• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 5

kenza_zouiten_10years_2011

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2011!

SPONROSED BY MAC COSMETICS

Att komma på ett pris till 2011 var lite klurigt. Först tänkte jag köra något modell-relaterat eftersom det var det här året jag och Andreas körde Modelljakten med Kanal 5 och Elite Model Management, men långt ifrån alla tycker sånt är kul så då kom jag på något som typ ALLA älskar, nämligen SMINK!!!

Tillsammans med MAC Cosmetics tävlar jag nu ut smink till ett värde av 7500 kronor! Jag kommer dra en vinnare som får 2 lådor fulla med smink att dela med sin BFF, de innehåller bla Eyeshadow palette x15, mascara, läppstiften Faux och Velvet Teddy, Soft & Gentle (min favorithighlighter!) och massa mer. :-)

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar om ditt bästa smink- eller skönhetstips!
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// It was a bit tricky to come up with a prize to 2011. First I was thinking about doing something around modelling since this was the year Andreas and I did the tv show Modelljakten with Elite Model Management, but not everyone likes that so I came up with something that EVERYONE loves….. MAKE UP!!!

Together with MAC Cosmetics I’m now giving away make up for a value of 750 euro! I will choose one winner that will recieve two boxes filled with make up to share with his/her BFF, they will contain Eyeshadow palette x15, mascara, lipsticks Faux and Velvet Teddy, Soft & Gentle (my favorite highlighter!) and lots of other stuff. :-)

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post and tell me about your best make up/beauty tips!
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose one winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

3,395 Comments

Jessica

Mitt bästa skönhetstips är så enkelt som att vara nog med att tvätta bort allt smink så fort jag kommit hem för dagen och låta huden vila så långa stunder som möjligt. Genom att huden får vila ordentligt och återfuktas håller den sig vacker.

Reply
Valentina

Hej! Mitt bästa skönhetstips är välmående. Hitta det som gör dig lycklig och ta hand om dig. Var snäll mot dig själv.

Sen så klart älskar jag att böja fransarna och bronzer! Bronzer är det bästa som skapats!

Reply
Linnea

Vilken drömvinst!!
Jag hade delat denna vinsten med min sminkgalna syster, vi båda älskar smink!
Mitt bästa skönhetstips är galet klyschigt, men sant.
Det finns inget smink i hela världen som kan få dig att känna dig fin om du inte känner dig fin från början. mitt skönhetstips är alltså att lära sig känna sig bekväm med sig själv och sitt utseende eftersom vi alla är fina precis som vi är!
älskar din blogg!! puss

Reply
youssra

I’m not so good with makeup can’t give advice … the best advice I can give is to remove makeup before going to sleep haha but I hope to win
My email address is [email protected]

Reply
Agnes

Mitt bästa skönhetstips är att vara aktiv och hälsosam, det utstrålar mer skönhet när man känner sig nöjd med hela sig. Och som pricken på det hela blir man ännu finare med smink

Reply
Bann

Mitt tips är kokosolja! Det är verkligen bäst!! Och även att man alltid ska tvätta ansiktet innan man lägger sig, drick myyyycket vatten det gör huden flawless ?

Reply
Sara

Heej,
Jag hade blivit helt sjukt glad om jag vann denna tävling!
Haha kom att tänka på ett tips som en yogalärare i Indien sa: om man står upp och ned (på huvudet eller händerna) några minuter om dagen blir det en naturlig make-up, eftersom blodflödet till ansiktet ökar (kan dock inte garantera att det stämmer ;) )
Några andra tips är att blanda in återfuktande kräm i foundationen. Det är särskilt bra nu på vintern när huden blir lätt torr. Ta vaseline på ögonfransarna är också väldigt bra!
Puss!

Reply
Alice

Mitt bästa skönhetstips för torra och nariga läppar är att borsta läpparna med en tandborste och varmt vatten, några gånger i veckan. Lägg även ett tunt lager idomin på läpparna varje kväll innan du går och lägger dig. Jag själv har alltid haft väldigt torra läppar men sedan jag började använda idomin och borsta läpparna har jag inte haft några problem med dem! Läpparna blir jättemjuka och fina!! (Att borsta läpparna innebär också att stimulera blodflödet och cirkulationen i dem vilket gör att dem ser fylligare ut. Så vill du att dina läppar ska se lite fylligare och plutigare ut rekommenderar jag att borsta dem och sedan applicera ett läppglans på dem.)

Xx Alice

Reply
Madde

Oj, sminktips är så svårt. Beror helt på vilken “nivå” man är på, men min nya grej är att blanda min primer med foundation innan jag lägger på, istället för att först ta på primer och sedan foundation. Sedan är fukt/setting-spray en life saver!

Reply
Yvonne Jockovic

Fick nästan tårar i ögonen när jag såg priset till den här tävlingen :’) Jag ÄLSKAR smink, vilket är ett stort problem med tanke på hur DYRT det är att köpa sminkborstar, highlighters, contour paletter m.m. Mina skönhetstips för tillfället är de vanliga: dricka mycket vatten (gör att man får en mycket bättre och friskare hy) samt använda ansiktsskrubb för att få bort gamla hudrester (brukar göra en egen med socker, honung, citron, olivolja mm.). Jag brukar dessutom använda en väldigt fräsch ansiktsmask från Lush som heter “mask of magnaminty”. ÄLSKAR den!!!! Man känner sig så fräsch och fin när man använt den (brukar göra denna behandling ungefär en gång i veckan). Hoppas följande var till någon hjälp!!

Reply
Pia

Hej Kenza :)

Mitt bästa skönhetstips (lite tråkigt jag vet) är att rengöra huden, sova ordentligt och dricka mycket vatten. Nä man mår bra och huden mår bra, behövs inte mycket smink alls :)

Reply
Josefin Dahlgren

Jag älskar verkligen smink! Det är så fantastisk kul vad man kan göra med smink! Lägga till färg, ändra form, dölja och highlighta, allt utan att du behöver ändra på hur du ser ut – för det är bara smink!

Men om jag ska komma med mitt bästa skönhetstips så är det att bara vara sig själv. Det kanske inte låter som ett typiskt skönhetstips, men för mig är det det. När jag var yngre och osäker så var smink ett sätt för mig att gömma mig. Jag tänkte inte på hur jag ville se ut, utan följde istället omgivningens förväntningar. Nu, när jag blivit lite äldre och starkare i mig själv har jag insett att det inte är sminket som gör mig till den jag är, eller att jag är något som ska sminkas fram. Jag är den jag är, och just det är mitt bästa skönhetstips. Jag tror att när man kommer till den punkten (eller åldern) att man känner att man kan vara sig själv och att man duger, det är då man kan känna sig vacker. Utan det spelar det där sminket ingen roll. Idag sminkar jag mig för att jag tycker det är kul och inte för någon annans skull! Och det är också det som jag tycker är så viktigt att förmedla, det är inte sminket som gör dig, utan det är precis så som du är som gör dig!

Tack för en fantastisk blogg genom alla år!

Kram

Reply
Claudia

Hello Kenza,

First thanks for the giveaway. My makeup tips will be to remove the makeup with coconut oil because it clean everything and make your lashes grow at the same time.

X

Reply
Bella Bråberg

Hejhopp Kenza och alla andra med bra tips!
För mig är det överlägset bästa skönhetstipset är att ha roligt medan en gör sig i ordning. Jag brukar bunkra upp med popcorn & bubbel, bra musik (helst Queen B) och mina älskade vänner vid en stor spegel innan vi ska ut – då blir resultatet som bäst! Lite glitter här och var och läppstift på tänderna senare är vi redo att möta ALLT. Det finns inget som slår känslan av att vara fierce, och bättre blir det när känslan delas! Bonus tip: när vi kommer hem igen använder vi kokosolja att tvätta bort sminket, då smink ofta är oljebaserade löses de av kokosoljan (“lika löser lika” som NO-läraren alltid sa, hah).
Slay alla beaty-gurus och tack för alla tips

Reply
Annabelle Nowak

Hej alla fina!
Mitt pro-tip är att inte våra rädd för att fråga efter testers när du är i din skönhetsbutik. Då jag själv är gymnasiestudent, inte bor hemma och csn inte räcker till annat än det “nödvändigaste” har detta blivit min räddning när något litet tar slut! Butiksbiträdena finns där för att erbjuda inspiration och vill inte annat än att göra dig som kund nöjd. Kedjor som Kicks och Sephora brukar dessutom erbjuda kortare makeup-konsultationer. Såhär har jag lyckats hitta massor av nya favoritprodukter och kunnat utforska sminkvärlden mycket mer!

Reply
Becca

VATTEN är mitt bästa skönhetstips!!!
I sminkväg så är mitt bästa tips att inte glömma att smörja in halsen och händerna med lotion och ta ansiktsvatten innan foundation för att få bort all smuts.

Reply
Anna

Hej Kenza!

Smink är min stora passion och därför hade jag blivit SÅ! lycklig om jag vann denna tävling! Jag älskar att göra olika sminkningar och lägger mycket tid och energi på det då jag tycker att det är så himla roligt. Jag följer bland annat bloggare som Linda Hallberg och kan hämta mycket inspiration därifrån, men även från din blogg då och då när du exempelvis lägger upp någon sminkvideo. Då jag är student har jag inte råd att köpa så mycket sminkprodukter, därför hade det här priset verkligen varit uppskattat!

Mitt bästa skönhetstips är att få en god sömn, rengöra och återfukta huden morgon och kväll samt att sminka sig naturligt och framhäva sina drag. Jag tror även att det är viktigt att utstråla positivitet och vara glad. Det smittar ofta av sig på personer i din omgivning och livar upp stämningen! Det är samtidigt väldigt attraktivt med en person som ler och skrattar mycket.

