• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 4

kenza_zouiten_10year_2010

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2010!

SPONSORED BY PANDORA.

2010 var året jag hade många bollar i luften. Vid sidan av bloggen, mitt designsamarbete med Jofama och programmet Kenza & Tyra show så började jag även designa flera smyckeskollektioner. Så vad passar då inte bättre än ett BLINGIGT pris? :-))

Jag har ju ett samarbete med Pandora just nu och jag frågade dem om de ville vara med i min giveaway också, det ville de! Så nu ger vi en av er valfria smycken från Pandora till ett värde av 15 000 SEK!

Här drar jag vinnaren dagen innan julafton, så det funkar finfint att tävla för sig själv eller för någon man håller kär, som en sen julklapp.

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du skriver kort varför du vill vinna.
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 23e december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// 2010 was the year I had many projects going on. Except for my blog, my design collaboration with Jofama and Kenza & Tyra show, I also started designing several jewelry collections. So what could be better than a BLINGY prize here? :-))

As you know I have a collaboration with Pandora right now and I asked them if they wanted to be in my giveaway as well, and they said yes! So now we’re giving one of you guys jewelry (you get to choose what you want!) from Pandora with a value of 1500 euro!

I will choose the winner the day before Christmas Eve, so you can either compete for yourself or for someone you love, as a late Christmas gift.

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post and tell me in short text why you want to win.
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 23rd of December and I will choose a winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenza_zouiten_pandora_look2_08 kenza_zouiten_pandora_look2_02 kenza_zouiten_pandora_look2_05 kenza_zouiten_pandora_look2_06 kenza_zouiten_pandora_look2_09 kenza_zouiten_pandora_look2_03

Wearing my Pandora jewelry. Dress from Asos and the tiara is made by Sebastian Hammarberg.

2,665 Comments

Hanna

Då min mamma hade inbrott i lägenheten för ett tag sedan och blev av med alla sina smycken så hade det varit så kul att vinna detta för henne så hon kan få köpa sig nya fina smycken.

Reply
Sofie

Det här var det sjukaste jag hört!? Hur kan det ens vara sant?!? :D
JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR PANDORA och jag skulle typ dö av lycka om jag fick vinna <3
HERREGUD håller ALLA MINA TUMMAR OCH TÅR, herregud vilken julklapp det vore!!!!!!
Hoppas hoppas hoppas hoppas att du väljer mig!!!!!!!!!!

Reply
Sara Österberg

En mamma till en åring som från tidig morgon sätter fart
ut i världen far han för att stilla sin nyfikenhet och bli smart.
Hinner jag ställa mig framför spegeln och sminka klart?
nejdu, här gäller det att vara smart!
Tråkiga smycken på sängbordet jag har
hinner ta på mig örhängena från H&M som snygga 2012 var
Inte för att jag egentligen bryr mig så mycket
min lilla skatt är ju mitt finaste smycke
Men ibland, ibland hade det varit fint att känna sig extra glammig,
så att jag när jobbet börjar i april inte känner mig så dammig

Reply
Emma

Wow vilken tävling! Jag skulle vilja vinna för att jag mina 6 hå il öron, handleder och hals mer än gärna skulle smycka ut sig med smycken från Pandora, samt att jag har ett pandoraarmband som jag gärna vill fylla på med berlocker.

Reply
Louise

Ögongodis från Pandora ju! Jag skulle vilja dela detta pris med min kära syster. Hon är min ovärderliga stöttepelare i livet även om våra studier nu har tagit oss långt ifrån varandra. När vi båda bodde hemma var det dock en evig strid om våra smycken, det tjuvades fram och tillbaka. Med detta pris kan vi vara lite nostalgiska och kanske lägga smyckesfejden bakom oss! :)

Reply
Lisa

Har alltid tyckt att det är kul med smycken, det känns som att även det minsta smycket kan ha en stor påverkan på looken. Detta är något som fascinerar mig, hur något litet kan påverka något så stort, “its all about the details” har inte något speciell anledning till varför jag vill vinna, har inte blivit rånad, eller sparkad från jobbet eller något annat sådant, utan det skulle helt enkelt bara vara riktigt kul att få möjligheten till att få välja ut riktigt fina smycken som jag annars inte hade kunnat få bära. Kram

Reply
Nellie

Som student har jag inte råd att unna mig eller min mamma fina smycken. Min mamma är en sådan person som arbetar själen av sig för att vi ska kunna leva ett bra liv, och hon gör det så jäkla bra. Jag vill ge mamma hela världen, så varför inte börja med de finaste smyckena från Pandora!? Hon förtjänar extra bling i julklapp. Jag skulle bli så lycklig om jag vann, för det skulle göra henne lycklig <3
Tack på förhand =))

Reply
Hanna

Jag skulle bli överlycklig om jag vann, då jag aldrig unnar mig själv någonting utan hela tiden lägger pengar på annat, (mat, sparande osv). Men det vore underbart att få ha ett smycke som påminner mig om att jag också är värd något fint när jag jobbar och sliter för mina nära och kära.

Reply
Mikaela

Hej!!

Fick nyligen min examen! Det vore en underbar gåva!!! Tack för alla fina priser!

Reply
Johanna

Jag hade velat vinna för att det hade varit en så sjukt rolig julklapp till mig själv och till min underbara mamma som är helt galen i pandoras smycken!

Reply
Marcus

Jag tänker tävla på varje lucka för att kanske få vinna något och ge min storasyster. Hon skulle få en present som jag aldrig hade haft råd med och något som hon alltid kommer att minnas. Hon är världens bästa syster och hon tycker om smink och smycken och kläder. Snälla snälla Kenza jag vill ge min syster den finaste presenten! Mamma och pappa skulle också bli så glada. Kram hejdå från Marcus!!

Reply
Yudith

Jag vill vinna för vinna e kul?
Vinner jag så vill jag dela denna vinsten med 2 betydelsefulla personer i mitt liv. För att vi när vi ser våra utvalda smycken kan tänka på varandra och våra band❤

Reply
Sanna Olsson

Shit vilket otroligt roligt pris! Jag skulle vilja vinna för att köpa mig en fin serie med smycken, men framförallt för att jag skulle kunna köpa något fint till mina kära och kära <3

Reply
Alexandra

Jag har många hål i öronen men aldrig örhängen i. Köper aldrig äkta och måste alltid ta ur dom när jag duschar för att slippa gröna smutsiga hål hehe vilket slutar med att jag glömmer sätta tillbaka eller tappar bort mina smycken. Hade jag vunnit hade jag shoppat loss massa fina ÄKTA smycken som hade fått sitta i och blinka i mina öron helst heeela tiiiden!

Reply
Sofia

Hej Kenza!

JAG skulle jätte gärna vilja vinna och ge vinsten till min SYSTER. Hon fick inbrott i sin lägenhet för några veckor sedan och de tog allt värdefullt, dvs smycken och annat. Det som var mest jobbigast var att bland smyckena låg det smycket från långt tillbaka i tiden som varit väldigt betydelsefulla för henne, det känns som om den här vinsten skulle göra henne iallafall lite glad igen.

Reply
Christine

Smycken kan göra allt i en outfit. Jag älskar smycken och känner mig som finast när jag får komplettera min look med en massa bling. Vore livets julklapp att vinna smycken från Pandora!!!

Reply
Mimoza

Jag vill vinna så att jag kan för en gångs skull ge något till min mamma (är mammaledig och maken arbetslös), hon är alltid den som gör allt för alla och unnar sig aldrig något. Hennes klocka som jag köpte för ca 200 kr för flera år sen har gått sönder och hon har fortfarande inte bytt ut den haha.

Reply
Alexander

Jag tvättade precis min flickväns vita blus med mina svarta t-shirts. Det var så att säga inte så populärt när den blev grå och en aning för liten. Snart firar vi 7 år tillsammans och jag skulle vilja ge henne en ny vit blus som förlåt och som en “liten” bonus ett presentkort från pandora ;) skulle vara så tacksam om du hjälpte mig att kunna överraska henne!

Reply
Sophie Chiu

Hade velat ge min mamma en riktigt fet julklapp i år. Det känns som att allt annat aldrig är tillräckligt nog för hon förtjänar så mycket mer.. Jag tror detta hade gjort henne väldigt glad.

