier så är det endast smala tjejer som publiceras. Jag har kontaktat dom flera gånger och frågat varför dom aldrig repostar instagram bilder på dom kunderna som inte är smala (men som är deras kunder) utan att få något vettigt svar. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att när man har så många kunder över hela världen varför väljer man att endast använda “samma tjej” i sina kampanjer om och om igen eller endast reposta de kunderna som är smala? Varför inte blanda hejvilt på instagram och visa att Nelly är en online sida där alla är välkomna och passar in. När man har makten att faktiskt förändra, varför gör man inte det?

Reply
Fanny

Så himla bra sagt! Jag kunde inte säga det bättre själv. Nelly och övriga textilbranschen borde gå vidare och utvecklas!

Reply
Julia

Håller helt med. Jättefint men ack så trött på att det finns noll mångfald i klädstorlek.

Reply
Sussi

Tråkigt att Nelly inte tar tillvara på mångfalden av kvinnor och kroppar som finns. Ta det inte fel, ni är mkt vackra men det finns andra storlekar och former på tjejer som jag tycker borde framhävas.

Reply
Tina

OMG you looka amazing!!!!
I loooove the first styling also the most -that skirt is so fabulous! But anyways, all the pictures are on fire <3

xxx
Tina

Reply
vixen

wow, nelly kör verkligen hårt på en typ av look. tjejer som är långa, smala, ljusa i hyn och med långt vågigt hår… såg likadant i deras #nellyepicspring-kampanj ni gjorde i sydafrika… fett tråkigt att se.

Reply
annie

Var är de stora örhängena ifrån har letat överallt men hittar de inte på Nelly?
TUSEN TACK FÖR SVAR!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*