Reply
Chanel

Mitt bästa skönhetstips är att ta en äggula och blanda med en matsked olivolja och vispa så det blir lite pösigt. Använd det som ansiktsmask i 20min innan du sköljer med fingervarmt vatten. Detta är jääättesnällt mot din hy då det både återfuktar som bara den, tightar till huden och lämnar en nice och naturlig lyster.

[email protected]

Reply
Robina

Hej Kenza!
Mina bästa skönhetstips är att alltid tvätta av sig sminket innan man går och lägger sig samt använda solskyddsfaktor!

Kram :)

Reply
Johanna B

Mitt tips är väldigt simpelt men here it goes…
eftersom jag bor i Australien, och vi har högsommar just nu, sminkar jag mig inte så mycket just nu. Men ett par välfixade bryn och lite highlighter där solen träffar ansiktet och man ser härligt fräsch ut

Reply
Sinitu

Wow! I’m not proud to say this, but I’ve none product of MAC collection. Although my frie3nds have recommended the brand quite a much! I’d give a big part of this package to my lovely little sisters who love makeup stuff<3
My beauty tip is to have 1 tablespoon spirulina powder and same amount of honey. Mix it all together and mask it to your face about 10-15minutes. It works great!!

Reply
Ellinor

Jag håller med dig, smink måste väl ändå vara något som alla gillar? Finns det något roligare än att inför en utekväll på klubben med bästa vännerna stå och fixa sig i timmar?
Jag har tyvärr i många år haft problem med min hy och jag tror att det till början var anledningen till att jag började uppskatta smink så som jag idag gör. Jag kunde dölja min acne och mina ärr och känna mig så jäkla snygg. Även om jag idag kan gå osminkad utan att må dåligt, uppskattar jag fortfarande alla dessa produkter och därför skulle jag bli så glad om jag vinner.

Det bästa skönhetstipset som jag kommit fram till är betydelsen av rengöring. Både morgon och kväll rengör jag ansiktet noga ovh återfuktar. Det mår min hy bra av.

Kram!

Reply
Johanna

Hej!
Jag älskar att experimentera med smink och se hur det kan förändra ansiktet. Kör alltid på olika stilar, ibland extremt naturligt och ibland all in. Men mitt bästa skönhetstips är garanterat att lära sig att älska sig själv för precis den man är. Inte lyssna på ideal, försöka uppnå något som normer bestämt är rätt eller jobba stenhårt för en fasad. Älska dig själv precis som du är så kommer ditt välmående lysa igenom. Kram!

Reply
Valentine

Wow! I love Mac Make-Up!!!!!!!!!!!!
My absolute favorit is the strobe cream from Mac and the highlighter “soft and gentle”.
It’s quit expensive to use everything from Mac for the face, but I can’t live without these two things :-)

Wishing you and your readers a happy new year!

Reply
Ida

Jag är en tvättäkta nybörjare på smink och har precis börjat inse hur kul det faktiskt är, 22 år in i livet. Känns som att jag gått miste om mycket hittills! För att inte gå miste om ännu mer skulle ju detta vara ett perfekt sätt att starta 2017 på!

Mitt bästa skönhetstips är (med tanke på mitt förflutna inom smink) att hälla upp ett glas prosecco, sätta sig på en stol i ett rum med det bästa ljuset och låta vännerna sminka en inför en kväll på stan.

Reply
Ebba Green Salmonson

Hej!

Oj vad svårt, det finns så många “egna skönhets-finesser” man har för sig. Jag brukar få skälla på mig själv ibland när man pillar på den där lilla pricken som egentligen inte är något men som slutligen resulterar i ett STORT rött blödande märke. Delvis är mitt tips att låta huden vara (tänker främst på finnas osv), den läker bäst på egen hand, dock med daglig rengöring. Men sedan har jag även ett trix när man väl står där med det blödande såret i ansiktet. Först torkar man bort blodet och låter “pricken” torka, sedan lägger man en generös klick Carmex-läppsyl (finns att köpa på Ica) på pricken och låter den torka in över natten. Morgonen där på har pricken redan börjat läka rejält!

Reply
Emily

Jag är en ganska så stor sminkfantast, och har till stor del YouTube att tacka för det. Men mitt bästa skönhetstips kommer inte därifrån – och det kan anses vara ganska cheesy men det är “Nothing will make you look better than being truly happy”. Och helt ärligt, ett perfekt exempel på detta är du Kenza, nyförlovad och allt, det syns på dina bilder – hela du lyser.

Reply
Kajsa

Mitt bästa skönhetstips är att färga fransar och bryn. Det gör faktiskt stor skillnad och man slipper sminka sig varje morgon, möjligtvis att man behöver böja fransarna lite (använd varm fransböjare!!!!) och täcka någon finne som mest men annars är man ready to go

Kram <3

Reply
Jennifer

Så bra tävlingar, detta är magiskt!
Mitt bästa skönhetstips är dricka mycket vatten och återfukta huden med en riktigt bra fuktkräm. Sedan är ögonbrynen och läpparna för mig det viktigaste, så där lägger jag mest fokus på!

Reply
Alice

Mitt bästa skönhets tips kommer inte vara att må bra och vara självsäker som alla andra. Mitt bästa tips för en fin ögonskugga är att slika på borsten innan du tar på ögonskugga som sedan ska läggas på ögonlocket för att det ska bli mer pigment och hålla bättre. Varför köpa dyra primers och setting-spray när du kan använda ditt egna saliv?

Reply
Marialena

Mitt skönhetstips är cocosolja, det renar och ger näring till fransarna som gör att dom växer. Mitt skönhetstips är även att inte ha för mörka toner på ansiktet eller att överdriva med sminket. Fransarna är sedan det viktigaste hos mig och det som jag lägger mest tid på! böjda, långa och fylliga ska dom vara!

Reply
Matilda

Åh vad underbart! Jag tror till 100% på att skönhet börjar inifrån, så att röra på sig regelbundet, dricka mycket vatten och äta någorlunda hälsosamt är A och O. Man både känner sig så mycket fräschare och huden får en helt annan lyster och detta gör att det bara strålar om en på ett helt annat sätt när man faktiskt känner sig fräschare och piggare! Sedan är det ju bara att börja den oändliga variationen av extra glammiga looker när man har smink att bli kreativ med!

Reply
Sue

Hej Kenza!
Mitt absolut bästa skönhetstips är faktiskt avokado!! När min hy börjar bli torr och jag får finnar – då äter jag en avokado om dagen. Förutom att det är så gott, så upplever jag att avokadon återfuktar huden inifrån och min hy blir sååå mjuk och slät!

Reply
Ronja

Mitt bästa sminktips måste nog vara att använda läppenna under läppstift, och sedan ta lite papper som man håller framför munnen också pudrar man på pappret! Läppstiftet sitter som berget + man får en fin matt touch på läpparna och slipper de glansiga/kladdiga om man är som mig och föredrar matt ;-) Samt, att hålla ett par ögonbryn vårdade gör extremt mycket för ansiktet!

Reply
Elsa

Mina två bästa skönhetstips är att använda rincinolja på ögonfransarna innan jag går och lägger mig. Var mycket skeptisk först men det har fungerat super! Brukar inte använda lika mycket mascara längre och dom har blivit så mycket finare! Tror det skulle fungera med flera oljor då oljor är bra för hunden på olika sätt. Sedan även att dricka vatten! Hela tiden vatten, vatten, vatten. Det är jätte viktigt för hyn. Drick ett stort glas vatten på morgonen och ha gärna en flaska under dagen. Även innan en måltid är viktigt!

Reply
Isabelle

Mitt bästa sminktips till dem som jag sminkar basen först och ögonskugga sen. Att använda en bit kirurgtejp att snabbt ta bort “fallouts” med! Man bara lätt lägger tejpen mot huden och fallouten hänger med och basen ligger kvar.

Reply
Felicia

Mitt skönhets- sminktips är att man ska älska sig själv som man är genom att ta hand om sig själv. Och man ska speciellt inte lyssna på vad andra tycker och tänker, man ska göra det man själv mår bra av.

Reply
Ida

Smink kan ju vara bland det bästa som finns!
Mitt bästa sminktips är att strunta i regler och vad andra säger. Räknas det? Vissa säger att man måste använda contour och andra säger att man inte ser klok ut om man använder det. Jag tycker att man ska göra som man själv känner för. Om man vill använda contour så ska man göra det och om man inte vill så funkar det precis lika bra. Att komma på en fest osminkad eller köra på ett full face of makeup på en måndag, vad spelar det för roll liksom? Tycker man ska göra som man vill och som man trivs i. Att vara bekväm är det viktigaste, vare sig man är det i lite mascara bara eller med grönt läppstift. U do u liksom!

Reply
Izabella

Prova foundation på käklinjen/halsen och inte handen då man sällan har samma färg på händerna som i ansiktet. Även våga fråga om hjälp av personalen i butiken man handlar smink i!

Reply
Sinikka

What a nice give-away!
The best beauty tip is to put on some MAC matte lipstick and rock!
Great new year 2017 for you Kenza!

Reply
Maja

Mitt bästa skönhetstips är kokosolja! Vilken jävla uppfinning. Har haft dålig hy hela mitt liv men den har nu blivit betydligt bättre tack vare kokosolja (kan också tipsa om hudvårdsolja från Maria Åkerberg). Har aldrig känt mig så fin nu med en slät hud som inte har jättemånga röda prickar på sig.

Reply
Tilde

Mitt bästa tips är att ta bort ögonsmink med någon typ av olja eller oljebaserad sminkborttagning. Babyolja är super! Även rapsolja funkar i nödfall om inget annat finns hahah.

Jag hade delat sminket med min syster. Har alltid snott smink av henne och det är på tiden att jag ger tillbaks hehe.

Reply
Michaela Lindh

Vilken generositet du bjuder på i dessa 10 magiska tävlingar. Har svårt att greppa att du på riktigt ger bort allt detta! Att argumentera för varför jag ska vinna har jag oerhört svårt för då jag är en person som hellre ger än får. Unnar väldigt sällan mig själv saker. Men ett skönhetstips ska jag bjuda på!

