• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 2

kenza_zouiten_10years_2008-02

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2008!

SPONSORED BY MTV

Vi fortsätter fira bloggens 10-årsjubileum! Dags för 2008. Det här var året jag började jobba på MTV som programledare. På helgerna presenterade jag programmen i tv-rutan, jag fick intervjua artister och så åkte jag på mitt första stora MTV-event. Sedan dess har ni följt med mig på många MTV-äventyr och nu tycker jag att det är dags att skicka iväg någon av er istället!

Så, någon som är sugen på en hemlig MTV VIP-experience? Vi skickar iväg vinnaren + en vän på ett coolt musikevent någonstans i världen, och självklart ingår både resa och boende. Ni ska bara iväg och ha JÄKLIGT KUL i några dagar!

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver lite kort om varför du skulle vilja vinna.
– Svara även på denna fråga: I vilken stad var mitt första MTV EMA’s?
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Vinnaren och dennes vän får tillsammans med MTV välja ut vilket event ni vill åka på (de har ett par event planerade och ni får välja bland dem!), så att ni hittar något som passar ert schema. Vad ni än väljer – ni kommer ha ASKUL!
– Du måste vara 18+ för att vara med.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// Let’s continue celebrate my blogs 10th birthday! It’s time for 2008. This was the year I started working for MTV as a host. In the weekends I presented the shows on tv, I got to interview cool artists and I also went on my first big MTV event. Since then you’ve been following me on manyMTV adventures and now I think it’s time to send one of you guys instead.

So, does anyone out there want to go on a secret MTV VIP experience? We will send the winner + a friend to a cool music event somewhere in the world, and of course both trip and hotel is included. You’re just gonna go away and have LOTS OF FUN for a couple of days!

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post telling me why you want to win.
– Also, answer this question: In which city was my first MTV EMA’s?
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

-The winner + friend will together with MTV choose what event you want to go on (they have a couple of events planned and you get to choose from them!), so that you find something that suits your schedule. Whatever you choose – you’re gonna have so much fun!
– You have to be 18+ to compete.
– The competition will end on the 31st of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenzazouiten_giveaway2-1

Some photos from my MTV adventures!

1,216 Comments

Jennifer Milton

Ditt första MTV var i LIVERPOOL! :D

Min pojkvän är den som väckt mitt numer stora musikintresse! Därför vore det GRYMT att få ta med honom och ge honom något tillbaka i musikväg! Och hur underbart vore det inte att få spendera någon natt på ett mysigt hotell med min stora kärlek?? :-)

Reply
Ine Marie

Hei Kenzas!
Jeg har lyst til å vinne en MTV EMA´s opplevelse for å få en drøm i oppfyllelse! Jeg har fulgt bloggen din lenge og vet at du var på ditt første MTV EMA´s i Liverpool. Gjennom bloggen din virket det som at du vokste på å være med på eventet og fikk utviklet ditt nettverket. Det hadde vært kjempe kult og vinne og jeg ville tatt med min kjæreste som har vært stor fan av MTV EMA´s lenge! Hadde også vært kjempe kult om du og Aleks hadde vært på eventet samtidig så jeg kunne fått møtt deg i virkeligheten!

Reply
Emelie L

Hej där!
Rätt svar är såklart Liverpool. Jag har följt MTV ända sedan Next, My sweet Sixten, cribs och pimp your var sändes. EMAs och VMAs var alltid de stora favoriterna och att du plötsligt dök upp i rutan var så kul! För en musikälskare som jag är skulle detta priset vara helt flawless!

Reply
Hasna

Skulle bjuda med min kollega och väldigt goda vän sedan ett år tillbaka, då vi upptäckt att vi älskar precis samma musik, det kan inte bli bättre! (You & me at six, the 1975, two door cinema club etc).

Ditt första EMA jobb var i Liverpool år 2008.

Reply
Sofia Andréasson

Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool!

Hade varit sååå underbart att vinna detta! Hade tagit med min bästa vän och sambo Fredric till något roligt event, ett äventyr vi aldrig skulle glömma! En riktig once-in-a-lifetime-grej!

Reply
Johanna Simonsson

Din första EMA var i Liverpool.
Jag skulle vilja åka tillsammans med min syster för att vi ska äntligen ska kunna unna oss något ihop. Efter många år av slit i skola, gymnasiet och universitet är vi äntligen fria till att upptäcka världen. tyvärr så har jag inte råd med någon resa så önskar oerhört mycket att få vara spontan någon gång och bara fara i väg.
Alla vill såklart vinna men det skulle vara helt fantastiskt om det blev jag.

Reply
Mikaela

Åå ända sedan du var i Liverpool <— första ema´s! så har jag varit så avundsjuk! Vilken jävla fest det skulle vara att få sno med mig Storasyrran som tagit mig under sina vingar alla år och få bjuda tillbaka lite, för finns det någon i detta avlånga land som förtjänar att bli bortskämd så är det verkligen hon!

Reply
Mireille Kazarian

jag hoppas och önskar att jag kunde vinna en resa som man annars inte har möjlighet till. Pga privata utgifter har jag inte möjlighet att ta mig utomlands. Att kunna få möjligheten att åka och få ta del av en rolig upplevelse skulle betyda så himla mycket.

Ditt första MTV EMA:s 2008 var i Liverpool

Reply
Marlena

Först och främst så kul med alla dessa giveaways du har skaffat och lottar ut till dina läsare. Om jag skulle vinna något sånt skulle jag ta med min vän som jag träffat under denna sommar och trots att vi endast känt varandra i ett halvår känns det som att vi har känt varandra en evighet, förstår du hur jag menar då? Vi klickar på alla sätt och vis, jag kan fullständigt vara mig själv med henne och det är sällan man som 22 åring träffar någon som man kan så snabbt öppna upp sig för och vara PRECIS DEN MAN VILL VARA. Skulle vara oerhört roligt för oss att åka iväg och få göra nått roligt, då ingen av oss har råd. Vi är båda fattiga studenter och har pratat ända sen vi träffades om att vi vill ut och åka var som helst (båda ÄÄÄÄLSKAR DANS OCH MUSIK) men vi har inte ens haft råd att unna oss en spa dag typ… sen hade det även vart så jäkla kul att få åka nånstans mitt i stressplugget då vi jämt är sönderstressade med skolan och har inte tid eller råd för att liksom göra det roliga vi vill göra och det är synd för you only live once right?? ;););) Håller alla mina tummar och tår!!! :)

Liverpool var din första MTV EMA år 2008.

Reply
Alicia

Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool, om jag inte minns fel?
Jag skulle iallafall bli så glad över att vinna! Senaste tiden har varit ganska tuff, för många anledningar, och det skulle vara en sån välsignelse att få åka utomlands och göra något så coolt! Jag har alltid drömt om att arbeta i musikbranschen, det har skiftat genom åren men det har varit saker som musiker, bakgrundsdansare och journalist, vilket jag fortfarande drömmer om i hemlighet…. Att få åka på ett MTV-event skulle vara ett steg mot att förverkliga drömmen, det är jag helt säker på! Bara att få se ett nytt land och se all stjärnglans hade varit magiskt :)
Har följt dig i så många år nu, älskar din blogg! Kram!

Reply
Sigrid

Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool! Jag vill åka på MTV-resa främst för att det verkar så himla kul. Om jag vinner kommer jag ta med min bästa tjejkompis. Vi är båda studenter sedan flera år tillbaka så reskassan är inte så tät. Vi hoppas att kunna åka på en resa ihop någon gång, och därför tävlar jag nu eftersom det vore det så himla kul att åka på detta MTV-partaj! Det skulle vara riktigt nice att kunna bjuda med henne på det här. Hon förtjänar verkligen det!

Reply
Emelie Lindström

Svaret är Liverpool :)

Att få åka iväg med sin bästa kompis på det skulle vara en DRÖM. Efter studenten jobbar vi båda två väldigt mycket för att kunna flytta hemifrån. Problemet är att vi alltid jobbar olika tider. Jag på dagen och hon på kvällen/natten.. Det gör att det sällan blir tid för oss på samma sätt som förr. Att åka iväg tillsammans på detta skulle vara megakul!! Jag hoppas nu stenhårt på att få vinna :D

Reply
Emelie

Din första MTV gala var i Liverpool 2008 :-)

Skulle jag vinna så skulle jag ta med mig min äldsta och käraste vän. Då jag flyttade utomlands för ca 3 år sedan så förändras mycket, framförallt märker man vilka sina riktiga vänner är. Jag trodde alla mina vänner jag hade hemma var äkta och trodde inte alls på när min pojkvän sa “vänta bara du kommer få se” jag trodde han va konstig och bara skrattade åt honom men nu sitter jag här 3 år senare och skrattat åt mig själv istället över hur rätt han hade. Men mitt i allt detta finns det en pärla som alltid funnits där i 14 år av mina 22, spelar ingen roll att vi bara ses på sommaren och vid julen eller att vi inte har pratat på 3 månader för när jag kommer hem så skickar jag bara iväg “Im in the tooowwnnnn” och några minuter senare så ses vi och allt är som vanligt, som om jag fortfarande bodde hemma och att vi ses varje dag.
Henne, min pärla vill jag hylla och ta med mig på denna resa <3

Reply
Linnea Sand

Liverpool var din första MTV EMA år 2008 :D
ÅÅÅÅHHH så underbart det skulle vara att få ta med min bästavän efter ett jättetufft år för oss båda och bara ha hur kul som helst!!
Hade varit fantastiskt!!
KRAM <3 <3
<3
<3

Reply
Jenny

Your first MTV EMA’s were in Liverpool.

I love traveling so much, and I’m student so it’s hard to maintain to go every now and then somewhere often. I love MTV so much and all of its events, and since 2008 I’m watching it with my friend and dreaming to go to one someday, and we never had a chance. We even stayed up all night to catch it up and we always had problems getting up for school the next day and we’d be tired all day, because they’re always held at sundays, but it was SO WORTH it.

Reply
Katarina C

Hej Kenza!
Din första vistelse på MTV EMA’s år 2008 i Liverpool.
Har följt din blogg så länge och du är så awesome som delar ut sanna fina upplevelser!
Min största dröm skulle vara att få dela en sån upplevelse med min mamma då hon förtjänar allt i hela världen! Hon brukar inte gå på så mycket saker och när hon väl ser eller hör om nåt coolt så ger hon det till någon annan. Vill mer än allt ge henne en sjukt bra upplevelse för hon är så godhjärtad och tänker aldrig på sig själv. Dessutom har vi ännu inte hunnit resa en enda gång tillsammans helt själva!

PS. Du är så fantastisk! Kram

Reply
Saskia Mikkonen

The first EMA was in 1994 held in Berlin! I would love to win the trip for me and my bestie because I moved abroad from Finland so we don’t get to see each other often. Usually when we meet, we got to a trip together somewhere in Europe so we get to travel while seeing each other :) It would be more than awesome to go to a MTV event together!!!

