• header

TODAY’S LOOK

kenzazouiten_dagenstorsdag_st-2 kenzazouiten_dagenstorsdag-1kenzazouiten_dagenstorsdag_c-1kenzazouiten_dagenstorsdag-3 kenzazouiten_dagenstorsdag_st-1 kenzazouiten_dagenstorsdag-2

Sweater from Ivyrevel HERE (adlink) // coat from Make Way // pants from HMxBalmain // rings from Sophie by Sophie // boots from Anine Bing // bag from Chanel

Såhär ser jag ut idag! Jobbade hemifrån på förmiddagen och efter lunch åkte jag in till kontoret där jag sitter nu. Försöker bland annat få ihop det jag tänkt göra för er nästa vecka när bloggen fyller 10!! Är nästan klar men det är några bitar som fattas, det kommer iallafall bli grymt. Det blir lite som en julkalender fast kopplat till dessa 10 år ni hängt med mig. Kommer förklara lite mer precis innan det drar igång, hoppas ni är taggade!! :-)

Nu ska jag fortsätta jobba och sedan ska jag och Aleks på dejt!!! Vi ska ÄNTLIGEN se Fantastiska vidunder och innan det ska vi äta middag någonstans. Jag är sugen på pasta haha, som alltid.

// This is what I look like today! I worked from home in the morning and went to the office after lunch and here I am now. One of the things I’m doing now is that I’m trying to put together the thing I’m planning for you next week when my blog turns 10! I’m almost done but some pieces are still missing, I think it’s gonna be awesome though. It’s like a Christmas calendar but connected to these 10 years you’ve been with me. I will explain more before it starts, hope you’re excited!! :-)

I’m gonna get back to work now and later tonight Aleks and I are going on a date!!! We’re finally gonna see Fantastic beasts and before that we’re gonna have dinner somewhere. I’m craving for pasta haha, as always.

1

50 Comments

Amber

I can’t believe it’s next week already! Been reading your blog for so long, so proud of what you’ve accomplished during those years. Happiness, so many covers, your own company! Which then became even bigger! Very excited for next week! Have fun tonight :) (vapiano? haha)

Reply
Aina

Love your outfit and you look amazing as always!
P.s: Fantastic Beasts and where to find them is amazing!

Reply
Elin S

Åh vad spännande att se vad det blir för firande! Jag är trogen följare sedan 2008, så nästan 10 år har jag följt med. Minns när du tog dina webcambilder i soffan med TH-loggan i bakgrunden och jag försökte ta lika coola bilder som du gjorde. Och hur ball jag tyckte du var när du skrev att du var klar med hela gymnasiet och skulle ta studenten. Du har alltid varit en förebild :) kram!

Reply
M

Så spännande med 10 års grejen, är så himla nyfiken på vad du håller på med. btw skriv gärna vad du tyckte om filmen sen. Har varit så taggad på att se den, men ändå har det där biobesöket inte hänt än hahah :/ oh well får se till att gå på bio så snabbt som möjligt typ igår helst

Reply
Vk

Hej älskar din blogg! Men under de senaste dagarna har bilder laddat jättelångsamt.. liksom att de är små först och det tar jättelänge att dem bli stora… Det här händer bara när jag läser bloggen på mobil…. :(

Reply
Anna

Hej!

Jag la min första order hos Ivyrevel för en vecka sedan. Fick mail om att det var skickat dagen efter och blev jätteglad! Sen dröjde det länge och det hände inget när jag kollade kollinumret, paketet flyttades inte. Mailade er och fick då till svar att det gått i retur utan anledning.. Ingen vet varför. Jag fick ju aldrig chansen att hämta det.. Och inget mail från er att det blivit returnerat. Inte heller kan ni skicka om ordern utan då får jag beställa om. Detta var på black friday så då shoppade jag ju till bra pris vilket det inte är nu..

Väldigt tråkig första upplevelse :( Såg så fram emot att få paketet!

Ha en mysig dejt!

Reply
Monika

Very nice look. I like your coat, bag and fantastic nails!!! :)
Btw, can’t wait to the new post about 10 years of blogging.
Oh, and have a nice date! :)

Reply
H

Vad gullig du är som planerar och är så pepp på att fira 10 år med oss haha :-) Ska bli kul att få veta mer!

Reply
Charlotta

Love the look, love you, love the honesty.
Ibland dock kanske kan du typ skriva något när du faktiskt känner för’t och är inspirerad, istället för daglig uppdatering för att du måste och det börjar bli sent osv?
Blir lite hetsigt att läsa inlägg ditt enda inlägg för dagen om att du sitter på ditt jobb och jobbar på att skriva till oss nästa vecka haha…?
Menar verkligen det inte på ett bitchigt sätt, har läst din blogg i iallafall åtta år och tänker absolut inte sluta och är indeed taggad på jubileum, men du jobbar så sjukt hårt och vill inte att du ska tröttna på bloggen för att det är ett jobbigt jobb.
Du vet hur man hellre vill att ens partner ringer en och säger “nu ska vi gå på middag du och jag för att vi har så kul och du är så het” än “hörru jag är fett trött på alla och uttråkad som fan kan du gå med middag med mig så att jag slipper sitta själv?”
It’s much like that
Menar ej att du ska glamorisera dig själv eller ditt liv utan snarare tvärtom. Älskar gloss men älskar dig mer än sponsrade trevligheter.
?

Reply
Ebba

Alltså har följt dig ett par månader nu, kanske ett halvår, och varje dag (VARJE DAG!!) har du något nytt på dig. Jag menar alltså 180 dagar i rad har du aldrig återanvänt nåt. Antingen har du en separat lägenhet för alla dina kläder, eller slänger du de helt enkelt efter du använt dem? Jag fattar att du inte tvättar mer än var tredje månad. Jag kommer inte kunna sova i natt för jag funderar på detta. Hur GÖR du?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi tvättar varannan eller var tredje vecka, inte månad hehe. Klart jag återanvänder plagg! Både kappan, byxorna och skorna i denna look har jag använt massvis med gånger. ;-)

Reply
omia

Åh vad spännande att se vad det blir för firande! Jag är trogen följare sedan 2008, så nästan 10 år har jag följt med. Minns när du tog dina webcambilder i soffan med TH-loggan i bakgrunden och jag försökte ta lika coola bilder som du gjorde. Och hur ball jag tyckte du var när du skrev att du var klar med hela gymnasiet och skulle ta studenten. Du har alltid varit en förebild :) kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*