• header

MONDAY = DANCE

kenza_zouiten_desiree06 kenzazouiten_desiree_ny-2kenzazouiten_desiree_ny-1 kenza_zouiten_desiree05kenzazouiten_desiree_ny-3

Wearing sweater and belt from Ivyrevel (adlink), pants from Asos, old shoes from Zara, jacket from Pellobello, scarf from Acne Studios

Slänger in ett litet inlägg från dagens lunch (finns det seriöst något bättre än krämig pasta? pasta är fan livet!) innan vi ska iväg och dansa. Så himla ledsen att det bara är 2 pass kvar på denna termin haha, det har verkligen varit sååå kul! Trodde aldrig att jag skulle börja dansa som 25-åring, seriously guys det är aldrig försent för något! ;-) I januari drar det igång igen och vi ska lätt fortsätta! Vet dock inte om vi ska köra dancehall igen eller någon annan dans? Sugen på streetdance också, jag och Nadia gick på det i gymnasiet och vad jag minns så var de skitkul!

Nu måste vi springa iväg. Ha en fin kväll! Puss.

// Here’s a little post from today’s lunch (is there seriously anything better than a creamy pasta? pasta is life!) before we’re off to our dance class. I’m so sad that it’s only 2 classes left of this semester haha, it has been so much fun! I never thought I would start dancing as a 25 year old, seriously guys it’s never too late! ;-) It will start again in January and we’re so jumping on a new class! Don’t know if we’re gonna do dancehall again though or maybe another dance? I want to try some street dance as well, Nadia and I did that for a while in high school and from what I can remember it was lots of fun!

We have to get going now. Have a lovely evening babes! Hugs.

32 Comments

Lauren

The dance classes sound amazing. I’m actually thinking of joining some in January too, I think I definitely will now! x

Reply
Matilda Danielsson

Guud vad kul med dans. Gick med på det i yngre dar, saknar det så himla mycket. Men kan inte dansa för har en skada i magen, så tråkigt! Kul för dig i alla fall att du har tagit upp det igen ?

Reply
Anna

Hey! Yesterday on your Snapchat you wore a beautiful black dress with gold flowers! Where is it from?? I have to have it!!!?

Reply
Malin

Vart går du och dansar? Vilken studio/företag? Letar efter något bra dansställe men inte hittat… Gick på Danscenter förut men de har ju lagt ned :(

Reply
Linnea

Hej!
Jag har funderat på att börja dansa. Det känns som att det är min grej.
Dock är jag 26 och vågar typ inte för jag känner att jag är lite för “gammal” då jag aldrig tidigare dansat. Dock har det alltid varit min dröm att börja. det som alltid stoppat mig är att jag är sååå dålig på koreografi. Känns som att jag inte kan det där och kommer hamna efter i koreografin och då sluta efter typ 2-3 gånger. Jag är rädd att påbörja då jag är rädd att jag kommer känna mig dålig på att dansa vilket kommer sänka min självkänsla samt bekräfta att jag aldrig borde börjat dansa från första början. Hur känner du? Är det svårt med koreografi? Jag förstår ju såklart att allt är individuellt. Hoppas på svar. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*