• header

BLACK SET

kenza_zouiten_paloma_03 kenza_zouiten_paloma_05 kenza_zouiten_paloma_01

Såhär såg jag ut på jobbet idag! Svart kändes passande idag haha. Nu är jag hemma för att förbereda allt för plåtningen imorgon och sedan ska jag in till stan och möta upp Mirre. Vi ska som sagt plåta på Grand imorgon så vi tänkte checka in där redan ikväll och njuta av lite hotellyx (vi tänkte bädda ner oss i sängen, titta på Idol och äta chips och godis hehe) när vi ändå ska upp tidigt imorgon. :-)

Hoppas ni får en bra fredag. Puss!!

// This is what I looked like at work today! Black felt like the right choice today haha. Now I’m home to prepare everything for the shoot tomorrow, and then I’m off to meet up with Mirre. Like I said we’re gonna shoot at Grand Hotel tomorrow so we thought we might as well check in tonight and enjoy some hotel luxury (we’re gonna watch Idol in bed and eat chips hehe) since we’re going up early tomorrow. :-)

Enjoy your Friday babes. Hugs!!

22 Comments

Matilda

Hej, beställde precis detta o det står att man ska få 30% men kunde inte skriva in koden??? Så blev fullt pris :((( hur kan man ändra?

Reply
Emelie Svernhed

Fina fina Kenza! Blev helt stormförtjust i detta set och klickade mig in på hemsidan för att beställa. Till min stora förtvivlan så är byxorna slut i storlek s! ??? ville verkligen ha detta set att flyga i till Thailand den 31/12. Ser så skönt ut men samtidigt fint. Finns det någon möjlighet att fixa fram ett par i small? Skulle bli så otroligt jävla glaaaaaad ? Men antar att det är omöjligt. Värt att fråga i alla fall.

Puss och kram skumbanaaaaan

Reply
sanna

hejsan,
vart pa hemsidan kan man fylla i koden?…. hittar ingenstans och salen ar slut om n[gra timmar….

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*