• header

WEEKLY SNAPSHOTS FROM MY PHONE

På Nelly-slottet i fredags! Ni hittar min klänning här (adlink). Vill dock prata om spegeln??? Så fin. Vi är på jakt efter en stor antik spegel till nya lägenheten, har kollat lite auktioner men hittar ingen som är så stor som jag vill att den ska va (den ska stå på golvet lutad mot väggen, helkropp). Tips någon? Letar också efter en stor fyrkantig spegel för hallen, dock ej så snirklig.

// At the Nellt castle on Friday! You can find my dress here (adlink). I want to talk about the mirror though??? So beautiful. We’re looking for a big antique mirror for the new apartment, I’ve checked some auctions but I can’t find one that is as big as I want it to be (I want it on the floor leaned against the wall, full body). We’re also  looking for a big square mirror for our hall.

Fick testa dessa innan plåtningen, pads man lägger under ögonen som ska ta bort mörka ringar, påsar och sånt. Funkade faktiskt!! Hallå varför vet jag inte om sånt här? Är sämst på skönhetsprodukter haha. Om ni sitter på fler sånna här magiska grejer plz tell me.

// I got to try these before the shoots, pads you put under the eyes to remove dark circles, puffiness etc. It actually worked!! Hey why don’t I know about these kind of stuff? I suck at beauty products haha. If you know more magical things like these pz tell me.

Slänger in en till bild på mig bara för att jag ser gullig ut.

// Here’s another photo of me because I look cute.

OKEJ VECKANS FUCKING BÄSTA!!! Bruno Mars släppte äntligen ett album i fredags och jag har lyssnat sönder det. Så jävla bra att jag typ vill gråta. Hur kan man göra så bra musik? Förstår inte. Favoriten är Versace on the floor, Finesse och Too Good to say Goodbye. Och Perm. Och Straight Up & Down. Och alla, haha. Längtar till konserten i maj!

// OKEY THE BEST FUCKING THING OF THE WEEK!!! Bruno Mars finally released a new album on Friday and I’ve been listening to it all day every day since. So fucking good that I almost want to cry. How can they make such good music? I don’t understand. My favorite is Versace on the floor, Finesse and Too Good to say Goodbye. And Perm. And Straight Up & Down. And all of them, haha. Can’t wait for the concert in May!

Hos Ginatricot när vi fotade vårt nya samarbete. Älskar deras showroom, golvet (fiskbens, hehe), väggpanelerna, stuckaturerna. Så mycket inspo till nya läggan! Förresten, tack för era tips om golvet. Jag håller med om att det är lite synd att ta bort (eller vi tar inte bort, vi lägger nya golvet över) orginalgolvet men vi tror verkligen inte att vi kan få furun så som vi vill. Nu lutar det åt fiskbensparkett ändå men vi kanske spar furugolvet i sovrummen! Om vi tror att vi kan få till det rätt denna gång dvs..

// At Ginatricot when we shot our new collaboration. I love their showroom, the floor (herringbone, hehe), the wall panels, the crown moldings. So much inspo for our new place! Btw, thank you for all your ideas about the floor. I agree that it’s a bit of a shame to remove (or we won’t remove it, we will put the new floor on top of it) the original floor but we really don’t think we can get the pinewood the way we want it to look. So now we’re back thinking about herringbone again but we might keep the pinewood floor in the bedrooms! If we think we can get the right finish this time…

Ikväll ska jag på event! MAC öppnar sin första Pro-butik i Sverige och jag ska dit med Mirre. Tänkte ha på mig denna lilla rutiruti från Balmain! Den sitter väldigt fint på. Däremot transparent så jag hoppas jag har en tight underklänning eller något i garderoben.

// I’m going to an event tonight! MAC are opening their first Pro store in Sweden and I’m going with Maria. I thought I was gonna wear this little checked dress from Balmain! It looks really nice on. A bit transparent though so I hope I have something to wear under.

33 Comments

Karro

Hej,

Kolla vasaparkett, de gjorde mitt golv (fiskbensparkett). Helt grymt och jättefint.