Reply
marre

Hej Kenza, först och främst vill jag bara säga att jag älskar din stil och din blogg. Du är en riktig inspirationskälla samt förebild för många! Din stil är så himla, finner inga ord faktiskt om jag ska vara helt ärlig och jag har läst din blogg i snart 6 år om man säger så. Din blogg rockar, sluta aldrig med bloggandet!! Jag blev hur glad som helst samt när jag såg att du hade ordnat en tävling för dina läsare, vilket var hur bra som helst samt väldigt roligt för oss läsare som har chansen att vinna från Pandora, där jag brukar gå in och fantisera om hur det skulle vara att äga något därifrån! Jag har som sagt läst din blogg i över 100 år om man säger så haha, älskar din stil, hur du klär upp dig och hur fint du matchar allting du bär. Helt sjukt! och du verkar vara som en skön brud som kan sin grej, men jag blev positivt överraskad när jag såg att man kunde vinna från Pandora som vi kunde tävla och vinna om samt hur många det är som tävlade. När jag såg tävlingen så blev jag väldigt glad och tänkte, det här måste jag vinna, har alltid velat vinna en tävling och om jag vinner så blir det nog en bra present haha, just för att allting därifrån är så himla fint och jag vet exakt vad jag vill ha och enkelt men samtidigt väldigt JAG. Min ekonomi är inte toppen för jag pluggar högskola och det kostar en hel del. Jag hade verkligen velat vinna! Som alla andra så hade jag såklart blivit överlycklig ifall jag vann den här gången, och som en fattig student så hade den här tävlingen om jag vore en vinnare suttit hur fint som helst verkligen haha, det är aldrig fel med. Tack och lycka till er alla som tävlar :)

Reply
Elin

Tänk när man vaknar upp en jobbig morgondag, och det enda man ser är grått, då hade de vart flått att i smyckeslådan pandorasmycken ha,
då hade jag tänkt de här blir nog en bra dag,
att få bär smycken från pandora hade varit en ära, speciellt något i stil med en pärla,
Att kunna få glänsa lite utan att spexa, de hade varit något extra!

Reply
Jasmine

Jag ÄLSKAR smycken, och jag tycker att smycken kan göra en hel outfit. Perfektion ligger i de små detaljerna enligt mig, och smycken gör mig så himla lycklig (det låter kanske löjligt men)! Att vinna smycken från Pandora hade varit en dröm! Hade jag vunnit hade jag även delat vinsten med min kära mamma och gett henne några vackra smycken som hon så mycket förtjänar. Älskar att du Kenza faktiskt gör dessa stora giveaways till dina följare, vi uppskattar det och vi uppskattar dig!

Reply
Masha Bacer

I would love to surprise my little sister. She’s collecting Pandora for some time already and would never buy it for herself. That would be the best Christmas gift and to show how much that little guardian angel means to me.

Reply
Elisabeth

Jeg ønsker å finne fordi jeg elsker Pandora og elsker smykker. Jeg har ikke så mye smykker og det hadde vært utrolig morsomt å fylt opp smykkeskrinet mitt med mange nye fine smykker. Jeg ville også delt premien men moren min som jeg hele tiden låner smykkene til.

Reply
Ana Gulienco

OMG!!!! Who does not want to win a gift from Pandora especially when is from your favorite blogger?!!!! I love Pandora sooo much but unfortunately i don’t have one, I will be sooo happy to receive this gift from you ???? ([email protected]) xoxo

Reply
Hannah

Åååååh!! världens bästa julklapp till sig själv skulle det vara!! Dom har så fina smycken, skulle bli super glad om jag vann. Självklart skulle jag dela med mig till min kära mamma och syster! Hoppas jag vinner! :D

Reply
Stefany Carolina Sarmiento Herrera

Hi , kenza here I am reading your blog, love it!!!
I would give the price to my dear mom, she has a difficult time right now and the 24th december its her birthday , 50!!! She is amazing , I hope i can one day be a little part of the person she is.
Regrats :)

Reply
Cecilia

Jag har nog aldrig haft på mig så fina smycken någon gång, med studiebidraget är det tyvärr inte det man kan prioritera. Men jag ÄLSKAR enkelheten och detaljerna i dessa smycken. Precis i min smak!

Reply
Ebba

Jag har haft en hektiskt och stressigt år där jag prioriterat i princip allt och alla utom mig själv. Jag tänker att den ultimata, men något sena, julklappen skulle vara att skämma bort mig själv med superfina smycken!

Reply
Elsa

Gud vad härligt med smycken!
Jag skulle vilja vinna för att piffa upp vardagen lite. Själv går jag runt i vanliga vardagsplagg i brist på inspiration varje dag, men med smycken skulle allt piffas upp! Men känner sig fortfarande bekväm men bara lite extra pampig!

Reply
Sarah Zink

I want to win because, we will get married next year, but we only have a really smal buget.
I dont even have an engagement ring:( So maybe i can buy some jewelrys and an engagement ring if i win;)

Reply
Stina

Gud vilken lyxig grej!
Jag ska flytta hemifrån för första gången nu i januari & börja plugga. Alla mina pengar går till möbler, hyra och kurslitteratur så hade varit fantastiskt att kunna få unna mig något som inte är “praktiskt”! Köpa möbler i all ära men är ju så mycket roligare att lägga pengar på smycken. Så hade varit så roligt att kunna få vardagslyx utan att använda hela CSN!

Reply
Ellen Simone

I år ger vår familj inte varandra många julklappar, för att vi vill ge andra en fin jul istället. Men det vore helt fantastiskt att få en sen julklapp som denna!

Reply
Fanny Airaksinen

Jag skulle vilja vinna för att det är, för mig väldigt många födelsedagskalas, konfirmationer och andra “firanden” framöver då jag har en väldigt stor släkt. Min syster och min kusin konfirmeras i vår, jag och min bästa kompis tänkte fira våra 15 år som bästa vänner, min mamma fyller 50 och några till av mina kusiner fyller år. Så det skulle passa jättebra ifall jag fick ett bidrag och kunna få ge detta till alla mina nära och kära.
Kramisar från Fanny! <3

Reply
Karen

I would love to win, because I didn’t have any Pandora jewelry (yet). I would like to check out if the jewelry looks just as beautifull on me, as it does on you!! You’re so pretty Kenza!

Reply
Julia Hultberg

Vilket fantastiskt pris Kenza! Jag fick mitt första Pandora-smycke när jag tog studenten för snart 8 år sedan, och har använt armbandet inprincip varje dag sen dess. Jag älskar mina Pandora-smycken, framför allt för att alla berlocker jag har på mitt armband kommer från olika personer i min närhet som har lagt tanke och kärlek bakom sitt val av berlock. Det är det som gör mitt armband så ovärderligt för mig! Det hade varit jättekul att kunna få börja på ett nytt armband med hjälp av detta pris :) Kram Julia

Reply
Linda

Hej :)
Skulle jag få äran att vinna denna fantastiska tävling hade jag absolut köpt en förlovningsring till min flickvän. Jag skulle också ge bort något vackert till man älskade mamma som alltid rinns för för mig i vått och torrt. Och köpt något fint till mig själv då jag älskar smycken.
Kram!

Reply
Vanessa

Skulle vilja vinna så jag kan unna mig detta till mig själv ärligt talat, vill känna mig som en prinsessa någon gång i livet! Kraaaaam :)

Reply
Paulien Verbeeck

I’m actually not making this up, but last month our house got broken into. During the week I live in a dormroom close to my university so I had all my jewelry here with me but all of my mum’s jewelry got stolen. I know you can’t replace the pieces with sentimental value but I thought it would be nice if I could give my mum some new jewelry for christmas :).

Hugs and kisses

Reply
Madara

The main reason why I want to win is-I want to look girly and beautiful, I think jewellery really helps! And I have really mean classmate who has a lot of things from Pandora and she acts like a bit*h when she is wearing Pandora so I want to put in her face all this rudeness! :DDD no im joking, just want to show her that nothing can make her more powerfull than others, money can’t buy everything!

Reply
Jessica

I’ve always wanted to look like a million bucks, but then when I check my wallet I have like 5 left and a hundred on my account… en tjej kan ju alltid far dromma.. xx

Reply
Malin Bengtsson

Åhhhh! Jag älskar smycken och kan bara säga att jag kommer bli överlycklig om jag skulle vinna! Får hålla tummarna åt mig själv helt enkelt!

Reply
Amina

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker det är dags för mig att uppskatta mig själv och unna mig själv saker. Jag är väldigt dålig på att uppskatta mig själv för den jag är men har alltid lätt för att se det fina i andra. Smycken från Pandora skulle va som att strö på glitter på mig själv, det är dags för mig att glittra. Självfallet kommer jag ändå inte kunna låta bli att dela smycken med mamma och min syster, kvinnorna i mitt liv.

Kram!

Reply
Johanna

Jag blev super glad när jag såg att du har smycken med i din giveaway! Jag studerar för tillfället och har inte en stor budget för kläder och mode för tillfället. Därför skulle nya smycken vara helt super och jag skulle kunna få det där lilla extra till mina outfits! Pandoras smycken är till och med oberoende av tid och jag kunde använda dem många många år i framtiden!

Reply
Dragana

I wanna win and present all of jewelry to my best friend. She loves Pandora so much. :D

Reply
Maija

Åh, hade blivit så glad över att vinna det här priset! Min sambo råkade försäga sig ang att han tänkt fria inom ett år! och med hjälp av detta pris så kan jag köpa matchande halsband och örhängen till bröllopet, då vi vill gifta oss inom ett år efter frieriet! Håller tummarna och tår!

Reply
Lynda

Jag älskar pandora och har själv ett armband därifrån. Hade jag vunnit hade jag delat med det fina priset med min syster och mamma!!! Kanske matchande smycken?

