• header

I STILL DO

skarmavbild-2016-11-28-kl-11-10-55-png

“I love you because you are you, because you always make me happy, because you’re always there for me, because we have so much fun together, because you are the most beautiful person in the world, and most of all because you agree on taking these cheesy photos with me, haha”

Men åh… Sitter och går igenom mitt bloggarkiv (letar lite inspo till bloggens 10-årsjubileum som jag ska fira med er!) och hittade det här inlägget från när vi var i Thailand för 6 år sedan. Tänk att vi ska gifta oss i sommar! Jag tänkte skriva att jag inte hade någon aning om det på den här stranden i Thailand, men det hade jag ju. Jag har alltid vetat att det skulle vara vi två föralltid. Jag bara visste det. Aldrig har någonting känts så självklart och så rätt. Både då och nu.

Det går inte att förklara hur mycket jag längtar till sommaren, när jag får gå ner för gången och se honom stå där i sin kostym, vackrare än någonsin. Möta hans varma bruna ögon och lova honom, framför alla våra nära och kära, att jag alltid kommer att älska honom. Men samtidigt som jag längtar så vill jag inget hellre än att tiden ska gå så långsamt som möjligt. Perioden vi befinner oss i just nu, där vi planerar och vet att vi har denna stora dag & helg (OCH LIV!!) framför oss, är helt jävla fantastisk. Vill aldrig att den ska ta slut. <3

// Oh.. I’m going through my blog archive (looking for some inspo for the 10th anniversary of my blog that I’m gonna celebrate with you!) and I found this post from our Thailand trip 6 years ago. Can you imagine that we’re getting married next summer! I was going to write that I didn’t have a clue about that on this beach in Thailand, but I did. I’ve always known that it would be us two forever. I just knew. Nothing has ever been so clear and felt so right. Both then and now.

I can’t explain how much I’m longing for next summer, when I get to go down the aisle and see him stand there in his suit, more beautiful than ever. Meet his warm brown eyes and promise him, infront of all our loved ones, that I will always love him. But at the same I also want the time to go as slow as possible. The moment we are in now, planning and knowing that we have this big day & weekend (AND LIFE!!) ahead of us, is freaking amazing. I don’t want it to end. <3

48 Comments

Erika

I was actually crying reading this and had to write my first comment to you. Love is just amazing and what you have is really special! I’m so happy for you <3

Reply
Dixi Wonderland

Now you gonna make me cry!
Jag vet precis hur du känner då jag delar samma kärlek till min sambo som jag varit tillsammans med i över 8 år nu! Är så glad att du och Aleks fann varandra. Ni verkar ha det så roligt tillsammans och när du medverkade i Let´s Dance så kunde man verkligen se hur hans kärlek för dig lyste igenom tv kamerorna. Är så glad för er två!

Reply
Carine MB

I’m so happy for you, Kenza. To find THE person must be really amazing. I just wish you guys THE BEST forever! And I can’t wait to see your wedding dress! :*

Reply
Bella

i really wish for you two that you will be together forever and if you have to face some dark times you will work through it together. i really hope from my heart that this love is everlasting. <3 i wonder how you gonna handle the celebrations after your marriage. if i remember your anniversary is the 14.02.2009 but you get married in summer. so do you then celebrate on the 14.02.2018 your 9th year together or in summer 2018 one year of marriage? :) <3

Reply
Malin

Du kanske redan är medveten om det, men din header har blivit i oskärpa sedan den här “scroll down”-pilen har tillkommit. Kram!

Reply
Lovisa

Men är det inte mer sjukt att jag kommer ihåg det inlägget? Haha följt dig väldigt länge inser jag nu.. Inget jag ångrar! Hoppas att ni får en fantastisk dag! Kram

Reply
h

Men ååååh.. Så himla fina!!
Så kul att följa med hela resan från den dagen till idag. Minns när du la ut den bilden, va tiden går! JA njuuuut.
Önksar er all lycka och glädje fina Du <3

Reply
MARKETA FRANK

Aww this is SO cute, I’m almost crying.. I know exactly how you feel, I’ve had the same feelings for my boyfriend for almost seven years now.. Love is the most beautiful thing in the world <3 <3

Reply
Emma

Åh. Jag är jätteglad för er skull, men fasen vad ont det gjorde att läsa det där som precis nydumpad :'( Och jag är flera år äldre än du. Känns som livet tog slut när han som en hade planerat hela sin framtid med inte ville ha en längre… Kunde ändå inte låta bli att le pga ni är så fina.

