• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 6

kenza_zouiten_10years_2012

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2012!

(glömde trycka på publicera igårkväll….)

Vill först säga att jag är så himla glad över att se hur mycket ni uppskattar min giveaway! Det kommer dock bli så sjukt svårt att välja vinnarna sen, önskar att ni alla kunde vinna… MEN jag kommer ju göra 10 personer väldigt glada så det är kul! :-)

Dags för 2012. En av grejerna jag minns väl från det året är när jag och Aleks var i New York och jag kammade hem priset för “Best international blog” i Bloglovin Awards, ett av totalt 18 (!) priser vi kammat hem de senaste 10 åren. Därför tänkte jag nu tävla ut ett av mina priser!! Haha ni ba åh, kul…… Nej men den här gången i New York så blev jag verkligen kär i staden så jag tänkte det vore kul att skicka iväg någon av er dit?

Så nu tävlar jag ut 2 flygbiljetter från valfri storstad till New York för dig + en vän! Vi pratar ihop oss om datum och jag bokar biljetterna åt er. Innan ni åker kommer ni också få en liten present på posten från mig, kanske något fint att ha på sig under resan….. ;-)

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar vem du hade tagit med dig till NYC.
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Priset är bara flygbiljetter, ej hotell.
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// (forgot to press Publish last night…..)

First of all I want to say that I’m so happy to see that you really appreciate my giveaway! It will be hard to choose the winners though, I wish all of you could win. BUT I will make 10 people really happy so that’s fun! :-)

It’s time for 2012. One of the things I remember from that year is when Aleks and I were in New York and I won the award for “Best international blog” in the Bloglovin Awards, one of total 18 (!) awards we’ve won the last 10 years. So now I thought I could give away one of my awards!! Haha you’re like oh, fun….. No but that time in New York I really fell in love with the city so I thought it would be fun to send one of you guys there?

So now I’m giving away 2 flight tickets from any (big) city of choice  to New York for you + a friend! You will give me the dates and I will book the tickets for you. Before your trip you will also recieve a little gift from me, maybe something nice to wear during your stay… ;-)

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post and tell me who you would bring with you to NYC.
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose one winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The prize is flight tickets only, not hotel.

– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenza_zouiten_nyc_pt3_10 kenza_zouiten_nyc_pt3_05 kenzazouiten_saturdaynightout-3 kenzazouiten_top_st-1 kenza_zouiten_nyc_look_01kenzazouiten_centralpark-2 kenza_zouiten_nyc_zingoalla_02

Photos from my latest NYC trip!

5,446 Comments

Azra

Jag vill ta med mig min syster. Vi har båda ett ganska tufft år bakom oss och vi har pratat om att åka längre bort för att få distans till vardagen. New York är en av våra drömdestinationer! Dessutom har ingen av oss haft möjlighet att resa utanför Europas gränser, så detta skulle vara underbart.

Reply
Jasmin Ahlström

Jag skulle ta med min underbara Sambo. Jag gjorde min första (och alla andra) utlandsresa med min sambo. Jag minns hur bra vi hade det.
Vi åkte till Side i Turkiet 2015-07-23. Det var första gången jag var utomlands, jag minns hur nervös jag var på flygplatsen. Jag som är otroligt höjdrädd tänkte nästa dra mig ur och åka hem igen. Men det gjorde jag inte, och det är jag så himla glad för. Vi hade ett relativt bra hotell med all inclusive. Jag hade lyckats spara ihop pengar till denna resan (studerade vid det tillfället) och kände mig hur nöjd som helst. När vi väl var i Turkiet tyckte Johan (min Sambo) att jag skulle få uppleva så mycket som möjligt medans jag var utomalnds. Så han bokade en båt tur. Vi åkte runt i medelhavet, vi fick se olika delar av Turkiet och vi lyckades även se en havssköldpadda (vilket var det häftigaste jag varit med om), vi åkte även till ett vattenland och till ett stort populärt vattenfall. Det jag vill säga med detta är att Johan är den mest varmhjärtade och generösa person som finns i mitt liv, han har hjälpt mig med så mycket mer än att åka utomlands och få uppleva olika saker. Om jag skulle vinna detta skulle jag ta med honom till USA för att jag älskar honom och även han förtjänar att skämmas bort <3

Reply
Elsa

Jag skulle utan tvekan ta med min pojkvän som jag nyss firat ett år med! Vi har pratat om att åka någonstans, bland annat new york och håller på att jobba för att kunna göra det samtidigt som vi går i skolan. Hade varit så himla roligt att kunna unna honom det då han alltid bjuder med mig på saker och fixar och grejar med överraskningar!!

Reply
Louise

Om jag hade fått åka till New York så hade jag tagit med mig min sambo! I juni avslutar jag 4 års studier till mellanstadielärare och det hade varit toppen att få fira detta med en resa till New York. När det ändå är en resa att fira att jag avslutar mina studier så tar jag givetvis med mig den person som jag anser har stöttat mig som mest under mina 4 år, min sambo. När jag har slitit med blod, svett och tårar och trott att det är helt omöjligt att ta sig igenom en kurs så har han peppat och uppmuntrat. Han sätt att se på mig när jag klarar saker som känns omöjliga får mig att fortsätta. Även när jag tvivlat på mig själv och ställts inför jobbiga saker så finns det en sak som alltid har gjort att jag tagit mig igenom det. Vetskapen om att om jag vill sluta och göra något annat så hjälper han mig. Det blir mycket lättare att ta sig igenom läskiga saker med vetskapen att det inte ens enda alternativ och det gör inget om det blir fel. Han är bäst! och vi skulle ha det SÅ JÄKLA KUL i New York!

Reply
Kim Tran

Jag skulle ta med min syster som jag inte träffar så ofta. Att få resa tillsammans spontant skulle göra gott för oss. Det är svårt att övertala min syster att resa någonstans så att vinna resan skulle göra att vi inte hade något annat val än att resa :)

Reply
Isabelle

Jag skulle vilja ta med min bror på resan. Han har varit ett stort stöd i livet och jag vill unna honom något roligt! 2016 har varit ett väldigt tufft år för oss och jag önskar att 2017 ska bli så mycket bättre!

Reply
Majken Lundgren

Jag skulle ta med min kompis Selma, vi båda har kämpat de sista åren och fatta vilken relax, skulle inte finnas något bättre sätt att fira våra självskadefria månader. Vi både drömmer så om att flytta utomlands, och detta skulle ge oss båda en push i rätt riktning!

Reply
Ida

New york new york! <3 <3 Min ABSOLUT STÖRSTA dröm sedan Sex And The City kom på tv !!

OM jag vinner, tar jag med mig min bästa vän sedan 20 år tillbaka (vi är 27 år idag) så vi har känt varandra länge och vi vet vad den andra tänker i princip. Vi har alltid pratat om att åka till New york, ta på oss manolo blahniks pumps direkt på flygplatsen och leva livet New york style a la Carrie Bradshaw. Snälla låt oss vinna, så kommer jag att överraska henne med detta för att visa hur mycket hon betyder för mig <3

Puss!!

Reply
Julia Gladén

Jag skulle ta med min vän Amanda, jag åkte dit när hon var au pair där så vi va där 1 vecka och jag verkligen älskade den staden!
Hon längtar tillbaka dit och till barnen som hon tog hand om där så det skulle kunna vara så kul att ge henne den chansen att ta med henne dit en gång till för att se allting och familjen!
Hon fyller även år 2a januari så hade blivit en perfekt present/överrsskning till henne då att vi kunde boka en resa!
Kramar
Julia

Reply
Amanda

Jag skulle ta med mig min älskade sambo till NYC. Det är ett drömresemål för oss båda som vi pratar om att ta oss till så snart vi båda pluggat klart (vilket är om 1,5 år) Om vi skulle komma dit tidigare vore det verkligen en dröm. Att få uppleva den staden tillsammans och skapa minnen där vore fantastiskt. Just nu sitter vi båda hemma och pluggar allt vad vi kan (pluggpause efter massa läsning just nu för mig), och om i skulle vinna skulle det helt klart ge en ny boost att kämpa på den sista veckan inför tentorna som är i början av januari =D

Reply
Felicia

Jag skulle vilja ta med min mamma, för att hon har gjort så mycket för mig igenom hela mitt liv. Skulle vilja ge min mamma något lika fint i gengäld som allt hon har gett till mig. Min mamma är bäst, om jag skulle så skulle jag ge henne hela världen. Vill visa att jag uppskattar henne så och att hon är min idol. Finns ingen bättre än min mamma.

Reply
Ida

Jag hade tagit med mig min bästa kompis. Fan va kul vi skulle ha i drömmarnas stad. Shoppa, äta och bara vara. Skulle vara rena rama drömresan. Vi har aldrig haft råd att åka utomlands tillsammans förut och nu bor vi två timmar ifrån varandra så denna resa vore perfekt. Komma iväg från stressen här hemma vore ju guldvärt och att få göra det i en stad jag tror och hoppas är lika underbar som alla säger vore magiskt. Att dessutom få åka med min bästa vän som jag inte träffar så ofta vore underbart.

Reply
Elin Andersson

Jag skulle ta med min allra bästa vän, skulle vara så roligt att få överraska henne med det då hon ALLTID ställt upp för mig när jag har mått dåligt med all min panikångest. Plus att vi älskar vänner så det vore ju fett att se vart Chandlers o Monicas lägenhet ligger ?

Reply
Tilde

Älskar hur kreativ du varit med alla giveaways. Precis sånt här som gör att man tycker om dig och din blogg<3

Jag skulle ta med min bästa vän till New York. Jag vet att hon alltid velat åka dit men att hon inte skulle ha råd själv. Hon har gett mig så mycket och vart så viktig i mitt liv. Hade vart otroligt att kunna ge tillbaka på det här sättet. New York är verkligen städernas stad också, drömresemålet för vem som helst!!

Reply
Amanda Stridh

Jag hade tagit med mig min bästa vän- min mamma !
För snart två år sedan körde hon in mig till akuten då jag fick riktigt ont i magen, 1 timme senare fick vi beskedet att jag var gravid, 3 timmar senare var min dotter född.
Hade alltså gått en 9 månaders graviditet utan att märka något!
Min älskade mamma fanns med mig hela tiden under förlossningen och även nu efteråt, hela min familj har hjälpt till och ställt upp hela tiden.
Så att få bjuda med min egna mor på en drömresa är en början på att tacka för allt hon gjort för mig!

Reply
Danique

Hi Kenza,

I know that I’ve already replied to this giveaway, but I couldn’t stop myself from doing it once again. This is still the only one of all the giveaways that I gave a try, because this one really seems made for me and my mother. I’ve already told you that my mom’s biggest dream has always been, since she was very young, to visit New York. The only thing that keeps stopping her though, is her great fear of flying. During Christmas she was talking about it again and I cautiously asked her: ‘lets just say.. what if one of us won a ticket to New York, would you go?’ I saw her hesitation for a split second, but then she said ‘yes’ immediately. She said that this fear has stopped her for so long, but if she would win a ticket, it would just really be meant to be. It would finally be her moment and her time to visit the city of her dreams and she would be absolutely ready.
To visit New York together with my mom would really be the best way ever to thank her for everything she always did for me. I’m a medical student and therefore I spend a lot of time in the hospital, unfortunately sometimes forgetting a bit about my family. I’ve been very close to a burn-out because of all the long working days combined with the medical research that I do, and the one that helped me get through this, was my mother. Because I’m a student, unfortunately I don’t have the resources to thank my mother in the way I know would make her the happiest: visit New York City together. And she really deserves it. We both couldn’t be happier than celebrate our special connection while my mom’s dream would come true: visit New York City.

Thank you for being such a great and inspiring person Kenza!

