• header

THE BIG 10 GIVEAWAY – PART 7

kenza_zouiten_10years_2013

This giveaway is to celebrate these past 10 years that I’ve shared with you guys here on my blog. Every giveaway will somehow be connected to each year – here’s 2013!

SPONSORED BY IVYREVEL

Här går det undan! Bara 4 år kvar nu. Dags för 2013 – året vi lanserade IVYREVEL! Tänk att det redan gått över 3 år sedan jag, Gustav, Aleks och Dejan bestämde oss för att starta ett modeföretag. “Så jävla svårt kan det väl inte vara att bara göra lite klänningar och sälja?!” TJIIII fick vi haha! Det har minst sagt varit en riktigt tuff resa och vi har i princip dedikerat våra liv åt detta företag, men hårt arbete lönar sig och framtiden tillsammans med H&M-gruppen är så otroligt spännande!

Så för att fira 2013, vad passar inte bättre än att ge en av er ett paket med Ivyrevel-kläder till ett värde av 10.000 kronor?! Kläderna vinnaren får kommer vara från vår SS17-kollektion och trust me, den är värd att tävla om… ;-)

Här kommer reglerna. Lycka till!

– Lämna en kommentar till detta inlägg där du nämner dina 3 favoriter som finns hos ivyrevel.com just nu. Berätta även lite kort om din stil och vad du gillar för kläder. Detta så jag får ett hum om vad du gillar och vad jag ska fylla paketet med….. :-))
Glöm inte fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
– Tävlingen avslutas den 31a december och jag väljer då en vinnare. Alla vinnare ur min stora giveaway kommer sedan att bli presenterade (med sina förnamn) här i början av nästa år!
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

// Gosh only 4 years left now! It’s time for 2013 – the year we launched IVYREVEL! Can’t believe that it’s already been more than 3 years since Gustav, Aleks, Dejan and I decided to start a fashion company. “It can’t be that damn hard to just create a couple of dresses and sell them?!” HAHA we were so wrong! It’s been a really tough journey and we’ve basically dedicated our lives to this company, but hard work pays off and the future together with the H&M Group is so exciting!

So, to celebrate 2013 what is better than to give one of you a package filled with Ivyrevel clothes with a value of 1000 euro?! The clothes for the winner will be from our SS17 collection and trust me, it is worth competing for…. ;-)

Here are the rules. Good luck!

– Leave a comment on this post and tell me your top 3 favorites at ivyrevel.com right now. Also tell me a little about your style and what kind of clothes you like. So I can get an idea of what you like so I know what do put in the package…. :-))
Don’t forget to fill in your e-mail address so I can contact you if you win.

– The competition will end on the 31st of December and I will choose one winner. All the winners of my big giveaway will be presented (with their first names) here in the beginning of next year!
– The winner is responsible for eventual profit tax.

kenza_zouiten_balcony_05 kenza_zouiten_way_11 kenza_zouiten_moon_dress_02_ kenza_zouiten_capetown_sunset_06kenzazouiten_ivyrevelfauxfur_c-4 kenza_zouiten_pink_05 kenza_zouiten_ivyrevel_noir_06 kenza_zouiten_zero_03 kenza_zouiten_carmela_01 kenzazouiten_ivyrevel_set-3kenza_zouiten_ally_white_06

Always reppin my brand! ♥

2,155 Comments

Amanda

Ahhhh! älskar dina kläder!
Alicia Jumpsuit
Fling dress poppy red
Fray dress
Bekväm med chic stil är något jag strävar efter att ha. Om kläderna inte är bekväma förstörs förmodligen hela kvällen också. Har beställt en del från dig och dina kläder håller verkligen måttet med bekvämlighet och chic stil! Ett plus är ju absolut även att kläderna ser exklusiva ut och det gör ivyrevel verkligen
;massa kramar

Reply
Maja

Åh det här va verkligen en tävling jag vill va med på! Har älskat dit märke ända sen det lanserades 2013 men har aldrig kunnat shoppa loss där som jag vill eftersom man är fattig student som försöker flytta hemmifrån… Är supersvårt att bara välja 3 favoriter men måste nog bestämma mig för Rocky dress teal, rebel jacket (båda färger) och Izabel shoes. Alla de plaggen är verkligen to die for!! Jag har en väldigt bred klädstil, måste säga att det nog inte finns ett enda plagg från ivyrevel som jag inte skulle vilja ha! Men min favoritoutfit är en najs klänning (gärna tight), en tuffare jacka (såsom bomber eller biker) och ett par snygga klackar. Vet att det är många som kommer tävla men hoppas verkligen att jag har en chans!

Oberoende av om jag vinner eller ej så måste jag säga att du är så fantastisk som gör detta, att du ger tillbaka till dina läsare på ett sånt fantastiskt sätt! Någon kommer bli fantastiskt glad över att få detta pris, jag kan bara önska att det finns en chans att det blir jag!