Reply
Sara fritzson

Liverpool :D
I alla år har jag prioriterat mina hästar framför kompisar och typiska “tonårs saker”, så detta hade fått vara en fantastiskt upplevelse att få åka i väg på med en kär vän för att ladda batterierna. Få byta ut hästskit under naglarna mot en helg uppklädd är inget som händer allt för ofta.
kram

Reply
Alexandra

MTV EMA år 2008 var ditt första!
Skulle bli helt loco om jag fick äran och vinna detta!
Kramiz

Reply
Alexandra

MTV EMA i Liverpool år 2008 var ditt första!
Skulle bli helt loco om jag fick äran och vinna detta!
Kramiz

Reply
Sanna

WOW, vilken upplevelse! Det vore en dröm att få bjuda med mig min bästa vän Jessica på ett sådant här lyxigt äventyr. Tänk att bara få sticka i väg hon och jag, och lämna barn och vardagsbestyr här hemma. Själv fick jag barn redan när jag var 16 år, så sådana här resor är något jag aldrig fått möjlighet till, men nu när dottern faktiskt hunnit fylla 9 år så finns det faktiskt möjlighet för mig att få komma i väg. Det hade varit en dröm som hade gått i uppfyllelse och något jag skulle leva på resten av livet.

Svar: Ditt första EMA jobb var i Liverpool år 2008.

Kram Sanna

Reply
Frida

Ditt första MTV EMA:s var i Liverpool år 2008 (minns det som igår :D)! Åh alltså du fattar inte.. skulle bli sååå jäkla glad om jag vann! Vet exakt vem jag skulle bjuda med (min BFF såklart). Vi båda älskar musik, fest och att resa, men skulle ju aldrig annars få denna otroliga möjlighet att få uppleva allt detta maxat till x1000?! Vi båda fyller 25 nästa år och vi börjar få lite åldersnoja (töntigt jag vet…men kan inte hjälpa det) Vore svinkul att bli av med den genom en riktig galen resa tillsammans där vi bara får njuta, skratta och ha det allmänt bäst, utan att behöva tänka på framtiden osv! Shit vad taggad jag blir bara av att tänka på det! Håller tummarna nu!

Reply
Tove Hansson

Jag skulle bli som himla glad om jag vann det här priset. Det jag älskar mest är att sitta på ett flygplan och veta att jag ska åka någonstans i världen. Jag vill så gärna upptäcka och uppleva världen. Det har jag inte fått göra på flera år nu och jag vill så himla gärna iväg och se mig omkring. Se nya platser, nya människor, nya äventyr. Jag försöker spara ihop pengar nu för att kunna resa bort riktigt länge men att få åka iväg bara en kort sväng hade gjort underverk för mig. Jag behöver omväxling för att må bra. Jag vill se något annat än byn jag vuxit upp i där man känner allt och alla. Jag vill göra något minnesvärt som jag kommer att komma ihåg hela livet. Tänk att få se och lyssna på dessa inspirerande människor, det vore varit helt otroligt.

Jag har haft en ganska tuff tid i livet med pappas bortgång, bråk i släkten, destruktiva förhållanden m.m. Men mitt liv håller dock på att vända nu, jag flyttade hem till mamma nu för att få chans att spara pengar, hittat en fin pojkvän och så jobbar jag på en chokladfabrik. Vilket inte är helt fel, men jag skulle verkligen vilja komma iväg göra släppa vardagen för en stund. Och det skulle jag helst vilja göra med min bästa vän, Karin.

Din första resa med MTV EMA’s var i Liverpool. Tittade på dina klipp då när du var reporter!

/ Tove Hansson

Reply
Dzenita

Ditt första EMA var i Liverpool!! Alla som har följt din blogg från start vet nog svaret på den här frågan hehe :)

Jag vill vinna för att jag blev förtjust i hiphop/RnB musiken via MTV kanalen. Det var så jag fick höra Eminem, 50 cent, Beyonce osv. Men främst vill jag vinna för att jag vill bjuda med min bästa vän. Vi har gått igenom både toppar och dalar och jag skulle vilja dela hela grejen med henne för att hon förtjänar det. Och jag hoppas jag vinner för detta skulle bli den perfekta överraskningen till hennes födelsedag. I och med att vi båda är studenter så är det inte så lätt att man kommer iväg på resor medan man studerar på högskolan pga ekonomin så detta skulle bli helt perfekt!

Reply
Malin

Jag vill börja med att säga att du är en grym förebild! Har följt dig i många år och din utveckling är otrolig.
Jag skulle inte tro det var sant om jag vann. Jag och min sambo har precis köpt hus och håller på att renovera så det finns inte mycket pengar över för att lägga på annat. Hade varit grymt kul att för en gångs skull vara lite spontan och överraska honom med en sån här oförglömlig upplevelse och glömma allt vad renovering med bråk om vilken färg man ska ha vart heter. Vi båda älskar musik och det skulle bli ett oförglömligt minne tillsammans med mannen i mitt liv. Håller alla tummar och tår jag för att jag ska vinna :)
Kram Malin.

Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool.

Reply
Rebecca Eriksson

Hej! din första EMA va såklart i Liverpool 2008! Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling då jag har följt din blogg i hur många år som helst men jag har även kollat på skulle nog vilja säga varenda en av mtvs event! jag tycker det verkar så otroligt kul och spännande!

Reply
Lilla Petho

Hi Kenza!

First of all it is really fun what prizes you are giving away, it is almost crazy because these are really big things so thaank you!
The answer to the question is Liverpool:) I would love to win because I could enjoy an amazing and unforgettable journey what you always have with MTV:) I would definetely bring my bf with me, so now just fingers crossed to be the lucky one!!

Reply
Ida Johansson

Under ditt första MTV EMA så var du i Liverpool.
Om resan skulle bli min så skulle jag dela den med min sambo. Vi har snart varit ihop ett år och sparar just nu till ett hus längre fram.
Finns därför inte så mycket att röra sig med. Jag har jobbat mycket under mina dagar och tränar Crossfit på kvällarna och har därför inte haft tiden till att åka över den svenska gränsen. Att få vinna, åka med min kärlek bort ett tag skulle vara magiskt.

Det är härligt att fortfarande följa dig. Har gjort det sen 2008. Du växer verkligen i kropp och själ (på ett bra sätt) :)

Ha en trevlig Jul och gott nyår!!

Reply
Jenny

Hejsan, jag vill vara meeed!
Rätt svar: Liverpool
Jag skulle vilja aka med min bästa kompis här nere Luxembourg där jag bor nu, vi bada älskar music och ga ut och dansa garnet, tyvärr har vi svart att aka iväg pa event sahär da det kostar mycket pengar och vi har bada väldig späckade scheman :) :)

Reply
Hanna

Liverpool åkte du till!! Jag var såååå avis på dig (fast på ett bra sätt, om du förstår? ?). Om jag vann hade jag utan tvekan tagit med mig min bästa vän som jag känt sen vi gick på lekis. Genom åren har vi båda gått igenom en massa saker och hon har alltid funnits där och stöttat mig till 100%. Hon älskar musik och har alltid koll på nya låtar som hon (mer än gärna) delar med sig! Dessutom känner jag ingen som kan festa som henne ? Vore så sjukt roligt att få överraska med den bästa presenten jag någonsin kunde gett henne. Utan vänner vore livet så himla tråkigt, och jag vet hur fin vänskap du har med ditt tjejgäng ?

Reply
Joy

Aah i want it so bad! I would love to surprise my boyfriend with this. I had a tough year and he has always been there for me, supported me with everything. I would love to thank him this way.
Your first MTV event was in Liverpool!
And my email is [email protected]

Reply
Anna Wilhelmsson

Liverpool var ditt första MTV EMA:s och jag skulle vilja vinna för att få uppleva det man alltid drömt om och sett på tv. Häftigt att bara få sticka iväg på en drömresa med bästa tjejkompisen skulle vara oförglömligt.

Reply
Beatrice

Detta skulle vara ett ypperligt tillfälle att få ta med sin bästis på. Musik, sin bästa vän någonstans i världen. Vad mer kan man begära? Musik är något som ligger mig något otroligt varmt om hjärtat och att då få lyssna live på världsartister vore något utöver det vanliga

Ditt första år med MTV var i Liverpool! :)

Kram <3

Reply
Carina

Liverpool 2008 var du där första gången :-)
Jag är snart inne på mitt andra sabbatsår vilket får mig att känna att jag måste fortsätta att hitta på meningsfulla saker. För jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med. Vilket yrke jag ska satsa på. Men innan jag vet det så vet jag i alla fall att jag vill ut och resa en del och se världen. Jag har redan jobbat på ett summercamp i Kanada. Och att få åka iväg på ett MTV evenemang hade ju bara varit superkul + att man får ta med en vän. Det kan ju inte bli bättre! Detta hade verkligen varit mitt nästa steg för att få se en annan plats i världen. Nu hoppas jag verkligen på tur!!! Att lilla jag och en kompis kan få åka iväg på detta! Kram och God Jul Kenza :-)

Reply
Jessica Sjunne

Ditt första var i Liverpool, EMA 2008. Kommer ihåg att jag älskade dina stora halsdukar.. haha.

Jag och mannen har precis köpt lägenhet och ska byta stad. Därav flyttar jag ifrån min bästa vän som jag bott 5 minuter ifrån i princip hela livet. Känns väldigt tungt men hade vart DRÖMMEN att få ta med mig min bästa vän som jag lämnar här på en DRÖMRESA innan vi flyttar!!!!! Sist vi var i väg var också 2008 fast i Ayia Napa, då var vi 17, nu är vi 25 men kan tänka mig att det blir lika galet! :)

Reply
Malin

Din första resa med EMA bar av till Liverpool! Jag skulle vilja vinna av obvious reasons: HUR JÄDRA KUL HADE DET VARIT!!? Min bästavän är en riktig hero och gör allt för mig, det hade varit så fett att få ta med henne på en oförglömlig resa tillsammans med MTV!

Reply
Nabila

HEJ SØDESTE KENZA

Din første MTV event var i Liverpool :))

Jeg vil vinde da jeg rigtig gerne vil have den oplevelse. Jeg har ikke rejst længe og ville sådan elske at opleve sådan en tur med min søster! Krydser alt!!Håber jeg vinder!!

Rigtig god jul :D

Reply
Ellen

Ditt första event var i Liverpool!
Det skulle va såååå fett o vinna detta. Skulle ta med mig min allra bästa vän Michelle som bor i Kalifornien, skulle överraska henne med en biljett och det skulle bli ett grymt minne + att vi skulle få umgås en helg även fast vi bor på olika delar av jordklotet <3

Reply
Caroline Karlsson

Rätt svar är Liverpool.

Om jag vann skulle jag ta med en av mina bästa kompisar. Hon har haft några riktiga skitmånader med en mamma som blivit allvarligt sjuk. Hon skulle verkligen förtjäna att släppa det några dagar och ha svinkul. Är säker på att jag skulle njuta också, finns ingen som får mig att skratta så mycket och må så bra som henne. Och hur fett med en MTV-experience?! 10-åriga jag hade dött!

Reply
Matilda

ÅH detta hade ju varit så himla sjuhelvetes kul! :D Varje år tittar jag på MTV EMA’s och varje år tänker jag att jag också vill vara med om något liknande någon gång. Musik är ju livet! Men varje gång inser jag också hur dyrt det är! Att resa och bo dessutom. Som student skulle detta vara drömmarnas dröm.
Ditt första MTV EMA’s var såklart i Liverpool! Kommer faktiskt ihåg det. Ville såå gärna också vara där. Dock var jag bara 12-13år så det var ju inte på fråga haha.

Reply
Nickolina

rätt svar är liverpool!

att få uppleva ett event som detta vore magiskt! dessutom har jag en fantastisk syster som det hade varit otroligt att få överraska :))
du och dina vänner verkar ha haft så sjuuukt kul i alla år på MTV och det vore så häftigt att få uppleva det!