Reply
Danique

Hi Kenza,

I know that I’ve already replied to this giveaway, but I couldn’t stop myself from doing it once again. This is still the only one of all the giveaways that I gave a try, because this one really seems made for me and my mother. I’ve already told you that my mom’s biggest dream has always been, since she was very young, to visit New York. The only thing that keeps stopping her though, is her great fear of flying. During Christmas she was talking about it again and I cautiously asked her: ‘lets just say.. what if one of us won a ticket to New York, would you go?’ I saw her hesitation for a split second, but then she said ‘yes’ immediately. She said that this fear has stopped her for so long, but if she would win a ticket, it would just really be meant to be. It would finally be her moment and her time to visit the city of her dreams and she would be absolutely ready.
To visit New York together with my mom would really be the best way ever to thank her for everything she always did for me. I’m a medical student and therefore I spend a lot of time in the hospital, unfortunately sometimes forgetting a bit about my family. I’ve been very close to a burn-out because of all the long working days combined with the medical research that I do, and the one that helped me get through this, was my mother. Because I’m a student, unfortunately I don’t have the resources to thank my mother in the way I know would make her the happiest: visit New York City together. And she really deserves it, she is the most wonderful person I’ve ever had in my life and I’m so grateful for that. We both couldn’t be happier than celebrate our special connection while my mom’s dream would come true: visit New York City.

Thank you for being such a great and inspiring person Kenza!

Reply
Patrycja

Oh my God, I just jumped from my bed, got butterflies in my stomach and tears in my eyes! I would certainly bring my sister. She (24) has got a depression for the few years. After high school she had the big plan with her friend to study abroad (we are from small and depressed town). Almost all plan was ready but that friend left my sister with the idea in the last moment. My sister was scared to go alone. It was the most disappointing moment in her life. After these years I see that it had very negative influence on my sister. She thinks that every decision she makes is bad, she had problems at school, had to visit the doctor and she is in bad realationship. Me and my family don’t know how to help her to change her thinking. She was such a smiling and cheerful person before the situation (sometimes reminds me you, Kenza, when I see your crazy photos, especially with the funny bigger nostrils :)). I think that this is difficult for her to OPEN again for people, world, try new things… She doesn’t know what to do with her life. I believe that if she could visit New York she would really feel the power and motivation to do something with that mess. I know that all the more I’ve never known bigger freak about America than her since I remember, we where kids when she had this fascinantion. I can imagine how amazingly happy she would be there.

Reply
Isabelle

Fantastisk möjlighet för oss resgalna!
Hade tagit med mig min bästa vän Charlotte. Hon och jag har känt varandra sen vi var några dagar gamla och har hängt ihop sedan dess. Hon är verkligen en toppentjej och för mig hade det varit helt fantastiskt att kunna få ge henne detta som ett tack för alla gånger hon funnits vid min sida och alla skratt vi upplevt. Bra vänner ska man hålla hårt i. En resa med henne vet jag hade blivit toppen för vi båda älskar the big apple! Håller tummarna :D

Reply
Mai

Oh wow! Thank you so much for doing this! You are exceptional! If I could go to NYC, I would defenitely bring my fiancé with me. Last time we went on a trip was in 2007. We went to Italy on a high school trip. He bought the ticket for me and asked his dad to buy his so we could go together. It was 9,5 years ago and I cannot imagine his face when I finally can return the favour. We’ve been working like crazy and saving money for building our home so travelling is the last thing we want to spend on. We’ve been together for 10 years, so 2017 would be the perfect year for it. Anniversary ❤️

Reply
Petronella

Jag skulle bjuda med min underbara pojkvän! Det hade varit guld värt att få strosa gata upp och gata ner hand i hand i New York med honom. Vi har detta året blivit särbos efter två år som sambos och saknaden går inte att beskriva! Som sagt det hade varit underbart att få bjuda med honom och att få vara tillsammans en längre period, och inte tala om häftigt att se New York! (just nu hamnar sparpengarna på bensin för att kunna träffas helst nån gång i månaden). Hade varit en otroligt lycklig student om jag hade vunnit detta! Hur coolt hade det inte varit att ringa till pojkvännen och säga “älskling vad gör du v14? Tänkte vi kunde dra till The big Apple då!

Reply
Angelika

That’s my favorite giveaway! I love New York so much! I was there last summer and I loved every second there. It was the first time when people seemed so interesting to me. The atmosphere in this city is the one I’ve never felt in any other place. I am madly in love with that city. I would take there my best friend. She couldn’t go with me and I would like to show her all the things I’ve seen. Take her into places that amazed me so much that I couldn’t move.

Reply
Ann-Kristin Wolters

I would for sure take My boyfriend to New York. We love to travel and we had now started with a Trip to Thailand and indonesia. So New York as the Next Adventure would be so so so Nice. And for sure the giveaway would ne Perfect because i haven’t got the Money for flight Tickets for America.. :)
Thank you for this big giveaway! My Adress is: [email protected]

Reply
Natalie

Jag skulle ta med min mamma. Min fina mamma som under alla år har gett mig och min syster så mycket presenter. Och man vill inget annat än att ge henne hela världen. Jag vill ge detta till min mamma för att hon förtjänar att komma ifrån sitt stressiga jobb och vardag. Hon förtjänar att bli ompysslad och bortskämd.

Reply
Amelie Aronsson

Första gången jag satt och tittade på Sex and the city förstod jag att New York var en stad för mig. Efter ett besök till staden för fyra år sedan så blev jag totalt förälskad i pulsen och möjligheterna staden har att erbjuda. Ett år senare blev jag dock tillsammans med min sambo som har en mardröms upplevelse efter sitt första besök i New York. Han skulle dit och studera och hade betalt för boende och skola genom ett företag som anordnar liknande resor. När han kom fram till flygplatsen och satte sig i taxin fick taxi chauffören adressen till boendet han blivit tilldelad i en stadsdel utanför Manhattan. När de kom utanför lägenhetshuset så sa taxichauffören att han vägrade släppa av min sambo där för han kunde inte garantera hans säkerhet. Vilket resulterad i en hämfärd 24h senare. Att genom detta få möjlighet att visa min största kärlek min andra förälskelse här i världen hade varit ovärderbart!

Reply
Lucy

Hej Kenza :) om jag blev den lycklige vinnaren skulle jag vilja ta med min lillebror till NYC eftersom vi inte har setts på över ett halvår pga studier!

PS. Så himla häftig grej med ditt tioårsjubileum, bara det att du kommit så långt att du kan göra en så stor giveaway! God fortsättning! DS.

Reply
Anna Sindahl

WOW! Det är mitt drömresemal!!!!! Jag har aldrig varit sa langt borta hemmifran. Jag skulle gärna ta med mig min pojkvän sa att vi antligen kommer iväg pa en gemensam semester! Det skulle vara saaaaa mysigt <3 Det verkar väldigt spännande att besöka en sadan stor stad, det finns säkert sa mycket att upptäcka!

Reply
Anna

Jag har UTAN TVEKAN tagit med min bästa vän som precis kommit ut ett bråkigt förhållande och skulle behöva komma bort lite. Som student har jag dock inte råd att unna henne något som hon förtjänar vilket hade varit en tjejweekend bara vi två i N-Y. Ingen av oss har varit där tidigare men vi har pratat om det men som studenter är det inte bara att dra iväg på allting som man känner för. Men nu är det en bra tid för oss båda i livet att åka iväg lite.

Reply
Dina Hachby

Ohhhh!!!!!! I would definetly go with my mum!!!!!!!! She is my partner in travel we laugh So much and we always agree on what to do! She took me to NYC when I was 5 around xmas time and it was one of my happiest memories with her, i perfectly remember the feeling of entering in the ToysRus in times square hahah! Really hope i’ll win it would be magic to go back with her! Love you ken and thanks for Making this happening to any of us you are great

Reply
Josefin

Jag skulle utan tvekan ta med mig min storasyster om jag vann detta grymma pris! New York är vårt gemensamma drömresemål och att få åka dit är allt vi någonsin har snackat om! Det skulle vara bland det bästa som hänt oss, en av våra största drömmar helt klart!

Reply
Linda Risberg

Om jag vann skulle jag ta med mig min bästa vän Sandra, vi har känt varandra hela våra liv och det vore en fantastisk present att kunna ge henne i 20 års present. Hon finns för mig dag som natt, i vått som torrt och att ge henne denna resa vore guld värt, efter allt hon gör för mig som alltid ställer upp. Hoppas på att turen finns med mig denna gång, hoppas på vinst! ;)

Reply
Stina

Jag skulle vilja flyga från Sverige och att min pojkvän kan flyga från Kanada till NYC. Oturligt nog så blev vi antagna på utlandsstudier till Kanada på olika terminer. Jag var där under höstterminen och min pojkvän flyger dit i januari för att studera och bo där fram till sommaren. Det viktigaste för oss är att förverkliga våra drömmar och att stötta varandra i sina, och det är därför som vi klarar av det här distansförhållandet. Att kunna mötas upp i NYC i vår med min pojkvän Albin vore utan tvekan helt makalöst!! ❤

Reply
Mimmi Lidén

Jag skulle ta med min bästa vän som är världens bästa människa. Hon jobbar som sjuksköterska och stressar och slavar för andra människor hela dagarna och är den finaste och mest generösa personen jag vet, så jag skulle älska att få ge denna överraskning till henne. Vi har pratat i över ett år om att åka till New York “någon gång när vi har råd” då vi båda har väldigt ont om pengar.

Reply
Lynn Zomer

Hi Kenza, I was a big fan of you during my fashion love life a few years ago and nowadays I regularly come back to see how you’ve developed. It’s amazing to see how many people you inspire and that you want to share your experiences with others with your give aways. If I was going to New York, I would take my mother. She’s turning 50 this upcoming March and it would be amazing to celebrate it there :-) Wishing you all the best XX

Reply
Cecilia

Åh, jag hade tagit med min kära syster! Jag har varit i New York men det har inte hon så jag skulle verkligen vilja visa henne denna häftiga stad! Att på köpet få ett par dagars kvalitétstid med syrran vore så kul. Testa på klubblivet, shoppa, se alla fantastiska utsikter, hänga i central park och gå sex and the city- och vännerrundan vore grymt kul! Det hade varit ett fantastiskt roligt äventyr att få åka dit med henne :D

Reply
Evelina

Åh!! Jag hade tagit med min syster, hon har haft ett helvetes år, med operationer (äntligen är hon frisk!!) Och uppbrott med sin sambo och pappan till hennes barn. hon börjar äntligen komma på fötterna igen, och jag vet att en resa till New York skulle vara grädden på moset!
Vi båda har drömt om att åka dit sen vi var små och delade rum. :)

Reply
Sara

Precis som du så är jag kär i New York och blev det ännu mer när jag var där på utbildning. Jag skulle vilja ta med mig en av mina bästa vänner som aldrig har varit där och visa henne alla hidden spots som jag upptäckte där. Staden som aldrig sover kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och det vore härligt att få åka tillbaka!

Reply
Malin

Jag har funderat länge och väl på vem jag skulle ta med mig om jag vann den här resan och har till slut kommit fram till att jag skulle ta med min kära vän Britta. Jag och Britta lärde nämligen känna varandra i just New York när vi båda jobbade där som au pairer. Britta var även den första personen jag lärde känna där då vi stötte på varandra redan i kön till passkontrollen på Newark. New York är som ett andra hem för oss och vi fick vara med om och uppleva så otroligt mycket roligt tillsammans under dessa månader. Nu vill jag tillbaka dit med min första NY-vän och återuppleva allt fantastiskt i världens bästa stad. Dessutom kommer vi båda såklart vilja hälsa på våra värdfamiljer.

Reply
Sessan

Jag skulle ta med mig min bästa vän, kärlek och sambo. Vi har inte haft ekonomi nog att åka iväg någonstans långbort och i somras gick hans farfar bort i cancer som var bosatt i närheten av NYC. Det tog ganska hårt på honom och jag vet att han gärna hade åkt dit, men pengar såväl som jobb kom i vägen. Dessutom bor hans gudfar i förorten därborta och jag vet att han gärna skulle hälsa på honom igen. På så sätt skulle vi kunna ta lite semester, få börja vårt “resa runt typ halva jorden tillsammans” men samtidigt skulle han på ett sätt också få komma hem även om han inte varit där sen barnsben. Det skulle vara den näst bästa presenten jag skulle kunna ge honom, den bästa är ju del 10. ;)

Reply
Lydia

This is definitely the best giveaway ever !
I would take my sister to New York with me. It is a dream for us and we even started planning where we would go and what we’ll be visiting ;) even if we don’t know when we will go or even if we’ll be going one day. NY is such a good city and I feel like the atmosphere in this city is different and positive.
This giveaway is the best chance for us to visit NY and to fulfill our dream.
Thank you for giving people the opportunity to travel. Thank you again !! :)

Reply
Julia J

Jag skulle tagit med mig min pojkvän. Då vi haft ett distansförhållande under 3,5 års tid är de stunderna vi får tillsammans otroligt värdefulla. Att kunna ge detta till honom skulle vara helt underbart. Särskilt då jag egentligen skulle flyttat till hans stad efter sommaren, men då kom jag in på min drömutbildning och valde att stanna kvar i Stockholm. Med en studentbudget kommer man inte långt, och att då får resa till DRÖM-resemålet med ens underbara pojkvän… vore helt helt underbart!