Reply
Jenna

Jag skulle vilja vinna för att kunna ge detta till min underbara mamma som alltid stöttat mig och förtjänar en hel ö <3

Reply
Karolína Zelinkova

Hi Kenza!
My mother and I love the jewelry from Pandora, we both have their bracelets. My mum is still looking for the new charms, and I really wanted to buy her some for Christmas, but unfortunately I spent most of my money for Christmas presents, and I’m still a student so my budget wasn’t as high as I would wish. I would like to make my Christmas brighter with the jewelry from Pandora. Merry Christmas and a Happy New Year :)

Reply
Inês Ferreira Viana

I would like to win, because a year ago I lost my very first pandora, and I would like to be able to buy another one and many other things, as I love this brand since I was a little girl!
Big kiss Kenza!

Reply
Akvile

I want to win because I love Pandora! Pandora was the first jewelry I ever got as a present. A lovely necklace with a little bird and and A from my amazing boyfriend. The necklace I never take off. The 1st time I ever walked in the Pandora store I got beautiful bow earnings for my cousins 15th birthday. She loved them! The year after I received a beautiful heart ring from my family for Easter. I can not wait to return the favor and get all the beautiful pieces for my best friends, mum, aunt and cousins. Gifts worth sharing :)))))))

Reply
Julia

Alla mina smycken kommer från budgetaffärer och jag tror inte jag har ett enda litet örhänge eller halsband som inte har fått sån där tråkig grön färg och andra missfärgningar… Det hade varit så kul att kunna skaffa sig lite finare saker, och dessutom kunna ge bort något till alla i familjen!

Reply
Anna

Pandora har otroligt fina smycken. Jag har ett smycke jag går med dagligen, både till skolan och på fest, jag känner att jag behöver ett till så att jag kan variera och såklart skulle jag använda pandora smycket främst under speciella tillfällen.

Reply
Nicole

Det kanske inte låter som någon speciell anledning, men jag vill ärligt talat bara skämma bort mig själv, min syster och min mamma som är de viktigaste tre kvinnorna i mitt liv ;) Min mamma har gjort så mycket för alla andra och speciellt mig och mina fyra syskon och min syster är min bästa vän genom allt. Jag har haft ett tufft halvår med väldigt mycket stress på jobbet och bara därför tycker jag att vi tre skulle vara värda att pynta upp oss själva lite med :) Vore så sjukt kul att få göra detta för dem och överraska dem på julafton! :)

God jul!
Kram Nicole

Reply
Weronika

I really want to win, because: I’ve been reading your blog for years now, you inspire me everyday, I love you style, I love beautiful things, and I love jewelry. :) I’m a big fan of your collaboration with Pandora, so having something from this collection would mean the world to me.

Reply
Erika

Smycken är något som jag aldrig riktigt kommer för att köpa, jag har några få halsband som jag växlar mellan och ringar använder jag nästan aldrig. Så det skulle vara riktigt roligt att få uppdatera min smyckes”garderob” med Pandoras fina smycken!

Reply
Jessica

Det är ju så himla svårt att argumentera varför man ska vinna! Men jag skulle väl säga att jag skulle vilja vinna så att jag kan skicka lite presenter till mina två bästa vänner som bor ungefär halva Sverige ifrån mig så jag kan tyvärr inte träffa dem så mycket, men jag vill att de ska veta att jag verkligen bryr mig om dem. Så håller tummarna! :)

P.S. Hoppas man får delta i flera giveaways samtidigt, hittade inget om det :/

Reply
Sanna

Frågan är väl egentligen varför man inte skulle vilja vinna?! Jag skulle vilja vinna av den enkla anledningen att det skulle bli en fantastisk julklapp till mig själv. Jag har slitit sönder mig själv på juristprogrammet i år och är stressad ända in i själen. Vad passar bättre än att få en riktig fin julklapp då? Dessutom skulle jag vilja ge min mamma något fint får den också, det har hon gjort sig förtjänt av. Kul tävling! :D

Reply
Camilla

Efter några tuffa år där jag fick en diagnos om kronisk sjukdom, graviditet + föräldraledighet och en stor viktnedgång nu så hade detta varit ett fin fint pris att få ta del av då jag inte unnat mig mycket på senaste tiden då min son har fått all fokus <3

Reply
Anett

Why I want to win Pandora jewellery? Besides loving jewellery I have a one Pandora ring that my mother gave me for Christmas and it’s one of the most beautiful and special item that i own. I guess I would like to win because I think Pandora jewellery’s are different and unique.

Reply
Nathalie

Jag hade gärna vunnit smycken från pandora. Det är så lätt att “klä upp” sig med hjälp av smycken och man kan variera så mycket. Allt från en traditionell julmiddag, till galen tjejkväll till nyårsfirande med svärföräldrarna! Hade varit så roligt att kunna välja några tidlösa smycken som passar alla tillfällen och känna sig fin varje dag med hjälp av ett smycke. Hade varit en jättefin julgåva åt exempelvis sin syster eller mamma, tänk att kunna ta med sig båda två och välja ut några fina smycken tillsammans, hade varit fantastiskt kul och uppskattat! :)

Reply
Michelle

Då jag absolut älskar pandoras smycken (dom är såååå fina!!!) så skulle jag blivit överlycklig om jag vunnit detta priset!!! Om jag hade vunnit hade jag dessutom gett en hel del till min kära mamma. För oavsett hur mycket jag älskar smycken, så älskar jag min mamma mer!

Reply
Amanda

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att få känna mig fin och som en prinsessa. Kram

Reply
Samanta

Jag skulle dela detta med mina 3 systrar och mamma, det har alltid varit vi 5 mot världen och det vore kul om vi kunde få skina lite extra i smycken från Pandora till nyår! :)

Reply
Anna Wilhelmsson

Ett pandora- armband har alltid varit något som står på önskelistan, något som inte tomten har lyckats hitta. Att få detta lagom till jul skulle förgylla min jul och mitt liv med ett sånt smycke som glimmar på handleden.

Reply
Mikaela Kroon

Hej!
Jag har verkligen inget smyckesförråd överhuvudtaget.. efter att ha börjat jobba på ett stort kontor, investerat i “jobbkläder” läs: mer dressat etc. så har en hel del pengar gått åt. Jag insåg typ för ngn månad sedan att enkelt sätt att “förnya” min befintliga garderob är via fina assessoarer, men det är ju svårt att göra när man inte har några! Så detta vore en ypperlig chans att få styra upp smyckeskollektionen på och dessutom få känna sig lite extra sparkly på jobbet. Vardagsfin är så underskattat! :)

Reply
Johanna

Jag skulle så gärna vilja vinna för ett smycke kan verkligen göra en outfit så mycket bättre och att få kunna fina några av dessa fina smycken vore världens bästa.

Reply
Emma

Jag skulle vilja vinna det här priset för att unna både mig själv och kvinnor i min omgivning med fina smycken. Jag skulle köpa en fin och glammig ring till min mamma då jag när jag var ca 12 år tappade bort hennes vigselring. Jag var så övertygad om att ringen passade mig, vilket den inte gjorde, så den tappade jag en dag på stan.. Sedan skulle jag köpa örhängen till min bästa vän som fyllde år nyss och även ge ett fint armband till min andra bästa vän :)

Reply
Vilda

Jag har 3 ringar från Pandora som jag bär varje dag och nu skulle det vara kul att hitta något vacker armband och halsband att ha till – därför skulle jag bli superglad om jag vann!

Reply
Rita Petrova

Hello, Kenza!
Thank you for always keeping us, your faithful readers, in mind!
This Pandora gift I would give my Mum, who passed through miscarriage this fall. She wanted to have a second baby so much, because I’m all grownup. She really deserves that as a support from her family. I hope she’ll handle that. She is a strong woman.
With love from your readers!

Reply
Amina

Jag tycker att Pandora har en del jättefina smycken och en del mindre fina, men min mamma däremot, hon älskar dem. Jag ska inte överdriva, om jag nu hade vunnit så hade jag säkert kunna välja ut något själv dock hade det mesta gått till min mamma. Personligen är jag student och tyvärr har jag inte möjligheten att skämma bort min mamma på det sättet hon skämmer bort mig. Hon sliter varje dag, hon engagerar sig varje dag, hon gör allt i sin makt för att vår familj och hennes omgivning ska ha det bra och hon ger mig kärlek och trygghet- varje dag. Materiella saker är egentligen oviktiga men det hade vart kul att kunna ge min mamma något någon gång så att hon får känna sig lite extra “fin” då hon givetvis aldrig unnar sig något, särskilt i form av smycken. Tack på förhand om du nu ser denna kommentaren och för att du läser den. Det är väldigt generöst och fint av dig att göra en giveaway, inte minst med så stora gåvor. God jul& gott nytt år!