Hitta dig en man som älskar dig för den du är, med och utan smink, så kommer du känna dig som en skönhet i allt! :)

Reply
Emma Samuelsson

Mitt bästa skönhetstips är att vara nykär! Eller bara kär i allmänhet kanske. Sedan jag träffade min kille har jag fått orimligt många kommentarer om att jag ser så pigg och välmående ut, hur min hy strålar (vilket inte ens är en rimlig konsekvens av att vara kär?!) och sådana kommentarer hör verkligen inte till vardagen för mig.

Reply
Hanna

Hej Kenza!

Vilka grymma giveaways du haft, så kul.

Mitt must have i sminkväskan är en riktigt bra concealer. Förutom att dölja blemmor och mörka ringar så brukar jag applicera concealer under och över ögonbrynen. Detta framhäver ögonbrynet och gör att du ser lite piggare ut. Brukar även lägga lite concealer precis kring läpparna. Detta framhäver ditt leende och formen på dina läppar! Jag använder mig mestadels av MAC Studio Finish Concealer, den är grym. :)

Reply
Alicja

Hi Kenza,

Usually my make up is very simple so I don’t have any special make up tips but … I’m really obsessed with a natural skin care. Always when my skin is going bad I use this homemade toner which clear your skin very deeply. Basically it’s a mix of pichta essential oil and petroleum, stinks like hell but it’s worth it haha :) Also I love to use coconut oil as a moisturizing cream. And what I like the most for my body is a coffee scrub or coffee mask right after a nice work out. It’s better than any firming cream :)

Kisses

Reply
Nadja

Mitt bästa skönhetstips är att inte följa trender utan att sminka sig precis så som man känner för, trygghet i sig själv syns utåt och ett leende är din finaste accessoar – ostigt men sant! .

Reply
Mai

Cotton swabs and nail file! And ofcourse, eyedrops that will make my eyes clear again.

Dry cotton swab is perfect for removing dried eye mascara from your eye and I use nail files as a nailpolish remover when I’ve been sloppy and I have nailpolish on my fingers. I just polish it away.. Works like a charm!

Reply
Angelika

My best make up? It’s simple. My make up for the prom in the last class of high school. I felt like a princess. It was the first time when I had my make up done by the professional make up artist. I remember it was with a bit gold and purple colors. I hate purple but then it just suited there. My friend laught that I had eyelashes like a Marylin Monroe. I can’t wait when there’s gonna be the next occasion for the another professional make up. ;)

Reply
Mari

Mitt bästa sminktips är att piffa till ögonbryn: så länge de är i skick ser man fräsch och vaken ut!

Reply
Cajsa

Hej, mitt bästa tips är att inte ha smink för ofta, själv använder jag ganska mycket smink till skola och vardag. Jag märker då en ganska stor skillnad när jag inte använder smink, det är såklart också bra att rengöra ansiktet och skrubba ansiktet då och då. Ansiktsmaskerna från May Beauty är också väldigt bra, de gör väldigt ont att dra bort men den gör huden väldigt ren och man får en slät och len hy.
Jag tycker att det skulle vara otroligt roligt att vinna det det är ju alla sminkfantasters dröm att får vinna så mycket smink. Jag har tänkt gå stylist på gymnasiet och jag tror att det skulle vara himla bra för mig att kunna få experimentera och använda olika färger, och sen så är det ju det här med månadsbudgeten när man är minderårig man inte har råd med det man skulle behöva eller vilja ha. Sen så skulle jag såklart bli så himla superjätteglad och det skulle ju vara den bästa starten på 2017!
<3<3

Reply
Luci

Mitt bästa skönhetstips är god sömn, dricka mycket vatten och mindre alkohol, och att använda SPF!! :)

Reply
Ann-Kristin Wolters

My tip for the Perfect make up is Using Black Kajal on the upper water line. It helps a lot, getting darker eyelashes without putting Mascara on. Also white Kajal opens the eyes extremly and lets them shine a lot. What a lovely giveaway kenza! My Adress is [email protected]

Reply
Molly

Mitt bästa tips är att ha en aleo Vera planta hemma! En gång i veckan tar man ett blad och tar ut gelén från den, mosar ihop det lite och har det i håret. Sätt upp håret i flätor och ta sedan bladen och smörj in ansiktet med dom. Sov sedan och duschat ur det dagen efter! LOVAR, man kommer känna sig som ny person efteråt.

Reply
Anna

Mitt bästa tips är ÅTERFUKTNING! Kan inte tjata nog om det, stackars hud som inte blir återfuktad utan skriker efter det.

Reply
Anna

Mitt tips är att vaga prova! Vaga prova nya produkter och nya färger! Och vaga använda olika färger och olika mycket! Jag brukar prova nya produkter hemma först när jag köpt dem, för att lära känna dem, hur de reagerar, hur mycket färg dem innehaller, hur man kan “leka” med färger och former! Sa roligt!!!

Reply
Ida Härstedt

Hej!! Mitt namn är Ida och här kommer mitt bästa skönhetstips. Jag har ofta torra, lite fnasiga läppar, framförallt under vintern och något som hjälper mig otroligt mycket är att göra en skrubb för läpparna. Jag brukar använda olivolja, socker och lite honung, blanda och massera på läpparna, (men inte för länge för de kan de bli lite irriterade, upp till en minut brukar vara lagom), och sen bara skölj av med vatten och torka med en handduk. Hoppas någon får användning av detta! Kram!

Reply
Sessan

Jag skulle vilja dela detta pris med min bästa vän och lipsticksister. Vi matchar alltid våra läppar när vi ses och det gör så JÄVLA (förlåt för språket) stor skillnad i självförtroendet. Vinröda läppar och pizza på en najs restaurang med ens bästa vän, inget slår det! Det är dessutom mitt tips, testa så ska ni alla få se!

Reply
Linda Risberg

Mitt bästa skönhetstips är att applicera ett par lösögonfransar till en valfri sminkning, det är en liten detalj som gör väldigt mycket. En hel sminkning blir komplett med ett par fina, fina fransar! :D

Reply
Isabelle

När du sitter på morgonen med morgon-teet och myser kan du passa på att använda den blöta te-påsen för att göra dina läppar mjuka. Lägg påsen på läpparna i 1-2min och sedan ska du se att de blir mjuka som silke. Billigt och enkelt. :D

Reply
Cornelia

Vilken giveaway för alla oss sminknördar! Mitt bästa sminktips är att blanda sin foundation med sin dagkräm innan applicering, alltså utan att ha tagit dagkrämen innan. Detta gör att det inte blir lika kakigt i ansiktet :)

Reply
Lydia

Hi Kenza !
I don’t really have tips or best make up practices. I would just say that I’m quite obssed with my skin. I fell like the best way to glorify make up is taking care as much as possible of your skin so make up can enhance your natural beauty.
Wishing you a happy new year :)

Reply
Emma Oskarsson

Asså Kenza!!!! Denna vill jag så otroligt gärna vinna! Haha, säger jag och typ 3000 till personer som tävlar! Men ååååh, rena drömmen!! så roligt! Mitt bästa skönhetstips är, kanske inte så bra för huden, i det långa hela. Men alltid när jag går ut på krogen, eller vad det nu än är, när man iallafall har fixat till sig ganska ordentligt, så har jag som rutin att ALLTID spraya in mitt ansikte i hårspray! Kanske lite märkligt, och obehagligt, men det handlar ju inte om så mycket, utan bara en liten snabb skvätt, för att sminkningen ska hålla bättre. Och för mig så gör den verkligen det! Jag kan vakna upp dagen efter (och inte orkat sminka av mig) och inprincip se lika fräsch ut som jag gjorde i början utan kvällen! Har faktiskt alltid fått beröm för hur bra mitt smink håller sig, och där har ni hemligheten, HÅRSPRAY!

Reply
Josefine Klemets

Tjenispenis! Här kommer mitt bästa skönhetstips: blanda lite bakpulver med några droppar vatten till en röra. Bred sedan ut smörjan i ansiktet och låt det torka. Det kommer att kittla och kanske svida lite, men håll ut! Därefter kan du tvätta bort det och njuta av en ren och mjuk (kanske litet torr) hud. Lönar sig att smörja på med lite kokosolja eller annan kräm. Tvättar porerna och gör huden väldigt mjuk!! För torrt hår brukar jag blanda ihop kokosolja, honung, olivolja och balsam i en tom flaska. Skaka ordentligt om och vips så har du en perfekt (och naturlig!!) hårinpackning! Puss!! <3

Reply
Tova

Mitt bästa skönhetstips är att älska sig själv så gott man bara kan hur man än ser ut och känner sig för dagen då tror jag iaf att man blir lyckligare och utstrålar mer lycka och skönhet! För ibland äter jag choklad, ost och skräp som bara f*n och slarvar med att tvätta bort sminket och huden strålar av lyster och får inte en finne och ibland tränar jag, äter nyttigare, tvättar bort sminket noga osv osv men likförbannat är huden kass och finnarna invaderar, så jag vet inte om jag tror på skönhetstips. Men att duscha, hålla sig ren och fräsch och lukta gott är varken svårt eller jobbigt och något alla borde pröva haha (jag ogillar verkligen när folk är riktigt ofräsch) :P

Reply
Emelie

Smink är det absolut roligaste som finns! Att gå osminkad är inga problem men när man får piffa upp sig med lite rouge, snyggt läppstift och mycket mascara är bara underbart!
Mitt absolut bästa tips är ögonfransböjare!!
Att böja från botten upp mot toppen flera gånger så att man får en riktigt böjd frans piggar upp hela ögonen – även om man inte har på sig mascara!