Reply
Evelina

Hello, Kenza! :)
I would say that I would take my beautiful mom or little, absolutely talented sister, but that was before I met my best friend Alisa. We have known each other only since this September, but it feels like all our life. We are soulmates!
So, how did we meet and why we want to visit New York? This is like a little realistic story about two girls with HUGE goals in life and strong desire for success.
We met when we started our studies in London for Film Production. Before I applied for London I tried New York University. Since I was little I always watched films from sixties and fifties with my mom… You know, with Audrey Hepburn, Grace Kelly and Lauren Bacall. And all these films were so fancy, beautiful, with hopelessly romantic storylines and almost every time located in New York City. It became my desire to travel there and study film. All my old friends from my little town kept telling me that I “dream too big” and that I “can’t do it”. At the end, I got in, but unfortunately could not afford it. Well, then I went to London and met Alisa. We discovered that we have same passion for this city and all the old films, as well as same experience with people not believing in us. She also got in NYU, but refused for same reasons as I. So, we both want to go and see if this city is really meant for us or are we just wasting time putting effort even though it is not meant to be like that. We want to experience our dream and see if it is going to bring us opportunities or maybe London after all is a city for us. It is hard to explain how we feel about almost having our dream. Without being in New York at least once, we keep dreaming… not focusing on what we have. I love my friend endlessly and I hope to give her this wonderful present – trip to New York City!
Lots of love,
Evelina

Reply
Nea

Hej Kenza!
If I’d win, I would for sure take my boyfriend with me! It would be a perfect anniversary gift for us to go there together as he hasn’t ever been to the States before!

Love from Finland <3

Reply
Sofia Bengtsson

Jag skulle vilja ta med mig min nyfunna vän Malin. Vi lärde känna varandra i maj och sedan dess har jag lärt mig vilken fantastisk och omtänksam tjej hon är. Hon är driven och ambitiös och har under det senaste året jobbat nästan dygnet runt för att få sin nya butik att gå runt. Eftersom hon inte haft någon ordentlig semester på snart ett år skulle jag gärna vilja ta med henne till New York! :)

Reply
Anna

Åh vad fin du är Kenza som tävlar ut så mycket till dina läsare!

Jag hade tagit med min sambo Marcus på denna resa. Vi båda är studenter så vi har inte råd att resa så mycket själva, och att åka till New York är en dröm för mig som jag (än så länge) inte kunnat uppfylla. I flera år har jag och Marcus pratat om att vi ska resa tillsammans men aldrig inte haft tid (och när vi haft tid har vi inte haft råd).

Reply
Josefine Klemets

Hejsan Kenza! Blir så galen av alla dina give aways för dom är alla så sjuuuukt bra! TACK!! Till New York skulle jag absolut ta med min ljuvliga pojkvän. Stod mellan bästisen och han, men kom fram till att detta skulle verkligen göra susen för oss. Jag har aldrig varit i New York, för att inte tala om utanför Europa överlag, så det här skulle självklart vara en dröm som blir sann (som för alla andra också), Jag skulle i alla fall överraska min pojkvän då han minst anar det med flygbiljetter och ett färdigbokar hotell. Därefter skulle jag lyxa till det med champagne (haha vem lurar jag, skumvin såklart) och typ jordgubbar eller nåt som man ser på alla bilder. Vi skulle få vara tillsammans och känna oss lite lyxiga för några dagar. Han skulle vara den gladaste killen i hela världen och jag skulle vara ännu gladare. SÅ SJUKT BRA GIVE AWAY!!!! KRAAAAM <3

Reply
Tova

Jag skulle absolut ta med mig min blivande man till NYC, vi får vår andra dotter om ca 6 veckor, och vi förlovade oss för ca ett halvår sedan. Två småbarnsföräldrar kan behöva lite semester för att samla energi mellan blöjbyten och lek med en 1,5årig vilde som är precis överallt till att planera ett stundande bröllop!!

Reply
Sara

Om jag vann så skulle ta med mig min syster! Har alltid varit en dröm för oss men kanske lite för dyrt.. Jag tar studenten i år så skulle vara jättekul om det blev en student present..

Ps. grymt att du gör detta med Giveaway! Kram!

Reply
Hanna

I have dreamt of going to New Yorks since I could speak. It’s a dream yet to be fulfilled, it would be perfect to win tickets there…

I would bring my husband. I want to experience the magic of the city for the first time with the man I love. I want to do couple stuff, share a muffin, walk in the park, kiss on the Brooklyn Bridge. It will be magical.

Reply
Emelie

Englishman in New York kommer det inte vara
Om min syster och jag till staden får fara
Vi har länge velat åka dit
men det har alltid varit en för lång bit…
Vi skulle shoppa, gå på musikaler och upptäcka sevärdheter
Och förhoppningsvis inte göra några dumheter
Dricka cosmos på roof top barer
Med outfits fulla av accessoarer
Strosa runt på Metropolitan museum of art
För att sedan ta oss över brooklyn bride i en ilfart
Central Park kommer vi ta en tur i
och vi får hoppas att parken är snöfri
Vi kommer inte ta kaffe men gärna te
När vi staden får se

Reply
Arez Mohideen

Hej Kenza!

Jag har alltid drömt om att fria till min kära flickvän i New York. Därför ser jag detta som ett ypperligt tillfälle att uppfylla denna dröm. Dessutom har hon aldrig varit i New York och vi har redan pratat om att åka dit under det kommande året. Jag hoppas att du hjälper oss att ta nästa steg i vårt förhållande =)

Reply
Aisha

Om jag vann skulle jag vilja ge bort resan till mina svärföräldrar. Till sommaren tar jag och min pojkvän klara med skolan. Han tar då civilingenjörsexamen och jag studenten. I julklapp fick vi båda en resa till New York av hans föräldrar. Därför skulle jag om jag vann ta med de på samma resa.

Reply
Lisa Roslund

Jag hade tagit med mig min mamma till New York! Hon har pratat länge om att åka dit och ja – hon är ju min mamma. Hon förtjänar allt hon önskar sig och mer därtill, men det enda man har råd med är någon slags pyjamas som hon fick i julklapp ;(

Reply
Sofi vestermark

Jag skulle ta med mig min underbara bästavän som har flyttat upp till Arvidsjaur. Skulle vara helt underbart att få ta igen lite tid med henne i NYC

Reply
Iita

Two years ago my boyfriend took me to New York as a Christmas gift. I planned a surprise for him. I did “self-made” gifts cards for him, and one of them said “Surprise in New York”. Unfortunately during the first day of our trip I became sick, and was not able to execute my plan. Two months ago he showed me the self-made gift cards that he still had in his wallet. I almost had forgotten the entire plan, but realized that he was really looking forward to it and believed that still soon one day he would be surprised in New York.

Therefore I would take my boyfriend to the trip with me! :)

Reply
Marie-Helen

OM jag skulle vinna denna resan så skulle jag ta med mig min bästa vän, sambo och kommande make! Vi har varit tillsammans 3,5 år och bott tillsammans i Uganda tidigare. Han kom till Sverige i somras. Han har rest väldigt lite och USA har varit ett av hans måsten när det kommer till resemål och även mitt. Tyvärr har vi det lite knapert ekonomiskt och haft ett omtumlande år så att vinna detta vore drömmen. Att bara njuta av varandra i världens största metropol! Wow, jag håller tummarna. Du har en grym blogg Kenya och verkar vara en tjej med fötterna på jorden. Tack för att du delar med dig av ditt liv.

Reply
A. Lindell

Jag hade utan tvekan tagit med mig min kära syster! Hon är verkligen min bästa vän, självklart vill jag uppleva denna underbara resa med henne. Hon har funnits där för mig i de svåraste av tider och hon om någon förtjänar att skämmas bort. Hon jobbar så hård både för mig och för familjen. Vi älskar att göra allt tillsammans, men vi har ännu aldrig varit utomlands tillsammans så detta hade varit som en dröm både för henne och mig! kram

Reply
IVANKA

NEW YOUURK HERE I COME!!! hähä

Jag hade tagit med mig min bästa vän som bor och pluggar i England sedan 3,5 år tillbaka. Till sommaren tar vi båda examen på vart sitt håll och länder och vi har så länge pratat om att göra en liten examensresa tillsammans och ta igen all förlorad tid. Hon har dessutom gått och blivit kär och kommer förmodligen aldrig sätta sin fot på svensk mark igen (nästan) såååååå vi hade blivit överlyckliga om vi fick ha lite kvalitetstid tillsammans borta i staterna :D :D :D

Vem tar jag med mig?

Reply
Jasmin

This give away is amazing! I have always dreamed of going to NY. To see the big city, go shopping, experience all the places you see in TV-shows, and of course to eat all the delicious food! As so many other people, I find NY to be so interesting. What is it about this city? I have this little dream, that I keep dreaming. A dream where I find the love of my life in NY – maybe this is why i have such love for the city? I’ve always talked about going there, even taking a semester in NY. But unfortunately It’s just too expensive as I am just a student and don’t have any savings

I would like to travel with a friend of mine. I have only known her for 1,5 years. But These past 2 years i went through something very hard, and she was there for me. I appreciate that more than she knows. I want to do this for us both. You got to show love to the people who care for you.

Good luck to everyone <3

Reply
Hanna

Oh wow Kenza, you are really going big with these 10 big giveaways!

I would definitely bring my best friend with me to New York. She is also getting married next summer to the love of her life, I’m so happy for them! She has never been to New York and it would be a great surprise for her and a good way to relax a bit during the spring, because it is going to be busy with all the wedding planning! I myself have been to NY a few times and absolutely love that city! There is always something new to experience and explore and as a night person, I feel alive in the city that never sleeps.

Thank you for this opportunity!

Reply
Amanda

Hej Kenza! Så kul med dina tävlingar här på din blogg som jag troget följt de närmsta 5-7 åren. Den person som jag skulle vilja ta med till New york är utan tvekan min bästa vän och förebild, min storasyster. Hon pluggar just nu till läkare och det skulle vara så kul för henne om hon kunde slappna av och komma bort ett tag från sina studier då jag känner att hon behöver annat att tänka på. Tyckte att det skulle vara kul att kunna överraska henne med detta fina pris då hon visat sig värdig och förtjänt av detta pris. Det är ju trots allt alltid hon som ställer upp för folk så skulle verkligen vilja göra något fint för henne. Ha det fint! :)

Reply
Nathalie Nilsson

Jag hade tagit med mig min bästa vän Hanna. Hon är en sådan vän som alltid finns där för en, trots att vi bor 30 mil ifrån varandra. Till sommaren tar vi båda examen, jag blir civilekonom och hon blir fastighetsmäklare. Det hade varit en fantastiskt fin examenspresent att få dela med någon jag anser tillhöra min familj, för vänner man litar på är så otroligt viktigt!! Att få visa henne att jag verkligen uppskattar henne hade varit underbart! Hoppas du får ett riktigt bra 2017!! KRAM

Reply
Harri

Hej Kenza!
Jag skulle vilja resa till USA med min härlig flickvän, eftersom hon aldrig har varit i USA, så det väre den bästa överaskingen för henne.

Med hälsningar från Finland

Reply
Hanna

Jag hade tagit med min bästa kompis, för vi hade haft helt galet kul i en storstad som NYC!

Reply
Nina

Hej Kenza!
Om jag skulle vinna detta skulle jag ta med min underbara mamma till New York. Vi har under flera år haft en liten tradition då hon bjudit med mig till Stockholm eller Ullared för att shoppa, bara hon och jag. Därför skulle det vara otroligt kul att kunna överraska henne genom att ta med henne till en stad som hon har pratat om att hon ska ta med mig till under alla dessa år. Ge tillbaka lite efter allt som hon har givit mig.