Reply
Wilma Karlsson

Ditt första MTV ema var i Liverpool!
Jag hade bjudit med min bästa vän Ida för att hon förtjänar det. Hon har varit där för mig genom så himla mycket. Jag har varit med om mycket tufft de 4 åren jag har känt henne. Det har varit ätstörningar, sexuellt utnyttjande och rättegångar, problem hemma och mycket problem i skolan. Så nu när vi båda fyller arton i februari hade jag velat ge henne detta, för att tacka henna för att hon alltid stått vid min sida, även genom alla tuffa saker som många inte vet hur man ska hantera. Hon har hjälpt mig, lyssnat på mig och stöttat mig. En bättre vän och starkare vänskap finns inte. Så det hade varit så underbart att få vinna detta åt henne, så att jag kan få tacka henne. För vänner som henne måste man se till att hålla nära, för dom är värda att göra allt för.

Reply
Nike

Din första EMA’s var i liverpool!

Wow, vilken chans! Det skulle vara fantastiskt att få vinna detta och åka med min fina bästa vän. Vi håller just på att sätta igång med vår musik och har som mål att släppa några låtar 2017 och detta skulle ju vara en superchans att kanske lyckas knyta lite kontakter? Dessutom är det ganska svårt ekonomiskt att ta sig iväg på en resa för två okända musiker haha.

Puss and GIRL POWER

Reply
Larina

Hey Kenza,
wow, this great experience you offer is just amazing! I would really love to win such an opportunity. Like all of us 90s Kids, I grew up with MTV and I’ve always dreamt of beeing a part of an event like that- so it would be sooo cool, if I would win! So fingers crossed! :D Btw, your first MTV event was in Liverpool. :)

Reply
Agnes

LIVERPOOL!! ?

Hur motiverar man detta på bästa sätt? Skulle nog kunna ange tusen anledningar men den viktigaste är att jag så görna skulle vilja bjuda min bästa kompis som bor i en annan Stad på detta event och ge henne en resa hon aldrig skulle glömma. För det förtjänar hon, så mycket. Hennes liv är inte enkelt med en pappa med problem utan dess like men aldrig ger hon upp. Så stark! Hon älskar detta & få se henne le & dansa runt på ett MTV event skulle betyda allt för mig! Tack tack tack <3

Puss & kram

Reply
Julia

svar på frågan- Liverpool.
Så jäkla kul, ha följt din blogg och även när du varit på mtv ema! Tycker det har varit så himla coolt att få ”va med” via bilder och dina blogginlägg och har alltid drömt om att jag en dag skulle få uppleva något lika coolt. Hade så gärna velat vinna detta, nästan alla mina vänner har börjat resa medan jag jobbar på (såklart är jag nöjd ändå) men detta hade varit en perfekt upplevelse att få komma bort och uppleva nått sånt stort event!
Hade så gärna velat ta med min kompis Jocke om jag vann, vi har så himla kul ihop och detta skulle förhoppningsvis bli det roligaste i hela mitt liv :)

Reply
Petra

Jag skulle bli så enormt glad om jag vann denna tävling! Tror inte jag kan beskriva i ord hur glad jag skulle bli om det hände. Ja skulle även ta med min bästa kompis som är helt galen i dessa slags events. Och din första MTV event var i LIVERPOOL!!!!:):):)

Reply
Cecilia

Ditt första EMA jobb var i Liverpool år 2008!
Skulle tagit med mig en kompis som jag hängde med på gymnasiet, idag bor vi dock på olika orter pga att i pluggar på olika universitet så en MTV-upplevelse hade varit perfekt ????

Reply
Gabriela

Varför? MUSIIIKEEEN haha :D älskar att lyssna på musik och att uppleva detta med sin bästa vän hade varit det bästa. Att bara komma bort från ens vardag och ha sååååå kuuul :)
Svar: Liverpool

Reply
Natalia

Hi Kenza, your first MTV EMA’s was in Liverpool I guess.

I want to win because I would like to feel like VIP for one time and have lots and lots of memories with my best friend :)
Kisses for you, Alex and Mani!!

Reply
Vanessa

Ditt första EMA’s var i Liverpool?

Jag skulle otroligt gärna ta med mig min fina vän Johanna, hon är minst sagt en “against all odds” tjej som lyckats fylla sitt liv med kärlek och glädje trots en jobbig uppväxt. Så det skulle vara så kul att överraska henne!

Reply
Mai

First was in Liverpool!
I would love to win, because.. well…. me and my younger sister are like two peas in a pot and we’ve been dreaming about travelling together for so long. Taking pictures and making memories. We haven’t done that NEVER abroad and this would be something realllllllyyy spectacular. I think she would be over the moon, when she’d find out.

[email protected]

Reply
Jenna

Ditt första MTV EMA var i Liverpool :)

Jag skulle vilja vinna för att ta med min bästa vän, som bjudit med mig på massa roliga event. Så skulle vara kul att bjuda med henne på en sjukt rolig upplevelse.

Reply
Hulya

I’m in!! :)

Åh, vill bara dra iväg någonstans helt spontant med en bra vän. Bara dansa, lyssna på musik, bli sådär härligt hög på livet…

Du var i Liverpool år 2008 :)

<3 / H

Reply
Joana

Hey Kenza!

Wow, this prize sounds amazing!!! To me, that would be one of the best experiences ever. I ‘ve never been able to go on an event like this, and going on one of the MTV’s events would be a DREAM. I love travelling and music, and this gift have all of these things <3

The answer to the question is Liverpool!

Hugs!

Reply
Almedina

Hej,

Om jag vann detta pris, skulle jag välja att åka med min kära syster. Vi får sällan tid för oss själva med barn och jobb för hennes del och jobb och skola för min del. Och vi båda är nog i desperat behov av ett miljöombyte, hehe. Att få åka iväg, bara vi två, hade varit en dröm! Att dessutom få gå på ett av MTV’s event och få dela det med min syster hade varit obeskrivligt.

Ditt första event var i Liverpool, om inte jag minns fel.

Kram!

Reply
Emelie

Liverpool var din första MTV EMA!

Åh, detta priset gjorde mig SÅ glad både för att jag älskar musik (vem gör inte det?!) och för att jag direkt tänkte att jag skulle kunna överraska min pojkvän med något underbart event! Han har varit väldigt nere på senaste tiden av många olika anledningar, och jag har verkligen gjort allt jag kunnat för att stödja och finnas där för honom. Skulle så gärna vilja göra något speciellt för honom som kanske inte skulle lösa de olika problemen, men i alla fall få honom att bli glad och inspirerad för en stund!

Tack för allt du gör. Stora kramar <3

Reply
Adelisa

Jag är med i tävlingen! Ditt första EMA’s var i Liverpool.
Jag skulle vilja vinna för att jag ser detta som världens bästa födelsedagspresent till min bästavän då jag vet att detta skulle uppfylla en dröm för både henne och mig, så jag hade så gärna velat ge henne en så mäktig upplevelse som födelsedagspresent som hon aldrig skulle glömma för att hon är världens bästa människa.

Reply
Matilda

Jag hade nog hoppat i taket om jag hade vunnit detta!!!
Jag bor i Norge sedan 7 år tillbaka, har hittat drömmannen här och lever ett fint och bra liv. MEN: min bästa tjejkompis och jag har varit separerade i 3 år nu (!!) – hon är numera bosatt i Australien och det är väldigt sällan vi är hemma i Sverige samtidigt. Vi skypar väldigt ofta men har alltså inte träffat varandra på 3 hela år. DET värker i hjärtat.
Hade jag vunnit hade jag utan tvekan tagit med henne! Vi har alltid haft så kul och saknaden är enorm. Vi behöver verkligen detta ❤️

Ditt första EMA’s var i Liverpool ✨

Tack för din generositet Kenza. ? Kramar Matilda

Reply
Julia

Asså drömmen!! Rätt svar Liverpool :D Det skulle vara så jäkla kul att åka och uppleva en riktig MTV VIP-experience och ha en riktig PARTY weekend med min bästa vän! ASSÅ shit vad kul, att uppleva musiken och se sjukt duktiga artister LIVE, YESYESYES!!

Reply
Sofie Andersson

Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool (you’ll never walk alone;)) 2008 och MIN första MTV experience kan bli verklighet! HUR FETT? Att vinna detta hade ju vart en kick ass start på det nya året och att dessutom få surprisea min musiclover till bästis med ett sånt här äventyr kan man ju bara drömma om! Jag håller tummarna för mig nu, tack för sådana här balla give aways!

Reply
Emma L

Din första EMA var i Liverpool!
Jag skulle vilja vinna för att få spendera lite kvalitetstid med min absolut bästa vän. Hon pluggar i Jönköping och jag pluggar i Uppsala, vi bor helt enkelt långt ifrån varandra och båda är ständigt upptagna. Vi pratar varje dag men lite tid, borta från plugg och bekymmer, för att bara ha roligt skulle betyda så mycket!!

Reply
Annika

Omg, this is something that made me scream and shout ( and let it all out haha). It would soso cool one of those once in a lifetime experiences. When I read this I know immediately who I would take with me. Ah this is just unbelievable, could even think about it haha but friend that I would share this would me more eager than me. It would be a unforgettable suprise for her. I would not tell her, just tell her to pack and then we would drive to the airport, just can’t this is so crazy to even think. I hope for the best and lucky winner :) who ever is it, I just wanna say that have a time of your life :)

And the answer is Liverpool :)

Have a wonderful day and enjoy your time in Dubai

Reply
Victoria

Hey, Kenza!
Your first MTV ever was in Liverpool 2008!!! But as I know, as a MTV VJ you were in Berlin with TokioHotel in 2009!
I never win anything in my life, so if you will pick me as a winner, I would be in tears literally! but in good way of’course haha!
Music is my passion, I listen to music everywhere and everytime! You know why I want to go on MTV? Because of emotions and great expirience. You will get them nowhere, but on this trip. When I was on my first global concert ever( which was in Poland ) I understood one important thing – MUSIC IS LIFE! And I want spend my money on adventures and events that will make me happy and will craete my memories one by one. You can help me with that I hope.
Anyways, love your blog! You are a great person.
Best wishes from Russia. Hugs!

Reply
Julia

LIVERPOOL BABY!

Du vet KÄNSLAN när du ser dina idoler… Hur hjärtat bankar.. hur upprymd man blir att man knappt kan andas, VAD SÄGER MAN? Så kände du nog när du träffade och intervjuade Tokio Hotel.
Jag har aldrig varit på gala.. men jag förstod vilken känsla det skulle innebära år 2000 när min kusin skulle få gå på röda mattan på MTV awards i Globen för hon hade blivit bjuden av WYCLEF JEAN! Du kan förstå besvikelsen i en ung tonårings liv när man får höra att man inte får följa med…MEN NU är det min tur…KANSKE KANSKE HOPPAS.

Min fina BÄSTIS skulle få åka med mig! Hon är den största MTV och musik-fantasten och lyssnar nog på mer musik än någon jag känt i hela mitt liv. Hon har dock bara varit på en enda konsert i sitt liv och drömmer sig bort till de stora galorna. Vi var för unga för att gå på MTV awards i Sverige, men kanske får vi fara iväg nu? KRAM TILL DIG OCH MVT som uppfyller folks drömmar.

Reply
Felicia

Ditt första MTV EMAs var i Liverpool 2008!
Det skulle vara så sjukt att vinna detta, och jag skulle helt klart ta med mig min bästa vän som är precis lika musikgalen som jag är!! Vi har ända sedan vi var riktigt unga drömt om att få åka på ett MTV event, vi satt alltid bänkade framför tvn vid varje EMAs, VMAs, ja alla stora musikevent. Det hade varit en dröm att få bjuda min vän på detta!! Att få vara med om en sådan mäktig upplevelse tillsammans skulle betyda allt, och något vi skulle minnas för resten av livet!