Reply
Sara

Eftersom jag är besatt av smink och vill bli makeup artist i framtiden så skulle jag blir super duper glad om jag vann! Hehe.. Hur som helst, mitt tips skulle vara att använda en ansiktsolja innan man lägger något på huden för att din foundation och slutresultat ska se dazzling ut! Man ser fräsch ut och får extra fin lyster i ansiktet! Gör även att sminket inte ser så kakigt ut om man skulle använda mycket smink!
Mitt andra tips skulle vara att efter man har lagt concealer eller foundation på ögonlocken så ska man lägga puder över, man kan lägga ljus puder eller transparent och sedan fortsätta sminka ögonen som man vill. Det är för att slippa få crease på ögonlocken alltså när ögon sminket typ ”klumpar/linjar” sig i ögonvecket!

Hoppas att det hjälper, Kram!

Reply
Elin

Mitt bästa skönhetstips som jag alltid följer varje morgon när jag ska sminka mig till skolan och varje gång innan en fest är LESS IS MORE. Alla är finast naturligt, smink är inte till för att ändra hur man ser ut för alla är fina som man är. Därför ska man inte använde flera lager smink utan så lite som möjligt som sagt less is more!

Reply
Veronica

Mitt skönhetstips är att se till att må bra både på in och utsidan: Se till att få tillräckligt med sömn och drick tillräckligt med vatten. Smink kan ju trolla bort sömniga ögon och dålig hy för det mesta men skönhet kommer ju även inifrån så det är därför viktigt att ta hand om sig och se till att må bra, och just därför är det viktigt att även se till att inte stressa för mycket, man bör unna sig en massage då och då och varför inte en spa-dag, både kropp och själ behöver verkligen avkoppling precis som man behöver träning. Se även till att tänka positivt och må bra inombords för att skönhet är ju inte bara något som syns och finns utanpå, det är även lika mycket något som man utstrålar inifrån och ut.

Reply
Sofi vestermark

Mitt bästa skönhetstips är att dricka mycket vatten och att sova ordentligt.
ett annat tips jag alltid använder mig utav själv är att lägga lite skimmer i ögonvrån när jag känner mig lite grå och glåmig. Man ser genast piggare och friskare ut:)

Reply
Kristine

Vilket pris!!!!!
Mitt bästa skönhetstips måste vara att ALLTID tvätta ansiktet, oavsett om man har använt smink eller inte. Att dricka mycket vatten är också bra. Huden blir också finare om man äter mycket grönsaker så att man får i sig mycket vitaminer, och var noga med att inte äta saker som din kropp inte mår bra av. Maten du äter är något av det viktigaste.

Reply
Zane

Hej,

My best beauty tip would be – don’t be scared! I am pretty new to make up, but I enjoy learning and you are one of my biggest inspirations. And through out the process I have learned that I should not be scared to experiment and try to see what looks best on me. As well as I always tend to put on just a little bit so when I ask my friends how I did, they’re like …. you have something on you? :D So I always remind to myself DON’T BE AFRAID! :)

Reply
Jenny

Mitt tips är att ge hyn extra lyster genom att använda en primer med skimmer i innan du applicerar din foundation! Det ger en fin grund och gör att du ser piggare ut. :)

Reply
Mergime

Vilken fantastik tävling!!

Mitt bästa skönhetstips är att tvätta av all smink så fort man kommer hem och använda en återfuktande kräm så huden kan återhämta sig. Även viktigt att tänka på att använda EN handduk till enbart ansiktet, och inte ta samma handduk som man torkar ex händerna med. Detta eftersom de kan samlas en massa bakterier som du sedan kan sprida i ansiktet.

Reply
Alexia

Dear Kenza ,
this is definitely by far the best prize in the giveaway!! The best makeup tip that really changed the way I do makeup is definitely baking! I don’t recommend to do it every day but those days that you want your face too look flawless and poreless, baking is the best way. But always make sure you moisturize first you face and especially the under eye area.

xx

Reply
Marie-helen

Hej Kenza!
Mitt bästa skönhetstips är främst att må bra på insidan. Jag har kämpat med depressioner och ätstörningar större delen av min tonår och känt mig konstant ful. Sedan började jag må bättre, äta bättre, sova bättre men framförallt ändra mitt tankesätt kring mig själv. Att jag duger, att försöka hitta något varje dag som jag är nöjd med, endera mitt utseende eller hur jag är som person. Sedan är smink en bonus över allt det andra, mitt heta tips när det kommer till skönhet är Shea smör! Det funkar till precis allt. Torr hy, torrt och livlöst hår, hudsprickor och så vidare. Jag använder det till allt.
Tack för allt du delar med dig av på bloggen!

Reply
IVANKA

Mitt bästa smink och skönhetstips är att alltid ha BROWN ON FLEEEEEK. Allt annat kan kvitta så länge brynen är vältrimmade, borstade och fräsha så känns de trötta ögonen plötsligt mer vid liv. Sedan självklart att alltid ha torrschampo i väskan som både ger håret en snabbdusch men också volym samt går lättare att styla om man nu har tunt hår som mooiii. OBS tvätta alltid ansiktet med iskallt vatten varje morgon också så man piggnar till och sedan en klick med kokosolja på det torra vinter facet.

Reply
Hanna

Mitt bästa skönhetstips är att tvätta ansiktet med en naturlig tvål och sedan smörja in ansiktet med kokosolja bara, det har hjälpt mig få bättre hud och bli lenare utan att bli fettig i ansiktet!

Reply
Shahana

Mitt bästa skönhetstips är helt enkelt att aldrig fuska med din vanliga rengöringsrutin. Bara att tvätta ansiktet och återfukta den två gånger om dagen är en stor hjälp för huden som blir utsatt för smink, olika produkter och föroreningar dagligen.

Reply
Jessica Larsson

Mitt bästa skönhetstips är rätt kost, sömn och att dricka mycket vatten. Men även ett leende!

Reply
Micaela

Har man extra torr hud nu under vintern så ska man skrubba sig med kaffesump, låter sjukt konstigt men det hjälper verkligen! Huden blir silkeslen.

Reply
Madde

Mitt bästa skönhetstips såhär i torra vintertider är att återfukta!! Ta bort smink när man kommer hem och sätt på en återfuktande ansiktsmask så är du som en babyrumpa i ansiktet sen. Upprepa 1-2 gånger i veckan ( och glöm inte att återfukta resten av kroppen).

Reply
Jacqueline Wiklander

Sömn och kärlek (både till sig själv och omgivningen. Som småbarnsmamma får man lite av det ena och mycket av det andra…)

Reply
WissaleAll

Hey kenzaa
Omg this is the best giveaway ever actually all the 10 giveaways are just life !!!
So my beauty tip that i can give to you is that if you want to turn a creamy lipstick into a matt lipstick you have to :
1- put on the creamy lipstick
2-put a tissue on your lips
3-put some powder on the top of the tissue
Et voilà the lipstick is now matt
I really like this tip and it’s so useful and economical ;) hahah
I really hope i could win this giveaway
Love u xoxo

Reply
Evelyn Carpio

The best product I’ve ever tried and will never stop using is Soft and Gentle by MAC! It is incredibly amazing. Its by no doubt the best highlighter in the market. The shimmer it has is just lit, its just on fleek haha. It is perfect! I use it every single day and I’ve gotten so many compliments about it. I would recommend it to everyone. It is a must have product in every girls makeup bag!

Reply
Sophiaa

Omggg i wanna win this giveawaaayy !!!!
Now my favourite makeup tip that gave my makeup a very natural look is that whenever i do my face (foundation+contoure) i do the same thing for my ears and a little bit on my neck
This made my makeup look more natural and beautiful i hope this would be useful for whoever is reading this comment
Lot of loveee xoxo

Reply
Wijdaneall

Hi kenzaaaa
Omg im so obsessed with makeup and this giveaway is just perfect for someone addicted like me hahah so i don’t really have a special beauty tip but what i could recommend any girl is that whenever she wanna choose a foundation or a concealer she should choose the one that is very close to her skin color for a natual look.
Congrats for the 10years to your blog and good luck
Love uu

Reply
Elisabeth

For en fantastisk pris!
Solfaktor i ansiktet hele året er kanskje mitt beste råd :-)

Reply
Maja Bredberg

Mitt bästa sminktips för en mer intensiv och pigg blick är att måla med en eyeliner eller med en mascara på insidan av övre fransraden. Öppnar upp ögat och går snabbt att bara dutta på när man målar mascara!

Reply
cajsa

hmm, mitt bästa skönhetstips är egentligt att så länge du ler och utstrålar glädje så är det den bästa du kan bära. Men även jag gillar smink så klart så då skulle jag säga framhäv dina ögon! Behöver inte vara komplicerat alls, lite maskara, en glittrig ögonskugga och så måla dina bryn och du är klar =)

Reply
Wissaleait

Hii kenzaaa omg Mac is literally my favourite makeup brand this is the best giveaway !!!!
My beautyy tip for you giirls is not really a beauty tip but it’s so important which is that you should obligatory remove your makeup before going to bed it’s soo important even if you’re tired or whatever you should clean it so that your skin can breathe during the night
I hope this tip would be useful for somebody out there hahha
Congratulaaations Kenzaaa and thanks for these giveaways
Love youu ?

Reply
Nimarta Singh

Halla!
I år har jag firat tre år min min kompanjon akne. Många tårar har spillts under min resa men idag har vi nästan blivit vänner, jag och aknis. Jag har alltid varit väldigt mån om min hy och har testat allt som finns ute på marknaden, receptfritt och inte. Men inte ens ettårig antibiotikakur ville sära på oss två. Endast sedan jag i somras började använda dermalogicas produkter, tillsammans med tea tree oil, och litermängder vatten har min hy velat sammarbeta med mig. Det låter så absurt att vatten kan göra så mycket skillnad, till och med för någon med ärftlig acne, men vatten återfuktar, förnyar och rengör mer än vad man tror! Mitt absoluta skönhetstips helt klar, VATTEN!!