Kraaam och tack för en underbar och inspirerande blogg!!
Nina

Reply
Ava

Hej!
Vilken dröm giveaway ?? jag och min pojkvän har länge velat åka till New york. Så jag skulle så gärna vilja åka dit med honom för att skapa nya minnen tillsammans.

Mvh
Ava

Reply
Marta

Åh jag hade tagit med min fina mamma! Så mycket som hon har ställt upp och varit bäst mot mig, mina systrar, mina och sina egna vänner och resten av släkten. Hon är the bullmamma of bullmammas. Hon förlorade både sin man sedan mer än 20 år och sin syster inom loppet av 2 år. Ändå kämpar hon på och gör livet så fint för alla andra. Har länge drömt att få bjuda henne till just New York och detta skulle vara en dröm!

Reply
Amanda T

Jag skulle vilja ta med min fantastiska sambo då New York är hans drömresemål och han fyller 25 år till våren. Det vore det helt amazing att få bjuda han på en resa dit. Jag pluggar på heltid så plånboken är rätt liten nu och skulle verkligen vilja spendera hans 25 års dag i hans drömstad.

Det hade varit mer än underbart att få vinna detta pris och att få överraska honom med detta. Vet ingen annan som drömmer om att få åka till New York som han och att få vara med och uppfylla den drömmen med din hjälp skulle vara guld värt.

Reply
Madde

Woooow!!! Detta vill jag verkligen vinna!!Jag skulle ta med min kärlek! Efter att han har börjat plugga är der lite knapert och jag vill gärna ta med honom till new york. Jag har aldrig varit utanför Europa och att åka till new york är något jag verkligen vill göra!

Reply
A

Om jag vann så skulle jag ta med mig min man! Vi var i New York sommaren 2014 och där friade han till mig. Han minns knappt första delen av resan för att han var så nervös inför frieriet haha. Vi vill så gärna åka tillbaka men nu när båda har börjat studera så finns det inte riktigt pengar till det så det hade varit så kul om vi vann!

Reply
Sanna E

Jag hade utan tvekan tagit med mig en av mina absoluta bästa vänner – min syster!

Varför? För det bästa man har, tar man med sig vart man är far!

Reply
Amanda Lidell

Hej Kenza!
Jag skulle ta med min bästis till NYC. Vi har länge pratat om att åka dit tillsammans för att få uppleva det man ser i filmens värld! Hon (och hennes familj) ställer upp i vått och torrt så det skulle kännas så himla bra att kunna ge något i gengäld. Håller tummarna!

Reply
Jacqueline Wiklander

Jag har en make som står i startgroparna att starta en egen restaurang. Han har velat resa till New York under hela vårt förhållande (15 år) men det har alltid kommit något emellan (nu senast två barn ?). Jag skulle vilja ta med honom till topprestaurangerna han drömmer om att få uppleva (och få en chans att bli “årets fru” ?

Reply
Evelyn Carpio

I would take my sister with me <3 She's everything to me. We grew up with not the best surroundings, and it was some though years. It was a battle to get over it, but we were in it together. I appreciate every moment we have together. I always tried to make her happy, me as a big sister, i felt i had the responsibility, i didn't want her to see what was really happening at home, i always tried my best and these last years Ive finally seen her better, all i want is her to be happy. I would love to surprise her with a trip to NYC. Her dream has always been to travel there. We used to watch gossip girl and fantasised to one day visit upper east side and meet our own Chuck and Nate! hahah
It would be a dream come true to visit new york with my sister and make new memories together!

Reply
Natsa

Finns bara en person jag skulle kunna ta med mig och de är min mamma <3 hon har varit ensamstående med oss hela sitt liv och aldrig klagat! Hon är mitt allt och jag skulle aldrig kunna föreställa mig en dag utan henne!

Reply
Emilia Westerberg

Din give away skulle ge mig och min lillasyster en upplevelse vi aldrig kommer att glömma och som aldrig ens skulle vara möjlig utan din hjälp. Du anar inte hur glad hon skulle bli! Du har verkligen ett hjärta av guld.

Reply
Jeanine

Jag skulle ta med min bästa vän Erika, som jag hängt ihop med sedan vi träffades 1989. Vi bor tyvärr 35 mil ifrån varandra idag, så vi ses alldeles för sällan. Men hon är ändå den jag står närmast, som en syster, och en av de få som finns kvar efter senaste årens prövningar med cancer, skilsmässa och att bli ensamtående mamma. En resa med henne skulle vara fantatiskt!

Reply
Elisabeth

Heei!
Jeg ville ha tatt med min beste venninne, da vi alltid snakker om å reise på tur sammen, men aldri tar oss tid til å gjør det. Dette hadde vært den perfekte anledningen til å endelig komme oss av gårde! :-) NYC er en drøm, og siden vi begge er ferdig med studier til våren ville det også ha vært en perfekt feiring av fullført utdanning!

Klem

Reply
Brunelle Kanyamuneza

Hey Kenza,

If I win, I would like to take one of my bestfriend Melissa. 2016 was a hard year for her in her personal life, I would like to cheer her up with this trip. Also, she will be 25 years in April and this would be a great birthday gift. As for me I have been in New York before and it is one of the best places I have visited.

Thank you for this opportunity

Xoxo

Reply
cajsa

Hej Kenza!
Vilket härligt pris! Om jag vann skulle jag ta med mig min mamma till New York, det är hon väl värld. En riktigt tjejresa med shopping, sight seeing och god mat! åh vore ju drömmen…

Reply
Justyna Podrazik

heey Kenza :) well, for this kind of trip for sure i would bring my mom. She is the best person in whole world and also my best friend. This year I managed to take her for her first abroad trip, to her dreamed place- Spain. We were in Calella and Barcelona, the city that she always wanted to see. And it was the best feeling in the world to see her smiling becouse she was there :) till now she can’t believe that she was there and she still has photos on her phone becouse “sometimes I think i dreamed about it and that i really wasn’t there” hahaha (that’s her words). NY was always dream of both of us but it’s way more harder to afford money for this kind of trip… It would be awesome to once again make her and mine dream come true :) greetings from Poland for you, Aleks and Mani :*
Love, Justyna

Reply
Emina

Jag har i hela mitt 24 åriga liv drömt om att åka till New York, men har tyvärr aldrig haft chansen att åka då jag växt upp i en familj med ont om pengar. Just nu är jag och min pojkvän studenter och den här resan skulle vara så välbehövlig. Den jag skulle ta med mig på resan är definitivt min pojkvän som pluggar till läkare på heltid samtidigt som han har 2 jobb vid sidan om. Han är min hjälte och det finns ingen som jag känner som förtjänar det mer än honom :)
/xoxo Emina

Reply
Emma Petersson

Jag skulle vilja ta med mig min fantastiska syster. Hon förtjänar verkligen en belöning eftersom som hon jobbar heltid samtidigt som hon pluggar och då finns väl inget mer perfekt än en resa till New York!

Reply
Sanaz

Jag + Älskade mamma <3

Hade jag vunnit denna resa av dig hade jag bjudit med min mamma..min livsglädje..min förebild..min idol..mitt liv.
Min mamma betyder allt för mig, vi pratar varje dag och ses 2-3 gånger i veckan.
Hon har alltid velat resa, det har inte blivit av sedan vi var små pga. hundar, hjärtsjukdom osv.
Nu får jag gråten i halsen och får korta ner det innan jag blir för sentimental :)
Kort sagt – min mamma är bäst för hon är just min mamma och hon förtjänar det <3

Så hade jag vunnti Kenza hade jag tagit mamma på denna underbara resa och varit dig tacksam av hela mitt hjärta!

Reply
Sanaz

Jag tänkte inte vara med på denna tävling men så såg jag att de även har barninredning.

Jag är en 32-årig blivande mamma (om 5 månader) och med inte den bästa ekonomin hade jag jättegärna velat inreda mitt barns rum med fina möbler och inredning från Reforma Sthlm.

Tre varumärken hos reforma är:
Bloomingville
Reforma
Hubusch

Reply
Sophie Pettersson

Jag hade tagit med min finaste mamma! Hon har alltid tagit sig själv i sista hand vad det än gäller för att jag och min bror ska kunna ha det så bra som möjligt, ställt upp oavsett vad och inte unnat sig själv någonting alls. Nu vill jag kunna ge tillbaka!! Hon skulle bli överlycklig!

Kram Sophie

Reply
Sasha

Hej! Jag skulle ta med min kompis, Emelie. Vi har känt varandra i 6 år, men dem senaste tre åren har vi inte träffats så ofta eftersom jag har flyttat till Stockholm för att studera på Karolinska Institutet. Nästa år tar jag examen och blir legitimerad sjuksköterska, det skulle vara roligt att ha en sista hurra-resa innan arbetslivet drar igång på riktigt med bästa kompisen!

Reply
Clara

Hej! Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig min kära pojkvän och sambo. Vi träffades för 3 år sen mitt på ett dansgolv på en backpacker bar i Sydney, Australien. Sen dess har det varit vi. Han är född och uppvuxen i Sydney, jag hade precis kommit till Australien och planerade att resa runt i landet. Det blev ingen runt resande utan jag stannade i Sydney i två år med honom. I februari i år flyttade vi hem till Sverige och bor nu i Stockholm. Vi flyttade så att jag kunde börja plugga. Jag pluggar nu ett naturvetenskapligt basår i Örebro, en hel del pendlande, och ska förhoppningsvis börja plugga till veterinär i höst. (!!) James jobbar och trivs i Sverige, men fan vad mörkt och grått Sverige är!! Man glömmer så lätt, och så svårt för någon som alltid bott i solens och strändernas land. Jag skulle vilja åka till New York med James för att visa hur himla tacksam jag är över hur mycket han har gjort för mig så att jag kan uppfylla mina drömmar, våra drömmar. Han är en riktig storstadskille och skulle fullkomligt älska viben i New York! Med tanke på min inkomst i form av CSN och dyra pendlingsresor är jag många år ifrån att få bjuda honom på något riktigt häftigt. Grymt!
Hoppas allt är bra med dig! Rock on! Gott nytt år! Kramis Clara

Reply
Nimarta

Jag hade tagit med mig min mamma. Hon har varit familjens klippa under många år och vi barn har aldrig kunnat ge henne allt som hon förtjänar tillbaka. Hon är uppvuxen i Indien och har sedan dess att hon kom till sverige aldrig riktigt varit på en semester där man bara kopplar av och ser världen. Hon förtjänar världen.

Reply
Riika

I would take my best friend with me, who is living abroad and we don’t see each other very often. Going to New York together have been something we have wanted to do already for a while so this would be perfect opportunity for that!

Reply
Sara

Jag hade tagit med mig min mamma. Min mamma har slöja som täcker håret och hon har aldrig vågat åka till USA just pga det vilket alltid gjort mig väldigt arg. Jag har inte heller vart där och du hade uppfyllt en stor dröm jag haft sedan barnsben att få ta med min mamma dit. Att visa henne att JAG är stolt över henne ocj att hon ska ” walk tall “.

Reply
Romy

Waaauu. The best giveaway ever!!!

I would definitely take my cousin because she has never been abroad and I know that she always dream about it. She has a 2 years boy Tobi and I think she needs a reset after nonstop caring about him for 2 years. Of course my dream would come true as well. So it would be a perfect girls trip :) Thank you.

♥ Happy New Year Kenza ♥

Reply
Emma

Jag hade tagit med mig min bästa vän Lina, båda pluggar just nu och hade varit superkul med ett litet avbrott i vardagen :)

Reply
Michaela

Hey Kenza,
It is lovely of you to be doing such a giveaway. I have never been to New York, well, I have never been to North America. Although a girls trip would be nice, I have to say that the first person that came to my mind was my dad. It would be so nice to win this giveaway and take my dad with me. He has worked in New York for a while when I was a little girl and it would be nice to go there with him and explore the places he remembers.
Best wishes.

Reply
Ana Ortuño

I would love to go to NY with my friend Marta! We’ve been talking about it for a long time but it’s so expensive that I don’t we will be able.to go without any help. I know she already entered for this giveaway so I wanna make sure we have another chance with my entry!