Reply
Yvonne R.

MTV EMA Liverpool!

I would love to have the MTV experience because I love music especially live music! I know my friend and I would love to travel somewhere and enjoy our little vacation! I definitely need a break from school and this would be perfect. I love traveling and I love music :)

Reply
Anna Forsberg

Din första EMA var i Liverpool!

Jag brukar aldrig delta i tävlingar. Speciellt inte de som kräver en motivation. Jag är inte fantasifull, tänker att alla kommer ändå ha kommit på något bättre än mig och att det inte är någon idé.

Men jag kan inte låta bli att göra ett försök här, vilket jävla amazing pris!!! Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna för att kunna ta med min bästa kompis på denna upplevelse. Vi har varit bästisar i 21 år nu (vi är 23 år gamla), alltså suttit mer eller mindre ihopklistrade sen vi var 2 år gamla. Hon är världens mest godhjärtade person och förtjänar allt det bästa. Hon har haft ett svin till pappa, jag likaså, och vi har precis brutit upp med dem. Därför vill jag fira detta, att vi båda insett vårat värde, med denna upplevelse!

Reply
Renda

2008 Liverpool girl! Like if i ever could forget about this show and Tokio freaking Hotel :D!!! I loved them so much at this time when i was 16..
Would love to win and have the Chance to see one of my favorite artists now, love you Kenza xx

Reply
Zhanna Iskandarova

Hey Kenza!!! It will be amazing for me to go on a trip for MTV music event to take a break from daily routine plus I’m gonna surprise my friend!
So it’s three of my favorite things combined: music, travel and friends. Perfect!! And the city you’ve visited first for EMA was Liverpool I hope haha :) Puss!!

Reply
Sarah

What a great giveaway!! I´ve been watching the EMA´s for years now and always dreamed about going there one day. Especially when you told about how fun it is..my friend would freak out if I told her that we would go there :D Would be such a great and unforgettable experience!

Your first EMA´s was in Liverpool!

Have a nice day <3

Reply
Caroline

Ditt första EMA’s var i Liverpool 2008! Detta skulle betyda så mycket, hade tagit med mig min bästa vän! Vi firar 10 år som bästa vänner nästa år och detta hade ju varit hur coolt som helst att göra för att fira det! Vi älskar samma typ av musik så hade varit helt sjukt roligt att få göra detta! :)

Reply
Suzanna

Har aldrig vågat mig på en kommentar NÅGONSIN under alla dessa år men here we go…

Efter flytt till Berlin för 5 år sedan pga jobbig uppväxt och ett försök till att komma bort från allt har tyvärr min relation med min själsfrände, hon som faktiskt är den som sett till att jag lyckats hålla huvudet ovanför ytan under en lång mörk period, kommit i kläm och det finns ingenting jag inte skulle göra för att få kunna bjuda henne (eller OSS båda) på detta där vi bara får vara oss igen <3 (så pass mycket att jag äntligen vågat mig på att kommentera…va ju faktiskt inte så farligt haha)

Du var i Liverpool och härja för första gången! TACK för denna fantastiska möjlighet! : )

Reply
Gabriella

I vilken stad var mitt första MTV EMA’s? LIVERPOOL :)
Motivering: Efter ett jobbigt break-up för både mig och min bästa kompis var vi varandras stöttepelare. Trots att vi båda hade svårt att lita på folk och lita på kärleken hittade vi den båda igen och var head over heels kära i våra respektive. 6 månader in i våra förhållande blir vi båda iskallt dumpade utan att de ens vänder sig om och vi båda står i samma sits som vi gjorde för 1 år sen. Detta är världens bästa vän och den mest kärleksfulla och mest omtänksamma tjejen jag känner. Vi älskar musik och låtar skickas konstant mellan oss för att ta oss igenom alla olika humör, beyonce shakira, taylor swift ger oss GIRLPOWER att ta oss igenom dagen. Jag vet att vi med så mycket kärlek att ge förtjänar att få den tillbaka. Jag vill visa hur mycket jag uppskattar henne genom att vinna denna tävligen jag ta med henne på en resa vi sent kommer glömma. Hon förtjänar det. <3

Reply
Karolina

Jag skulle gärna vilja vinna så att jag kan ta med min kusin som nyligen fyllt 18 och älskar musik och allting som har med MTV och musik att göra. Hon har aldrig varit utomlands och det skulle vara så häftigt att få bjuda henne på denna resa och få skämma bort henne lite samtidigt. En möjlighet att få uppfylla en annan persons drömmar!

Ditt första MTV EMA:s 2008 var i Liverpool.

Reply
Vera

Hello Kenza!
Hope you are well!)
By answering the first question:
-I can say that my greatest dream was to visit the EMA’s, because I live in the Republic of Moldova and our country doesn’t have so much transport possibilities to go to Europe with the price as the europeans do) I love music and I watch every EMA (because of you))))) I would love to go there with my boyfriend !Because I would love this amazing experience with him also)
By answering the second question:
-Your first EMA was in Liverpool) =P

Thank you for this opportunity for us, by making this kind of giveaways)

Love, hugs!
Vera.([email protected])

Reply
Emelie

Ditt första MTV-jobb var i Liverpool 2008 :D

Hade velat överraska min finaste och bästa vän med ett äventyr som detta! Vi älskar musik och har aldrig rest tillsammans då båda studerat en längre tid. Håller tummarna <3

Reply
Joanna

Tjena! Och vilken superrolig tävling!
Min första spontana tanken var “åh detta skulle jag vilja ta med min pojkvän på”. Men efter att jag tänkt lite insåg jag att detta hade varit den perfekta resa för mig och min bästa kompis. Efter att ha tagit studenten och börjat växa upp mer och mer finns det inte lika mycket tid över att lägga på olika relationer, och jag kan erkänna att jag har varit dålig på att prioritera vänner på senaste. Jag och min bästis kommer dock alltid finnas där för varandra, men jag känner att detta verkligen hade varit roligt att uppleva tillsammans och bara ett bra tillfälle att spendera tid med varandra och bara svamla runt som på den gamla goda tiden. Hoppas på vinst så jag kan överraska henne med denna resa, för det förtjänar hon verkligen! ☺️?

Svaret på frågan är Liverpool!

Reply
Amina

This prize is amazing !!!! I would love to win to share this unbelievable event with my best friend :) It probably could be our only chance to live an experience like this ! Thanks you and MTV !!
In 2008, MTV EMA’s was in Liverpool, England.

Amina

Reply
Kajsa

Ditt första var i Liverpool! Jag skulle ta med min äldsta vän som jag gjort de mest minnesvärda upplevelserna med, och lägga till det här på listan vore galet!

Reply
Therése

Första jobbet var i Liverpool!

Jag vill vinna för att kunna ta med min 18-åriga lillasyster på en resa. Jag är student och hon likaså, finns inte mycket pengar till sådant. Både hon och jag har haft det riktigt jobbigt genom åren, men allra mest har all skit under uppväxten drabbat min lillasyster. Vi har bott med många timmar mellan oss i flera år och träffas sällan. Så jag vill ta med henne någonstans, bara hon och jag och kunna bonda igen. Jag saknar min syster.

Reply
emelie

Detta hade varit en sån upplevelse för mig och min syster!! Hon blir 18 i januari och vilken present jag hade kunnat bjuda med henne på! MAGISKT!! Puss

Reply
Samira Kraft

Heej Kenza!! Ditt första (av många följande) var i Liverpool 2008! Har följt din blogg sedan 9 år tillbaka och sett varenda event du varit med på och har alltid suttit hemma och varit sååå glad för din skull men även tänkt tanken ”tänk om jag skulle få uppleva det med” än så länge är det bara en dröm men vem vet. Det skulle vara sjukt fett och obeskrivligt coolt!!!!! Jag skulle ta med min min lillebror (för 96, två år yngre än mig) för umgås tillsammans och göra något utöver det vanliga och som en fin resa ihop efter allt vi gått igenom.

Gräddet på moset är att jag blivit vald till General vi Uppsala Universitets inspark för personalvetare och kommer styra insparken där de följande fyra lagen som valts är Animan Planet, Disney Channel, Eurosport och såklart… MTV! Bevis kan skickas, är SÅÅÅÅÅ TAGGAD på detta!!!! Vore en dröm att få ta med mig min bror på detta äventyr!!! Vi kommer isf ha ASKUL! KRAM

MVH en lite student från Falun

Reply
Nellie Grimberg

Hej Fina Kenza!
Först och främst, ditt första MTV EMA:s 2008 var i Liverpool.

Om jag hade vunnit denna tävlingen hade jag valt att ta med min bästa vän som just nu och sedan ett år tillbaka har varit otroligt tufft för henne.
I vanliga fall är hon världens glädjespridare och alltid på ett bra humör. Men på sista tiden har allt verkat gå emot henne, där flera allvarliga sjukdomar både för henne och hennes familj tyvärr framkommit.
Därför hade detta varit min chans att vara hennes glädjespridare, att ta med henne på denna resa och glömma att jobbigt hon har hemma!
Jag vill göra allt för att min bästa vän ska må så bra och vara lyckligast i världen och med hjälp av dig och MTV hade detta blivit möjligt om just jag vinner!

Jag håller alla tummar och tår för att jag vinner!
God jul och Gott Nytt år till dig!

Reply
Kiara

It was in one of my favourite cities, Liverpool! I would love to experience the craziness and fun of MTV VMAs in the way you showed to us so many times. I have never been to any concert and that would be my biggest dream coming true, especially if I could take my best friend with me!

Reply
Monika

Liverpool var ditt första MTV EMA år 2008, hade varit så häftigt att få uppleva något liknande!
Hade helt klart åkt med min finaste bästa kompis för att bara festa, äta gott och ha den SÅ HIMLA ROLIGT!! Som student kommer man inte iväg på resor så ofta p.g.a. lite knapp ekonomi så hade varit så fint att kunna bjuda med min kompis efter fem års studier och minnen tillsammans. Älskar musik också så hoppas det finns en chans att få se någon fet artist också! ?
Kram!

Reply
Besha

Hejdo Kenza <3,

I really really want to win because I love it to travel and I love also MTV and the VIPs! It would be a dream to win, I would be speechless and cry because of being happy haha really!!!!!!
I've won something so I think it's cool from you that you do this "giveaway"-projects :-*
As student my budget is limited so I can't travelled as much as I want. This would give me an opportunity to see more of the world and omg to meet the VIP is a dream.
I'm praying to god hehe <3

By the way your first MTV EMA's was in Liverpool.

Reply
Sofia

It was Liverpool! Wow, this price is sick! It would be amazing to win it since I’m such an MTV kid :D. Growing up I always used to watch MTV whenever I came home from school, and I thought that being a VJ there would be like the best job ever. I remember TRL and all the OG programs from back in the day…

Reply
Isabelle

Ditt första EMA’s var i Liverpool!
Vill så gärna vinna!! Hade varit drömmen att få bjuda min bästa vän på detta!! Hon förtjänar det så himla mycket! Var med om en olycka i september och har suttit i rullstol men ska snart få börja gå igen. När jag hamnade på sjukhus hälsade min bästis på mig jättemycket, köpte med godis och Max, tog med nagellack så jag kände mig lite fin efter operationen, satt och berättade om allt jag missade hemma osv. Hon har också besökt mig under hela hösten, lagat mat till mig, dragit med mig ut på utflykter fast det är omständigt när jag sitter i rullstol och bara varit den bästa vännen man kan tänka sig!! Det vore så otroligt kul att få dra med henne på en sån här grej på det nya året, när jag kan gå igen, och få göra det vi gör bäst, dansa och festa!
Massor med kramar!!