Reply
Meryembx0

Hii kenzaa i reallyy wanna win this onee AAAAAHHHH !!!
so my beauty tip for you guyss is… Are you readyyy ?? Haha i’m joking
My beauty tip is that you should never eveer forget to moisturise your skin before applying makeup or even if you don’t wear makeup you should always moisturise your skin right after you clean it to keep your skin always shiny and bright like a diamond hahahah
Kisseees xoxox

Reply
Jovana

HOLLY MOTHER OF JESUS MARY CHRIST OH LORD ALMIGHTY !!!!!!!!!

I AM SCREAMING INTERNALLY AND EXTERNALLY AND MY DOG IS BARKING AT ME. GIrlie, I haven’t checked your blog in a few weeks because i was crying over my books and exams BUT OH LORD ALMIGHTY !!!!!! I would love love love adore die if I WON THIS. So much MAKE UP ! This is every girl’s dream come true present you are literally this year’s Santa Clause, and I would deffo send you a legit certification proclaming you as Santa Clause.

Best Beauty Tip(s) : Strawberries are so good for your whole face. I make a very nice face mask with smashed strawberries and a tea spoon of honey and crushed almonds. That stays on me for about 10 minutes, and then I wash it off with warm water and clean my face with a clean towel. Another thing strawberries are good for is also teeth whitening and I have tried that technique a coupe of times you just need to be persistent and consistent to see the results (I did not wake up with whither teeth the day after I washed my teeth with strawberries haha). Also, I use them as well for lip exfoliation. I smash them up, add it to my lip, clean it off with a warm and watery towel and then I scrub the remains of the dead skin with a tooth brush. All in all, I am a strawberry kind of girl.

Phew, you know… now that I think about it, if I win this (and die of happiness) who is gonna use all of my make up? Oh that’s right, my bestie hahahahhahaha

Much love to you Kenz <3

Reply
Julia

I’m not a professional but these tricks really help me a lot.

– Moisturise before applying make-up (especially when you have dry skin)
– Try not to wear foundation everyday (let your skin rest when you can)
– Never skip removing all your make-up before going to bed
– Wash your face with water everyday (even after removing your make-up with make-up remover)

Also, I use a trick you tought me. I blend my foundation with a moisturiser so it doesn’t cover too much. When I used only foundation I felt like my skin was kinda *locked up* haha, now I feel it can breathe more =). So THANK U for that :D

Reply
Aida

Mitt bästa skönhetstips är ett stort äkta leende! Jag tror inte på skönhet, alla är vackra på sitt sätt! :)

Reply
Jijilolitay

Dear Kenza,
I hope i would win this giveaway i’m a huge fan of Mac cosmetics !!
My beauty tip is to always keep your brushes and beauty blender and all the sponges… Clean. It is so important to keep them always clean there’s so many products that can clean your brushes.. By applying this tip you will avoid having an irritated skin
Big hug to u Kenzaaa and congrats for the 10years of blogging
Kisses ?

Reply
Riika

My best beauty tip is eating clean, sleeping well and have a balance in life both mentally and physically. Because when you feel good inside, you will look good outside =)

Reply
Sara

Här kommer mina bästa ( och billiga ) tips!
1. Faceyoga!!! Söker man det på youtube kommer massa små klipp upp. Det ökar blodcirkulationen i ansiktet och ansiktet får ett lyft: TRO MIG SNÄLLA ALLIHOPA TESTA!
2. Ta en isbit varje morgon och dra försiktigt runt hela ansiktet, dock inte jättenära ögat. Du kommer känna hur din hy “drar” ihop sig. Detta minskar allt puffines efter en hel natts sömn ( eller om man inte fått en helnatt sömn efter en utekväll ?) och förminskar rynkor.
3. Skvätt sedan Rosvatten i hela ansiktet. Finns typ i alla matbutiker för 30 spänn. Detta förhindrar porer och finnar. Sedan luktar det ljuvligt. Jag brukar dra ner det till halsen oxå.

Reply
Michaela

Hi Kenza,
My make-up tips… Well, less is more. I really love how you manage to look so natural and put-together at the same time. I have a lot to learn from you when it comes to make-up ;D.
Best wishes.

Reply
Ana Ortuño

My best beauty tip is to try very hard to sleep 8h every night and to drink a lot.of water! Seems very simple when you think about it but it really is effective!

Reply
Meryhoex

Omggg Kenza the gifts are just to die for !!!!!
So my faavourite beauty tip of all the time and the secret to a beautiful and perfect makeup is blending !! Blending makes the whole difference !! It makes the makeup look so professional and sofisticated !
Soo girrlz take your timee and just keep blending
Sending you lot of kisseeeezzz ?

Reply
Jamalijiji

AAAAHH makeup from mac ? Omggg that’s so crazyyy !!!! I reallyyyy wanna wiiin
My beauty tip for any girl that does her eyebrows: pleasee whenever you do your eyebrows always keep in mind that you should follow their natural form and don’t ever try to imitate someone’s eyebrows because that’s not gonna work !!!
Biiig kiss kenza and biig hugss

Reply
Špela

Hi!
My beauty secret aka. make-up tip is to keep your face hydrated, always remove make-up before you go to bed and the most important one – wear your make-up proudly. It doesn’t matter if the others hate it, or would change the way you do it, how thick your cat eye is … You’re the one who has to love it, so chin up and rock it! :)

Hugs!

Reply
Jessica

OMG THIS I REALLY WANNA WIN!
My best tip is the amaaazing oil called Castor Oil. It does wonders!!!! Eyebrow, eyelashes and most importantly my hair. It works everywhere! Significant difference, believe me.
Happy new 2017 to you kenza! <3

Reply
Claudia

Hi Kenza!
The most important tips for my make up are to use a good mascara for my eyelashes and to have a perfect skin. I always try that my eyelashes are separately and too long because it looks my eyes more expressive and I never forget to make me some treatment to have my skin clean, clear and moisturise two times a month.
Love from Spain!

Reply
Klara

Mitt bästa skönhetstips är nog att investera i en bra ansiktsmist som ger hyn en strålande lyster! Kram.

Reply
Ida

Hej!

Mitt bästa skönhetstips är enkel men fungerar alltid för mig. Tandkräm över natten på finnen så fort du ser att den börjar poppa upp.

Ha det bra och ha ett gott nytt år!

/Ida

Reply
Olivia

Mitt bästa tips; ansiktskolja! Aldrig sett så ung och fräst ut som när jag började med det.

Reply
Olivia

Mitt bästa tips; ansiktskolja! Aldrig sett så ung och fräsch ut som när jag började med det.

Reply
Emma Petersén

Åh alltså huuur drömmigt pris. Bara älskar Macs läppstift Viva Glam II som de dessutom för varje sålt läppstift skänker en viss procent av vinsten för HIV och AIDS-forskning. Mitt bästa skönhetstips är att alltid älskar dig själv. Även om du har den där jäkla finnen mitt i pannan kan du fortfarande blända folk med din highlighter och skära dig genom jobbiga dagar med din skarpa eyeliner oh yeeees gurl. Nej men ärligt, att älska sig själv. Det strålar verkligen ut.

Reply
Tilde

Jag tycker det är jättekul att experimentera med smink och jag känner mig extra fin så men jag tycker inte att skönhet kommer från hur man sminkar sig eller vilka produkter man använder, jag tycker att det bästa skönhetstipset är att ha självförtroende och självkänsla, att älska sig själv är det bästa skönhetstipset jag kan ge. Det syns mer än något smink någonsin kommer göra. Vill också bara säga hur mycket jag gillar din blogg, tycker om andra också men din är något extra;)).

xo

Reply
Klara

HEJ!
Bästa skönhetstipset är att gå osminkad när man inte behöver vara piffad till tusen. Låta huden vila. Helosan rekommenderar jag också! Och nej, haha, inte den gröna tuben som är en fotsalva i know, utan den blåa. På riktigt den mest naturliga hudsalva som finns, utan parfym och otroligt vårdande. Funkar exakt överallt och tar hand om all stackars hud. Att använda en linjal av något slag för att göra winged eyeliner funkar också jättebra haha.
Något jag verkligen vill säga och lyfta är den fina connection man får med dig här på bloggen Kenza. Din ärlighet och att du är dig själv uppskattas verkligen jättemycket.
Kram <3

Reply
Aleksandra

Hi Kenza!
My beauty tip is: if you don’t know how to make a perfect winged eyeliner you can apply eyeliner by using a spoon! you can see it on youtube how it works :D it helped soo many people!

Reply
Maria Halle

Hey Kenza
My best makeup/beauty tip, except form having good skin care rutines, is probably practice makes perfect. It’s okey to make mistakes, its what we learn from. Most of us doesn’t get it right first try, keep trying. This is something i try to remind myself of as often as I can. It helps me have more patience with myself and not give up (…eyeliner). Haha
Love Maria (Norway)

Reply
Linda Gollbo

Åh vilken rolig tävling, speciellt för en smink-fantast som mig själv!
Mitt sminktips är att köpa en burk ekologisk, kallpressad kokosolja och ha ståendes i badrumsskåpet tillsammans med dina andra skönhetsprodukter. Kokosoljan går att använda som hårinpackning (glöm inte att skölja ur ordentligt!!), ansiktsmask eller sminkborttagningsmedel, MEN mitt allra bästa tips är att dutta på lite kokosolja på ögonfransarna innan läggdags, OJ vad dom växer säger jag bara! testade detta en period för ville se om det verkligen fungerade och det gjorde det kan jag säga. Fransarna mina är nu långa och tjocka, ser naturligt fina ut utan mascara eller lösögonfransar, rekommenderas varmt!