Reply
Špela

Hiya!
NYC has been a dream of mine for many years now. And who would I take with me on an adventure? It would be one of my best friends, who I’ve known since I was 8 years old. We’ve been friends for about 15 years now, and it would be just awesome to win this trip to New York and have some fun, see a Broadway show, shop a little … It would for sure be an experience of a lifetime!

xo

Reply
Cornelia Theodorsson

Jag hade tagit med mig min grymma bästa vän ! Som
För ett år sedan födde tvillingar i månad 6 och fick bo på sjukhuset ett halvår innan dom fick komma hem , hon är så jäkla grym och förtjänar precis allting ! Hon har varken haft tid eller pengar att åka någonstans det senaste året och jag skulle inget hellre än att överraska henne med detta (hennes dröm destination) hon fyller även 23 den 5 januari så det hade ju varit en toppen present ?

Reply
Jessica

What an amazing gift!! I would definitely bring my friend. She has been fighting against cancer for several months and actually WON over the terrible illness. Her dream destination is the city that never sleeps, so thats the reason why I would bring her :)

Reply
Ida

Hej!
För att förklara vem jag vill ta med har jag komponerat ihop ett snabbt litet rim:

Aldrig på andra sidan Atlanten jag mig befunnit,
oj vad glad jag skulle bli om jag fick ett mail om att jag vunnit.
Jag skulle vilja med min pojkvän fara,
till det stora äpplet och på Manhattan få vara.
I fem år har vi hållit ihop i ur och skur,
jag skulle så gärna vilja ta med honom på en rejäl tur.
Främst för att han alltid stöttar och tror på mig så,
och för att jag vill vara med honom tills vi blir gamla och grå.
HIMYM hans favoritserie är,
tänk att då för honom få sitta i MacLaren’s atmosfär.
Han skulle blir så glad och förvånad,
det skulle verkligen lysa upp denna mörka vintermånad.

Hoppas du gillade det!

Gott nytt år!

/Ida

Reply
Matilda

Jag skulle ta med min bästa vän. Vi skulle åka efter vi har tagit studenten i sommar, och bara njuta av att vi avslutat allt som har med skola att göra. Ladda om batterierna och komma på vad vi vill göra! Resa, plugga eller jobba? Det finns oändliga alternativ, men då ingen av oss någonsin har varit i New York (eller USA för den delen) så skulle det vara en fantastisk start på vårt nya “mer vuxna” liv!!

Reply
HM

Måste chansa och kommentera även om att vinna känns omöjligt ;=) Wou vilka priser det blivit, helt amazing.
Jag skulle ta med min käraste man, han fyller 40 i april. Just nu är planen att dra till Paris men NY skulle sitta finfint. Vi var där senast 15 år sedan, en nyårshelg. Bodde mkt billigt och åt pizza från hole-in-the-wall för att ha råd med Broadway-show och lite shopping. Promenerade massor och tog t-bana när fötterna värkade för mkt. Älskade pulsen av staden och skulle så gärna åka dit igen, med lite mer pengar i fickan :) Finns mkt som vi inte hann se och uppleva. Älskar min man, han är bäst i världen. 20 år tillsammans och still going strong.
Hursomhelst, tack för en härlig blogg, har följt dig i många år. Puss till finaste Mani!

Reply
Olivia

Jag hade tagit med min bästa kompis som jag träffar allt för sällan, för att livet kommer emellan :)

Reply
Sara

Hej!
Jag var i New York med min mamma för 3 år sen och vi hade oturen att vara där precis under en snöstorm så hela staden stängde typ ner (flygplats, affärer, skolor) men trots detta så blev jag helt kär i staden och skulle mer än gärna åka dit igen under bättre väderförhållanden. Och med mig på den resan skulle jag gärna ta min bästa vän sen flera år tillbaka. Han är den ända som funnits där genom allt jag gått igenom och han har aldrig varit utanför Europa och pratar väldigt ofta om att åka till just USA. Vi har de senaste månaderna pratat om att åka utomlands tillsammans nu när båda är över 18år men han har väldigt svårt att få ihop pengarna då vi är studenter och han även satsar hårt på cross, så tiden för ett extra jobb finns tyvärr inte för han. Så att överaska han med biljetter till en av hans drömresor skulle betyda otroligt mycket för mig! :)

Reply
Mia

Om jag vann det här fantastiska priset skulle jag ta med min älskade man. I januari fyller han 40 år och snart firar vi 10 år tillsammans. Jag skulle älska att kunna överraska honom med en så fin överraskningspresent som en New York-resa där han och jag bara får äta, dansa, shoppa, skratta och strosa tillsammans och ta hand om varandra. Tack så mycket för en rolig och generös giveaway!

Reply
Tilde

Jag skulle ta med min älskade mamma. Jag önskar jag hade råd att ta med henne jorden runt för det förtjänar hon verkligen men New York är inte en dålig början, hon är min bästa vän och denna resa skulle betyda världen för henne<3

Reply
Yvonne

Hade jag vunnit, hade jag tagit med min kusin som även är min bästa vän! Vi delar många intressen och det största är kärleken till att shoppa!! Både jag och hon har pratat om att åka till New York så många gånger men inte riktigt blivit av. I april fyller jag 25 år och vad vore inte toppen att åka till New York med sin bästa vän för massa shopping :D

Reply
Iva

Dear Kenza,

I would definitely take my best friend with me. We have known each other since childhood and none of us have never been to New York. I would plan this trip on May, when she is turning 25 and it would be absolutely perfect gift for her. What we mostly like to do is to sit in the restaurants, eat delicious food and drink a lot of coffee :D I can imagine that New York is perfect place for this! In addition, due to the fact that my bes friend is an opera singer, we would book the tickets on some Broadway show, I think that Dirty Dancing would be amazing!

Thank you Kenza for this great giveaway!

Reply
Aleksandra

Omg this is my favorite giveaway!
I would bring my best friend with me, she’s always been dreaming about New York City and It would be so awesome to surprise her and take her there! We used to watch every episode of Gossip Girl together when we were younger haha and that was the main reason why we fell in love with this city! We’ve never been there, so it would be a dream to win these tickets!
[email protected]

Reply
Kristiina R

I would take my mother with me. She has never travelled far from Estonia if I leave nearby countries (Finland, Sweden, Norway, Latvia and Lithuania) aside. Since she has raised in the farm and inherited it she has been taken care of it already for the past 35+ years and is pretty much stuck there all the time. 2 years ago my grandmother had several strokes in the brain and needs constant care all of the time and my mom is the one to take care of her. I think it´s about time to give her a trip of her lifetime. She will turn 50 in August so it would be an excellent gift for her. I know that she might be afraid of flying (she has never before) but I´m sure that excitement would draw the attention away from the fear :)

Reply
Tobias Lindbom

Jag skulle ta med min bästa vän Sara på denna resa. Jag har aldrig varit i New York och vill dit för att uppleva allt det fanatiska man hört om staden. Att åka med Sara skulle betyda väldigt mycket för mig då vi planerat att resa länge men jag får inte ihop ekonomin för det och jag vet att hon verkligen skulle vilja tillbaka till New York för den grymma shoppingen, stadens atmosfär, den goda maten osv. Inte nog med att jag vet att hon verkligen vill dit och att hon hade varit det perfekta sällskapet på denna resa så har även jag länge drömt om att åka till USA, mitt dröm resmål i USA skulle egentligen vara LA då de har en väldigt stor cross tävling där och crossen är en stor del av mitt liv, men jag skulle även vilja ha möjligheten att se fler delar av det så stora och häftiga landet, så varför inte börja med New York?

Reply
Linnéa

Jag hade tagit med mig min allra bästa kompis. Vi har pratat om att åka någonstans då vi båda har jobbat väldigt mycket och skulle behöva komma iväg för en riktig tjejresa. New York är absolut favoritresmålet och jag har själv varit där en gång men inte min kompis så skulle vara super att få ta med henne dit, vet att hon drömmer om det jättemycket! :)

Reply
Linda Gollbo

Förutom att jag alltid velat åka till New York (drömmer bokstavligt talat om New York på nätterna haha) så skulle jag ta med mig min allra bästa vän Sophia. Vi bor inte i samma stad och ses därför väldigt sällan, vi skulle därför behöva en riktig tjej-resa där vi får upptäcka favvo-staden nr.1, shoppa loss och bara umgås. Sophia har dessutom haft ett väldigt tufft år bakom sig men hon finns alltid där för alla andra och behandlar alla med sådan vänlighet och omtänksamhet, hon är verkligen den finaste människan jag känner och som ett tack för att just hon är min bästa vän skulle denna resa vara drömmen <3

Reply
Sara

Jag skulle definitivt ta med mig min sambo. Vi har rest en del tillsammans, och jag kan inte tänka mig ett bättre sällskap.

Reply
Linn

Min kille är det STÖRSTA new york-fanet som finns och jag skulle såklart ta med honom om jag vann. Han sitter på allvar på kvällarna och googlar New york på GoogleMaps, väljer “gatuvy” och går runt med muspekaren på Manhattans gator (och gråter. “JAG VILL BARA VARA DÄR HELA TIDEN DET GÖR LIKSOM ONT I MIG!!!). Googlemaps har en ny uppdatering nu så att man på riktigt typ kan gå in i butiker och restauranger så han sitter där och låtsas att han är där. Går in på caféer och ba “kolla älskling det är TYP som att jag är där och beställer kaffe nu!!!”. Vi har varit där en gång (när han fyllde 30) och i mars 2017 fyller han 35 så det vore ju en DRÖM att vinna detta och ge i födelsedagspresent till honom.

Håller tummar och tår!<333

Reply
L.A

Hej!:)
Jag hade tagit med mig min mamma till New York. Vi har aldrig varit där och det vore en dröm att få åka dit.
Kram.

Reply
Sanna

Jag skulle ta med mig min deprimerade, självmordbenägna, hopplösa bästavän. För att visa henne att livet är värt att leva! Hade blivit ett riktigt wake-up call som hon verkligen skulle behöva! Och vi skulle få riktig kvalitétid för vårt 11 åriga vänskap ??

Reply
Sofia

Min pappa hade jag valt att ta med eftersom han gör så mycket för oss, hämtar oss när det inte går någon buss, lagar grejer och skruvar ihop möbler. Han jobbar hårt och skulle verkligen njuta av en semester i New York !

Reply
Robina

Jag hade tagit med min mamma. Jag vill ge något tillbaka till min mamma efter allt hon har gjort allt för mig som ensamstående mamma. Vi båda har länge velat åka till USA men aldrig haft råd. Min mamma fyller 60 år nästa år och det här skulle vara den bästa presenten!

Kram! :)

Reply
maja

MIN SAMBO!!!!!!!!!!!!! Han är en riktig skoternörd som verkligen skulle behöva KOMMA UR GARAGET och få se lite mer a världen. Jag älskar att resa och vill åka överallt och att få ta med honom till världens häftigaste stad skulle vara otroligt kul!!!!

Förhoppningsvis får han upp ögonen för att upptäcka världen lite mer efter en sån här resa! ;-)

Reply
Emma

Hej igen, Kenza.
Jag skrev här om dagen och berättade attjag skulle vilja ta med min bästa vän sedan 7 år om jag skulle vinna. Läste din blogg idag igen och började fundera över om jag verkligen förklarade varför jag skulle ta med just henne. Vi alla har ju någon i våra liv som vi känner extra för, som funnits där. Men min bästa vän som funnits här för mig i alla år, hon är något alldeles extra. Hennes pappa gick bort i somras, och till och med när hon gick igenom den stora sorgen så var hon den som fanns där allra mest för mig när jag valde att våga följa min dröm och åka iväg till London och plugga skådespeleri. För allt hon gett mig, och efter det skitår hon rent ut sagt haft behöver hon få vila. En resa till New York vore en perfekt sen julklapp, och ett sätt för mig att tacka henne för den fantastiskt starka personen hon är. Hon har varit allas klippa hela det här året, till och med i sin egen sorg om sin pappa har hon varit den som alltid hållt sig stark och stöttat andra, och jag önskar jag ens kunde försöka börja vara den som ger henne något tillbaka.