Reply
Cornelia

Så vackert <3 läste inlägget först, och sen såg jag rubriken.. rysningar på den <3

Reply
M

Kommer ihåg så väl när jag läste texten under den där bilden, lilla 11 åriga jag. Så är man här några år senare och sitter fortfarande och läser varje ord du skriver som om det är det viktigaste jag någonsin läst (I mean come on, kanske borde börja läsa nyheterna också känner jag…). Kommer också ihåg hur jag pratade om er till mamma och hon varje gång ba “vem är det?” så fort jag nämnde dig trots att jag hade förklarat massa gånger hahahh. Numera har mamma liiite bättre koll efter alla år.

Ni är så himla vackra båda två. Mitt hjärta känner sån glädje för er <3

Reply
Kelsey

This is such a beautiful post! I can’t believe you’ve been blogging for 10 years that is so exciting to be celebrating :) X

Reply
Ninni

Hej fina Kenza!
Är så glad för eran skull och att ni verkligen trivs i varandras sällskap. Att du fortfarande efter 6 år kan säga att du älskar honom mer och mer.
Jag känner att jag saknar den känslan med min pojkvän. Vi har varit tsm i 1 1/2 år, jag älskar verkligen honom men jag känner att vi är så olika på så många sätt. Det är verkligen jobbigt. Jag vet att han älskar mig och inte vill att vi ska gå skilda vägar. Men jag saknar den känslan som många andra par har. Jag undrar om du någonsin känt att du önskat något mer (i förhållandet) eller om du typ “nöjt” dig med det du har?
Skriver med gråten i halsen för jag känner mig så taskig mot honom. Han borde få veta att jag känner såhär så att han kan gå vidare med livet och hitta en annan livspartner. ?
Jag önskar er all lycka, både nu och efter bröllopet ❤️ Kramar

Reply
Noelle

I just shed a few tears, love the way your talking about how you knew he was the one. So beautiful… I hope someday I will find what u both have. Love these kind of post (such a fool for these things). I wish you both the best and hope you continue being very happy together,

Lots of love,

Noelle

Reply
Amber

I’m so excited for the both of you after seeing the two of you together for so many years on your blog! Wish you all the happiness xx

Reply
Rebecca

Det du skrev precis, släppte all stress i min mage!
Jag och min kille ska också gifta oss i Sommar och jag är så stressad. Stressad över allt som ska bokas och köpas och planeras. Jag drömmer att vi ska gifta oss och att jag inte ens hunnit köpa en klänning, så att jag får vira in mig i vita lakan osv..
Jag vill bara att sommaren ska vara här så att stressen kan få lägga sig.
Men i samma ögonblick som jag läste dina ord “Perioden vi befinner oss i just nu, där vi planerar och vet att vi har denna stora dag & helg (OCH LIV!!) framför oss, är helt jävla fantastisk. Vill aldrig att den ska ta slut.” fick jag ett sånt lugn och en sån insikt i vad det är vi håller på med.
TACK!
Jag önskar er all lycka i framtiden och hoppas att bröllopet blir precis så magiskt som ni önskar!
I sommar börjar våra liv!
Kram

Reply
Matildis

Så vackert du skriver om det. Ögonen tåras alldeles här :) Du är värd allt gott, fina Kenza <3

Reply
hej

“när jag får gå ner för gången och se honom stå där i sin kostym”

Jag antar att ni inte ska gå in tillsammans? Eller på meningen så låter det som så. Jag är lite nyfiken om varför ni har valt att göra så? Det har blivit allt mer populärt att anamma det typiskt amerikanska, att pappan ska ge bort sin dotter (har nog aldrig sett att det är brudgummen som ges bort? eller att mamman för någon till altaret?). Men har också sett när bruden ensam går till altaret. Jag är helt enkelt nyfiken på varför folk väljer att göra detta?

Reply
Cassandra

It must be amazing to love somebody who loves you back just as much. I am 25 and have not yet experienced love that was returned back. They always fall for other more beautiful girls. Hopefully i will some day.

Reply
Janina

Your wrote that just so beautifully that you can really feel it through the screen <3. I think it´s quite rare to see two people REALLY being in love with each other and it´s just so lovely! I can relate so much to your feelings and I´m sure you will really enjoy your big day and make the best memories!

Much love from Germany

Reply
Monika

Six years? Seriously? I remember this post! Time go so fast!
Beautiful words. It’s brilliant what you wrote…

Reply
Vicky

you are a true inspiration Kenza!
Good in heart, beautiful and great wife to be!
Congrats to your parents on how they raised you!

Reply
Sofia

Varför ska ni inte gå tillsammans ner för gången? Antar pga din historia med din pappa att han inte ska gå med dig och “ge” dig till Aleks? Låter som ett konstigt beslut som den feminist du är

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*