• header

GOLDEN ROSES

kenzazouiten_rosedress_c-1

Dress here (adlink) // shoes from Saint Laurent

Såg att jag fått lite frågor om denna klänning jag visade upp på Instagram häromdagen, så tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg om den också! Hur fin är den inte? Jag verkligen ÄLSKAR den! Det enda svåra är såklart när man ska ha på sig den. Perfekt för bal men ja….hur ofta går man på sånna, haha. Men om man ska på någon trevlig jul- eller nyårsmiddag kanske? Jag bar den på en shoot på Grand Hotel i helgen, men jag hoppas verkligen jag får tillfälle att bära den igen! :-)

PS. Fortsätter på queen-spåret som ni kanske ser haha. Vill vara queen all day everyday.

// I saw that I got some questions about this dress I posted on Instagram the other day, so I thought I could make a little blog post about it as well! Isn’t it amazing? I love it SO much! The only thing is that I don’t know when to wear it. It’s perfect for prom but well…how often do you go to prom, haha. But maybe if you’re going to a nice Christmas or New Year’s dinner? I wore it on a shoot and Grand Hotel a few days ago, but I really hope I will get an opportunity to wear it again! :-)

PS. As you might see I still go for the queen style haha. I want to be a queen all day everyday.

31 Comments

Sanna

Hej Finis!

Väldigt nyfiken på en grej bara, för läääängesen, var flera år sedan, brukade du alltid kommentera när du nått ett nytt besöksrekord här på bloggen. Minns att det var stort när du började ticka in på runt 100tusen-linjen om dagen. Men det verkar som att du har raderat alla de inläggen, hur kommer det sig?

Sen en annan grej bara, du är väl inte uppe runt 100tusen-snåret längre i och med bloggarnas nedåtgång de senaste åren? Vad kan du ligga på nu, 10.000 – 15.000 om dagen eller så?

Menar absolut ingenting illa med det här, är bara rent av nyfiken. Du har ju så mycket annat som går strålande med ivyrevel och klädmärket, är bara nyfiken på statistiken.

Puss

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Sanna! Min blogg är fortfarande en av de absolut största, men precis som du säger så har bloggtrafiken sjunkit för alla eftersom att trenden gått över till andra medier, t.ex. Instagram, Youtube etc. Men det är bara bra för nu finns det fler medier för oss att sälja in till företag, så trots att bloggtrafiken sjunkit tjänar man mer pengar på blogg & social media nu. Nu ligger jag (mäter med Google Analytics) på över 400 000 unika besökare i månaden, mellan 170 000-190 000 unika i veckan och om dagen är det normalt mellan 50-60 tusen unika. Så det är fortfarande rätt mycket. :-)

Gällande arkivet så bestämde jag mig för att göra alla inlägg från innan 2010 privata. Kände mig inte längre bekväm med att hela världen kunde läsa om vad jag gjorde som tonåring. Puss och kram!

Reply
ISA

detta är ju så jäkla ballt med dig – att du passar i typ ALLA looks!! fattar inte, men bra egenskap för dig ;)

Reply
Rebecca

Är det prinsessan Lillian i bakgrunden? Alla måste googla om henne. Coolaste personen ever!

Reply
Ella

Kul kuriosa från etikettnörden (som går på bal ca 1 gång i månaden): skulle du gå på en riktig bal är klädseln alltid högtidsdräkt, vilket innebär balklänning som går ner över anklarna eller frack. (Folkdräkt och militär uniform går också bra) Den där klänningen skulle alltså inte passa på en bal. Skulle du däremot gå på en middag/sittning/gasque liknande där klädseln är smoking eller kavaj (inte samma sak dock!) så skulle denna passa, då det är cocktailklänning som går under knäna som gäller. Vid klädkod udda kavaj kan man gå i lite vad som som känns lite fancy.
Sorry. :) Var bara tvungen att nörda av mig lite. Klänningen är väldigt vacker dock och jag skulle gärna ha på mig den på en sittning!

Reply
Agnieszka

Hi Kenza, I’ve got a question for you :) Because I would like, really would like to meet you. I am from Poland and recently I claimed that life is too short not to do the things that you’re dreaming about. SO, I wanted to ask you if you could meet with me only for photo or quick talk in Stockholm. I spoke with my boyfirend whether he could go with me to Stockholm as a bodyguard ;) and he said that he would! So the thing is only you could tell me about the time and place where you would be for a few minutes free. It’s a fresh idea, it could be even in one year.. I just wanted to know if there is a possibility :)) The big advantage is that you not JUSTIN BIEBER that I would never make this dream come true ;) Do not take me as a psychofan haha, I just sincerely like you and read this blog for a really looooong time and along with a trip to stockholm for day or two I would see you in real :) Let me know what you think about it ;)

Reply
Geesje

The instagram account (it is not me and I don’t know whose account it is) from_paris_with_style has a picture (the sixt pic on het account) where she wears this dress a little more casually. Might useful as inspiration. You look gorgeous! X

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*