Reply
Tanja

OMG this is insane! I would looove to go to an MTV event! ??
Your first MTV EMA’s were in Liverpool in 2008. But my favourite was the last one in Amsterdam, your dress was so beautiful!
I would bring my bestie with me and we’ll have the best time of our lives!

I am so glad to be able to take part in such a huge giveaway and I am thankful for everything you’ve given us.
I wish you and your family happy holidays and I can’t wait for reading this blog one more year (and hopefully a lot longer).
Greets from Austria! xx

Reply
Linda

Jag och min pojkvän älskar att resa och vara ute på äventyr, tvärr är vi studenter så det har blivit allt färre resor men jag skulle vilja bjuda honom på detta om jag vann! Minns hur avis jag blev första gången du var iväg med MTV via bloggen, så nu kanske tonåringen i mig blir extra glad!

Reply
Cecilia

HI, AGAIN! First things first: your first EMA was in Liverpool!
Now, MTV is one of the biggest (if not the biggest) music platform ever and I follow it on TV since I was a child. My best music experience is when I saw U2 live in São Paulo…It was awesome, I don’t have words to describe that great music e person they all are. To see them and be in the same place and time that your idols, it’s hard to describe. So having great experiences like that would be another dreams coming true, since I never left my country. I love to travel (who doesn’t?), knowing new places and people and would be a dream coming true winning this challenge. This giveaway is no nice that you can get to know us now, since is always us who read about you, right? Kisses!

Reply
Elina V

I would reeeally love to win, since I am student and live in a different cities with my boyfriend. I would choose him, of course, to go with me :) I have just finished my bachelor thesis this week so it would feel really good to get a little getaway.

PS. Your first EMA was in Liverpool, I believe!

Reply
Ester

Ditt första EMA’s var i Liverpool!

Jag skulle vilja vinna och ta med en kompis till ett MTV event för att både hon och jag har ett stort intresse för populärkultur och musik, då är ju MTV’s event där alla är! Med tanke på alla timmar som lagts ner av att diskutera, underhållas och på något sätt bli räddade av musik, skulle detta verkligen vara grädden på moset! Kram!

Reply
Louise

Hej kenza! Ditt första MTV jobb var i Liverpool, känns som om det vore i går jag satt och läste om det här..!
Jag hade iallafall så jäkla gärna velat vinna den här tävlingen och tagit med min bästa kompis. Jag har missat hennes födelsedag hela två år i rad och inte fått chansen att fira henne så mycket och maffigt som jag hade önskat. Därför hade en vinst i denhär tävlingen varit en helt PERFEKT överraskning till henne, och borde utan tvekan kunna väga upp dem tidiga frånvarande födelsedagarna. Och sen delar vi båda kärleken till våran Queen kenza, kan det bli mycket mer drömmigt än så?

Reply
Felicia

Wow man inser nu att man läst din blogg ett bra tag nu när man känner igen det mesta av arkivet från det året :) det var Liverpool som du var i först! Om jag vann detta skulle jag ta med min kusin som har vart ett helt fantastiskt stöd under detta turbulenta år med relationsproblem till tentastress så jag skulle ta med henne på en magisk helg för det är hon värd :)

Reply
Julia Giertta

Hej!
Jag har en 6 mån bebis som haft endel problem spm gjort att jag fått mycket sömnbrist därav öre denna semester en dröm för mig och min kille. Tänk att få tid ihop igen och få härlig lugn sömn! Vore fantastiskt!

Ditt första uppdrag var i Liverpool 2008.

Mvh Julia

Reply
Hafsa

HEYY I WOULD LIKE TO JOIN PLEASE !!!!

Your first MTV EMA’s was in Liverpool in 2008.
I want to win to make my friends jealous. To take super cool photos and post them on instagram and make my friends jealous again. Haha not really … I would like to win to live this SUPER AMAZING EXPERIENCE !! It’s the one of the COOLEST music event of the world and I am sure that there is not a person on this earth who could refuse this kind of invitation. If I win, I will be VERY SUPER MEGA ULTRA GIGA HAPPY and I will tell to every people I meet that I will go there. I will repeat it too much times that people would prefer that I lose my voice (maybe I would lose it before after shouting by knowing that I won lol). I would love to share this crazy and funny experience with my best friend. Then, we could share together a magical and unique moment that we will relate to all our families, friends, pets and even to strangers in the bus. With all my love. Thank you to make this possible. Hugs !!!

Reply
Beatrice

Ditt första var i Liverpool!
Jag vill vinna för att ta med mig min bästa vän sedan 15 år tillbaka! Tycker hon skulle förtjäna en riktig pang-resa!

Reply
Ana G

OKKK. My best friend Lea and me! We love concertsss,festivals and we always have good time. Last time we was planing to go (I was broke, huhu) and she payed for both.. Now could be a chance for me to do something for her. Awwwwww
And yes that was in Liverpool :)
Plus smth with MTv oh la la ?

Reply
Sarah

Hej Kenza!

Första gången var i Liverpool!

Jag skulle SÅ gärna vilja överraska min pojkvän med detta feta pris, han pluggar heltid och jobbar, och jag jobbar obekväma tider så det vore så härligt att få ta en paus och bara ha roligt tillsammans!

Reply
Amanda Knahpe

OMGGGGG! Detta är ju rena drömmen?! Jag vill så himla gärna vinna detta pris till mig och min bästa vän. Vi brukar sitta hemma i soffan och kolla på EMA’s och andra MTV events, men tänk att faktiskt få vara där! Det skulle verkligen vara sååå kul att få åka på en rolig resa bara vi två, speciellt eftersom att jag småningom ska flytta bort från Åland och vi inte längre kommer kunna ses när vi vill. Vi är båda två glada och spralliga tjejer och vi kommer stå längst fram och dansa och jubla hela kvällen, haha :-)
(( ditt första EMA’s var i Liverpool))
Massa kramar!! <3

Reply
J

Hej Kenza! För det första, I love you! Du är en så vacker människa med underbar personlighet!

Din första EMA gala var i Liverpool, woop woop! ( vilket jag fick försöka bekräfta via din blogg, och inte fattade att jag ser ju vad andra kommenterat haha. men jag visste svaret, ville bara vara säker ;) )

Jag skulle vara för evigt tacksam att slippa på en liten getaway med min soulmate till bästa vän! Jag träffade henne år 2010 när vi började studera tillsammans. Jag är såååå tacksam att just vi kom på samma klass! Du vet känslan när man har en vän man bara klickar med så jäkla bra och som man bara vet att man kommer vara i kontakt med resten av livet? Jag vet iaf nu! Nu har hon flyttat till en annan stad rätt så långt bort och jag saknar henne så mycket! I och med att vi båda både jobbar och studerar ser vi varann med god tur ca 1 gång/år. Vi såg varann för 1 månad sedan och det känns jobbigt eftersom jag vet att jag inte kommer se henne på väldigt länge.

Den här presenten skulle vara perfekt för mig och min kära vän, så vi skulle kunna återförenas på en fantastisk resa!

Massor med kramar från Finland <3

Reply
Dalena

Your first MTV EMA’s was in Liverpool in 2008 :).
Why i want to win?
Well, I’ve been reading your blog for soo long. I remember your posts and pictures with Tokio Hotel back then. (haha i know). I was also a big fan of them and to be serious i was dying of jealousy when i was reading your posts and also i was so excited that you met them, talked to them and showed them your tattoo haha :) and the whole trip was soo great! so amazing you achieved something like that. It got me thinking, maybe me one day? Now, it can really happen! :D That would be the craziest experience ever :) I would definitely bring my best friend with me, we always go together to the shows of our favorite artists :)
[email protected]

Reply
Lovisa

Kort och gott hade jag så gärna velat vinna detta för det hade varit så jäkla grymt!! Jag hade tagit med min fantastiska syster för lite tid tillsammans, vi ses alldeles för sällan nu när livet kommer emellan mer och mer.
Och första gången år 2008 var du i Liverpool!

Reply
Marwa Chiboub

Hello to answer your question it was in Liverpool 2008
And the reason why i chosed to enter this giveaway is because i want to give this to mybestfriend who i didn’t see for 3 years we used to watch mtv so that ll be interesting for us to meet there
Marwa

Reply
Dianne Tho

Aw uauuuu, this is such a fun one! I’d love to win because I’ve never took part in any of this type of event s and I’d love to. I think it would be a nice, fun and interesting experience to have in the luggage it’s called life. Regarding the question, they took place in Liverpool, England.
My email adress is [email protected]. Thanks

Reply
Anna

Your first MTV EMA was in Liverpool!

I want to win so that me and my boyfrined can have a vacation this coming 2017 year. He always surprises me with the best presents and trips and I want so bad to give him something as awesome! A trip to an MTV event sounds amazing because we are the generation who grew up watching MTV and it would mean so much to visit one of their events! early 2000s squad here haha I still remember that time when MTV was huge among teenagers.

Reply
Belle

Your first EMA was in Liverpool, as I remember. Why I wanna win? Because I’d love to share this experience with my brother because he likes events like that and that would be an amazing gift for him :)

Reply
Bogdana Mladenova

Kenzaa,

I remember going through this posts (when I started following you, i went back aaaaall the way till the start, amazing ha? And no, I am not crazy :D I just liked you a lot and in my defense I worked night shifts and had to be awake, but didn’t have anything to do, so.. however, thank you for filling my time so pleasantly!)
I love music. I love adventures. I remember turning on MTV every single morning since my childhood. I hope i win :)
xx, Bogdana

Reply
Jenny

Jag vill gärna vara med :-) Ditt första EMA var i Liverpool.

Det hade varit en otrolig upplevelse att få vinna dessa biljetter. Musik har alltid varit ett stort intresse för mig men har endast varit på några fåtal konserter i mitt liv, dessa endast i Sverige. Det hade varit en fantastisk upplevelse att vinna denna resa och på resan hade jag bjudit med mig min mamma eller pojkvän. De båda har stöttat mig genom allt, främst min utbildning som designingenjör som varit väldigt tuff. Har nu studerat i 4 år och har därför inte kunnat resa utomlands med min pojkvän än, eller kunnat unna varken min pojkvän eller mamma något riktigt betydelsefullt och fint då pengarna varit ett hinder. Det hade därför varit otroligt roligt och betydelsefullt att vinna denna resa och samtidigt kunna skämma bort en person jag älskar!

Reply
Carolina

Hej!! Jag har alltid tyckt att MTVs galor är så intressanta och inspirerande. Jag och min bästa vän brukade sitta vaken på natten för att få se galorna online även fast det ofta var skola dagen efter och vi egentligen inte fick. Detta är något vi gör än idag och något som har lett till mycket skratt och fina minnen. Att få åka dit tillsammans med henne hade varit en otroligt upplevelse och att få andas in all härlig energi. Ditt första MTV jobb var i Liverpool. Tycker det är riktigt fint av dig att vilja ge tillbaks, du säger att det är tack vare oss men sanningen är att du har jobbat ihjäl dig och tagit dig dit du är idag, det har du gjort, ingen annan, du är en inspiration. Kramar

Reply
Valle

Svaret på frågan är Liverpool.