Reply
Linnéa

Mitt bästa tips är att ha vaselin på ögonfransarna för att få de att växa, det blir som balsam för dem. Har funkat jättebra för mig genom att de blev mycket “friskare”, finare och längre så det är mitt bästa tips!
Denna vinst skulle betyda jättemycket för mig då smink är väldigt roligt, men jag blir alltid så snål med att köpa lite dyrare produkter pga. ekonomin men det skulle vara väldigt roligt att få unna sig något sånt här! :)

Reply
Linnéa

Mitt bästa tips är att ha vaselin på ögonfransarna, det blir som balsam för dem. Det har fungerat jättebra för mig då de blev mycket “friskare”, finare och längre så det är mitt bästa tips!
Denna vinst skulle betyda mycket för mig då smink är väldigt roligt, men jag blir väldigt snål när det gäller lite dyrare produkter pga. ekonomin så det skulle vara roligt att få unna sig något sånt här! :)

Reply
Sofia

Mitt bästa tips är att blanda Carmex eller Försvarets hudsalva med en liten bit läppstift i en plastburk och så får du ett vårdande och snyggt läppsyl. Perfekt när man vill ha lite färg på läpparna men inte har lust eller hinner ta på sig läppstift!

Reply
maja

Mitt bästa tips som också har varit det mest omskrivna inom smink 2016: contouring kit! :-D

Reply
Lisa L

Mitt bästa skönhetstips är så simpelt som att se till att alltid tvätta bort sminket innan läggdags så att huden får vila under natten och att i samma veva ta på en anisktskräm för din egen hudtyp, det hjälper mot finnar och blemmor så att helhetsintrycket blir fint. En ren och vacker grund (huden) är enligt mig viktigaste för en bra helhetssminkning eller om man helt enkelt vill vara helt bekväm i att gå utan smink. Märker stor skillnad på när jag är noggrann med detta och när jag slarvar. :)

Reply
Åsa Stenström

Hej!
Mitt bästa skönhetstips är att dricka massa vatten. Hur trist som helst, men också det bästa ;) Kokosolja är också jättebra och helt naturligt. Använder det till både kropp & hår.
Kraaam

Reply
Katarina

Hej Kenza!
Okej… vet inte ens hur jag ska börja. Min lillasyster hörde när jag pratade med min kille i telefon om det här inlägget och hon började gråta. Min lillasyster är 14 år gammal och hon är helt sjukt duktig på att sminka! Ingen tar henne seriöst bara för att hon är så ung men du anar inte hur begåvad hon är. Hennes passion i livet är verkligen smink och att sminka folk. Hon sminkade mig på min förlovning i höstas och hon brukar sminka alla i familjer till jul och nyår. Hon älskar MAC och hon önskar sig alltid MAC produkter i julklapp. Så jag tävlar för min lillasyster för hennes livsdröm hade gått i uppfyllelse om hon vann så mycket fint smink!
Min tanke är då att hon ska få börja sminka personer, göra en portfolio till henne och söka riktiga jobb till henne om nåt år. Hon kommer verkligen gå långt!

Ett skönhetstips hon lärt mig är att smörja in ögonfransarna i olivolja nån minut innan man ska lägga på mascara, sen torka av lite grann. Har provat de och shit vad långa mina ögonfransar blev!

Håller tummar och tår för hennes skull!
Kram! :) <3

Reply
Jessica

Mitt bästa sminktips som har hjälpt mig mycket det senaste är att alltid applicera en neutral ögonskugga på hela ögonlocket innan du börjar lägga det mörka, det är sååå mycket lättare att blenda ut kanterna.

Reply
Jenny Pote

Mitt bästa skönhet/ smink-tips är något jag lärt mig när jag växt upp i takt med att sminket kom in i mitt liv, och det är enkelt sagt att ta hand om sin hud. Från början hade jag ingen aning om hur man sminkade sig eller att man ska återfukta huden och hur viktigt det är att låta huden vila från smink. Så i början av högstadiet blev det en process av att sminka sig hela tiden, och det var verkligen alltid vilket betydde att huden aldrig fick vila för att jag inte ville att folk skulle se mig utan smink. Jag kan säga att det märktes inget då, jag hade inga finnar eller något liknande först förrän i slutet av 8:an, vilket inte gjorde saken bättre. Jag fick finnar och försökte täcka det med smink istället, vilket är den dummaste ideen någonsin för att min hy blev torr och inte blev det bättre. Jag har insett nu att det inte är fel med finnar, det är vanligt och att samhället inte borde trycka ner det som om det inte finns, det skapar en osäkerhet. Jag kan väl inte säga att jag alltid är glad, för det är jobbigt men jag känner mig tryggare i mig själv än förut. Men problemet kvarstår i samhället. Information är viktigt för att jag hade ingen aning om hur huden ska behandlas, sen är det upp till en själv vad man vill göra men jag vill säga att det viktigaste är valmöjligheten att veta vad man håller på med.

Reply
Louise Karlsson

Mitt bästa skönhetstips är att ta hand om sig själv, att tycka om sig själv. Det kan ibland även vara det svårast men det slår alla läppstift, gurkskivor och countorpaletter i världen!

Reply
Helen

Hei Kenza!

The best beauty tip.. whenever u have a bad day, and u don’t feel as pretty as u SHOULD without make up. Put on some make up (not too much too), some nice lipstick, take your love, go out and feel good about yourself. We all have some bad hair and not so pretty face days. :D
And never go to sleep with make up.

Happy New Year! :)

Reply
Sarah

Mitt bästa sminktips är att låta huden vila då och då. Smink är fin för att täcka och framhäva, men för mycket smink gör att huden inte kan andas. Man kanske kan sminka sig lite mildare på vardagar och använda mindre produkter? Det gör skillnad. :) <3

Reply
Karoliina

Hey kenza!
First tip is that I use day cream as my primer for the makeup and second tip: I have to remove my makeup before going to bed, I know it is sometimes really hard when you are tired ??

Reply
Linn

Mitt bästa skönhetstips är att undvika att klämma pormaskar, ett tips jag inte alltid själv har följt vilket har resulterat i ett antal “pormaskhål” och ärr i ansiktet.. Andra tips är att vara noga med sina sovrutiner och att vara noga med att återfukta ansiktet för att slippa så kallade torrhetsrynkor.

Reply
LENA

My first beauty tip is a loooooooot of sleep, always,
My second is no alcoohol,
My third is no cigarettes
And my last is lots of Mac products !! Mac is the best !!
Love u Kenza

Reply
Janka

Hi :) i am not make-up artist and most of also my tips people wrote here. So my answer is maybe unusual but it´s SMILE!! :) best thing for your make-up :))

Reply
Inna

My make up usually is nude and casual-daily. I like to emphasize my eyes, also with mascara and black eyeliner. And shine and highlighter also use usually)

Reply
Anna

Hej Kenza! Håber ikke jeg er for sent på den.

My best tip and my routine for a makeup will be that always start with a good facemask, then apply a good moisturiser before doing the actual makeup.
I only do the facemask if im gonna go out out, otherwise i just clean my face with normal stuff.

Other than that, it would be that you should always try and make your makeup look as natural as possible, not meant by not wearing a lot, but keep it in your own skin tones and not too drawn up eyebrows! So rather do everything layer by layer than put too much on at first :)

These giveaways are amazing!

Reply
Bella

Hejhopp Kenza och alla andra med bra tips!
För mig är det överlägset bästa skönhetstipset är att ha roligt medan en gör sig i ordning. Jag brukar bunkra upp med popcorn & bubbel, bra musik (helst Queen B) och mina älskade vänner vid en stor spegel innan vi ska ut – då blir resultatet som bäst! Lite glitter här och var och läppstift på tänderna senare är vi redo att möta ALLT. Det finns inget som slår känslan av att vara fierce, och bättre blir det när känslan delas! Bonus tip: när vi kommer hem igen använder vi kokosolja att tvätta bort sminket, då smink ofta är oljebaserade löses de av kokosoljan (“lika löser lika” som NO-läraren alltid sa, hah).
Slay alla beaty-gurus och tack för alla tips

Reply
A

My best tip is to use bronzer as eyeshadow. I do it so often and it’s such an easy, quick but beautiful way to do your eyes!

Reply
Lili

Hi Kenza ?

My personal beauty tip is to take care of the skin. Which means to clean my face every morning and night with my favorite Origins cleanser. Every second day a peeling and 3 times a week a mask. And apply moisturizer after that.
Voilaaaa your make up will have the perfect base and will look better.

Xxxxxx

Reply
Zuzana

Woow this giveaway looks awesome! I would just say makeup is for me something that can make me feel more confident, not like somebody else:) so maybe its my favourite beauty tip, to wear makeup to improve myself and make me feel good, not to look like a mask.. I love about you kenza that you are not affraid to show your bare face and thats why I think your so spontaneous and confident:) Zuzana

Reply
Sofia

Mina skönhetstipsar är så tråkiga basics men att ha hand om huden, och att less is more är de viktigaste tipsen jag kan ge!

Reply
Felicia Montan

Woow vilken giveaway! Jag älskar smink, det är ett utav mina största intressen så att få vinna detta vore hur kul som helst!
Mina bästa skönhetstips är gansk enkla, jag gillar att använda en ansiktsmask minst en gång i veckan för att rengöra min hud. Jag älskar hur fräsch men blir och känner sig efter det.
När det kommer till hår så är mitt främsta tips att inte duscha för ofta eftersom det sliter väldigt på håret. Jag brukar duscha ungefär tre gånger i veckan och använda torrschampo i håret dom dagar jag inte duschar. Det funkar superbra!
När jag duschar använder jag mig alltid av en hårinpackning för att se till att mitt hår håller sig fint.
Ett annat tips är när man har mycket finnar som jag får i vissa perioder. Då funkar det att lägga ett tunt lager tandkräm på dem under natten eftersom att det torkar ut finnarna.
Jag gillar även att använda en ögonfransböjare innan jag lägger på maskaran för att få fransarna att “stå upp” lite mer.
Ett annat tips är för läpparna. Jag brukar alltid ta på lite läppbalsam innan jag går och lägger mig för att få mina läppar återfuktade och inte så torra.
Jag är ingen expert men hoppas mina tips kan vara till nån hjälp.
Kram Felicia :)

Reply
Helena Ljungberg

Åh, modelljakten! Vilka minnen jag har ifrån när vi spelade in det! Det var så oerhört kul att få vara med vid inspelningen och få hänga med dig, Andreas och de andra deltagarna i Stockholm! Tack för den roliga resan!!