Reply
Jessica Silva

OMG I LOVE PANDORA!!
Why do I want to win?? First because I love jewelry! I think that they give the final touch on our outfits. And because it’s the perfect gift! Every woman loves to receive jewelry and I think that the women of my family will be so happy to receive some jewelry from Pandora!!
Lots of love,

Jessica

Reply
Chaimae

I dont receive many gifts and people often forget my birthday so i would love to have the chance to offer myself one of your beautiful jewelleries if i win i would let YOU Kenza choose one for me, and this will be the most adorable thing ever. Greetings from Morocco

Reply
Dora Kulcsar

Hii Kenza!!
First of all thank you so much for this opportunity that you are providing us to win. I would be so happy if I could win this gift because not only do I not have any jewellery from Pandora yet but I also had the chance the other to check their catalogue at a fashion show lately and I completely fell in love with some necklaces and pendants. I would be extremely happy if I could surprise myself and also my mom and my best friend with a Pandora beauty. :)

Reply
Hanna Andersson

Hej! Om jag får vinna skulle jag vilja köpa ett litet smycke till min familj och mina bästa tjejkompisar. Som en liten gest för hur mycket alla betyder för mig. Jag skulle vara så ensam utan dem. Delad glädje = dubbel glädje. Jag hoppas turen är hos mig!

Reply
Tove

Denna tävlingen skulle jag vilja vinna för att kunna unna mig, min mamma och min syster något extra fint.

Reply
Caroline

När jag var fyra år gammal skildes mina föräldrar. Min pappa som inte var och fortfarande inte är världens bästa försökte få ensam vårdnad. Min mamma sålde alla sina smycken för att ha råd med den bästa advokaten i staden. Hon har än idag inga smycken då det är svårt att ha råd som det när man är ensamstående till två barn. Med andra ord gav hon upp allt för sina barn, det är min tur att ge tillbaka, att tacka henne.

Reply
Zofia Babirecka

I would like to win, because I want to make a wonderful christmas present for my mum. I can’t really afford jewellery, but it is my dream to be able to give such gift to my mum, to thank her for everything she does for me <3

Reply
kasia

I would like to win because I have nothing from Pandora yet and I think their jewellery would look really nice on me ! :)

Reply
ragna jonasdotter

En dröm är att hel tiden kunna bära ett riktigt lyxigt smycke, ett smycke som gör att jag varje dag känner mig lite finare. Ett smycke som utstrålar mig och min personlighet. Något som får mig att glänsa lite extra!
<3

Reply
Sarah

Jag borde vinna för jag är en smyckesälskare och tycker smycken från Pandora är superfina! Då hade jag verkligen kunnat köpa smycken att ha för varje tillfälle vilket skulle vara drömmen!?

Reply
Emelie

Lyxiga smycken är något man aldrig haft i min familj, fokus har varit på annat, att få detta skulle vara jättekul och jag skulle njuta av dem till fullo! :)

Reply
Leila

När man totalt tappat intresset för sin gaderob är smycken “A girls best friend”, det kan verkligen förändra hela din outfit & pigga upp den mörkaste dagen. Därför hade jag varit superglad om jag vann detta fina pris :)

Reply
Mila

ALLLTSÅ OH!!! Detta är min favorit giveaway hittills!!!!! Varför jag skulle vilja vinna är för att jag verkligen älskar Pandora. Jag har länge velat ha smycket därifrån och på min 21 års dag fick jag ett jättefint armband som min pojkvän hade köpt till mig. Jag fick med berlocker som symboliserade speciella tillfällen under vår tid tillsammans, månaden vi blev tillsammans i form av en månadssten och Eiffeltornet som symboliserade vår första resa ihop till Paris! Dessvärre blev armbandet stulet och jag fick enbart 47 kr tillbaka från försäkringskassan… Jag blev så oerhört ledsen och längtar tills jag får möjligheten att köpa ett precis likadant armband!

Reply
Joanna

Min mamma ÄLSKAR pandora så det hade varit så kul att få ge henne fina smycken som jag vet att hon verkligen skulle gilla! Min mamma är verkligen superfin och bryr sig om alla och anstränger sig så mycket för att alla ska må bra. Hon om någon förtjänar fina smycken så att hon förstår hur uppskattad hon verkligen är!

Reply
Zeinab El-Mestrah

Min mammas stora kärlek för smycken är anledningen till att jag vill göra ett försök i denna fina tävling. Fina smycken har sitt värde och betyder mycket för den som har en passion för det, och att vinna och kunna ge mamma denna fina present skulle betyda väldigt mycket för mig och mamma för den delen.
Tack Kenza!! Älskar dig

Reply
Pauline

I really want to win because I love shiny necklaces and rings. I used to hate it, but now I think it adds some feminine vibe to a look and I really enjoy wearing it. I never bought anything from Pandora but your post really makes me want to get them. :)

Reply
Ännie

Att ha en mamma som alltid ställer upp utan att tveka vad det än gäller är helt fantastiskt men det går aldrig någonsin att ge henne något som är värt lika mycket som den tiden och dom pengarna hon har lagt ner på mig, mina syskon och nu även mina barn men detta underbara presentkort hade iallafall gjort henne helt överlycklig och mig med som hade fått skämma bort henne som omväxling :)

Reply
Katarzyna

I’d love to be able to wear such beautiful jewellery and also be able to give it to my mom cause she doesn’t have any and she totally deserves it!

Reply
Maria

Jag vill börja uppdatera min ‘smyckesgarderob’. HM, Gina och Glitter i all ära men det skulle vara najs att ha lite sjysta smycken som en kan ha i många år! Plus att jag ÄLSKAR Pandoras tankesätt med att inte använda äkta diamanter och andra ädelstenar, sånt gillar jag, personligen tycker jag det är viktigare att bära smycken som är etiskt rätt än smycken som innehåller äkta varan men som kan vara blodsdiamanter.

Reply
Tringa

who wouldn’t want to win?
Those Pandora jewerly’s are veryyyy IN right know but damn expensive. I really like those bracelets when you can choose small cute things to include in it. And everythinggggg else, cant even decide what i like more, i like them all.
Good luck to myself hahah.
Kisses

Reply
Susanne

Pluggar uppe i Luleå, det är mörkt hela tiden och man lever som en mullvad. Inget jag rekommenderar då man blir fett deprimerad av mörkret.
Är dock helt säker på att en Pandora-present hade piggat upp läget i dessa tentatider.

Reply
Susanna

Hade velat vinna för att jag ääääälskar smycken! Tycker det ör så himla fint. Men har inte haft råd att köpa mycket smycken så har de gamla sletna grejerna sen långt tillbaka. Hade varit fantastiskt med lite nytt!!

Reply
Theodora kiousi

Dea Kenza,
i’d totally want to join this giveaway .. Actually i want to win because i need a special gift for my special grandmother !! She means eveything to me =) Love, Theodora

Reply
Clara

Hej Kenza!

Jag skulle vilja vinna av den enkla anledningen att jag älskar smycken och skulle uppskatta vinsten enormt mycket!

Tack för grymma giveaways!

Reply
Maya Ottesen

Hi Kenza,
I really want to win this giveaway, because I really love Pandora, and really want to own jewellery from the brand.
Regards Maya

Reply
Caroline Törrönen

Skulle gärna vinna något snyggt smycke jag kunde ibland ha på för att känna mig lite extra fin! Ett fint smycke skulle vara den perfekta gåvan för min kommande studentfest som är nästa vår!

Reply
Thy Lam

Hi Kenza.

The reason why I think I deserve to win is because I would give my mum the gift certificate. Look, I just graduated from uni, and we all know that recent graduates don’t have a lot of money.. I love my mum, and she deserves way more than what I can afford to give her. The gift would put a smile on her face, and it would make me happy to be able to give it to her.

Thank you

Reply
Amra

Jag önskar att jag kunde vinna detta pris för min mammas skull. Min mamma har gjort allt för att jag och min bror ska ha det bra och hon har funnits i de svåraste stunderna och alltid sett till att det finns mat i på bordet. Jag är oerhört tacksam för allt min mamma har gjort för mig och min bror och jag önskar att jag kunde ge henne allt hon förtjänar för det är hon värd. Eftersom att jag är student och pluggar har jag inte alltid kunnat köpa något till min mamma men jag har försökt och alltid gjort mitt bästa för göra min mamma glad. När jag såg tävlingen tänkte jag OMG! Shit det är mammas favvis märke ju så jag kände bara jag var åtminstone tvungen att vara med trots att jag vet att det finns många som deltar och som hade uppskattat detta pris. Jag tycker att det är superkul att du Kenza har dessa giveaways för dina läsare som har läst din blogg i många år och jag vet att de som vinner de olika priserna kommer uppskatta priset! Kram <3

Reply
Alicia

Jag älskar Pandora smycken!! Wow, har ett armband som jag samlat på sen jag var 10 år gammal, och alla berlocker har jag fått vid speciella tillfällen. Det armbandet betyder så mycket för mig och smyckar min arm nästintill varje dag.
Hade varit så kul att få komplettera med ett armband som jag själv väljer berlockerna till, och köpa ett armband till min bästa kompis som är fylld med berlocker som påminner om saker vi gjort tillsammans. <3

Reply
Sanna

WOOW, vilken tävling! Det hade varit underbart att få lyxa till det och shoppa loss rejält när det kommer till smycken. Det om något är något som jag som ensamstående mamma inte alls har råd att unna mig, och med denna vinst skulle jag faktiskt kunna överraska både min älskade mamma och min dotter med något riktigt fint till jul. Smycken att bära och spara för livet.

