• header

BRILLO

kenzazouiten_brillo-3 kenzazouiten_brillo-2 kenzazouiten_brillo-1 kenzazouiten_brillo-4

Last night’s dinner at Taverna Brillo

God morgon hjärtan! Hoppas ni sovit gott. Jag sitter i soffan och äter frukost och försöker vakna till. Brukar alltid äta frukost på kontoret men jag ska filma för min Youtube-kanal här hemma på förmiddagen så jag slänger i mig frukosten nu medan jag bloggar och sedan ska jag göra mig i ordning. :-)

Här har ni lite bilder från min middagsdejt med Shiva och Daniel igår! Vi delade på en tryffelpizza till förrätt och sedan tog jag pasta och köttbullar. Vi hade en väldigt mysig middag men jag undrar hur många snapchats vi hamnade på? Herre, sedan Snapchat kom till folk har tagit smygfotandet till en ny nivå. No shame. Det roliga är att det verkar som att de inte förstår att man märker. Jag har blivit smygfotad sedan iPhonen kom till typ, jag vet hur folk beter sig när de smygfotar och jag märker alltid (speciellt när de glömt stänga av blixten :-)). Jag är väl van vid det här laget men jag blir ändå så sjukt obekväm och det påverkar mitt sällskap, vilket är synd. Ibland säger jag till och ber dem fråga mig om en bild istället, men ibland orkar jag inte. Önskar bara att folk kunde förstå att det inte är så kul? Att jag bara också är en vanlig människa ute på söndagsmiddag mina vänner. Missförstå mig inte nu, jag träffar gärna er läsare och PRATAR med er. Men det är inte kul att känna sig som ett cirkusdjur man bara glor och pekar på.

Iallafall, efter middagen åkte vi hem till mig och så satt vi i soffan och pratade och drack julte. Fin kväll ändå! <3

// Good morning babes! Hope you’ve slept well. I’m eating breakfast right now trying to wake up. Normally I eat breakfast at the office, but I’m gonna do a Youtube-video at home today so I’m eating my breakfast while blogging and then I’m gonna get ready. :-)

Here are some photos from my dinner date with Shiva and Daniel last night! First we shared a truffle pizza and then I had pasta with meatballs. We had a very cozy dinner but I wonder how many snapchats we were on? Lord, since Snapchat came people have taken the sneaky photos to another level. No shame. The fun part is that they don’t seem to understand that we notice. I’ve been dealing with this like since the iPhone came, I know how people behave when they take sneaky photos and I always notice (especially when they forget to turn the flash off :-)). I guess I’m used to it by now but it still makes me really uncomfortable and it affects the people I’m with, and that’s a shame. Sometimes I say something and tell them to ask me for a photo instead, but sometimes I’m just too tired to do anything. I wish people could understand that it’s not fun? That I’m also just a regular person out on a Sunday dinner with friends. Don’t get me wrong, I love meeting you guys and TALK to you. But it’s not fun to feel like a circus animal that you just stare and point at.

Anyway, after dinner we went to my place for a chat and some Christmas tea. It was still a beautiful evening! <3

18 Comments

Dixi Wonderland

Det kan verkligen inte vara roligt att vara så offentlig som du är :(
Min blogg är som en droppe i havet jämfört med din men jag går inte ens till mitt favorit cafe längre bara för att varje gång jag varit där så har jag fått meddelanden om att läsare suttit och lyssnat på mina samtal. Efter det så känner jag att jag inte kan prata om vissa saker när jag är ute med vänner vilket är så tråkigt och jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt du måste ha det oavsett vart du befinner dig.

Reply
Vendela

Förstår inte att folk smygfotar… det är väl helt vanligt basic hyfs att inte göra det :(
Bra att du tar upp det, hoppas att folk lyssnar. Kram!

Reply
i

Träffade dig förra våren och du hade bråttom kommer jag ihåg, men var så snäll och tog en snabb bild :) Kände mig dum efter för jag sa bara tack så mycket och typ bara gick för att du skulle iväg haha.. Fan kunde ju sagt något mer tänkte jag, men du kommer säkert inte ihåg så det är bara jag som grubblar, haha.
kram!

Reply
Prettyhomeblog

Ser trevligt ut! Det minsta man kan begära är väl att man är uppfostrad och frågar om man får ta en bild!
Förstår dig verkligen att det inte känns bekvämt. Kan också förstå att det blir lite obehagligt att behöva säga till om något som borde vara helt självklart.
//Berith

Reply
ISA

skulle nog aldrig våga smygfota. dels fett respektlöst men också SKAMMEN om man blir avslöjad.. huh ;)

Reply
Amber

That food looks so good! And I’m glad you’re doing another video! :) I’m sorry you have to experience all of that though. I get that it’s “part of being known”, but I feel like that shouldn’t make people think they can just do whatever they want.

Reply
Lisa

Diggar dig som fan, men undrar vad du tycker om att Daniel, i radio, har sagt “molly Sandén är så himla söt, fin och perfekt. Little jinder däremot är en sån person man kan få en könssjukdom bara av att stå bredvid. Jag får herpes bara av att titta på henne”?
Tycker det är en sån otroligt kass och unken kommentar och inte alls vad jag trodde att Daniel stod för.

Girlpower!! <3

Reply
johanna

måste kännas konstigt när folk smygfotar, speciellt för sällskapet. Trist att sånt ska påverka kvällen :/

Reply
Monika

That’s sad when you don’t have a lil bit of privacy. People should understand that you have your own life too.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*