Hoppas det nya året blir fantastiskt för dig Kenza. Du är en bra förebild och en inspirerande person!
Kram

Reply
Jana

I would definitely bring my mother, because she has never been on vacation abroad (well we haven’t been on vacation at all) and she absolutely deserves some good vacation <3 She deserves the best

Reply
Luna

Heyy :)
I would definitely bring my sister!!! (and very few in my luggage to be able to do shopping!!!!) ;) We get along well only for a few years and now that we can enjoy beeing together, I feel important to spend time with her. Also, with work and everything going on in life, it’s not always easy to be there for her. Going on a trip together would help binging us closer and give us the chance to spend a loooot of time together ;)

Would you also give a few good tips and addresses?? :)

xx Luna ([email protected])

Reply
Hanna

Hej! Så himla givmilt av dig att lotta ut alla dessa underbara saker! Jag hade definitivt tagit med min kompis Fanny som jag vuxit upp tillsammans med. Att kunna få åka till New York är en sak att pricka av på ens bucketlist men den bästa saken är att bara ha en sådan där fantastisk rolig helg som man bara kan ha med en tjejkompis.

Reply
Aleksandra Wójcik

New York-what a dream! If I won I would love to bring my dad with me. He loves to travel,just like me and I think he would be the best company for this trip! It would be great also because of it that we are planning to go to Chicago for my cousin wedding,so a little stop in NY would be AMAZING. xxx

Reply
Jenny Pote

Jag hade utan tvekan tagit med min bästa vän sedan 12 år tillbaka och jag vet att hennes drömresa är just till New York så det hade varit den ultimata resan. Glädje är något fantastiskt och jag önskar att få se glädjen i hennes ögon, hon är den mest fantastiska människan på hela jorden och en person jag aldrig vill tappa kontakten med. Vi träffas inte så ofta längre eftersom vi går på olika skolor, men ändå lyckas vi sitta i timmar och prata för det finns alltid saker att prata om, till slut när vi blir för trötta vet jag att tystnaden är också bra för ingenting förändrar vår vänskap, den finns där i tystnaden och det är när vi inte pratar jag inser hur det faktiskt inte spelar någon roll, det blir aldrig stelt när man känner en person så väl. Hon finns alltid där och det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse om jag fick ta med henne till New York.

Reply
Jessica

Jag hade tagit med mig min kompis Sophia. Vore så himla kul att ta med henne då hon verkligen haft en skitår. Hon är världens bästa och förtjänar verkligen allt det goda i världen, inte alls det hon har behövt ta sig igenom i år.

Reply
Anna Andelic

Jag hade tagit med min allra allra bästa vän Ekaterina! Vi jobbar båda hårt nu för att nå våra drömjobb och en liten tjej-resa är precis vad vi behöver som paus (och vidare motivation) från skola och jobb! kramis ❤

Reply
Fanny

Hej! åh så fantastiskt! Jag skulle ta med mig min sambo Jesper. Världens finaste man med ett hjärta av guld. Han bjöd mig på en resa till Gran Canaria tidigare i år då min hund och båda mina farföräldrar gick bort under mindre än en månads mellanrum. Det var en otroligt tuff period för mig och trots att Jesper och jag inte hade varit tillsammans speciellt länge var han vid min sida hela tiden och höll mig uppe då jag själv inte orkade. Han förtjänar att vinna detta pris. <3

Gott nytt år Kenza!
Kramar

Reply
Louise Karlsson

Jag skulle ta med mig med fostermamma Rebecka till New York! Hon är en fantastisk kvinna och hon gör så otroligt mycket för både mig, för mina fostersyskon, för barn på en skola hon varit med och startat upp i Kenya och för sina nära och kära. Så mycket att hon ofta glömmer bort sig själv. Därför vill jag ge tillbaka något till henne och att överraska henne med en resa till New York hade varit perfekt därför att det är hennes favoritstad!

Reply
Katja

Jag hade tagit med min allra bästa tjejkompis, Anna <3 vi båda har samma intressen: shoppa & äta god mat överallt och hela tiden, och att skratta (hehe). Och det är exakt det vi hade gjort under heeeela resan i New York, åhh. Bara njuta, bäst!

Reply
Fredrika

Jag skulle ta med mig min mamma. Hon är den härligaste personen som finns och kommer från en liten by i Finland. När hon var runt 20 så fick hon möjligheten att åka till USA och besökte då bland annat NYC och blev då verkligen förälskad i landet. Tyvärr har hon inte kunnat återvända sedan den resan, främst på grund av pengar och tidsbrist. Idag är min mamma 49 år gammal men fyller nästa år 50 och sedan sina ungdomstid då hon spenderade några veckor i USA har hon gått igenom mycket och förtjänar verkligen något fint i födelsedagspresent för för allt hennes slit och jobb. Att få återuppleva USA och NYC med just henne skulle vara en dröm <3

Reply
Sandra karlsson

Jag blir så jäkla glad och imponerad att du gör detta! Jag skulle älska att överraska människor på detta sätt om jag hade möjlighet ❤️❤️❤️
Jag vill absolut inte åka någonstans då jag har 2 små monsterungar hemma som slår vilken resa som helst. Men att få skicka iväg mina föräldrar på något sådant häftigt hade vart en dröm för mig. Ena jobbar ihjäl sig och den andra är sjukpensioner. Ut och lev!
Ville mest bara säga att det du gör är fint!

Reply
Elin

Jag hade tagit med mig min bästa vän Frida. Hon har verkligen varit klippan i mitt liv, genom glädje och sorg. Vi har varit vänner i över 10 år och funnits där för varandra genom vått och torrt, men förra året har varit tufft för oss båda. Mycket stress och press vilket gjorde att vi båda alltid satte oss själva sist. Vi är dåliga på att ta oss tid och sätta oss själva i första prioritering men vi har alltid pratat om att åka till New York för att ha en rintigt crazy weekend med shopping, fest och mys! Vi har pluggat sen vi tog studenten och inte haft tid eller pengar att komma iväg och därför ser jag det här som jordens möjlighet för oss att avsätta tid för oss, att göra allt som bästa vänner gör bäst! Sen att våra två favoritserier Sex and the City OCH Gossip girl är inspelade där tycker jag säger ALLT så ja, jag hoppas verkligen jag får uppleva min drömstad med jordens bästa tjej!

Tack för den här tävlingen, vem som än vinner den är verkligen bara pågrund av dig! Tack för allt du ger oss finaste du! <3

Reply
LENA

NYC is the most inspiring city in the world, just like you, the most inspiring woman for me.
I wish I could go one day in this amazing city and I will bring for sure my fiancé to live this experience with.
Crossed fingers.
Love u Kenza !!

Reply
Johanna

Jag skulle ta med min pojkvän, skulle vara så kul att överraska honom med en resa till new york som 3 års present. Jag har alltid velat åka till new york men det har aldrig blivit av, men nu när nån annan bokar åt mig kanske det blir av ;)

Reply
Beatrice Hallin

Hej Kenza!

Skulle verkligen bli sååååå lycklig om jag vann den här tävlingen och jag kommer inget mindre än att ta med min underbara och bästa FARMOR. Hon fyller 80 år nästa år (2017) och hon har alltid velat resa till New York. Vi pratar nästan varje dag i telefon och hon påminner ofta om att det inte är så många år kvar eftersom hon börjar bli gammal och jag skulle verkligen vilja åka på en resa med henne. Det skulle vara så kul att få åka upp i empire state building, åka i en gul taxi och äta amerikanska pannkakor :)

Reply
Rebecka

Jag skulle ta med min underbara vän Selma. Min vän har haft det tufft den senaste tiden och det hade betytt allt för mig att kunna överraska henne och visa hur mycket hon betyder för mig! Till en av hennes och även mina favoritställen i världen dessutom!! Åh vad jag hade uppskattat till 1000 att vinna detta fina priset käraste Kenza <3

Reply
Tilda

Jag hade åkt med min mamma! De flesta andra 21åringar hade väl valt sina kompisar, men för mig är det något visst med att resa med min mamma. Jag reser i princip alltid med henne och jag älskar alla dem fantastiska minnena vi har från våra resor! Nu har vi snackat ett tag om att åka till New York, men man sparar ju inte ihop dem pengarna på en vecka hehe… Så det hade varit så otroligt roligt att kunna överraska henne med flygbiljetter till oss!!

Reply
Sylvia

Jeg tror nok kjaeresten min hadde blitt ganske sur om han hadde fått vite det ;) , men jeg vill dratt med bestevenninnen min! Det er helt utrolig, men jeg har ikke sett henne på to og et halvt år siden vi bor i forskjellige land, og de siste årene har ingen av oss hatt muligheten økonomisk til å besøke den andre, eller møtes på midten… heldigvis for internett så pleier vi å skype med vin hvertfall et par ganger i måneden! ;) Så å kunne dra til New York med henne hadde vaert helt fantastisk, spesielt siden vi begge har hatt et tungt år og ikke har kunnet vaert der fysisk for den andre. <3

Reply
Olivia Nowak

Hejsan Kenza! De är jag som är Olivia Nowak systern till Annabelle Nowak som kommenterat inlägget innan. Hon vet inte om att jag skriver dehär men precis lika mycket som hon vill åka för min skull så vill jag åka för hennes. Hon har alltid varit så godhjärtad och alltid ställt upp för mej och mamma trots hon inte haft den tiden då hon inte bor hemma längre. Hon flyttade redan när hon var 16 år för att komma närmare till sin skola (som är speciellt inriktad på musik). Om hon hade bott kvar med mej och mamma hade hon aldrig haft möjligheten att gå musikutbildning. I New York finns musikskolor hon vill gå i, skolor som hon behöver göra audissions för att komma in på. Nu är det såhär att vi inte har råd att åka till New York , och utan en möjlighet som denna har hon inte chansen att komma in på hennes drömskola. Därför vill jag ta med Annabelle till New York. Hoppas att du läser och ser hur mycket detta skulle det skulle betyda för henne. Precis som du tycker hon om att sjunga. Och jag tror verkligen hon kan bli något stort om någon bara gav henne chansen. Kram och gott nytt år <3

Reply
A

I would bring my brother to NYC since we’ve both love to travel and he loves architecture while I always take care of looking up the best restaurants. I’m sure we’d have a blast in NY!

Reply
Alexandra Sjöholm

Min man skulle jag ta med mig, skulle så gärna vilja uppleva en musikal på Broadway

Reply
Caroline

Blev så otroligt glad när jag såg det här!

Jag har jobbat i NYC i 9 månader och verkligen blivit helt och hållet KÄR i den här unika staden. Jag hade tagit med mig min allra bästa, mest underbara vän som alltid drömt om att åka dit. Hon har alltid varit där för mig och det skulle vara så sjukt kul att få ta med henne till NYC och dela med mig av alla underbara saker det finns att se och göra. Jag vet att hon skulle falla för staden lika snabbt som mig och att få skapa nya minnen med min bästa vän skulle vara helt otroligt. Hon är helt klart värt det och efter 9 månader ifrån varandra hade det varit underbart att få spendera tid med henne.

KRAM!

Reply
Arsema

Ifall jag vinner skulle jag ta med min lillasyster! Valet var faktiskt inte så självklart först tills jag insåg hur mycket hon har gjort för mig. Min syster, Fiona, är den bästa på att muntra upp folk (efter mig såklart), hon är den som får en att dansa och skratta. Hon betyder otroligt mycket för mig men som storasyster erkänner jag att jag inte alltid har skött mig och inte visat henne hur mycket jag uppskattar henne. Fiona har alltid velat åka till USA, jag är skyldig henne en födelsedagspresent och det skulle vara så mäktigt ifall jag kunde med hjälp av dig slå ihop dessa två och få följa med själv på köpet haha.
Fast det är svårt att säga som storasysyer: så förtjänar Fiona det här.

Reply
Louise Tietjens

Jag hade tagit med mig min fästman. Sen vår dotter föddes mars-14 så har vi inte haft mycket tid för varandra och dröm har varit att få åka till new york med honom men vi har inte haft pengarna. Skulle vara magiskt att få åka dit med min kärlek och bara vara vi två.