Kram Sanna

Reply
Martine

For en fantastisk giveaway! :) Jeg ønsker å vinne fordi med sambo slengte ALT jeg hadde av smykker når vi flyttet, ved en feil. Alt jeg hadde igjen var en ring og en klokke.. :-( Haha, huff..

Reply
Anastasiya

I just want to present it to my fav person in this world to my mom. Its her dream to have a pandora bracelet.

Reply
HEIDI

I’d like to win because tbh I do not own jewellery that much besides my engagement ring and a necklace that my mom gave to me so it would be nice to grow my jewellery collection a little bit with nice rings to match my engagement ring and maybe some nice earrings too :)

Reply
Dzenana Dzanic

Hej fina Kenza!:)

Jag vill jättegärna vinna för att jag är den typ av tjej som inte tycker att “less is more”
Jag vill ha mycket, jag vill att det ska synas och att det ska stråla! Att ha stilsäkra och klassiska smycken hade gjort mig otroligt glad:)

Kramar från Dzenana

Reply
Emelie Westerlund

Jag skulle vilja vinna smycken från pandora för att jag är feg när det gäller smycken men jag blivit så mycket bättre senaste året och så skulle jag skulle vilja ge bort lite till mina bästisar, såklart!

Reply
Pia Kristina

Jag är med och tävlar! :) Vill vinna av den enkla anledningen att jag älskar fina smycken, men har inte råd att köpa dyra smycken utan köper för det mesta från typ H&M. Vore kul att ha lite lyxigare och finare smycken!

Reply
Anita

Hi Kenza, i would like to win this gift because i have always loved Pandora but never had enough money to buy myself some beautiful jewelry from Pandora. It would be like a blessing or a miracle if i win this and also it would make me really happy. Hugs and kisses

Reply
Sanna

Wow…
Köpte för en månad sedan en ring från Safira by Molly Rustas som var väldigt fin för 499 kronor.
Dessvärre har jag en häst som råkade skada sig i samma veva som ringen levererades och det kändes som ett sign på att jag inte skulle lägga pengar på smycken till mig själv, utan ringen fick skickas tillbaka och hästens sårvård prioriteras.
Detta skulle vara helt otroligt! Smycken för en livstid ju! Håller tummarna!

Kram
Sanna
[email protected]

Reply
Amanda

Jag hade så gärna velat vinna och kunnat ge hela min familj, som betyder ALLT, en riktigt fin present ✨❤️

Reply
Maria Carolina Ferreira

I liked to win because I loved to give my mother a Christmas present. Unfortunately I do not have possibilities for this and I loved to make her this surprise, she deserves all the best in the world. She is beautiful and with these Pandora pieces would only enhance this natural beauty.
Thank you for this opportunity Kenza!
Kisses from Portugal <3

Reply
Alexandra

This is such a lovely prize! And you’re all about the bling and jazzing up simple outfits, and I just think that Pandora jewellery is the perfect way to go. It’s so elegant! Classic yet daring which is the best combination. I absolutely love their different collections and could not think of a better way to dress up my New Year’s Eve outfit! Please pick me to win this amazing prize!!
Love you Kenzas.

Reply
Sanna

Jag skulle vilja vinna dels för att jag själv går runt med samma enkla örhängen och halsband varje dag, vilket jag känner behöver en rejäl uppfräschning. Och dessutom skulle jag vilja överraska min mamma som älskar smycken i alla dess former :)

Reply
Fredrika

Jag skulle vilja vinna för att kunna ge fina smyckespresenter till mina nära och kära. Vet hur glada de skulle bli. Givetvis skulle även några fina smycken få pryda mig själv när jag efter nyår tar mig an nya utmaningar.

Reply
Erica Jaakkola

Jag har ett armband från Pandora fullt med berlocker som jag fått till jul och födelsedagar av min svärmor, det hade varit kul att kunna ge något tillbaka!

Reply
Ingrid Jacobsen

Wow, this giveaway is crazy! I would be so happy to win, because then I could give something nice back to my parents for helping me a lot now that I’ve just startes studying. I don’t have much money now, but it would feel good to give them something nice back, to show them my appreciation <3

Reply
Ebba Bergdahl

Jag har samlat på Pandora armband sen jag var 12 år och nu 21 år och fortfarande samlar. Det är så fina och roliga smycken då somsagt jag började samla när jag va så pass liten och har fortsatt så armbanden blir lite som en tidslinje då jag vet när och för vad jag fick varje berlock. Varje berlock är ett minne. Även mina systrar samlar så det har blivit som en liten familjetradition att samla på Pandora smycken :)

Reply
Laura

What an amazing gift that would be! I would LOVE to win this, simply because I’ve been obsessed with jewelry for about as long as I can remember. I mean, I love a good pair of shoes or a great handbag as well, but jewelry has always been “my thing” with which I upgrade my – mostly basic- outfits. Since I’ve only graduated a few months ago, I’ve always had to go with student budget-proof jewelry (thank God for Zara), so I would love to add some more luxurious pieces to my collection! Happy holidays, Kenza, and thank you for being such an inspiration :)

Reply
alyssa

Den senaste månaden har jag blivit KÄR i smycken! Ringar speciellt, jag köpte ganska nyligen en ring från maria nilsdotter som är ascool men det skulle vara kul med lite flera ringar på handen! Jag har även ett armband som jag brukar använda, men det skulle vara fräscht med något nytt, speciellt från pandora !! puss <3 <33<3<3< 3
Mail: [email protected]

Reply
Matilda

Jag vill vara med och tävla för att jag älskar smycken men har inte råd att lägga ned pengar på nått dyrare. Skulle vara underbart att få känna sig extra glammig i smycken från pandora.

Reply
Mia

Det är svårt att argumentera till att vinna 15.000:- till smycken då det inte riktigt är något jag själv skulle kunna göra nu. Men älskar verkligen smycken och skulle bli så glad att kunna investera i fantastiska smycken med god kvalite och evig livslängd.

Reply
Johanna

Vilken flicka skulle INTE vilja vinna detta?? 15000 kronor är mer än vad jag har att leva på varje månad nu som student, och av studielånet går inte mycket till smycken… Jag skulle vilja vinna för att unna mig, min bästa vän och min älskade mamma lite fint glitter att ha runt halsen, på armen och i öronen. Att få känna sig som en prinsessa med smycken som passar en kunglighet tycker jag att vi förtjänar! Blir tyvärr inte mycket glitter och glamour i stundentlivet annars. Men vad gör ett sktitigt studentrum i en ännu skitigare studentkorridor när man har smycken! ;) Kram på dig!

Reply
Matea

Hey Kenza,

I’d really like to win this Pandora jewelry because I’d share it and give as gifts to my mum and sister. We all really like to take care of ourselves so this would be the perfect gift for all three of us. My mum is working really hard in another country and my sister is on her last year of college so it’d be really nice surprise for them :)

Reply
Lovisa Simonsson

Hej Kenza!❤️

Jag vill såå gärna vinna denna tävlingen eftersom att smycken livar upp en hel outfit. Outfiten kan vara helt svart och ändå bli hur snygg som helst med hjälp av smycken. Jag har själv dock inte mycket smycken alls därför skulle det vara så sjukt kul att vinna denna giveawayen!!:)) smycken är ju så fint , plus att jag inte skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst på smycken:/

Ha en bra dag!/ Lovisa

Reply
Matilda

Hjälp vad länge jag följt din blogg haha.. Minns detta som igår. Jag hade så gärna velat vinna detta pris för att kunna ge min pojkvän en fin julklapp. I år bestämde vi oss för att skänka pengar till UNICEF som julklapp till varandra, för att det kändes som det enda rätta. MEN jag vill ju så gärna få skämma bort honom med (och mig själv, men det räcker det ju också till). Han har varit där i vått och torrt i fyra år snart, tacksammast i världen för honom.

Reply
Monika

Jag skulle gärna vilja vinna så jag kan ge mina fina fina mamma som fyller år nu i juletider, en extra speciell och gnistrande födelsedagspresent ❤ hon förtjänar det bästa! Kram

Reply
Mouna

Hello Kenza,

I would like to win to give a gift to my incredible mother <3,

Besos!

Reply
Andrea

Jag vill vinna det här för att ha möjlighet att skämma bort både min mamma och min syster riktigt ordentligt. Samt mig själv, lite haha. Dom är båda två personer som är ofantligt viktiga för mig och det är alltid dom jag vänder mig till när jag är ledsen eller glad, arg, sur. You name it. Jag och min syster bor inte i samma stad just nu men vi hörs ändå nästan varje dag och pratar i telefon, gnäller på konstiga kollegor och skrattar åt roliga saker som hänt. Så därför hade det vart så otroligt roligt att få skämma bort dom ordentligt.

