• header

HAT

kenzazouiten_hattt-4 kenzazouiten_hattt-2 kenzazouiten_hattt-1 kenzazouiten_hattt-3

Old pants from Jofama by Kenza // blouse from Ginatricot // hat from a market // boots from Anine Bing

Alltid lika färgglad. Naglarna är röda dock, det får räcka. ;-) Rotade fram mina kära gamla skinnbyxor idag som jag designade för ett gäng år sedan! Var det 2011 kanske? De är iallafall fortfarande mina favoriter och sitter fortfarande som smäck. Hoppas de aldrig går sönder!!

Hoppas ni haft en bra tisdag på jobb, skola eller vad ni nu har för er. :-) Vi tänkte dra från kontoret nu, hem och käka middag och kolla på lite Westworld. Nu har vi nästan kommit ikapp i säsongen och fan vad bra det är nu!! Bland det bästa jag sett. Ryser bara jag tänker på introt, tror fan låten slår GoT-introt till och med?

// Always so colorful. My nails are red though, that’s enough. ;-) Found my good old leather pants today, the ones I designed a few years back! Was it in 2011 maybe? Anyway, they’re still my favorites and the fit is still perfect. I hope I can wear them forever!!

Hope you’ve had a nice Tuesday at work, school or whatever you do. :-) We’re gonna leave the office now, go home and eat dinner and watch some Westworld. We’re on episode 7 or 8 and damn it’s so good now!! One of the best series I’ve seen. Just the thought of the intro makes me shiver, I think the song is even better than the GoT intro?

36 Comments

Bella

how can you still fit in pants from 5 years ago?? :D does your body never change? when i look back into the archieve i feel like your body got a bit more muscular and your legs look more toned than 5 years back. :) (which i think looks awesome) :)

Reply
M

Oj ad fel det kan bli ibland ? läste rubriken till inlägget och tänkte “oj?! Vad handlar det här om??” Eftersom “HAT” är ett väldigt starkt ord man kanske inte använder var dag… men sen förstod jag att det nog inte alls stod på svenska utan bara hatt på engelska, inte alls lika kraftfull betydelse ? men tur det inte var värre än så. Skriv “hatt” nästa gång ? eller addera ett ord så det blir “black hat” eller “wool hat” så lilla jag fattar direkt haha! ?

Reply
Linnea

Undrar om du sett blogginlägget som han den där vidriga människan från ex on the beach skrivit? Om hur han sexuellt ofredade sitt ex när hon sov. Och tycker att det är en rolig grej… inlägget finns på bloggbevakning om det är så att han tagit bort det. Tycker det är helt sjukt att han får härja fritt

Reply
gullan

Samma musikkompositör som gjort musiken till Game of Thrones har gjort den till Westworld. Ramin Djawin heter han :) so that might explain why you like it

Reply
Imke

So sweet <3 You two make a super nice couple! ps. Lately I have been using your blog to help me learn Swedish, cause I live in Sweden now. I try to understand the Swedish text first and if I don't understand it, I have a look at the English text. Goes pretty well so far, haha. Puss!

Reply
Isabella

Ååååh westworld!!!!! Bästa serien!!!! Så jäkla spännande nu, så himla intelligenta och kreativa skaparna måste vara <3

Reply
Amina

Hej Kenza, såg här om dagen en bild på insta när du hade spraytanat dig och hade en fin svart bygellös bh på dig, ser ut som samma du har på dig i dessa bilder också. Vart kommer den ifrån :)?

Reply
Kamara

Haha I feel the exact same way about the intro song, I downloaded it yesterday and decided it was even better than GoT!

Reply
Rozzan

Hej! Kan du göra ett inlägg om sommarklänningar? Både korta och långa, eftersom många åker utomlands nu på vintern. Länka gärna också till dem! Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*