Redan då var ju smink mitt stora intresse, och det hade ju varit underbart att få leka och experimentera med så pass bra smink som MAC har! Mitt absolut bästa smink/skönhetstips är att inte glömma att ta hand om sin hud. Ska sminket sitta fint på huden gäller det att ha en bra grund att lägga det på. Hudvård är så viktigt! Bästa sminktipset jag har är väll att inte skippa highlightern, jag älskar verkligen att huden får en lyster så man ser frisk och strålande ut!

Hoppas allt är bra med dig!
Kram

Reply
Dorottya Tálosi

My favourite beauty tip is to wash my face with really cold water twice every day. It makes such a difference on your skin and it helps to reduce black circles under your eyes. Having a good base is essential when it comes to make up.

Reply
Viktoria Talosi

My fav tip is definitely moisturize and prime your sking before makeup, your foundation will stay all day. I also use facemasks every week, it really helps a lot for my skin :) Makeup is a big obsession of mine, so to have a good skin, is really important for me :)

Reply
Dorottya Tálosi

My favourite beauty tip: if you have a bad day, or don’t have time to put on any makeup than throw on your favourite statement lipstick. It will make your day work.

Reply
Julia

My best make up tips:

– always cleanse your face twice a day (no matter how tired you are)
– don’t forget abour serums and oils – they help to keep your skin mousturized and fresh
– mix at least two foundations for getting a perfect skin colour
– do not ignore the importance of eye brows
– put on powder on eyelashes before applying mascara – they will look bigger!!!
– contouring, draping and highlighting – these techniques are worth to be learnt to get a chic makeup
– go for good brands like MAC to look always perfect ;)
– and follow Kenza make up tutorial!!!

Thank you Kenza!!! :*

Reply
Veera

Jag är inte så bra på att sminka mig och skulle definitivt vilja lära mig (speciellt nu till nyår!), men smink överlag är så dyrt så det är inte sådär bara att köpa lite allt möjligt och prova sig fram, så detta skulle ju vara den bästa möjligheten någonsin! Min syster är precis likadan om inte värre så jag skulle nog dela detta med henne:) Mitt bästa skönhetstips är att försöka framhäva sina bästa sidor på olika sätt, och inte genom att sätta för mycket smink. En clean look men någon twist (tex röda läppar) går alltid hem!

Gott nytt år från Finland!

Kram, Vera

Reply
Eelin

My best beauty tip is to not put foundation under my eyes, if I also want to put concealer there. Otherwise it will look a total mess under my eyes and there will be a lot product that will crease. Second one is to always finish off the makeup with MAC fix+ or Urban Decay All Nighter setting spray.

Reply
Isabelle Granvik

Mitt bästa tips är att inte köpa skit grejer. Inte köpa borstar och smink från wish eller någon annan dålig sida. Utan lägg hellre lite mer pengar på bättre märke. Finns bra budget märke som tex: morphe och colorpop. Det är värt att lägga lite extra pengar på frakt och tull istället för att köpa dåligt smink och borstar så du måste köpa nytt hela tiden eller få utslag i ansiktet!

Reply
Alina

Ok, i need to win this, i’m SO in love with Mac! :-D
I’m not that good at doing my make up. So i better leave it simple, just some Foundation, Mascara, rose or nude Lipstick and Eyebrows. So my best Make Up Tip to myself is: If you’re not good at it, don’t do it. I tried to do some smokey eyes or something like that so many times and…no. Just no. It looked horrible, so its better if you just accept that and use a more natural look which is easier haha.

And to give a good beauty tip: The rosy cheeks face mask from lush is the best thing i’ve ever used! :-D

Reply
Daniella Sandberg

Åh, perfekt att gå in här och läsa allas kommentarer ju, man kan ju få massa bra och smarta tips! ?
Jag har alltid torra läppar, särskilt på vintern, och jag vet inte hur många olika läppbalsam/mjukgörande läppgrejer jag testat som egentligen inte ger något större resultat. Tills jag hittade Dr. Lipps nipple balm for lips! Den är gjord av 100% rent lanolin som är en naturligt producerad blandning av oljor och vax som utvinns ur fårets ull när det klipps på sommaren. så det är ett naturligt ämne och funkar bra på läpparna. Om man tar på lite innan man går och lägger sig så är läpparna supermjuka när man vaknar, de funkar verkligen!! Så ett tips till alla andra som också har torra läppar. De är så tråkigt att inte kunna ha läppstift utan att det blir fult liksom, men äntligen har jag hittat räddningen! ? Dr. Lipp används också av makeup-artister mixat med olika pigment för att skapa en vacker färg till läpparna, ögonlocken eller kinderna. Man kan med andra ord använda den till lite vad som, superbra! ✌?❤

Reply
Clara Johansson

Mitt BÄSTA skönhetstips är kokosolja!! Har under en längre period använt lösfransar vilket har slitit på mina egna fransar något enormt. Så när jag i början av december valde att ta bort dom var det knappt något kvar och de var så små och sköra! Haha en del var liksom halva och jag kände mig så annorlunda.
Bestämde mig därför att testa kokosolja eftersom det är bra för typ allt. Har sedan dess kletat på lite innan varje natt och nu är mina fransar starka igen och längre än de var innan!!

Reply
Amanda Påhlsson

Allt jag säger är LÄPPAR!

Mitt bästa skönhetstips är att fixa läpparna. Se till att dina läppar är återfuktade (vaselin) och skrubbade (hemmagjord skrubb på kokosolja, socker, honung). När de sedan är det så lägg på ett snyggt läppstift. Läpparna kan verkligen lyfta en hel look. En enkel sminkning kan förvandlas till en sminkning du sett ut att lagt mycket tid på, vardagslook blir piggare, festlooken on fleek, aa läpparna gör så mycket.

Jag är kär i ombreläppar för tillfället och det är såååå enkelt. Välja två läppstift och genom att sudda ut kanterna kan du skapa de perfekta ombreläpparna.

Kram Amanda

Reply
Joanna

Mitt bästa sminktips är att smink inte har några gränser, att man ska göra det man själv trivs, mycket smink, lite eller inget alls. De viktigaste med smink är att du själv trivs med det, att det ska vara roligt och inte bli ett måste i din vardag.

Reply
Lovisa

Åh vilken drömtävling!
Ätit bästa smink/skönhetstips är att alltid använda en bra primer innan man lägger sminket och sen avsluta med ett bra settingspray så håller sminket en hel svettig partykväll!

Håller mina tummar nu :)

Reply
Natasha Korsbäck

Hej Kenza!

Skönhets- och smink tips? Den var svår. Jag har aldrig råd att köpa dyrt smink men jag älskar smink av hela mitt hjärta. Jag brukar sitta framför spegeln och sminka bara för att, även fast jag bara ska vara hemma. Jag införskaffade mig just precis setting spray från Mac och det måste vara det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Life saver indeed!

Mina skönehts – och smink tips kommer här. Tvätta alltid ansiktet i kallt vatten, finnarna försvinner och du vaknar till på morgonen, två flugor i en smäll!
Den andra är make up revolution, ett smink märke med världens bästa highlighter. Life saver indeed, part two. Billigt och värt alla pengar. Du behöver absolut inte lägga på mycket för att det ska synas. Hur perfekt som helst. Du kan använda hur länge som helst för allt tar slut och vi hatar ju alla när vårt smink tar slut. Make up revolution har även annat smink, t.ex. foundation, bronzer och liknande. Ett billigt och bra märke. Hoppas verkligen jag vinner detta, skulle vara perfekt för mig och min tomma plånbok och eftersom jag älskar smink så skulle det vara perfekt åter igen.

Mvh. Natasha <3

Reply
Tova

Mitt bästa beauty hack är ett mot torra, fnasiga läppar! Jag blandar strösocker och smör och gnider det på läpparna! Sockerkornen skrubbar då bort torr, död hud och fettet från smöret återfuktar! Man får lena och fina läppar, och det bästa är ju att det bara behövs produkter som man nog redan har hemma och att det blir superbilligt istället för att man ska behöva köpa en riktig läppskrubb!
Kram

Reply
Ellen

WOHOO!!

Mina bästa skönhetstips är för att kunna känna sig fräsch utan att behöva sminka sig.
Jag brukar tvätta ansiktet med skrubb och en ansiktstvätt, därefter smörja in mig med någon lite lyxigare ansiktskräm, sedan fönar (!!!!) jag ögonfransböjaren några sekunder och WIIIPPPSSS så håller sig dina fransar böjda hela dagen och du behöver inte mascara!

Reply
Frida Eklöf

Mitt bästa skönhetstips är att alltid ta bort sminket och rengöra ansiktet. Det må vara det tråkigaste jag vet och det spelar ingen roll hur trött jag är -det måste göras! Jag använder inga dyra hokuspokus krämer eller några särskilda metoder. Jag rengör ansiktet med Vichys ansiktstvål och sedan använder jag ett serum, dagkräm och ögonkräm från Skin Perfection av Loreal. <3

Reply
Maria

Truth is, i’m not a makeup expert. Ok, i’m really bad.
So it would be a lie to write down a tip or something. But i try, i really do, watching tutorial videos.
Moreover i have to makeup everyday for my job and i really want to use nice products on my skin!