Det hade varit en dröm att ta med min syster på denna resa då hon gör allt för mig och jag skulle vilja ge tillbaka, hon förtjänar allt i världen och en bra start på det hade varti en resa :)

Reply
Emma

I Liverpool var du! Ok helt sjukt pris btw!! Men jag skulle utan tvekan bjuda med min bästis matilda, sen vi va tonåringar (6år sen haha..) har vi försökt få ihop en resa tillsammans! Men plugg, jobb & resor med pojkvänner har tagit upp tiden men nu är vi båda singlar (woho haha) & är färdiga med studierna efter årsskiftet! Vore en GRYMT kul grej att få åka iväg på tillsammans för att ta igen all tid vi inte rest ihop!! ?

Reply
Sara

Ditt första var i Liverpool!

Jag vill vinna för det vore så JÄKLA häftigt och roligt att få göra något sådant här i sitt vanliga B-lags liv! (jag är fett nöjd ändå men ni fattar)

Reply
Maria

Första gången befann du dig Liverpool år 2008. Ja skulle vilja uppleva allt detta med min bästa kompis min syster. Hon har gjort allt för mig och hon har ställt upp för mig när jag har mått som sämst. Detta skulle vara den perfekta presenten att ge henne för alla år hon har stått ut med mig.

Reply
Khawla Lambarki

I want to live this experience with my boyfriend because he is taking care of me and love me everyday since 2012. And we really want to visit the world and live different and new experiences.
You were in Liverpool because I saw it in the comments, I knew about you in 2010 in a Moroccan magazine.

Reply
Iman

en enkel kommentar, men det skulle vara grymt att få ta med mig min bästis! vi har alltid så kul tillsamans, foch det skulla va helt sinnes att överraska henne med denna sjuka vinsten eftersom vi inte ses lika mycket eftersom hon bor i australien..

pusss ooo kram kenza <3333

Reply
Iman

juste!!! glömde svara, har för mig att det var i liverpool i 2008 :D

RE::
en enkel kommentar, men det skulle vara grymt att få ta med mig min bästis! vi har alltid så kul tillsamans, foch det skulla va helt sinnes att överraska henne med denna sjuka vinsten eftersom vi inte ses lika mycket eftersom hon bor i australien..

pusss ooo kram kenza <3333

Reply
Charlotte

Hi Kenza, you were in Liverpool in 2008 for the MTV EMA!
It would mean so much for me to win this giveaway as it was always a dream to be part of such event! Also, my boyfriend is a musician and it would make it even more special to share this special moment with him!
I really hope I can win this giveaway.
Thank you!!!

Reply
Sophie Pettersson

Din första var i Liverpool!

Åh skulle så gärna vilja vinna detta och ha möjligheten att bjuda med min bästa vän!!
Vi har aldrig åkt på någon resa tillsammans.. först studerade jag och hade ej råd och nu studerar hon :(
Tänk va underbart att kunna överraska henne med detta mitt i allt plugg kaos! :D

/Sophie

Reply
Amanda Wiberg

Ditt första år med EMA var i Liverpool! Hoppas innerligt på vinst så att jag kan dra med bästisen på en galet rolig resa!!! Det känns liksom givet ;)

Reply
Evelina

Din första MTV EMA var i Liverpool! Jaaaag och min bästis Johanna är sugna på att åka, ska bara iväg och ha JÄKLIGT KUL i några dagar! Tänk och få överraska henne med detta. Det är en dröm som vi aldrig någonsin kommer glömma!!!! Vi har båda följt din blogg varje dag i SÅ många år, gråtit tillsammans i klassrummet, skrattat i goda stunder…. finns ingen jag hellre vill dela detta med än henne!!!

Reply
Paulina

Åh vilken kul grej!! Jag skulle verkligen vilja åka och uppleva detta. Har verkligen alltid velat åka på detta för det ser så mäktigt och häftigt ut. Det vore ju pricket över i:et att få åka på något sånt här när man tar studenten!! Året man alltid kommer minnas!

Din första MTV EMA var i Liverpool :D

Reply
Rebecca Andersson

Hej Kenza! Sedan jag var lite har jag följt MTV:s EMAs och sedan jag började följa din blogg har det gjort det ännu mer spännande. Jag är en musikälskare som började plugga i höstas, vilket gör att budgeten inte riktigt räcker till att gå och se de konserter jag skulle vilja.
Ditt första EMA var i Liverpool.

Mvh Rebecca

Reply
Julia

Your first MTV EMA’s were in Liverpool! This is such an amazing giveaway. I would love to win, because I am a biology and nutrition student from Austria in third semester and haven’t seen a lot of this world. I would love to travel more, especially together with my best friend.
I read your blog for many many years now and btw I am very excited about your new home <3

Reply
Behira Madeleine

Anledningen till att jag borde vinna är för att jag förmodligen aldrig kommer kunna åka på liknande event någonsin utan din hjälp, haha. En sån här resa är ju dröm och jag vill också få uppleva känslorna som du som 17-åriga Kenza kände inför EMA. Passar på att önska dig en god jul och gott nytt år.

Och ditt första EMA var i Liverpool :)

Reply
Karol

2008 var det Liverpool! =)

Jag var ung när musikvideos whas da shit, det var topplistorna på typ alla kanaler minst en gång i veckan och ZTV och MTV var på i bakgrunden hos varenda kompis. MTV har fått hitta nya vägar för att locka publik sedan dess men musiken är ändå hjärtat och jag hade tyckt att det vore aaaawesome (falsett haha) att hänga med på ett av deras events! Eftersom jag själv jobbar med evenemang hade det dessutom varit kul bara av den anledningen. Om jag vinner tar jag med mig min hip hop queen och bästa kompis som forskar om hip hop och som är nybliven mamma med behov att släppa loss ^^

Reply
Sara Nordekvist

Du var på MTV EMA för första gången i Liverpool 2008.
Jag och en av mina närmsta vänner älskar att hitta på äventyr tillsammans. Vi tycker om att göra galna saker tillsammans och upptäcka nya platser. Då vi båda studerar på olika platser just nu är det svårt att hitta både pengar och tid för att ses. En sådan här upplevelse skulle föra oss tillsammans igen med helt nya minnen som vi skulle ha resten av livet. Så kul!!

Reply
Claudia

Liverpool !

I will love to win this because i never had the chance to participate at a music event and music is everything for me.

X

Reply
Pucki

Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool 2008.

Jag skulle gärna vilja ger det här som en present till min bästa vän som är väldig spontan och festlig av sig.

Reply
Vilma

Hej! Omg, din första var i Liverpool, (bästa accenten hej)

Skulle vara sjukt kul att vinna och få dra iväg på en sådan resa spec eftersom man är besatt med alla idoler någonsin och teen wolf :) Det är ju en möjlighet man inte får annars, dessutom skulle det vara så roligt att få överraska min syster med en sådan resa då hon alltid ger mig fina presenter och vi sällan kunnat göra sådana saker under uppväxten! :)

Reply
Helena Bryrup

Dit første MTV EMA var i Liverpool i 2008 :-)
Jeg ville elske at vinde denne tur! Først og fremmest, fordi det ville være en kæmpe oplevelse at se,hvad du har brugt så meget af din tid på og helt sikker også fordi det er så inspirerende for mig at følge og at komme helt tæt på dette ville være et skridt tættere på! Det ville være en fantastisk oplevelse og “one for the book”. Krydser mine små fingre og ønsker dig tillykke med de ti år, sejt gået – fortsæt det gode arbejde, som er til gavn for så mange!

Reply
Linnéa Berglund

Ditt första event var i Liverpool och det var inte i fjol. 13 år var jag då tänk vad tiden kan gå. Jag ville då vara dig, du var en så cool tjej. Jag vill i denna tävling komma etta för att min bästis ta med på detta, det skulle vara oslagbart till och med roligare är gokart. Att ett MTV event få gästa det vill väl dom flesta men inte lika mycket som jag bara tanken gör mig knäsvag. & att få ge min bästis det här, efter att hon detta året funnits där, för mig genom livet värsta år har hon lagat mina sår. Jag min tacksamhet vill ge och låta henne göra entré, på ett evenemang med en jäkla bjällerklang. Nu håller jag tummar och tår och hoppas att detta pris jag får.

Ditt första event var i Liverpool! :) Kramisar

Reply
Farah Mesbahi

OMG! What a cool prize!! To see celebrities of course! :D
The answer is Livercool, I mean Liverpool!
<3

Reply
Selena Harmens

I’ve always had a big looooooveee for music! I think I’ve watched every EMA since I was 10 years old or something. Always been a huge fan of Britney Spears back in the day, hihi. The last couple of years I’ve tried to gget tickets for the EMA, since it was always near the Netherlands. But damn, it’s so hard! Even though MTV is not the music station anymore like the old days, it still stands for the most amazing music events in the world. It would be so awesome to experience it for one time!
Your first EMA was in Liverpool. :-)

x Selena

Reply
Natalie

Hej bästa!! Svaret är Liverpool år 2008. Jag är själv från Liverpool och var där under din första MTV EMA, du var magisk. Sedan den dagen jag såg dig där, har jag följt din resa. Jag älskar att sjunga och är mycket intresserad av musik, att få denna guldvärda gåva skulle betyda allt för mig. Min kompis som jag skulle vilja ta med har väldigt dålig ekonomi och om jag fick möjligheten att ta med henne på denna upplevelse skulle verkligen stärka vårat vänksapsband. PUSS

Reply
Nellie

Hej fina Kenza!
Ditt första MTV EMAs var i Liverpool år 2008, har följt dig så länge jag kan minnas så jag kommer ihåg detta :)
Jag skulle vilja ta med min bästavän Natalie för kvalitetstid tillsammans eftersom vi inte hinner det så ofta längre då vi går sista året på gymnasiet. Nåt roligt är att vi faktiskt lärde känna varandra år 2008 då vi gick på mellanstadiet tillsammans!! Tänk att åka iväg på en egen studentresa som vi annars inte hade haft möjlighet till, men tack vare vår favoritbloggerska så kan vår dröm gå i uppfyllelse. KRAMAR ditt största fan, på återseende!

Reply
Isabella

Liverpool!

Jag hade tagit med mig min älskade syster på den här fantastiska upplevelsen!! Dröm att få överraska henne ?

Reply
Julia

Ditt första MTV EMA var i Liverpool! :)
Jag skulle vilja överaska min bästa vän Linn med den här resan. Vi är båda bosatta i USA, hon för aupair-jobb och jag för plugg, så vi får inte träffa varandra särskilt ofta, så den här resan hade varit superkul för oss!

Reply
Jennifer

Liverpool!

Jag skulle vilja vinna o bjuda min pojkvän på hans drömresa! Hade varit fantastiskt o ge han detta innan vi börjar försöka oss på att skaffa oss ett litet kärleksbarn :) mtv har alltid varit favoriten för honom

Reply
Elin Eriksson

Hade jag vunnit det här priset hade jag tagit med mig min bästa vän.
Hon har flyttat långt och bor för tillfället i Lund, vi ses därför aldrig nu för tiden.

Vi har alltid pratat om att göra någon galen resa tillsammans, vi båda har pojkvän men vi skulle
vilja dra iväg på en resa bara för att festa och må gott. Så som bara två bästa tjejkompisar kan göra!

Att vinna den här resan hade varit det sjukaste, det kittlas nästan i magen av att bara tänka på det.

Din första resa med MTV EMA’s var i Liverpool!

Reply
Anna

Liverpool är svaret!
Det är det bästa jag vet att åka iväg på såna här äventyr och att få bjuda med min bästis skulle vara heeeelt underbart! Resa, musik och bästis. De tre bästa sakerna i livet, en oslagbar kombo!

