• header

TODAY’S

kenza_zouiten_ivyrevel_hannah_01 kenza_zouiten_ivyrevel_hannah_06 kenza_zouiten_ivyrevel_hannah_02 kenza_zouiten_ivyrevel_hannah_04 kenza_zouiten_ivyrevel_hannah_03 kenza_zouiten_ivyrevel_hannah_05

ADLINKS: sweater here, velvet pants here, belt here all from Ivyrevel

Lilla dagens! Solen går ju ner typ vid 15 redan så får typ alltid fota inne med blixt nu haha. Hoppas ni haft en bra måndag hittills? Min har varit bra förutom att jag imorse fick PANIKSTÄDA för att Aleks inte sett att Mani hade bajs i pälsen efter deras kvällsrunda igår?? Så jag hittade spår på golvet och på mitt täcke (!). Härligt. Get a dog they said. It would be fun they said. Det var ju lagom till kvällens visning av lägenheten också, känns inte så bra om någon trampar i bajs liksom haha… Men jag tror jag fick bort allt. Ska tvinga Aleks att ta tvättstugan nu, det tycker jag faktiskt är rättvist. :-)

Nu ska vi iväg och dansa! Wohooo! Fick sms om att det är “kompisvecka” på dansstudion och att man får ta med en vän. Så Stella (vår superpraktikant) och Shiva ska med och testa!

// Today’s little outfit! The sun sets at 3 pm now so I always have to shoot inside with flash now haha. Hope you’ve had a good Monday so far? Mine was good except that I have to clean in PANIC this morning because Aleks didn’t see that Mani had poop on his fur after their walk last night?? So I found it on the floor and in bed (!). Lovely. Get a dog they said. It would be fun they said. And right in time for tonight’s show of the apartment, wouldn’t be nice if someone stepped in poop haha… But I think I removed it all. I’ll force Aleks to do the laundry now, I think that’s fair. :-)

Now we’re off for a dance class! Wohooo! Got a text saying that it’s “friend week” at the dance studio and that we can bring a friend. So Stella (our super intern) and Shiva are coming with us!

25 Comments

Maria

Love the pics you take inside! But interesting to see the whole look with the shoes ?

Reply
Amanda

Du la upp en bild efter din spraytan, tänkte om du kunde skriva vart bh,n vart ifrån:)

Reply
Emma

Hej! Undrar om du kunde göra ett inagg om hur/vart du sparar alla dina bilder. Har just börjat använda Mac och tycker den har super dåligt med just bildsparnings möjligheter i olika album… Så tips skulle uppskattas!

Reply
Maria

Vad roligt att du har börjat använda Mac. Apples datorer är överlägset bäst om du gillar redigera bilder och videos. ?

Det är alltid smartas att spara sina bilder externt (ifall datorn skulle gå sönder eller bli snodd. Plus att du kan se dina bilder överallt — vart du än är.) Jag använder mig av Dropbox och iCloud. Rekommenderar det starkt!

Reply
Bella

Hej!
Jag måste bara fråga var din bh är köpt som du har på din instagram bild när du gjort spraytan?
Så jävla snygg är den ?

Reply
Jennifer

Hej! Kan du inte snälla skriva ett inlägg om vilka vinter kängor du tycker är snygga nu i vinter? Bor i USA och det börjar bli kallt….tycker hel svarta Timberlands är skitsnyggt, men inte säker att de är de rätta. Dina Balmain kängor är ju 2 die for, men plånboken är inte riktigt så stor LOL. PLEASE HELP ASAP!

Reply
Bella

ahhhhh THANK YOU so much for that snapchat video just now. i had such a bumpy start of my day and i just needed this…it made me laugh and now i am in a better mood just because of that. thank you <3

Reply
Göteborgsmamman 26årig soon-to-be trebarnsmamma

Men jag orkar inte vad snygg du är!! Älskar den här outfiten!
Vi har julpysslat deluxe hemma den senaste veckan – satt upp julgran, bakat lussekatter och gjort lite DIY-saker för både vuxna och barn. Titta gärna in på bloggen och se om du kan hitta lite inspiration :)
Kram <3

Reply
Anna

Lovely sweater!)
_____________________________________________________________________
Kisses from ivoryinspo.com

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*