Reply
Linn Liske

Hej finaste Kenza! Jag skulle otroligt gärna vilja vinna så att jag kan få chansen att ge en riktgt fin present till någon jag tycker om!<3

Reply
Freja Pröjts Erlandsson

Hej!
Jag hade väldigt gärna velat vinna detta som en present till min mamma och syster. De har gett mig så mycket här i livet och vill på något sätt ge tillbaka! Båda är väldigt svaga för smycken så kan tänka mig hur glada de hade blivit.

Kram

Reply
Hanna

Jag älskar smycket, speciellt silversmycken. Om jag hade haft möjlighet hade jag lagt väldigt mycket pengar på smycket, men den möjligheten har jag inte som studerande. Därför hade jag velat vinna denna tävling för att få nya smycken att matcha med kläderna. Jag har ofta helt svarta kläder och det passar jätte bra till silversmycken.

Reply
Linn liske

Hej finaste Kenza! Jag skulle otroligt gärna vilja vinna så att jag kan få chansen att ge en riktigt fin julklapp till någon jag tycker om!<3

Reply
Ana teresa

OMG!!!! Who does not want to win a gift from Pandora especially when is from your favorite blogger?!!!! I love Pandora sooo much but unfortunately i don’t have one, I will be sooo happy to receive this gift from you ????

Reply
Veera Hanhikoski

Jag skulle bli jätte glad om jag vann detta,jag äger inte alls många smycken och har inte råd med min lön (är 15 år men jobbar helgar) att köpa dyra smycken så skulle bli superduper glad,som sagt!❤️

Reply
Linnea

Har länge planerat att fria till min käraste men inte känt att jag haft råd. Den 18e januari firar vi fyra år tillsammans och det hade ju passat alldeles ypperligt med en RIKTIG förlovningsring, och inte något på reapris :(

Reply
Anna Topalovic

OMG this is so pretty !!

I’d really like to win, because I am a poor student and can’t afford this bling bling haha, i literally have zero jewelry at home aand i’d share it with my mum because she deserves it more than anyone in the world and it would make her really happy! <3

xx

Reply
Amanda Johansson

Hej,

Jag älskar smycken och jag älskar Pandora. Jag själv har ett armband med betydelsefulla berlocker på och varje gång jag träffar min bästavän så påpekar hon hur fint det är och att hon också håller på att spara till ett sånt armband. Nu på julafton så ska hon vara hos oss,( hon har sin familj i himmelen) – så hon har blivit en del av vår. Jag skulle vara såå himla tacksam om jag fick vinna så jag kan ge det till henne i julklapp. Vet hur mycket det skulle betyda för henne och det skulle betyda så mycket för mig att se henne så glad.

Du är underbar Kenza som kämpar med julkalendern som du gör. Det ska du verkligen ha cred för, kan tänka mig hur mycket tid det tar med alla sponsorer. Ha en mysig kväll och ta hand om dig.

Kram,
Amanda Johansson

Reply
Kassiani

hello,dearest! okay,i dont need to say a lot about this giveaway because pandora is just pandora,it just says it all itself! i would be over the moon if i would one of the luckiest winners in the world because i really want to get something special for my sweet mum! im super super grateful to have her in my life and i feel so blessed that she is MY mum! she has been therer for me since forever and what i am today its because of her! not only she gives me everyday all her love but she also gave me along with my daddy the best gift ever 13 years ago; my little brother! i want to give her something just to return as much as possible all these things that she gives us everyday,its not enough though cause all the mums out there are precious and diamonds but I could make her smile with this present,right? thank you so so much in advance,girl! wish you all the best cause this is all you deserve! hugs from Greece!

Reply
Kristin

Jag skulle vilja vinna så jag kan skämma bort min bästa vän som ska gifta sig bästa sommar med massa fina smycken till alla fester runt hennes (och hennes blivande mans) stora dag ?

Reply
Madeline Maire

My mother has always loved beautiful jewerlies. Unfortunately, I can’t afford some to her. Winning this giveaway would be a great way to thank her for everything she has done for me ! (even if she doesn’t need that to know that I’m thankful toward her)
xoxo
Madeline

Reply
Katrine

I would really like to win. I have almost no jewelry at all, but I think it really does that difference to an outfit. I really wish that I could have some luck for once and then I would give an extra present to my mother and two sisters.

Reply
Alexandra

Vackra smycken kan verkligen få en att känna sig speciell och av den enkla anledningen skulle jag vilja vinna den här otroliga tävligen! ?

Reply
Klaudia

Pandora består av minnesväckande smycken med ett urval av härliga och livfulla charms där varje smycke representerar en personlig värdering. Därför vill just jag vinna detta för att få dela dessa smycken med de jag älskar och visa hur högt jag värderar de.

Reply
Nora

Hej! Jag tävlar för min mamma, speciellt min mamma unnar aldrig själv något vilket jag antar inte är så ovanligt när man blir äldre att man fokuserar mer på att barnen är nöjda. De behövs ju inte så mkt ansträngning för att göra sin mamma glad men detta är ju helt klart en oslagbar present! Hade ja kunnat hade ja köpt en hel Ö till henne men de ju svårt när man knappt har råd med det som händer i sitt egna liv! Hade vart otroligt kul att få överraska henne med detta!
Kram Nora

Reply
Zaneta

Hii Kenza,
Uff tell to short story why I want to win this…It will be quite hard because I’m always talking too much ? But I try… I’m from Slovakia and I’m reading your blog everyday almost 5years. Through this year u became such an inspiration for me, because you work hard and you are fullfilling your dreams. I think Pandorra is not just a brand with normal jewellery, this jewellery is telling a story, you can put on it anything what represents u also your dreams and everyday when you look on your peace of jewellery it will reminds you that. When I will win(at first I will be so happy haha) but I will make Pandorra bracelet for my mum at first because she was helping me tu fullfill my dreams and then also for me one to be conected with her. Okay I’m finishing I promise. Haha Good night, kisses from Slovakia xoxo

Reply
Yên

hey kenza :)
the reason i’d love to win is that i want to surprise my dearest mother with a massive “thank you for everything, i will be forever grateful” – gift just to show my endless appreaciation and gratitude towards her. she deserves the WORLD! :)

Reply
Amy Blake

If I won I would spoil my mum and little sister. My mum raised me and my little sister on her own, and she is just the most amazing human being. She always puts her children first but this also means that she forgets herself in the process. The only things she ever treats herself to are low priced sale items from H&M. It would be great to be able to surprise her with this treat, and since my little sister is attending her first galla at school in January, I know she would be ecstatic to choose some beautiful jewellery to go with her dress. My mum never got an education because she had me at only 21 so money is always tight in our little family so this gift would be very appreciated.

Reply
Julia

Hela min familj har haft det svårt på senaste tiden genom motgångar på motgångar. Min vackraste mamma har tagit mest stryk av detta och har tyvärr sjukskrivit sig, genom detta kommer inte våran familj att fira jul som tidigare år på grund av att vi inte har råd. Därför skulle detta vara den finaste julklappen av dem alla att få vinna detta pris till min fina mamma <3 Ord kan inte beskriva hur glad jag skulle bli av att få ge detta till henne.

Reply
Maria Salnikova

I really love Pandora rings :) They are my faaaaaaav. I have a lot of them, but it is never too many, right?

Reply
Kajsa

Den här tävlingen skulle jag vilja vinna för att kunna ge min mamma något fint. Hon har haft det tufft med många sjukdomar, migrän och ingen sömn om nätterna. Det gör så ont att veta att hon mår dåligt och man inte kan göra något för att hjälpa. Därför vill jag skämma bort henne med den här fina presenten :)

Reply
Jennie

Vilket pris!!! Helt otroligt att vinna något sådant! Jag hade velat vinna för att jag älskar smycken, och för att det hade varit så otroligt fint och roligt att kunna ge bort fina smycken till min familj i julklpapp. För att smycken är tidlösa och håller länge, men samtidigt kan vara så personliga.

Reply
Isabela Adamikova

Hello, Kenza. I would like to win this because I’ve never been blinky girl or something. I always wear imitation jewelry, but since I’m getting older (I’m 25 haha :D) I decided that I want to have something like that to feel more like a women. Thank you.

Reply
Judy

I would love to win!! For the past few months, I started to focus on not buying so much ‘fast-fashion’ anymore, clothes and accessories that you wear for a season and then throw it away. I think that especially low quality jewellry is just a waste to buy because it looks bad after a few weeks and you buy pieces that don’t necessarily represent your style. So from now on I would like to only purchase higher quality jewellry in a timeless style that I can happily wear for years to come! Apart from that, I think that 1500,- would leave enough space to buy a nice treat for my mum and my cousin as a late Christmas gift!

Reply
Tove

Woow vilket fint pris! Jag pluggar en 5-årig utbildning på universitetet och vi har traditionen att ha flera baler om året – så man behöver ständigt fina smycken! Smycken är dock något jag tycker är lite tråkigt att lägga pengar på i och med att det är så dyrt, så blir lätt att man jämt har på sig samma… Så det vore så himla kul att få vinna det här presentkortet, drömmen är ju att ha en hel smyckesgarderob att välja bland när man ska göra sig fin!