Reply
Dixi Wonderland

Älskar dessa inläggen :D
Min första tanke är att du inte sett skräckisen Mirrors? Skulle nog fan aldrig våga köpa begagnat efter alla skräckisar jag sett xD

Reply
Kajsa

Hej kenza! jag bor i en herrgård och vi har exakt sånna där speglar hemma som bara står och skräpar, något du skulle vara intresserad av? Dom har ingen nytta hemma, antika, guldiga och enligt mig snygga. Vet att vi har en exakt sån du tar bilden i och två lite större. Om du vill så kan du höra av dig så kan jag skicka bilder på dom ,kram!<3

Reply
Hannah

Jag köper gärna spegel av dig!! Har letat överallt efter en liknande! Hur kan jag kontakta dig?:) Med vänlig hälsning, Hannah

Reply
Malin

In&Finn brukar ha stora speglar i det stuket. Men då i någon av deras lite större affärer. Vet dock inte om kvaliteten är super haha.
Kolla annars amerikanska hemsidan Z Gallerie de ha så himla fina saker!

Reply
Ida

Hello Kenza,

We also have a mirror with massive gold frame. May I give you tip, If you can’t find any mirror like this try to check some old paintings and draws with frame like this. You can find that massive gold frame more often there. And then just let someone to put a piece of mirror :-) We had frame like that in our old house, so we didn’t buy it and just removed the paiting. But maybe you can try some Antique shop:-)

Have nice daay!!!:-))))
Ida from czech rep.

Reply
Adde

Danska möbelbutiken Javamöbler har gigantiska stora antikapeglar. De finns i Skåne Helsingborg

Reply
Amel

en riktigt bra c-vitamin serum! Det ger en jämn hudton, och fint lyster, den typen av lyster som inte gör en oljig. “The glow from within”
Kan rekommendera ett serum från John Masters.

Reply
Mona

När vi renoverade vår lägenhet fanns det redan fiskbensparkett på några håll i lägenheten, så vi kompletterade i övriga rum (förutom badrummet), och det ÄR verkligen värt det. Ett enda flytande golv i hela lägenheten, i en ton, är så snyggt och hållbart. Olika golv i olika rum blir stressigt för ögat. Nu när ni ändå har en sekelskifteslägenhet och gör en totalrenovering så rekommenderar jag att ni lägger de extra pengarna på fiskben. Vårt golv behandlades sen med hårdvaxolja (Osmo), man kan ju välja vilken färg som helst då typ. Blir väldigt snyggt, dock är golvet halare än halast fortfarande, såhär två år senare.

Reply
Freja

Gå till en ramaffär och välj ut den ram ni vill ha i de måtten du vill ha och be dem sätta i spegelglas. Då får du precis det du vill ha.

Reply
Jaezmine

Vad det gäller spegel så kicka in på butiken ROSA STHLM på rörstrandsgatan 24, vi har galet snygga “antika” speglar som ägarinnan köpt hos en vän som också ligger i närheten ?

Reply
Sandra

Inredning är ju för underbart! Men sen blir man för insnöad och plånboken blir bara tunnare haha. Men om det är något man ska lägga pengar på, om man har möjligheten, så är det ens hem tycker jag. Ett tips kan vara att köra på heltäckningsmatta i sovrummet. Finns i alla prisklasser och det lyfter verkligen mysfaktorn. Finns även mer rubusta mattor om man gillar det. Fiskbensparkett är det absolut finaste och dröm att få ha det i vardagsrummet!!!!

Reply
Tina

Älskar ögonmasken. Jag använder neostrataprodukter, de är snäppet starkare än excuviance ( amma tillverkare). Hur som helst så har de otroligt bra hudvård. Köper mina från laser &estetik på Drottninggatan. Jätte bra service de tar sig tid, rekommenderar verkligen!

Reply
Carolina

Tips för spegel! Kolla Stockholms Auktionsverk vid Frihamnen, där auktioneras en massa fina grejer ut, däribland speglar! Du kan åka dit och kolla men tror även att de har en utställningslokal vid Östermalmstorg.. Men dubbelkolla det om du är intresserad! :)) KRAM och lycka till!

Reply
Martina

Det finns faktiskt en fin på Rusta, kanske inte så bred men bra i längden.

Reply
Maria Sidor

Hej,

Jag har en antik stooor golvspelgel med guldkanter, liknande den på bilden fast finare. Om det är av intresse så kan ni höra av er till mig. Om jag inte minns fel så är den från slutet på 1700-talet =)

Reply
Mathilda

Vart har du köpt klänningen du har på dig i fotot ovan ? Så himla härlig

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*