Reply
Therese

Ditt första MTV EMA var i liverpool!
Jag skulle ta med en ny vän jag har träffat på universitetet för att bara ha skit kul och göra något vi båda tycker om och lära känna varandra ännu bättre. Trodde aldrig jag skulle träffa någon jag klickar så bra med, tyvärr ska jag byta inriktning i vår och är rädd att det gör så vi tappar kontakten. Det här skulle vara de perfekta grejen för att verkligen lära känna varandra och visa att jag inte vill förlora henne !

Reply
Anna

Jag skulle ta med min kille han är en riktig musik fantast så att kunna få dela något sådant med honom hade varit super kul! :)

Liverpool år 2008.

Reply
dilan

ditt första var ju såklart i liverpool!!:D:D
Jag skulle mer än gärna vilja vinna!! vem skulle inte haha? nejmen jag och min bästavän har aldrig upplevt något stort tillsammans och vi har faktiskt aldrig rest iväg med varandra heller (pengarna har bara inte velat samarbeta kan man säga haha) jag skulle vilja överraska henne med detta och sen att vi kommer få spendera några dagar med varandra utanför sverige känns hur underbart som helst, för hon bor inte i samma stad som jag och det gör det väldigt jobbigt också. Jag HOPPAS jag vinner denna tävling:D

Reply
Karoliina

Jag måste erkänna att jag hade sagt Berlin 2009 som svar på din fråga men efter att jag sett andra deltagarnas kommentarer så byter jag mitt svar till Liverpool 2008 :D! Så otroligt häftigt att du upplevt ett sådant spektakel på nära håll som en 17-åring!!! Jag är också född -91 och när jag bara tänker på 2008 så känns det som att jag var fortfarande ett barn då haha :D! Musik och underhållning har alltid varit en stor del av mitt liv (alltså vem som inte älskar musik?) men det var först förra året då jag började gå på konserter. Vilken synd hur mycket av tiden kan gå till spillo om man vilar på lagrarna och tänker att man inte är “tillräckligt” för att leva livet. Jag har gått på fyra konserter i år och njutit av varje sekund, och jag tänker inte sluta där: det står ett par mer konserter på schemat och ett musikevent (kanske en festival då en sådan har jag aldrig upplevt..) med MTV skulle vara “the icing on the cake”. Och att få uppleva sådant med vem som helst av mina fantastiska kompisar vore ett privilegium. Tack för en fantastisk blogg!

Reply
Elisabet Eilys

The city were you hosted was Liverpool, I remember because that’s when I started following you.
I will like to win this because I had never won nothing in my life. I’m trying to get out in the world and meet new people. I’m going through a very tough situation with family and myself and Winning this will mean the world.

Reply
Julia

Hello! You where in Liverpool for your EMA debut.
To get such way of experience means to me to expand the horizonts. You know, all of us need to have somthing like that sometimes. And that is the great opportunity!

Reply
Sara P

Din första MTV VMA var i Liverpool! Jag vill vinna för att jag är så himla värd det.

Reply
Therese Gustavsson

ALLTSÅ VAAAAAA!?!? Sjuk tävling som jag såååååååå gärna vill vinna, alltså åh- tänk att få överraska min bästis med detta! Hon skulle typ svimma och jag med, haha! Alltså vi skulle ha SÅÅÅÅÅ kul och vilket upplevelse att få dela det med någon man tycker så mycket om, wow! Jag hoppas, hoppas, hoppas på att kunna vinna trots att det såklart är jätte många med och tävlar! Oavsett kommer vinnaren få en oförglömlig och häftig resa! Håller tummarna så hårt jag kan :))))))

Svaret på frågan: Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool!

Tack för en toppen blogg, följt dig i flera år och den blir bara bättre och bättre <3

Reply
Monika

Your first MTV EMA’S was at Liverpool in 2008.

I wish I could win to experience amazing time and remember that to the end of my life. :)

Reply
Anna

Your first MTV EMA’s were in Liverpool :)

I would love to win to go on a crazy adventure with my best friend. I live away from home and don’t get to see her often, this would be amazing for us! <333

Reply
Jessalyn

Ditt första MTV EMA var i Liverpool år 2008!!

Behöver man ens en bra anledning till att vinna en utomlandsresa, med boende och dessutom ett EMA event med sin bästavän?! Jag tror inte det! Jag vill självklart vinna just för att som du skriver, oavsett vilket event så är det upplevelsen som räknas och jag och min bästavän kommer ha SÅ KUL!

Reply
Jessalyn

Ditt första MTV EMA var i Liverpool år 2008!!

Behöver man ens en bra anledning till att vinna en utomlandsresa, med boende och dessutom ett EMA event med sin bästavän?! Som i mitt fall, även är min pojkvän. Jag tror inte det! Jag vill självklart vinna just för att som du skriver, oavsett vilket event så är det upplevelsen som räknas och jag och min bästavän kommer ha SÅ KUL!

Reply
Maria

Your first EMA was in Liverpool!

One of my new years resolutions are going to be “go to more concerts” so this price would be absolutely perfect for me! And its been years since I’ve traveled with one of my friends so to get to go on an adventure with them again would be amazing

Reply
Zanna Flude

Your first one was in Liverpool!!
What an epic prize!! An experience is so different from a physical gift. I’m so happy for anyone who wins!

Reply
Maria

Sho katt! Ditt första MTV EMA var såklart i Liverpool 2008! En vinst i denna tävling för mig hade inneburit att en dröm slår in då mitt musikintresse är oerhört stort och en sådan här resa hade varit en så sjukt bra motivation för mig att orka plugga hela nästa år också! Det hade även inneburit att jag hade kunnat ge tillbaka lite till min bästa vän som är anledningen till att jag har klarat mig igenom det här året.

Reply
Sofia Radetzki

Svaret på frågan är Liverpool!
Jag är student vilket gör att det är svårt att skrapa ihop så mycket pengar till coola resor. Vore sÅ toppenkul att få vinna!! Kramis

Reply
Nora Gardi

Dear Kenza,
Your first MTV EMA’s event was in Liverpool! :)
I’m a 19-year-old girl from Hungary. I would like to win because my best friend and I travel together. In the last 3 years we visited Paris, Rome and Croatia together. It would mean us the world if we could win and our next destination could be THE MTV EMA (after we take our final exams next spring :( ) !! Have a nice day, love you Kenza <3

Reply
Jennie

Din första MTV EMA var i Liverpool. Jag hade såååå gärna velat ta med min bästavän Ellen på det här, vi har följt EMA’s sen vi var små och förälskade i alla unga popartister. Hon hade blivit överlycklig om jag överraskade henne med det här.

KRAM <3

Reply
Linda Olsson

Åh shit vilken häftig giveaway!
Din första EMA var i Liverpool :)
Jag skulle slita iväg min syster på detta, en relativt ny småbarnsmami som aldrig unnar något till sig själv. Hon behöver ha kul! Detta skulle vart helt oförglömligt! ❤

Reply
Klaudia

Hi Kenza!

Your first MTV EMA’s were in Liverpool. I’ve been following you since my second year in high school in 2012 and since than you’ve been such an inspiration to me. And i would love to win this giveaway for me and my best friend as a present for all the years we’ve been friends. She’s one of the most important people in my life who always had my back and I just want to do something unique and cool for her. And we both love music soooooo much. :)

Besos and have a great day :)

Reply
Eva

Hi Kenza, your first MTV VMA´s were in Liverpoool in 2008.
My best friend introduced me to your blog way back in 2014 and I learned a lot from you. Now, my fashion sense has improved a great deal and I feel more confident in my everyday life.
This trip would mean a lot to me and my best friend and we would really enjoy it. :)

Reply
Stella Wannberg

Nu när man börjar bli vuxen så inser man att det blir svårare och svårare att komma iväg på lite mer speciella saker med sina vänner. Förut gick alla på samma schema (skola 8-15, lediga helger osv), men nu har alla olika jobb, pojkvänner och diverse antaganden som gör att man mer och mer sällan har tid för varandra. Det är helt enkelt anledningen till att jag skulle vilja vinna, då jag skulle vilja unna mig och min bästa vän att åka ifrån verkligheten en helg och bara ha kul :-)

Ditt första MTV EMA var i Liverpool!

Reply
Anna V

Hej Kenza!
Jag vill vinna för att jag precis som du, är så fruktansvärt kär i min man.

Den lite längre förklaringen är att jag tidigare i år stod framför ett val, mellan att fortsätta med någon det egentligen aldrig riktigt hade funkat med innan- men som jag kände väl, eller att börja något nytt. Jag valde det sistnämnda och det har varit det bästa valet jag gjort i mitt liv och trots att jag och min nuvarande pojkvän varit tillsammans mindre än ett år så vet jag att det är Han. Ibland gör man bara det, visst Kenza?
På grund av att han studerar musik utomlands har vi i många månader haft ett distansförhållande. Det har gått bättre än vad jag någonsin kunnat hoppats på men samtidigt längtar jag efter att kunna åka bort och utforska något nytt ställe, bara vi två. Eftersom att han läser andra året klassisk gitarr tror jag att en spännande getaway med en oförglömlig MTV experience hade varit en överraskning som han verkligen hade uppskattat. Jag hade varit evigt tacksam om du gav mig möjligheten att ge det till honom. Tack för en underbar blogg och en klippa under alla dessa år <3

Kram,
Anna

P.S. Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool, England år 2008. Fyfan vad du är bra

Reply
Aneta

It was LIVERPOOL!! I was sooo excited to see you there almost as it was me who was going ahahahha :p Can’t belive that I was 8 years ago and can’t belive that i’m with you for such a long time! The longest relationship of my life hahaha :D I’d love to take my boyfriend to some trip, and because he is music freak it would be perfect!

Reply
Melina

Din första MTV EMA var i liverpool, 2008. Jag skulle ta med min pojkvän sedan 5,5 år. Vi har aldrig åkt nånstans bara han och jag (han är inte så mycket för solsemester, jag är inte så mycket för skidsemester) så jag skulle vilja överraska honom med denna fartfyllda partyresa!

Reply
Linda Nguyen

Älskar din blogg och kan skriva en hel bibel om att jag vill vinna men kortfattat…
Jag skulle vilja vinna detta för, ja vem vill inte få uppleva MTV VIP experience?! När får man tillfälle till det igen? Jag hade överraskat min 4 år yngre bror. Vi gör inte mycket ihop då båda är upptagna med skolan och jag med mina vänner. Men jag vet att han älskar musik och han uppskattar när jag är hemma och kollar på film med honom. Jag vill så gärna ge honom upplevelsen att få upptäcka världen, göra en resa ihop. Jag vill få honom att känna känslan av eufori, ge honom ett minne han aldrig kommer glömma något som får honom att le bara han tänker på “MTV VIP som han åkte på med syrran”. För trots olikheterna mellan oss så är han min bästa och enda bror som förtjänar hela världen.
Din första MTV EMA var i Liverpool år 2008!

HÅller tummarna!!!

Reply
Amanda

Hej Kenza! Ditt första MTV EMA’s var i Liverpool!
Det hade varit en riktig dröm att vinna detta pris och få ta med mig min supergalna och jättehärliga bästavän på ett lika galet och härligt äventyr. Vi bor väldigt långt ifrån varandra och ses inte jätteofta, därför hade det varit extra roligt att få åka iväg tillsammans och bara umgås och ha grymt roligt!
Kram

Reply
Jasmin

Your first EMA’s was in Liverpool 2008!!