Reply
Sanna

Jag har precis investerat i ett superfint smyckesskåp men insåg när jag fyllt 1/4 att jag behöver investera i mer smycken att fylla upp det med =) Har man fina smycken på sig så spelar kläderna man har på sig mindre roll! =)

Kram!

Reply
Radmila

hi, what a beautiful jewelry and a most generous prize! I’d like to win, because recently i had rethought my wardrobe completely, i’ve chosen some simple minimalistic style – but i need bold jewelry. THanks a lot for the chance!

Reply
Kerli P.

I would really really like to win. I am huge Pandora fan.
For me Pandora symbolises person, who wear these jewelry. Pandora jewelry is adding a personal touch to style.

If I win this giveaway I would do some surprise presents to my ladies from my family. Gift would make them really happy!


Kerli

Reply
Jade Ann

When I was an exchange student in the US during my 2nd year of high school, I ended up with the greatest host family ever (seriously)! My host mom had these two bracelets from Pandora, filled with charms from her husband and kids given to her during birthdays, holidays etc. She gave me a bracelet as well, and throughout the year, my host family would give me charms for when I got A’s on my report cards, Halloween, Thanksgiving, my first American football game, my 18th birthday and so on and filled up the bracelet with charms for me to remember my year with them. The bracelet means a lot to me, because it’s so personal and filled with so many memories! I’d love to give back to them, especially my host mom, and if I were to win I’d love to spoil her with something beautiful from Pandora! xx

Reply
Zara

Åh vilken underbar tävling! Jag skulle vilja vinna för att kunna unna mig fina smycken till mitt bröllop i sommar. Har tyvärr inte blivit prioriterat med smycken i budgeten så det vore fantastiskt att kunna ha ett fint halsband och fina örhängen eller kanske till och med kan hitta en ring :D

Reply
Johanna

Har alltid velat ha ett sånt där armband med berlocker som man kan välja själv bland men aldrig blivit av att jag börjat samla på det, skulle vara grymt att vinna detta pris! :)

Reply
Laura-Liis

I would gift the jewelry to my friends and family. You are so kind, Kenza!

Reply
Nanna

Men åh vilken underbar giveaway!! Jag älskar Pandora eftersom att de har smycken i äkta silver, är allergisk mot allt annat så det är verkligen skitsvårt att hitta snygga smycken då det mesta i silver är riktat till småtjejer och det är inte precis det man vill ha när man är i 20-årsåldern.. Vore en dröm att få shoppa loss hos dem och få fler mer “mogna” smycken att bära :)

Reply
Bellanid Swärd

Hej blivande fru Kenza! Först nu vill jag gratulera dig personligt. Jag önskar dig och Aleks all lycka i livet och er blivande familj❤️ Hihi. Du har haft en fantastisk resa detta året med ditt team och H&M vilken dröm! Grattis! Jag har följt din blogg sen jag var 15 år ( jag är född 91) då min kompis sa “har du sett hon Kenza?” Hon gick in på sparade favoriter på sin laptop. Och ärligt talat, så tänkte jag “hur är det möjligt och vara så vacker! ( de va en bild på dig osminkad och Mani ) sen den dagen har jag pratat om dig som du vore min bästa vän haha! och du har haft min rygg no mather what girl. Typ som när folk inte tänker efter vad dom säger och slänger ut olämpliga kommentarer. Om du hade frågat mig hur ofta jag läser din blogg så är det allt från 1 gång i veckan till varannan månad och då bläddrar jag igenom alla inlägg för och catcha upp där jag avslutade sist? Du har så häftig klädstil och livsstil och inspirerat mig till massa saker i min vardag, bland annat dra ned på kött i kosten. Köttindustrin är så hemsk? Tack snälla för att du postar sådan information!

Lite kort om min själv ska du få veta eftersom det trots allt är 15.000kr du ska ge bort i gåva.
Jag är en adopterad tjej från Colombia tillsammans med min bror som fyllde 30 år detta året? Jag pluggar på distans från Portugal för och plugga upp mina betyg och plugga vidare till läkare på universitetet för och sedan bli specialist inom barn& ungdom psykiatri. Jag har en son som blir 1 år i februari och världens bästa sambo som faktist är ett år yngre än mig. Hans pappa gick bort i en misslyckad operation mot cancer när han var 34 år. Hans mamma tog detta givetvis väldigt hårt och hon har varit så stark som tagit sig igenom livets motgångar. Min kille skulle ha en lilla syster men hans mamma fick missfall i 7:e månaden och fick krysta ut en livlös bebis… (givetvis har jag frågat henne om det var okej och berätta detta i din blogg. Hon sa bland annat” livet består av massa oförsägbara saker,) Jag förklarade för henne att om jag vinner gåvan så ska det gå till henne. Men om gåvan är ett presentkort så vill jag ge halva till min mamma(berättar i slutet varför) Min killes mamma tyckte i alla fall det var urgulligt, men inte nödvändigt. Min sambos mamma är en kvinna som i sina dagar alltid går med ett leende och när det är något på tok står hon för sig och är stark och självständig. Sånna kvinnor behövs också skämmas bort. Och det vill jag kunna göra med för en gång skull, med din hjälp?

Min mor är snart pensionär. Hon har jobbat på samma jobb sen hon var i 20 års åldern inom vården. Hjälper gammla som inte kan ta hand om sig själv på egen hand. Då kommer hon hem till dom och hjälper till med blöjbyten städning m.m i deras hem. Hon vaknar kl 5 på morgonen tar bussen till jobbet och när hon är färdig så tar hon bussen tillbaka eller så hämtar pappa eller jag henne när vi är på besök i Sverige. Hon tänker på alla andra i första hand och ser till att alla har det bra. Jag tror hon tillfredsställs av det ? Ska faktiskt fråga henne i morgon hehe. Hon är en smart vacker dam som är klok i sina beslut och som har fantastisk humor trots slitna dagar på jobbet. Heeeelt fantastisk Kenza! Hon donerar minst 1000kr i månaden till all slags donationer inom cancer, funktionshinder, forskning, djur, och barn som blir utsatta för allt möjligt inom fattigdom, krig eller som inte har råd och gå i skolan. Detta har hon gjort i minst 20år.
Detta är anledningen till varför jag vill ge henne en del av gåvan om det blir ett presentkort.

Sådär det var allt men ändå inte ? Fick korta ned det så gott som möjligt och fick med det viktigaste.

Tack Kenza för du finns❤️❤️❤️ och ger människor tillfällen som denna?Bästa tjejen! Fortsätt blogga tills du blir 100år om du förstår mig rätt? Älskar din blogg. Puss puss god jul och gott nytt år mwaaah ?????

Reply
Maja Andersson

Jag gillar verkligen smycken, det gör jag men jag har inte mycket av det. Jag skulle gärna ha lite variation på det jag har. Jag älskar att ha örhängen men har bara ett par som sagt, men jag vet inte riktigt vad som passar mig. Men det är alltid kul med smycken.

Reply
Sol Haddad

Hey Kenza!
Okay so I want this prize because Im utterly obsessed with jewellry. and Pandora. and your blog.
So that pretty much sums it all.
xoxo

Reply
Tsvetelina Hristova

HIiiiii, Kenza!

I find that women and men alike wear jewelry as a way to communicate their personality.
If an individual will take the time to put an accessory on like jewelry, they like expressing to the world through it.

I seek out jewelry fashion that is top quality, made from new production methods or just interesting materials, and play with color palettes and silhouette shapes that get my creative gears going- what I wear is a part of artistic expression. :)

Reply
Fannie Ek

I det stora hela vill jag vinna för att kunna ge till andra. Jag vill ge min älskade storasyster en del av vinsten som förlåt för allt lillasyster gjorde när hon var liten. Jag klippte hennes favoritdockas hår, bet henne och var en hemsk medpassagerare i bilen.
En del vill jag ge till min kära mamma, som fortfarande är vid liv efter 3 ungar varav 2 har varit riktigt hemska busfrön. En gåva som tack för allt hon gjort, gör och för att hon stöttar mig och alla runt omkring sig jämt och ständigt.
Sen vill jag ge mina närmsta vänner var sin gåva, för att visa min tacksamhet. Jag vore inte mycket av mig själv om det inte vore för dom!

Reply
Ellinor

Jag älskar verkligen alla Pandoras smycken och skulle gärna vilja få en ring eller ett par örhängen det skulle vara drömmen. Deras smycken är verkligen dröm smycken.

Reply
Daniella Sandberg

Vilken superlyxig tävling! Skulle gärna vilja vinna smycken från Pandora då jag flera gånger de senaste månaderna slunkigt in på deras sida och kikat på deras smycken, speciellt ringarna. Har några favoriter där som jag gärna skulle ha hemma och kunna välja mellan varje morgon! Skulle definitivt maxat vardagsglädjen! Tack för en superblogg också Kenza ?