Reply
Julia

Mitt bästa skönhets och sminktips är:
– ta en hel avokado, gurka och kokosolja. ta avokado, 1 matsked kokosolja och gurka som man river med rivjärn för det blir bättre konsistens i ansiktsmasken då och så mosar eller mixtrar man det, lägger de på valfritt område i ansiktet, även händer fungerar och har det där i typ 10 minuter. Det här är en jätte bra ansiktsmask för en fräsh, glowing hy och ansiktet blir så super lent efteråt!
– Om man har mycket hår som sticker ut från alla håll på huvudet så är ett tips att man tar en tandborste, sprayar på lite hårspray och borstar försiktigt ner småhåren med tandborsten.
– Om man vill få highlightern att hålla längre och synas lite mer så kan man applicera lite vaselin där man ska ha sin highlighter (dutta bara på llite) och sen så applicerar man highlighter som vanligt. Fungerar jätte bra!
Hoppas de hjälper och är bra<3

Reply
Linnéa

Hej Kenza,

Att vinna detta DRÖMKIT från MAC (som råkar vara mitt favoritsminkmärke) vore sagolikt att få dela med mina bästa vänner. Mitt bästa sminktips är att hitta sina perfekta färger och produkter i “bassminket” så som foundation, puder, mascara, brynkit för att sedan kunna vara kreativ och köra loss på resten utifrån tillfälle. En bra rutn och “basgarderob” i sminkvärlden tar en så sjukt långt ch möjliggör för att även experimentiella sminkningar blir så mycket bättre!

Linnéa

Reply
Dalma Császár

Hey Kenza! I really want to join and definitely want to win!!! Omg I can’t beleive it.. You’re soo generous! I know it is impossible to win, but let’s give it a try! I’m Dalma, 21 from Budapest, Hungary. I’m a student at a university and study business and tourism. I don’t know how many years ago, but first I saw You on instagram and started following You. Then I saw that you have a blog so I started reading your blog everyday. That’s the only one blog I follow&read I swear!!! I’m so into fashion, makeup and travels. But your blog is so much more than theese things.. You give us your truly personality and let us in your own life! I love that you have funny and sad stories as well, and so much honesty in you’re writing. You keep my interest always. Reading your blog is now my daily routine haha! :D You’re a beautiful, intelligent, hard working, inspiring young women and I look up to You! I really hope one day I can achieve something similar than You. But I’m coming from a family with bad background, I only live with my mother and I’m working in a gym. Unfortunately I can’t afford a lot of things to myself.. You know what young girls want.. So much travels, parties, lot of clothes and never enough of make up! I have two little dog (Shih tzu boys) and an amazing boyfriend, like You have. My favourite post are your posts about your boyfriend and You! It is truly look like a fairy tale!!! I loove that You started doing vlogs, so now we can “meet” and know You better. I really like Ivyrevel! You have a good taste, but I can’t afford myself to buy clothes from your company :( I can’t wait your dream wedding and wish You a Happy New Year, happiness and success. I hope I can meet You somehow someday!:) xxx

Reply
Elif Natalie Ilka Wetzel

Hejhej!,

I’m not someone who uses much makeup. But one of the best tips I can give is: moisturise, moisturise, moisturise! Haha.. Dry spots on your face can completely destroy your whole look. Also, never have clumpy eyelashes :)

Tack and puss!

Reply
Esma

Hey,

well I am not a profi, so I don’t think I have a make up tip :D But I am on a good way to learn about it :)

Reply
Torunn

I don’t have that many amazing beauty tips, but I can recommend the brand Annmarie Börlind! They have amazing products, and especially the orange blossom energiser.

Reply
Sophixx

yass this is the besst giveawaaay !!
My beauty tip that i can give is to take care of your skin because a good skin looks good with makeup on !!!

Reply
Sara

Mitt bästa skönhetstips är att dra upp mungiporna i ett glatt leende när jag sätter på rougen på kinderna. Blir glad och får till det riktigt bra på samma gång.

Tack för bästa bloggen och gott nytt 2017! :D

Reply
Victoria

Mitt bästa skönhetstips är att lägga en neutral skugga på ögonlocket innan en lägger på de mörkare/färgade. Då blir det mycket lättare att blenda och dessutom snyggare. :)

Reply
Sabrina

I’m no beauty products but I like to keep my looks simple but I still like to play and experiment with different products! I always love how your makeup is done. # goals ! Thanks for putting together these give aways, I love your blog!

Reply
Patrycja

My best beauty tip which I usually do right after I wake up is to put ice cubes under eyes for about a minute. It helps remove dark circles and it wakes me up immediately! Try this out – I promise that you won’t be sleepy after that kind of shot! :)
Love,
Patrycja

Reply
Gabriella

Hej, mitt allra bästa skönhetstips är att ta hand om huden; alltid tvätta av sminket och återfukta både kropp och ansikte samt använda solskyddsfaktor för att skydda huden. Med fin och fräsch hud känner jag mig alltid vacker! Ett bra tips är att ha sminkborttagningsservetter just för de gångerna man verkligen inte orkar ta bort sminket efter en lång dag. Ha en fin kväll, kramar!

Reply
Lydia

I would like just something positive in my life, some kind of a few happy moments, just it.
A few years ago I`ve lost the love of my life and since that moment my life has changed. Can you just imagine that you loose Alex? It`s that bad how it could be in all way, it`s just like I`ve lost myself…I try so hard to be strong every day but I can`t handle it. He was my soul mate, he understood me, and above all he saw my soul (real me – a good, ambitious, successful woman with fears, worries), not my appearance (most of people (yes, even women) think I must be stupid cuz I`m beautiful) .
And now I don`t know who I am.
It`s so hard to even talk (write) about this but thanks to You I learned to talk about my pain. “Losing love is like organ damage. It’s like dying. The only difference is death ends. This? It could go on forever.”

Mayby I should completly leave my life here? and start everything with carte blache? in a new place?

Reply
Lidia

1. morning glass of pomegranate juice & facial mask with avocado and lemon
2. note hit! best minuses temperature or max +10. you put on your favourite body lotion and just go outside, then that is best absorbed and temperature`s jump causes firming of the skin (I know how it sounds :) but I catch this on Discovery)
3. and 7 hours of sleep… I know that I so hard to do with Europen style of life, always in hurry but we want to be Young forever, yeees?
4. when I have important out a few days before I drinking only water with lemon (instead of juices, teas, coffee), so that my skin is clear and radiant.
5. I call this Go greeny ! 2 times a week I drink green cocktails (my favorite is the spinach, kale, chia, kiwi and orange juice) is a refreshing and extra nourishment for skin, hair and body!
6. For great & smooth lips – mask from sugar & honey

Lots of love to U, Mani & Alex ?

Reply
Aoife

The best beauty tip definitely has to be to drink water! It helps your skin, it makes your eyes clearer and it helps my mind too! If I don’t drink enough water I feel tired and like I can’t think properly. And to be tanned…everyone looks better with a tan! I used to live in Australia so it was easier (I live in Ireland now!) but being brown really helps.

They sell the Maybelline mascara that you love in Australia so my sister and I bought five each before we came back! Haha, it’s great, it separates the lashes like nothing else. I am going to the United States next year and I am going to buy a whole suitcase of them.

Happy new year!

Reply
Eva

Hej Kenza!

Mitt bästa sminktips är nog att framhäva det som är speciellt med just ditt utseende! Har du bra kindben? Contoura dem! Har du snygga läppar? Framhäv med ett läppstift i en stark färg! Sedan brukar jag alltid fokusera antingen på läppar eller på ögon, och inte gå all in på båda då det lätt kan bli lite för mycket, men om du känner dig bekväm med det – kör på! Jag älskar också highlighter och tar alltid kräm-highlighter vid amorbågen, inre ögonvrån, kindbenen och under ögonbrynet – the power of lyster, man blir så fräsch!

puss och kram och gott nytt år <3

Reply
Alice

My make up tip is to spray rose water on skin and apply foundation when the skin is still moist. The finish is beautifully natural and glowy! My beauty tip is to drink lot of water and tea.
Thank you for giving away these awsome prizes. I love the foundations from Mac!

Reply
Olivia

mitt bästa sminktips är tejp! Tejpar inprincip alltid innan jag lägger en skugga. Då får man utom en linje att följa för eyelinjnern men också en skarpare linje från ögongloben till ögonbrynet. Funkar alltid!

Reply
Alma

Att inte begränsa sig av alla regler som finns för hur man ska sminka/ ha på sig smink:)

Reply
Laila

Mina bästa skönhetstips är aloe vera gel och arganolja.
Jag använder båda till ansiktet för att återfukta huden och speciellt för området runt ögonen. Aloe vera gör så att acneärr blir ljusare med tiden och detsamma med pigmentfläckar. Aloe är perfekt att använda efter att man noppat ögonbrynen eller suttit och pillat på en finne som bara blir argare, rodnaden går ner helt och hållet när man smörjer in området med lite gel. Och det grymma med Aloe vera är att det går in direkt i huden och inte lämnar någon fet hinna.
Arganolja använder jag oftast på vintern då luften är torrare och kallare och då behöver huden lite mer kärlek. Jag märkte även att huden blev så mjuk och fick fin lyster med tiden så jag behövde inte använda foundation längre. Sen att den är föryngrande är bara ett plus i kanten :)

Reply
Rojin Ghanipour

Puh en kvart kvar tills tävlingen avslutas! Att inte prokastinera kanske borde bli mitt nyårslöfte… Hursomhelst mitt bästa skönhetstips är att känna sig bekväm, då känner jag mig som snyggast! Bekvämlighet för mig skapas när jag stylar utifrån min egen preferens. När jag stylar mig, oavsett om det är smink, skönhet- eller kläder så är det viktigt för mig att utgå ifrån min egen stil. Som kvinna blir står man inför stor press från omvärlden, men jag har lärt mig att när jag sminkar och stylar mig på det sätt som jag tycker är snyggt då känner jag mig fin. Så har det inte alltid varit för mig, men det känns skönt att ha kommit till insikt. Tack för den fina bloggen <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*