• header

WEDNESDAY

Jacket from Acne Studios, tights from Ginatricot, sweater from Make Way, bag from Chanel, boots from Anine Bing.

Mani och jag påväg till jobbet imorse! Försov mig idag (blev så lack för testade “läggdags”-funktionen på iphonen för första gången och den ringde inte!! sedan såg jag att jag ställt in den på helger….) och orkade inte riktigt tänka när jag klädde på mig så det fick bli en bekväm look idag. Gjorde ögonskugga på 30 sekunder också, tror det var rekord? Haha.

Idag har jag bara jobbat här på kontoret samt varit förbi lägenheten och kollat läget. Det börjar närma sig nuuuuu!!! Kanske det blir flytt innan jul trots allt? Hoppas!! Dock verkar några möbler bli försenade och jag vill typ inte flytta in med de gamla möblerna. Vill typ att allt ska kännas någorlunda färdigt när vi flyttar in? Vill inte heller fira jul bland flyttlådor (vi har börjat packa redan), känns inte så mysigt hehe. Hur hade ni gjort? Nya ägaren av min lägenhet har inte tillträde förrän första februari, så det kanske blir en sista jul i Hjortis ändå…

// Mani and I on our way to work this morning! I overslept today (I got so mad because I tried the new “bedtime” function on iPhone for the first time and it didn’t ring!! then I saw that I had put it on weekends….) and I was too tired to even think when I got dressed so I went for a comfy look today. And I did my eyeshadow in 30 seconds, I think it was a record? Haha.

Today I’ve just been working here at the office and we also went by the new apartment. We’re getting closer now!!! Maybe we will move in before Christmas after all? Hope so!! The delivery on some furnitures seem to be late though and I don’t think I want to move in with the old furnitures. I want eveything to feel almost completely done when we move in? But I also don’t want to celebrate Christmos among all the boxes (we’ve started packing already), that doesn’t feel so cozy hehe. What would you do? The new owner of my apartment won’t move in until February 1st, so maybe we’ll have one last Christmas there….

25 Comments

johanna

klurigt val, kanske ha is i magen, flytta över det som går att flytta över från gamla lägenheten men fira en sista jul där och sen nyår i nya? :)

Reply
K

Är det inte mysigt att fira en sista gång i gamla lägenheten :) och sen from januari ta tag i allt nytt och inte hålla på med julpynt och sånt i nya lägenheten? Lycka till med allt!

Reply
Mary

Even if it’s a comfy look i love your outifit.By the way i think you could be the perfect Victoria’s Secret model.I could totally see you on the runway with other angels:))

Reply
Ann

Ta en sista mysig jul i Hjortis <3
Inte kul att stress-packa upp saker i nya lägenheten o göra det julmysigt

Reply
Marie

Nej, flytta in! Det är ju lite mysigt när en är nyinflyttad och det är lite kartonger och oreda men det bara känns så himla nytt och mysigt och härligt trots att inte allt är på plats. Do it!

Reply
Sara

Beror på vilka möbler som saknats men hade kanske firat jul i gamla lägenheten om jag hade känt samma :)

Reply
Hafsa

I think you should celebrate Christmas in your appartment for the last time, it would be symbolic and very cool!! Whatever you do, it would be the goood choice because it’s yours :)

Reply
Milla

Tänk vad speciell er sista jul i lägenheten kommer bli dock! Älskar också hur du trots försovningen lyckas pull off en snygg men enkel outfit, det blir liksom alltsid on pont med de detaljer du lägger till. Tänker på just väskan denna gång! xx

Reply
Mikaela

Fira i gamla! Flytta bort kartonger med saker ni klarar er utan, packa inte ned det ni använder. En sista jul där ni känner er hemma. Sen boa in er, gift er o skapa ett hem o fira nästa jul i :))

Reply
Alina

Hello, Kenza! I’ve moved recently and still have some boxes with stuff left. Haha. I would recommend you to take some free days and transfer your stuff in a new flat in order to celebrate Christmas there! You still have more than 3 weeks! Hopefully, your new furniture will be done by the time you want ? Or if you know for sure that new furniture will be delivered later than Christmas better stay in an old flat, I think because it’s a bit useless to spend money and time for transferring old stuff you don’t need!

Best wishes,
Alina.

Reply
Laura

Hi Kenza!! ? I hope that you’ll have a beautiful, funny and awesome Christmas!! bye

Reply
Fatma

Jag hade definitivt inte flyttat tills allt va på sin plats och allt var skinande rent.. det underlättar bara för er och ni har ju ändå ett hus nisan bo i tills allt blir klart :)

Reply
Monika

Nice casual outfit.
I hope everything will be ok with your new apartment. But maybe it was a good idea with last Christmas at old place? :)

Reply
Sally

Påriktigt, barn och människor firar jul utomhus i kylan, eller utan varandra eller till och med med varandra, men i en total otrygghet. Du oroat dig över om du måste fira jul i nya soffan eller gMlA, i nya lägenheten eller gamla. På riktigt Kenza? Glad för din skull, men tänk efter lite nästa gång. Eftersom du nu har två bostäder över jul kanske duska öppna upp ena för hemlösa och få en varm skön somn?

Reply
Stella

Åh jag skulle garanterat ta en sista jul i gamla lägenheten, blir ett fint avslut ju! Du har massa jular i den nya lägenheten :)

Reply
Johanna

Vänta med att flytta!! Vi bor just nu i både renoverings- och flyttkaos, kan ni vänta så är det värt det, jag lovar!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*