Reply
Felicia

Jag skulle bli ÖVERLYCKLIG om jag vann då jag vill ge min mamma något extra för allt hon gjort för mig! <3 kram

Reply
Charlotte

Diamonds are a girls best friend,
och jag skulle verkligen behöva lite fler vänner om vi säger så… ;)

Reply
Sandra Kaseorg

Hey! :)

I would love to make a perfect christmas gift to my sisters and mom and I think that Pandora will surely be that. Sadly I cannot permit that kind a gift by myself. I would like to say that it is sooo generous and superb of you to do those giveaways :)

Best wishes,
Sandra

Reply
Emmy

Jag har alltid velat skapa mitt eget berlock armband, fylld med berlocker som representerar ett minne, en stad, en upplevelse. Så att varje gång vissa dagar är gråare än de andra, eller om man helt enkelt bara vill bli påmind, så kan man titta ner på detta smycke och minnas, skratta och drömma sig tillbaka!

Reply
Helen

Hei Kenza!

Every women loves jewellery and a little bling bling. And i really love my mom and sister who i would love to share the prize with.

Happy holidays!

Reply
Hanna

Jobbar inom vården så vore kul att få blinga upp sin tråkiga jobb-outfit med halsband och dyl. men självklart även festa till det annars också, äger ca 4 halsband för tillfället och hade verkligen velat utöka mitt utbud att välja av:)

Reply
Emma

Jag vill vinna så att jag kan ge min mami en fantastisk julklapp! Hon har varit sjukskriven på grund av stress i ett år, men hur mycket hon än har själv, ställer hon upp för mig och min syster i allt! Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om allt hon gör för mig och min syster och hur hon gör allt för att underlätta för oss när hon egentligen borde underlätta för sig själv.
Jag vill att hon ska få lyxen att välja ett vackert smycke, eftersom hon aldrig skulle unna sig det själv, så att hon kan bära det och känna hur uppskattad hon är och hur mycket jag älskar henne. Världens bästa mamma!

Reply
Hana

Helt ärligt så är det på grund av att jag vill känna mig fin, visst kan jag köpa saker själv. Men att ta sig in i en butik där man inte passar in, med kläder som skriker trött och sliten så känner man att man ofta blir dömd. Man kan shoppa online, men butiker gör hela upplevelsen. Jag vill bara känna mig fin.

Reply
Marina

I like Pandora so much. I’d like to win, because I think that I will never have a chanse to buy for me or buy to my dear family and friends.
Ok, maybe some day in the distant future, but for now it´s not possible.

[email protected]

Reply
Raffaella

Hi Kenza! I read your blog from Italy and I love it!!!
I would like to win this giveaway because I would give a Pandora jewel to my mum!!! She will be so surprised and happy!

Thanks so much for this chance! I find you amazing!!

Reply
Patrycja Jurczyk

I would like to win because I would give my mum something really special. She loves jewellery, but always when she make shopping she choose to buy something for me and my sister or just to home. She always put herself on the end. She is really wonderful woman and I want she feel that :)

Reply
Emmy

Nu är jag verkligen ute i sista minuten haha, hoppas det inte är försent att vara med! Alltså vinna smycken för 15 000 på PANDORA är ju helt sjukt, jag hade kunnat skämma bort alla mina nära och kära med vackra smycken och även få några nya snyggingar till mig själv! Pandoras smycken är ju så himla fina också, så detta hade varit perfekt att få. Hade väl köpt upp halva presentkortet till min mamma haha då hon älskar smycken men oftast inte unnar sig det själv.

Kram!

Reply
Maja

Your prizes are amazing! I could have written a whole text now about my year, and how it has not been my best. But I will not. Because it is christmas soon, and a time for joy. But some jewellry would have been awesome!

Reply
Tora Groth

Gud detta låter ju så cheesy men mina bästa vänner (och även jag själv) fyller 20 år nästa år och som den planeraren jag är har jag redan börjat tänka på 20 årspresenter. Skulle passa perfekt att köpa smycken åt oss alla som både skulle kunna symbolisera vår 15 år långa vänskap och dessutom fungera som 20 års present. Dessa tre tjejer är mina grundstenar i livet och det känns så sjukt att vi ska fylla hela 20 år, därför hade det varit kul att faktiskt slå på stort!

Reply
Kadi

I want to win because every woman deserves nice jewelry, and I don’t own any Pandora jewelry :)

Reply
Jenney Hansson

Att hitta ett signatursmycke som man vill ta av sig, det finns nog ingen finare känsla. Att alltid få kolla sig i spegeln och känna “Wow, vad snygg du är.” Osminkad, festsminkad eller nyvaken. Det där smycket kan göra så mycket och därför önskar jag att det är jag som kommer att vinna det här fina priset.

Reply
Amanda Andersson

Hallå,
vilken tävling! Jag har haft ett pandora-armband som man fyller på med charms i 4-5 år nu tror jag. Jag har äntligen jobbat upp mig så att jag bara har plats för en till. Vilket i sin tur betyder att jag snart måste köpa ett nytt armband så jag kan börja fylla på det också! Det hade i alla fall varit fantastiskt roligt att vinna och utöka min lilla besatthet av pandora haha.

Ha en bra dag, kram.

Reply
Nora Gardi

Dear Kenza, I would like to win because I really want to give my mother a beautiful piece of jewellery for Christmas. She is the best Mom I could have ever asked for and she really deserves it! :)
Lots of kisses xxo

Reply
Joanna

Pandoras smycken är väldigt fina! Det skulle då få vara en dröm att få ge bort en fin present till min mamma som alltid finns där för mig och som jag aldrig kunnat ge en sådan fin och värdefull present till. Ett perfekt tack för allt hon gör för mig och andra. Helst skulle jag vilja ge henne hela världen, men varför inte börja med en fin present från Pandora?!

Håller tummarna för vinst en fösta gång! Skulle jag vinna skulle min mamma bli glad och då blir jag glad!

God jul och gott nytt år! ♥
Tack på förhand :)

Reply
Hannah

Jag skulle verkligen vilja vinna då jag aldrig känt att jag haft råd att köpa fina, eleganta smycken – men har på sistone känt att det verkligen behövs för att kunna ge ett smakfullt, professionellt intryck i mitt jobb! Älskar Pandoras stil och uttryck så det skulle vara magiskt att vinna!

Reply
Filippa

Jag är med och tävlar för jag skulle älska att få skämma bort mig själv och alla mina fina vänner med underbara smycken. Är det något jag lärt mig av dig efter alla dessa år så är det att de rätta accessoarerna kan göra så otroligt mycket för en outfit… tänk att kunna vara cool varje dag i skolan utan att behöva gå upp vid 06.00 :P

Reply
Ajla

Jag vill vinna för att jag nyligen upptäckt hur fina smycken Pandora har (har deras moments armband, det stela) och jag skulle dela vinsten med min fina syster och min mamma :) tror de skulle bli väldigt glada :)

Reply
Anna Maria

Detta hade varit den perfekta julklappen till mamma. Hon finns alltid där för mig och förtjänar så mycket därför hade det varit kul om jag vann detta så att jag kan tacka henne. Detta året har varit speciellt för henne eftersom hon har fått gå igenom ganska mycket. Genom att få detta hade hon fått ett bra avslut på året i alla fall. Tack för möjligheten Kenza!

Reply
Klara

Hej Kenza!
Alltså HUR stor giveaway är inte detta? Helt sjukt. Tacksam läsare haha!!
Om jag skulle vinna skulle jag dela detta både med min mamma och mina närmsta vänner. Smycken är så otroligt bra accessoarer till att klä upp och klä ner olika plagg! Och om man fick chansen att få r i k t i g a smycken så färgar dom ju inte gröna efter ett tag heller heh…
Tack förresten för att du är så öppen och verkligen mänsklig här på din blogg. Det är så uppskattat och värdefullt.
Kram och God Jul <3

Reply
Clara

Om jag vann skulle jag ge detta till min mamma som betyder allt för mig. Skulle vilja vissa min uppskattning för henne efter en jobbig höst.❤

Reply
Karin

Jag tycker det är så svårt att motivera varför just jag ska vinna. Det finns så många människor som har det fruktansvärt mycket värre och så många som kämpat varje minut av sitt liv. Här sitter jag, en äkta mellanmjölks-Svensson. Jag har inte behövt kämpa, jag har alltid haft det jag behöver utan att för den delen vara bortskämd för jag fick inte allt jag pekade på, men jag hade alltid hela, rena kläder och behövde aldrig gå hungrig.
Jag försöker verkligen komma på varför jag skulle förtjäna det här mer än alla andra, men om jag får vara egoistisk en stund och tänker bort alla som förmodligen förtjänar detta mer än mig så inser jag att jag är den som alltid sätter andra före mig själv. Jag är uppfostrad till att hjälpa andra och jag är alltid den som sätter mig i bilen 03,30 på väg till en vän när de har det tufft. Jag är den som alltid säger “javisst” när man behöver flytthjälp, när man behöver hjälp med att få hem stora saker (kombi och släp är två av mina populära egenskaper), jag är den som sätter mig och skriver handskrivna brev och skickar “goodiebags” till mina vänner när de inte mår bra. Jag är faktiskt en jäkligt bra vän som aldrig själv skulle unna mig själv något så fint som underbara smycken, då man som nybliven husägare inte får några slantar över.
Nu håller jag båda tummarna och hoppas att min jul ska bli extra glittrande!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*