• header

BEACH

kenzazouiten_zerogravity-2 kenzazouiten_zerogravity_l-1 kenzazouiten_zerogravity_l-2 kenzazouiten_zerogravity-1 kenzazouiten_zerogravity_l-3

Spent a few hours here today! Swimsuit from Chiquelle Swimwear.

Efter en god frukost imorse (jag äter omelett, färskpressad juice och nutellapannkaka till frukost varje morgon :-)) så hoppade vi in i en taxi och åkte till en beach club som heter Zero Gravity! Där var vi i ca timmar, solade lite, badade och drack lemonad. Vi har inte hunnit hänga så mycket på stranden här för vi har prioriterat andra aktiviteter, men några timmar räcker för att få lite färg. Speciellt när man redan har en spraytan på haha.

Nu ligger jag och bloggar i sängen medan Aleks kör skype-möte. Funderar på om jag ska ner och träna ett litet pass innan middagen. Eller om jag ska ta en powernap istället….

// After a nice breakfast this morning (I eat omelette, fresh juice and nutella crepe for breakfast every morning :-)) we got into a cab and went to a beach club called Zero Gravity! We spent 2 hours there, did some tanning, took a swim and had lemonade. We haven’t spent much time at all at the beach here because we’ve been prioritizing other activities, but a few hours is enough to get some color. Especially when you already have a spraytan on haha.

Now I’m in bed blogging while Aleks is having a Skype meeting. I’m thinking about going to the gym for a little workout before dinner. Or maybe I should take a powernap instead….

44 Comments

M

Tog du en powernap? :P förresten baddräkten, vart är den ifrån? hook me up behöver något liknande

Reply
Maya

Tycker det är fruktansvärt tråkigt att du inte bemöter kritiken om huruvida du ställer dig kring att sponsra ett ställe som Dubai. Det sänker din trovärdighet något enormt i mina ögon. Hoppas på ett svar när du anlänt hem från resan.

Reply
Tove

Hej Kenza!

Jag vill självklart vara med och tävla om detta. Jag har jobbar länge i klädbutik så kläder och mode är något jag känner att jag har koll på. Däremot så har smyken alltid varit något som jag varit dålig på och då inte heller orkat lägga ner energi på att ens försöka, vilket är synd. Jag tycker att det är SÅ snyggt med accessoarer och skulle verkligen vilja uppgradera min styling ytterligare genom att använda mer av det. Med detta presentkort skulle jag kunna fylla inte bara min smyckeslåda utan även ge bort lite till min syster och min mor som också är lite sämre på att smycka ut sig.

Har följt din blogg sedan Tokio-Hotel tiden då jag var lika desatt som du. Du har varit en stor inspiration för mig och min karriär, och det tackar jag dig verkligen för!

MVH. Tove

Reply
Elsa

Hej Kenza,

Jag skriver som det är – den första killen jag fått känslor för på väldigt många år avbröt det hela rätt abrupt och helt plötsligt är ingenting kul. Jag sover inte, jag mår konstant illa och jag har svårt att se det glimmande i livet. Igår natt, när jag för tredje kvällen låg sömnlös, beslöt jag mig att försöka lägga tid och energi på att behandla mig själv väl istället. Jag hade mer än allt annat kunnat ge mig själv den här presenten i jul.

Massa kärlek,
Elsa

Reply
Lisa

Hej Kenza! Brukar inte kommentera men nu måste jag det. Först av allt, tack för en jättefin och inspirerande blogg! Jag har följt dig sedan start och WOW, du ska vara SÅ stolt över vad du har åstadkommit! Brukar som sagt inte ta mig tid att kommentera, men fick se en tråkig reklam på din blogg från Akademikliniken. Det är en bild på en platt mage med texten “Hudöverskott eller putmage? En bukplastik kan vara hjälpen för dig.”. Brukar vanligtvis inte bry mig så värst om reklam och jag själv blir inte så jättepåverkad längre med mina snart 28 år fyllda. Men med vetskapen om vilken åldersgrupp som läser din blogg blir jag lite ledsen. Yngre tjejer som har nog att tampas med i livet behöver inte se en sådan reklam. Är nästan säker på att du inte har sett denna, för jag vet vilka sunda värderingar du har. Ville därför berätta det för dig så att du förhoppningsvis kan vidta åtgärder för att få bort denna. Hoppas du tycker som jag! Återigen, tack för en grym blogg. You go girl! Kram Lisa

Reply
Dani

Oh, so beautiful! How is it possible to not like there for at least a few days.
And the swimsuit suits you well, the color is perfect for you skin and hair color! :)

I hope you enjoyed your trip 100%!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*