Reply
Sofie

Jag hade tagit med den bästa människan jag vet, min sambo! Han har jobbat så hårt det senaste året, samtidigt som han har stöttat mig i mitt letande efter jobb och mitt livskrisande. Han är min hjälte och det hade varit så roligt att fira att vi tog oss igenom detta året och att allting verkar klarna upp riktigt bra!

Reply
Caroline jansson

Jag skulle vilja ta med mig min sambo. För att han alltid finns där för mig och ger mig så mycket kärlek varenda dag. Han vill jag bli gammal med. Han skulle förtjäna denna resa . Alltid velat besöka new york? Gott nytt år!

Reply
Idoia

Hi Kenza! I´m quite late, I know It´s the last day, but I promise you that I was to write every day haha

It would be a dream to win it! I have never been in NYC. I would bring there my boyfriend as his 30th birthay present. I´m still in university so I can´t give him that type of present. He would become crazy! hahaha It would be great.

Lots of kisees for you Kenza! You are making a great job!

Reply
Kim

Jag hade tagit med min fästmö till NYC! För att jag älskar att resa och upptäcka nya platser i olika former av äventyr med henne, men också för att vi båda hade mått bra av ett litet äventyr nästa år då vi är småbarnsföräldrar och dotter nummer två kikar ut i februari :)

Reply
Liv Carlson

Min lillasyster.
Det skiljer 7 år mellan oss – hon är 21 och jag 28. När jag skulle fylla 12 (fyllde 12 i USA :) ) så tog pappa med mig dit en månad. Han var amerikan. Han tog mig till alla hans skolor, jag träffade farbror, och mycket mer. Han skulle ta även min syster när hon blev gammal nog, resan är dyr för min familj och han ville hon skulle komma ihåg den och kunna ta till sig den. Men det kom saker i vägen. Pappa fick leukemi, vilket han sedan gick bort i.
Självklart kan syster åka över och titta runt själv – men hon kommer inte kunna hitta de där ställena som pappa visade mig på sitt sätt.
Det ovan tillsammans med att vi tyvärr kommit ifrån varandra under tiden jag var sjukskriven för ätstörning och OCD från det jag var 15 till jag var ca 26, samt pga att min och mammas relation kraschade rejält och mamma som mådde dåligt psykiskt vände sig och min syster emot mig – gör att det hade passat underbart bra just nu. För jag kan med väldigt varmt hjärta säga att jag och syster börjat hitta tillbaka. Jag trodde det aldrig skulle hända (sitter med tårar i ögonen) men jag har henne “inom räckhåll” igen och vi har något att bygga på. Hon har varit med om mycket i sitt liv, med pappa, med mig, med mig och mamma + annat i hennes liv. Och jag har haft mitt liv. Men våra gemensamma intressen, humor, och erfarenheter är också vad som nu får oss samman – som resa, fota, design, stå på ett berg i ingenstans och bara andas (hon tränar Qi gong varje dag sedan ca två år tillbaka). Jag vill få systertid med henne på neutral mark där vi kan försöka bygga vidare och bara vara systrar.

Reply
Tania Kohama

Thank for doing this giveaway. I would take my mom to this trip, her birthday is on January 14th and this could be the best present for her. We have never been abroad and this would be a great opportunity. Thanks again and I hope you have a wonderful new year!!

Reply
Sofia

Jag hade tagit dit mitt syster. Hon älskar New York, och ska i år bli 21 så vi kunde fira det också USA style :D. Hon har precis börjat plugga och har lite svårt med pengar, så hon kan inte resa så mycket som hon önskar, så det skulle vara en underbar gåva för henne att ta henne dit <3.

Reply
Felicia Montan

Hej! Wow vilken giveaway!
Om jag hade vunnit skulle jag nog ta med min mamma. Vi har alltid roligt tillsammans men hittar inte på speciella saker så ofta så att få åka till New tork med henne vore drömmen! Dessutom vet jag att hon skulle bli så sjukt glad eftersom hennes största intresse är att resa men hon har inte möjlighet att göra det så ofta.
Det skulle vara så kul att vinna!
Kram Felicia :)

Reply
Elin Hansson

Jag skulle ta med min bästa kompis. Vi båda pluggar i olika städer och har fullt upp hela tiden, vilket gör att vi inte hinner umgås lika ofta som vi hade velat (men vi vet alltid vart vi har varandra och vi hörs nästan varje dag!) Nästa år har vi tioårsjubileum och att få fira vår vänskap med en resa till New York hade varit så fantastiskt roligt! ?❤️

Reply
Ingela

Hej!

Skulle ta med mig min fästman till NYC. Hans dröm är att se en NHL match i Madison square garden. Har någongång tänkt boka en resa åt oss dit för att överraska honom och vet att han skulle bli överlycklig om vi vann ☺️

Med kärlek, hälsningar ingela

Reply
Jonas

Hallo!!

Jag skulle ta med min kära fästmö, hon är så underbar och skulle så vara värd en resa dit.

Reply
Veronica

Hej. Jag hade tagit med mig personen som alltid betytt oerhört mycket för mig, min mamma. Trots att hon alltid varit väldigt positiv av sig som person så behöver hon verkligen muntras upp med något roligt och annorlunda och en resa skulle göra henne så oerhört glad, eftersom hon har haft ett väldigt tufft år då hon drabbats av sjukdomar och varit inlagd på sjukhus flera gånger, i september opererades hon för hjärtsvikt, men nu är hon äntligen på bättringsvägen och har nästan helt återhämtat sig och är nästan som hon var innan operationen. Min mamma och jag är väldigt lika och vi gillar samma mat och vi gillar även nästan alltid att göra samma saker. Hon är alltid glad, på gott humör och älskar nya äventyr, så jag kan inte tänka mig en mer perfekt reskamrat! Vi skulle verkligen ha så kul i denna stad och bara umgås, mysa och utforska staden. Det finns så mycket roligt och spännande att göra i NYC som passar oss båda. Vi skulle bland annat sätta oss på en liknande trappa som på bilden ovan och äta glass i solen, se Brooklyn bridge, ta en promenad i Central park, besöka American Museum of Natural history, äta på det omtalade Shake Shack, shoppa på Macy’s och Century 21, se frihetsgudinnan och åka upp och se utsikten på Empire State Building. Det skulle bli vår första utlandsresa tillsammans, låter som en dröm tycker jag. Kram

Reply
Rebecca

Jag skulle ta med min älskade älskade sambo. Det finns ingen snällare, starkare och mer fantastisk människa på denna jord. 8 år har vi hållt ihop och det blir bara bättre hela tiden. Han har stöttat mig genom allt – genom gymnasiet, hängt med till stallet i alla väder, hjälpt mig tro på mig själv så att jag kom in på min drömutbildning, peppat mig när utbildningen var jäkligt svår, och bäst av allt: stöttat mig som en riktig hjälte genom tuff graviditet och sen geom förlossning och nu när vår lelle sover kasst TROTS att han haft det megatufft på jobbet. Jag känner mig lyckligt lottad över den här mannen varje dag och resor är vår passion.

Eventuellt skulle jag smuggla med vår dotter också… ;)

Reply
Eelin

Hi Kenzas! I would take my best friend of 15 years to this trip. We have travelled a lot together but never further than a 5 hour plane ride (we live in Estonia).
We have been always talking about going on a shopping trip to NY but never have had the change. So this trip sounds like a perfect getaway for two best friends.

Reply
Dorottya Tálosi

My favourite city is New York and my sister’s too and to be there with her would be an absolute dream come true. It would be the biggest surprise for her university graduation if I would win this.

Reply
Lisa

Åh vilken fantastisk giveaway!! Jag har länge funderat på att åka utomlands för att fira min nästa födelsedag, och New York har varit högst upp på önskelistan! Har pratat med min bästa vän om att resa dit tillsammans och få lite kvalitetstid ihop eftersom vi båda har börjat plugga i städer långt ifrån varandra så vi aldrig hinner ses längre. Dock är ju New York tyvärr lite av ett önsketänkande när man lever på studentbudget så jag hade lagt den planen bakom mig, tills jag såg detta inlägget!! Hade varit så kul att få överraska henne med detta då hon har haft det tufft med plugget och haft svårt att komma in i kompiskretsarna. Och dessutom få fira min födelsedag i staterna hade ju inte suttit fel!!

Reply
Viktoria Talosi

I would bring my sister with me, her favorit series is Gossip Girl, so she is always excited about New York :)

Reply
Julia

Hi Kenza,

I would loooooove to visit New York with my fiance!!!

We love to travel and explore the world together: to feel city vibes, to get to know a new culture, to try local cuisine…

USA and New York is my dream since childhood and now when just several hours are left until New Year, I hope my dreams will come true in 2017!!!

Happy New Year!!!!

Thank you for making these amazing giveaways!!!

Reply
Dorottya Tálosi

My dream destination is New York, and going with my sister there would be the best family trip ever.

Reply
Veera

Jag hade utan tvekan tagit med mig min mamma. Hon jobbar non-stop som lärare och tar bara på sig mer och mer, och efter att ha varit i New York en gång själv är detta platsen jag vill visa henne! Hon blir alltid stressad av att resa men jag märker efteråt på henne då hon väl åker hur glad hon är och hur hon lever på det så länge efteråt. Det skulle vara en dröm att få ta med henne på något såhär galet och jag vet att hon skulle bli helt mållös haha..mami<3

Kram från Finland,
Vera

Reply
Emma O

Min syster, vi har aldrig varit i New York, och det är ju såklart en dröm. Både hon och jag skulle behöva åka iväg tillsammans, för att hitta tillbaka till varandra. Sluta bråka om onödiga saker, typ som att jag inte får äta upp alla vindruvorna på nyårsfesten idag haha :)

Reply
Alina

I would take my sister with me to NYC, we’ve always planned to do another trip together but never did because we had no time or no money for it. So that would be perfect to have a good time with her since we don’t see each other that often. :-)

Reply
Andz

Wow Kenza what beautiful giveaways you made possible. A real dream to win one of them. I choose this giveaway. I have never been to New York and I would bring my mama or one of my dearest friends❤️ I read your blog from when I was like 23? And now I am 31 haha thats crazy! But I enjoy it so much! I hope you have a beautiful new years eve tonight and stay save. Best wishes for 2017.

Reply
Ana Freitas

Hi Kenza!!! It would be a dream if I won this. I just mover in with my boyfriend, we’

Reply
Daniella Sandberg

Wow! Min bästis i Göteborg och jag var i NYC för två år sedan. Hon hade egentligen bokat för henne och sin pojkvän men så tog det slut, och jag fick åka med istället! Det var min första gång där och hoppas verkligen inte det var den sista! Det var så himla coolt och fascinerande där, verkligen en levande stad. Vi har pratat om att vi måste åka dit igwn ihop, och det vore sååå kul om jag kunde ta med henne denna gång ❤

Reply
Amanda Påhlsson

Jag skulle ta med min underbara vän. Den här tjejen har alltid varit där för mig och stöttat mig. Vi har båda haft ett ganska tufft år och skulle behöva något roligt att se fram emot, så som en resa till New York. Shoppa, sightseeings, middagar, kvällar på klubbar, träffa nya människor, ALLT är verkligen något vi skulle behöva just nu!
New York är även en stad jag (och min bästis) någon gång i framtiden skulle kunna se oss själva arbeta eller studera i. Det hade varit sjukt coolt att få möjligheten att besöka universitet och möjliga arbetsplatser som en del av vår resa och bli mer motiverade till att faktiskt flytta dit!

Kramar Amanda

Reply
Nellie Winskog

Hej! Jag skulle ta med mig min pappa då han är min bästa vän och verkligen förtjänar en semester. Han har det här året flyttat med jobbet och pendlar med tåg 5 på morgonen och kommer hem klockan 6. Då gör han nästan allt här hemma, lagar mat, tvättar, skjutsar mig till träningen och hämtar mig. Han har varit min tränare genom alla mina år inom innebandy, men fick i år sluta pga bristen på tid och ork. Det gör att vi inte ses lika mycket under dagarna eller hinner umgås. Jag vet att han också tycker det är jättejobbigt och jag vill gärna ge tillbaka till honom som tack för allt jobb han gör för mig och för att han är just min bästa vän. Det finns ingen så bra som han som vet exakt när något är fel eller bra, bara via hur jag skriver ett sms eller går in i rummet. Jag kan alltid lita på honom och han har lärt mig så mycket om integritet och självständighet, samtidigt som ha visar att han alltid finns när jag behöver. När jag var 14 så hade mina föräldrar sparat jättemycket pengar och vi åkte till just New York, vilket var den bästa resan i hela mitt liv och jag blev kär i staden direkt. Jag har aldrig känt mig så hemma på en så stor plats förut och pappa som är disney – och serietidningsnörd fastnade i varenda seriebutik och hängde på dinseystore hur länge som helst, så det vill jag att han ska kunna få göra igen! Längtar till att kunna resa tillbaka dit och det här skulle vara perfekt julklapp till pappa att överraska med. Gott nytt år!