I loooove to travel and experience different cultures. One thing I also love is music and I couldn’t imagine a life without it. I listen to music everyday when I have a chance: when I’m home alone, when I’m going somewhere,in my bed or even when I take a shower. So it would be pretty awesome to meet my idols. To experience those two things that I love at the same time would be a dream come true!

Reply
Malin

Ditt första MTV va lika fett som andra år. Men första gången hölls i Liverpool 2008.

Blunda, tänk efter – du sitter på flyget med din bästavän och ska på er fetaste resa någonsin. Man ler lite extra men känner sig superpirrig i kroppen för vad som komma skall. Det är min dröm, att få upptäcka världen på ett unikt, häftigt och minnesvärt vis. Därför hade detta vart den absolut FETASTE resan någonsin.

Reply
Maria

Jag älskar att resa och vem gillar väl inte musik? Att få kombinera dessa och sedan dra på en resa vore därför riktigt kul. Jag ser tyvärr inte mina bästa vänner så ofta längre eftersom jag inte bor i Sverige, så därför hade jag nog tagit med mig någon som det är dags att catcha upp med. Därför vore ju detta ett jättekul sätt att göra det på.

Rätt svar är Liverpool.

Reply
Elin

Ditt första EMAs var i Liverpool ?
Skulle vilja ta med
Min syster på detta äventyr ???

Reply
Sara Moatamid

❤️❤️❤️ LIVERPOOL var första gången!

❤️❤️❤️ Vill vinna för att få en underbar upplevelse med min pojkvän helt enkelt!!

Reply
Johanna

LIVERPOOL!

Om jag skulle vinna så skulle jag bjuda med min syster på något roligt event. Hon älskar musik, konserter och att umgås med mig så hon skulle blivit jätteglad.

Reply
Veera

Hi Kenza!
I met my friend 7 years ago when we started studying together – she introduced me to your blog back then and I’ve been reading it since! Next year we’re finally graduating and this trip would be the perfect graduation present for us. We both love traveling and music, but we haven’t been able to do a trip together yet, so this is something I would love to surprise her with!
And your first MTV EMA’s was in Liverpool!
xx, Veera

Reply
Julia

Liverpool 2008!
Jag skulle ta med min lillasyster, för vi alla behöver vara mera “yoloiga” i våra liv, resa mer och hitta på en massa roliga saker att göra! Behöver också något att se fram emot i detta tråkiga och gråa väder. <3

Reply
Alice Tervalampi Olsson

Jag skulle vilja vinna så att jag och min tjejkompis Emma kan få uppleva något kul tillsammans. Vi brukar inte hitta på så himla mycket tillsammans men när vi väl gör det (som Håkan på Ullevi i somras) så har vi superkul. Jag tror vi hade haft den bästa upplevelsen någonsin med mycket skratt och nöjen om vi fick chansen att vinna något sånt här. Ditt första EMA var i Liverpool. Kram<3

Reply
Frida

Ditt första EMA var i Liverpool.
Jag vill vinna för att jag skulle vilja ta med min gamla kompis från gymnasiet och åka på en riktig partyresa, så som vi gjorde när vi var yngre ^^ Nu senaste åren pluggar vi i olika städer och ses inte så ofta som vi vill, och studiemedlet tillåter inte så många resor. Så det hade varit otroligt kul att få dra iväg till ett av MTVs event!

Reply
Caroline

– nästan varje År har man följt ema’s på din blogg och det har sett helt sjukt ut, som en dröm. Så att du lottar ut detta är som en dröm som blir sann. Jag är 19 år så så mycket av världen har man dessvärre inte sett, att se den via din tävling hade varit sjukt då både du och ema’s är något som är så surrealistisk.
– rätt svar är självklart år 2008 i Liverpool.

Reply
Sofi

Hello darling!!
Ja, ditt första första EMA var i Liverpool.

Jag är en fattig student som har knappt pengar till att resa utan bara pluggar hela tiden i princip. Hade varit roligt att vara med om något sånt här som inte alla människor får vara med i sin livstid. Jag älskar musik det har hjälp mig genom svåra tider! Ett sånt här event hade jag nog åkt med mina allra bästas vän och gått loss! :D

Kram
Sofia

Reply
Amalie

This would be absolutely amazing to win! mostly because travel and music are my to favorite things in the world! And also to be able to do this with my bestfriend is SUPER!

Your first MTV EMA was in Liverpool :))

Reply
Mathilda Lindström

Hejsan!!! Svaret är självklart liverpool!!!
Jag skulle verkligen bli så störd glad om jag vann detta! Musiken betyder väldigt mycket för mig och det skulle vara otroligt stort om jag vann detta! Jag skulle ta med min pojkvän på detta så vi kunde få göra något riktigt roligt tillsammans då det är svårt att få till något sådant nu med en studentekonomi. Kram

Reply
Hanna

Åh gud vilken rolig utlottning! Skulle vara riktigt fett att vinna det här priset, inte bara för att jag sitter uppe varje år och kollar både EMA, VMA och AMA. Tycker det är något så jäkla speciellt och magiskt med MTV galor, dom är ofta så utflippade och galna samtidigt som de hyllar just den musik som jag älskar att lyssna på. Sen skulle det vara så roligt att överraska min BFF med det här. Vi är kända som “partypinglorna” (töntigt jag vet haha) och vi har alltid så sjukt kul tillsammans på våra utekvällar. Jag känner mig ofta som en snyltare då det är hon som har alla kontakter i nattlivsbranshen och fixar in mig överallt. Så att få bjuda henne på något sånt här skulle vara så kul, ett sätt att ge tillbaka för allt hon gjort för mig (och då menar jag inte bara éntren på klubbar). Hon är verkligen den bästa vännen man kan ha och det skulle vara så sjukt kul att få ge henne något sånt här.

Ditt första EMA var i Liverpool föresten.

Reply
Lisa

rätt svar är : Liverpool

OJ! Detta hade varit en dröm för mig och min bästakompis Diana! Vi bara älskar sånt här och har så himla kul tillsammans, vi brukar gå in för saker överdrivet mycket och det här är bara så oss!! Just nu bor vi ifrån varandra och saknar varandra lite extra mycket!

Reply
Sandra B

Sedan min flytt till Karlstad, där jag studerar till Civilekonom, har jag inte träffat min syster lika ofta. Hon är min bästa vän och vi umgicks alltid hemma. Det hade varit väldigt roligt att vinna och få ta med henne, så att vi får en upplevelse och en underbar träff tillsammans. Håller tummarna för vinst.

Ditt första MTV EMA var i Liverpool.

[email protected]

Reply
Eliana Aros

Jag skulle vilja vinna detta eftersom att jag är en 19årig tjej som pluggar på universitet vilket gör att jag inte har mycket tid för att umgås med mina vänner och göra alla galenheter man hittade på förr i gymnasiet, Det hade varit en riktigt grym upplevelse att på delta på ett MTV event då jag har en crush på nästan alla kändisar och att kunna se dem live hade nog gjort hela mitt liv haha, det hade varit en otrolig chans att bara kunna komma iväg och fokusera på annat samt dela denna upplevelse med min syster hade varit oslagbart!
Och självklart vet jag vilken stad ditt första MTV EMA var då jag följt dig sen dag 1 vilket är ( trummor) LIVERPOOL!

Reply
Anita Nilsson

Åhh! Skulle så gärna vilja ta med min bästa kompis som har bosatt sig i Australien sen mer än ett halvår tillbaka och vägrar komma tillbaka till Sverige. Har inte möjlighet att åka och hälsa på henne nu och hon är inte redo att komma hem än så detta hade varit underbart!

Reply
Angelica

Jag skulle älska att gå på ett MTV event och skulle ta med min vapendragare Sara, vi båda pluggar och har inte råd att gå på så mycket event så detta skulle vara helt fantastiskt! Ditt första EMA var i Liverpool.

Reply
Rebecka Rosengren

Din första MTV EMA var i Liverpool 2008 <3

Jag och min fina kompis Ella fyllde arton i somras och nästa sommar tar vi studenten. Vi skildes åt i högstadiet, valde olika linjer och började på helt olika skolor. Men trots olika tidsscheman och högar av uppgifter har vi lyckats finna tid för varandra och det skulle vara så himla roligt att när vi snart är klara med skolan få åka på denna upplevelsen tillsammans. Båda vi har alltid haft en nära kontakt med musiken och jag är säker på att detta är en upplevelse vi kommer ta med oss resten av livet!

Kramis

Reply
Josefin

Ditt första EMA var såklart i Liverpool!
Jag hade verkligen, verkligen, verkligen velat gå på något MTV-event!! Kollar alltid på EMA och VMA och har alltid drömt att få gå på en så stor tillställning och bara vara i samma “rum” som alla dessa kändisar! Hade verkligen varit något att stryka från sin bucket list. Jag skulle verkligen vilja ta med min syster på detta då vi alltid har sett showerna tillsammans på TV:n tidigare, men nu syns vi bara en gång om året då vi bor på olika ställen.
Ha det bra!

Reply
Josefin

Jag skulle bjuda med min bästa vän sedan 15år då vi båda älskar musik. Ditt första EMA jobb var i Liverpool.

Reply
sofia

Liverpool!
Jag skulle vilja vinna för jag vill åka iväg tillsammans med min bästa vän. Nu har vi båda flyttat till olika delar i Sverige och har svårt att få ihop våra scheman. Vi har upplevt många vilda partynätter tillsammans och hade gärna dragit iväg på ännu en!

Reply
Jasmin

Hej Kenza!
Jag har aldrig varit på ett musikevent utomlands och skulle jätte gärna fara. Jag skulle ta med mig min vän Linda. Hon studerar nu i Italien och vi har inte sett varandra på länge. Det vore kul att få uppleva detta med henne :)
Ditt första MTV EMA´s var i Liverpool år 2008!

Kram Jasmin

Reply
Giorgia

Hey Kenza, first of all I want to say thank you because you spoil us sooooo much!!
Your first MTV EMA was in Liverpool I guess..
I would love to go there because I grew up with music and MTV. I remember watching music videos as a child, try to dance like Destinys Child and to sing like Madonna. A dream would come true, seeing a real MTV Show.
Thank you, XXX
Giorgia

Reply
Sofie

Det var i Liverpool du upplevde MTV EMA första gången. När jag och min syster var små satt vi som fastklistrade framför MTV och när jag fick höra talas om galan och efter att jag sett dig närvara där så har jag alltid önskat att jag kunnat ta med min syster på den galan, hon är värd det, att få ge henne den oförglömliga upplevelsen, skulle vara värd allt. Hon är fantastisk men sätter alltid andra före sig själv, hon skulle behöva komma iväg på det här, sen att vi under vår uppväxt alltid har förenats av musiken och drömt om att få närvara vid en mtv gala, gör detta till den perfekta gåvan till min fantastiska syster.

Reply
Josefine

Svar: Liverpool 2008

Jag hade åkt med min tvillingsyster då vi har varit isär i 1 år pågrund av att hon bor i Kanada, och jag jobbar som au pair i Amsterdam. Något som vi har gemensamt är musik, och att få åka på detta med min bästa vän och syster skulle vara otroligt. Hon är värd allt i hela världen och detta skulle hon uppskatta mer än allt!

Reply
Alice

Åh vad kul! Ditt första MTV EMA var i Liverpool!

Jag skulle såsåså gärna vilja åka med mi syster eftersom varken hon eller jag har varit utomlands så mycket (4 länder var) och jag skulle verkligen uppskatta att få spendera tid med henne. Systertid är verkligen det bästa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*