• header

BLUE SEQUINS

kenza_zouiten_nelly_sequins_02 kenzazouiten_ny-1 kenza_zouiten_nelly_sequins_07kenzazouiten_ny2-1 kenza_zouiten_nelly_sequins_06

Dress from Nelly here and shoes here (links are adlinks) choker from Ivyrevel

Lite nyårsinspo såhär på söndagskvisten! Mörkblå paljetter är aldrig fel. :-) På tal om nyår, har ni börjat fundera över nyårsplanerna än? Det är ju ändå bara 1 månad kvar på detta år. Helt sjukt vad året har gått snabbt! Vi hade tänkte ha lite lugnt firande hemma (förhoppningsvis i nya lägenheten!) för en gångs skull, istället för att festa. Typ äta en god middag och skåla med bubbel på balkongen hehe. Nu hörde dock vår vän av sig och frågade om vi ville haka på ner till Skåne med ett gäng vänner i några dagar. Lät kul, vi får se!

Nu ska jag återgå till tvätten och snart kommer Aleks hem med pizza. Har varit ledig idag vilket var extremt behövligt så jag har bara legat på soffan och googlat speglar och inredning. Nu är jag sjukt sugen på en schäslong/dagbädd haha! Hoppas jag hittar en fin. :-)

// Some New Year’s inspo! Dark blue sequins can’t be wrong. :-) Speaking of New Year’s, have you thought about your plans yet? It’s only one month left of this year. It’s cazy how fast this year went by! We were thinking of having a calm celebration at home for once (hopefully in our new apartment!), instead of partying. Eat a nice dinner and make a toast with champagne on the balcony hehe. Our friend texted me now though and asked if we wanted to join him and some friends for a couple of days in south of Sweden. It sounded fun, so we’ll see!

I gotta get back to the laundry now, and Aleks will be home with pizza soon. I’ve had the day off today which was extremely needed so I’ve just been on the couch and searched for interior. Now I’m craving for a daybed/chaise lounge haha! I hope I’ll find a nice one. :-)

Advertisement

28 Comments

johanna

men så fin klänning! Nyår blir lugnt för min del, troligtvis middag med en vän och skåla vid midnatt, jobbar dagen efter så ^^

Reply
Sara

Kommer den röda klänningen med långa armar för 499 komma in i mer storlekar finns bara XS? Kramis

Reply
M

Kenza, jag har undrat över en sak ett litet tag. Du driver ju ditt egna klädmärke. Och till exempel nu under black friday-helgen så har ni såklart haft erbjudanden och vill ju ha kunder. Känns det inte konstigt då att göra samarbeten med flera andra klädföretag samtidigt, och fronta/göra reklam för deras kläder då? Som om du drar uppmärksamheten från Ivy Revel och tipsar om andra, dit folket kanske handlar istället? Det är bara en liten fundering jag haft. Kring hur sånt fungerar liksom. :)

Reply
Amber

Isn’t it going to be amazing that you can finally do laundry in your own apartment in a little while haha!

Reply
S

Hej Kenza! jag tror aldrig att jag har komenterat här innan, så jag vill börja med att säga din blogg är grym och inspirerande i allt från kläder till Lajf goals;) det är såhär att min numera fästman (känns sjukt att säga:)) har friat och jag går numera i bröllopstankar. Jag undrar vart du hittar inspiration? Vi är först ut bland vänner så jag har aldrig varit på bröllop och behöver inspiration och tips i allt från dekorationer till lokaler:)

Reply
M

Så himla fin klänning! Angående nyår så har det blivit lite av ett stressmoment för mig och vännerna då vi inte alls vet vart vi ska ta vägen, så synd för nyår ska ju vara något roligt inte något man går och stressar över. Förhoppningsvis så blir det nog bra ändå :)

Reply
Nadia

Hi Kenza !
I just saw your post and I find your dress absolutely stunning !! I looked on Nelly’s website to buy it but couldn’t find it :( Do you know how I could purchase it ? Thank you for your help and have a fantastic NYE ! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*