Reply
Emma

Hej Kenza!
Jag hoppas jag inte är försent ute… jag har tänk skriva här flera gånger och försökt komma på en bra och speciell motivering som sticker ut men i slutändan kommer jag ändå tillbaka till samma sak. Jag önskar att jag får fira min kärlek till min underbara pojkvän i New York. Vi har varit tillsammans i drygt två år och under hela perioden har vi haft långdistansförhållande då jag studerar på annan ort. Det är verkligen inte lätt att ha det så men vi kämpar på och gör det bästa av situationen för vi vet ju båda två att det inte kommer vara så föralltid❤️ Jag skulle bli så glad om jag vann dessa biljetter och jag är övertygad om att min pojkvän och skulle bli det (han har alltid drömt att att åka till NY). Vi skulle ha något att se fram emot tillsammans och det skulle kunna bli som en morot för att fortsätta kämpa för oss.

Tack för en fin och inspirerande blogg också! Du är toppen! Kram

Reply
Lovisa

Åh vilken vinst! Jag hade så gärna velat ta med min syster Sara på en resa till new york. Hade varit så mysigt att resa dit med henne såmvi verkligen har exakt samma intressen och skulle kunna spendera timmar inne på sephora och alla andra affärer. Vilken dröm det hade varit!

Reply
Natasha Korsbäck

Hej! Jag skulle ta med mig min bästa vän, Fanny. Hon har aldrig rest utomlands förut, förutom till Turkiet en gång. Jag har alltid velat ta med henne utomlands men eftersom jag är en fattig studerande så har aldrig några pengar räckt till det. Därför anser jag att detta skulle vara perfekt. Hon är grädden på moset, hon är mjölken till min kaka. Hon är det absolut viktigaste i mitt liv och jag skulle verkligen vilja bjuda med henne på detta. Hon kommer även att åka iväg på jobb i mars/april och jobba med TUI så jag kommer inte sen henne på ungefär ett år (känner igen mig med dig nu när Humlan är borta) och även därför skulle den här resan vara perfekt för både hon och jag. En första och sista resa tillsammans för hon åker iväg och det gör jag också (förhoppningsvis på jobb). Två tjejer i städernas stad på deras första resa tillsammans som jag får bjuda på till världen bästa människa i hela världen. Hon är värd en miljon och jag skulle så gärna vilja henne på denna resa.

Reply
Tova

Jag hade tagit med mig en utav mina bästa vänner, som liksom jag inte bara är galen i shopping utan också i tv-serier och drömmiga New York filmer! Det hade varit såå underbart att få sitta på the met steps och äta frozen yoghurt som i gossip girl, se Friends-fontänen och huset i verkligheten, besöka baren som inspirerade How I Met Your Mother osv osv osv! Vi är gaalna i tv-serier och det hade varit så underbart att få uppleva detta med min bästa vän! Att dess utom få shoppa på 5th avenue och gå i mysiga vintagebutiker, se Manhattans skyline och allt möjligt tillsammans med henne hade varåt helt fantastiskt! Hon betyder så otroligt mycket för mig och att får göra något sånt här med henne hade verkligen varit en dröm som gick i uppfyllelse!
Stor kram, håller tummarna!

Reply
Ellen

Jag är med!!!

Jag skulle ta med mig min bästa vän för att åka och hälsa på våran gemensamma vän som är i new york och pluggar. Då vi alla ganska nyligen flyttat hemifrån så räcker ekonomin inte riktigt till. + Att jag skulle vilja passa på att se en hockeymatch med New york rangers!!! Det hade var FETT coolt.

Reply
An

My best friend Sophie! In New York you NEED to shop, eat delicious food, wander around cool neighborhoods and party and I think the best person to share that with is my best girlfriend. Since we no longer live in the same city it would be a good opportunity to spend some more time together. May the odds be ever in my favor :) Thank you xx

Reply
Alison

Hej Kenza,

My little sister has always dreamed of going to New York so she would be my first choice if I were to win this prize and she’s actually the only reason why I’m entering this giveaway. May 2017 bring a huge smile on her face… and on yours, as well as many beautiful memories!

xx

Reply
Frida Eklöf

Man ser staden i filmer, man blir förälskad och tänker ”en dag, en dag ska jag, Frida Eklöf, bo i New York”. Jag har aldrig besökt New York, men jag vet att jag en dag ska bo där, om det så är om ett eller tio år spelar ingen roll. Jag drömmer om ett jobb inom modebranschen, kanske på Vogue eller som fashion stylist och sedan fem år tillbaka har jag velat studera mode på FIT, en av världens bästa skolor. Om jag skulle vinna två flygbiljetter till NYC skulle jag ta med mig min fantastiska mamma som alltid stöttar och tror på mig och mina drömmar, vi skulle dricka goda drinkar på en rooftop bar med utsikt över alla skyskrapor och på dagarna skulle vi gå i alla fina butiker, skratta tills vi gråter och bara ta hand om varandra. Och vi skulle framförallt besöka FIT, min drömskola.

Reply
Franziska

I would love to visit this amazing city with my favorite travel buddy, my sister?it would be soo cool to discover the big ?together and to take as many pics as possible? as we’ve never been there before?and of course shopping in New York is the absolute dream???
Wishing you a happy new year?

Reply
Sara

Jag hade definitivt tagit med min kärlek på bröllopsresa! NY är en av våra drömdestinationer men tyvärr räcker budgeten inte så långt just nu. Jag vill luncha i Central park, gå på the Met och bara njuta av staden! :)

Reply
Mikaela

Jag skulle ta med min mamma ❤ Hon har rest runtom i världen men aldrig till New York och det har alltid varit en dröm för henne. Jag har varit där en gång tidigare och älskade staden! Mamma säger att hon ska spara så vi kan åka dit när hon fyller 60, men vilken dröm om jag fick överraska henne fem år tidigare? ?

Reply
Paulina Isaksson

Hej Kenza! :)

I sommar tar jag och min bästa vän studenten. Vi har gått i samma klass från att vi var 6 år, så i princip hela skoltiden har vi hållt ihop.
Redan i 5:an bestämde vi att när vi tar studenten ska vi fira genom att åka på en riktig häftig resa till ett ställe som vi båda länge drömt om att få besöka: NEW YORK!
Jag vet inte hur många gånger vi gick omkring i skolan och låtsades att vi var Serena och Blair i Gossip Girl och att området vi bodde i var Upper East Side, haha. Vi ville båda så gärna åka till New York och uppleva allt i verkligheten!
Så innan vi ger oss in i det “riktiga” livet, med jobb och utbildning och så vidare, skulle det verkligen vara helt underbart om vi äntligen skulle få åka till staden som vi båda drömt om att få besöka många år!
Efter alla dessa år av slit vore denna resa den absolut bästa avslutningen på vår skoltid!

Kram Paulina

Reply
Dalma Császár

Hey Kenza! I really want to join and definitely want to win!!! Omg I can’t beleive it.. You’re soo generous! I know it is impossible to win, but let’s give it a try! I’m Dalma, 21 from Budapest, Hungary. I’m a student at a university and study business and tourism. I don’t know how many years ago, but first I saw You on instagram and started following You. Then I saw that you have a blog so I started reading your blog everyday. That’s the only one blog I follow&read I swear!!! I’m so into fashion, makeup and travels. But your blog is so much more than theese things.. You give us your truly personality and let us in your own life! I love that you have funny and sad stories as well, and so much honesty in you’re writing. You keep my interest always. Reading your blog is now my daily routine haha! :D You’re a beautiful, intelligent, hard working, inspiring young women and I look up to You! I really hope one day I can achieve something similar than You. But I’m coming from a family with bad background, I only live with my mother and I’m working in a gym. Unfortunately I can’t afford a lot of things to myself.. You know what young girls want.. So much travels, parties, lot of clothes and never enough of make up! I have two little dog (Shih tzu boys) and an amazing boyfriend, like You have. My favourite post are your posts about your boyfriend and You! It is truly look like a fairy tale!!! I loove that You started doing vlogs, so now we can “meet” and know You better. I really like Ivyrevel! You have a good taste, but I can’t afford myself to buy clothes from your company :( I can’t wait your dream wedding and wish You a Happy New Year, happiness and success. I hope I can meet You somehow someday!:) xxx

Reply
Ida

Så fantastisk mange fine premier!! Jeg sparte alle påmeldingene til siste sekund, haha… Jeg ønsker å reise med kjæresten min <3 fordi han er fantastisk og jeg ønsker å dele flere fine opplevelser med han :)

Reply
Elif Natalie Ilka Wetzel

Hej Kenza,

I would definitely bring my Boyfriend to this Trip :) On January the first 2017, we will be together since 5 years! We met in high school and dated ever since. Now that we’re both studying it’s hard to see each other. Especially not that we both will start writing our Bachelor Thesis and need to do several internships I would love to just spent some time alone with him in New York. 2013 we went on a Round-the-World Trip together before we started University and it was the best time of my life :)

Thank you for giving everyone the opportunity to win a Trip to NY!

Reply
Esma

Hey Kenza :)

I would bring my sister with me, who turns 21 in the new year.

Kisses

Reply
Bogdana Zafirova

Hi Kenza!
so what i’ll write will be a bit different this time, probably not what one expects…I wanted to write why and with whom I would like to visit New York, but then I came across a post written on your wall from a girl named Danique, i know there are thousand of messages written from people all around the world (and i dont understand all the messages written in other languages), but she catched my eye and hey she even wrote to you twice so I guess she reeeally wants this gift and means a lot to her and her mom…so consider another vote for her :)) i would be happy if she wins (even if i dont know her but I think its more fair to give it to someone who reeeeeally wants it)
Hugsss xx

Reply
Gabriella S

Hej :´) Jag skulle jätte gärna vela ta med min ensamstående mamma. Hon har tagit hand om mig helt ensam genom hela min barndom och är för mig min största förebild. Pågrund av ekonomin så har vi aldrig kunnat resa tillsammans , även om det varit både min och hennes största dröm. Jag älskar New York och det har varit in drömdestination sedan jag såg Ensam hemma som liten haha :D Så denna kombination är perfekt. En underbar resa till världens bästa stad med världens bästa människa som förtjänar detta mer än någon annan, min kära mor <3

Reply
Torunn

I would for sure bring my mom! She is my best friend and I don’t get to see her much since I started studying abroad over 3 years ago. She also has not traveled very far, only to Spain and other European countries and she sometimes takes about traveling further, so it would be so great surprising her with a trip to NY.

Reply
Sara

Min allra finaste Jusse hade jag tagit med mig. Jag lärde känna henne för 8,5 år sedan då jag flyttade till Gdansk för att påbörja mina läkarstudier. Jag lyckades ha världens bästa tur i hela vida världen och efter 3,5 års otrolig ångest få komma in i Sverige och studera klart. Hon hade inte lika tur och har nu en kurs som hängt över henne i snart två år men som jag så innerligt hoppas hon klarar nu till sommaren och därefter kan flytta hem.
Detta är en tjej som är en stöttepelare, när allt annat känns som gorillapiss så finns hon där och förgyller varenda sekund. Det finns ingen i världen som ger så goa kramar som henne och som kliar mig i håret när jag ber om det.
Hon har fått genomgå så mycket svårigheter och jag vill visa att hon är grymmast i världen och ta med henne till New York.
Min bättre hälft, min bästis och själsfrände!

Reply
Rebecca

Hello Kenza!
I would bring my sister to NY cause we have been there once when we were younger with our parents and I think it would be awesome to get to live the city now that we are older!
Best wishes and Happy new year,
Rebecca from Italy

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*