Reply
Felicia

Vilken härlig giveaway det här var! Mina tre favoriter är: Moulin Velvet Dress, Sway Top Black och Vienna Jacket.

Som man kanske förstår av mina tre favoriter är jag en simpel tjej. Har ofta dova färger och enkla kläder (men gärna med någon twist, t.ex. vida ärmar eller öppen rygg). Trivs bäst i klänningar eller min älskade svarta jeans.

Reply
Celina

Hej! Mina favoriter är; GLIDE SHOES WHITE, QUEEN PANTS LIGHT GREY MELANGE och VERVE TOP OFF WHITE.
Det är svårt att välja sina favoriter med endast 3 plagg/accessoarer, men utifrån mina val hoppas jag att du får en inblick i vad jag har för stil. Min stil är modern. Den är enkel och stilren. Jag skulle nog säga sportig och tuff. Men i min garderob finns det eleganta kläder te.x enkla, enfärgade klänningar. Jag har en blandad stil i neutrala färger.

.

Reply
Maja

Mina tre favoriter är Waikiki bikini i svart, cleo knit och tisha t shirt street print. Jag tycker dessa beskriver min klädsmak ganska bra – väldigt basic men med någon lite annorlunda sak som sticker ut.

Reply
Louise

Dear Kenza,
my favourites now are:
– the super comfy looking Queen pants in black/ the tight vidi pants (sorry, I couldn’t decide here)
– the Desiree knit
– the Rodin Velvet top (all I can say to this is, that It would literally slay all parties)

For daily wear I am sometimes a bohemian child, then sometimes on bad days more sporty/layering-kinda vibes – when it comes to partying there is definetely a more chic version of me – I love velvet and these sleek satin tops with a pair of tight jeans or a gorgeos dress that speaks for itself, and that’s it!
Lots of love
Lou

Reply
June

http://www.ivyrevel.com/se/collection/blouses/raw-blouse-khaki-green/B000149-074.html?cgid=Blouses

http://www.ivyrevel.com/se/collection/all-products/rare-skirt-taupe/A000188-077.html?cgid=All%20Products

http://www.ivyrevel.com/se/collection/all-products/rocky-dress-teal-green/A000186-085.html?cgid=All%20Products

Det är lite svårt för mig att beskriva min klädstil då jag känner att jag inte riktigt fått koll på det ännu. Jag har länge tänkt att jag behöver anlita en stylist eftersom jag känner att jag behöver uppdatera min garderob. Jag trivs bra i ett par svarta, tajta, höga jeans och någon snygg skjorta eller t-shirt. Jag tycker också om längre kjolar (åh vad fin den rosa var som jag länkade till nu, blev lite kär i den!). Min favoritjacka är skinnjackan från jofama by Kenza som är lite varmare och fodrad. Jag skulle också vilja ha fler snygga festklänningar, men det är viktigt att de inte är för korta eller har för mycket urringning, då det är jobbigt att gå och rätta till den hela tiden. Jag hoppas verkligen att jag vinner för jag skulle verkligen behöv ett stil-lyft!

Reply
Marie Benjaminsson

Mina tre favoriter från IvyRevel är utan tvekan:
* Mjukisdressen som heter “Zoom pants” med matchande topp. har den på mig varje kväll i soffan!
* mitt senaste köp som jag ska ha på nyårsafton Patsy Dress!! så himla snygg med den djupa v-ringningen! sitter som en smäck!
* sist med inte minst “CARMELA DRESS OZELOT” som jag hade flera gånger i sommar!

jag klär mig gärna i svart, lite “tuffare” stil.
Absolut inte speciellt “tjejigt”.
Går i min jofama by kenza 9 året runt, och har gjort det senaste 3 åren…. haha.

hoppas på vinst! :)

//Marie

Reply
Selma

Hej finaste Kenza!!
Jag vill delta i denna tävling och att vinna skulle betyda världen för mig som är såååå mode intresserad! Mina favorit plagg ifrån din kollektion är först marissa dress både i grönt och röd aso dör för den, den är helt underbar. Andra plagg som jag gillar är clover skirt champange den passar ju till så mycket både uppklätt och nerklätt! Och sista är ju den underbara långa klänning som du bär i bild 3 helt sjukt hur vacker den är!
Min stil är ganska neutral på vardagarna men på kvällen förändras allt då är det klänningar och klackar! Men jag gillar mycket av vad du har på dig och fina söta klänningar men även gillar jag tights sexiga kläder! Hoppas du förstår min stil lite mer nu.
Men håller tummarna till 31 december så får man hoppas på ödet ? älskar dig och din blogg❤️

Reply
Nadja

Mina tre favoriter är: Orion top black, pearl top white och bette top plum.
Min stil är en salig blandning av olika stilar för att passa det jag gillar och ändrar sig hela tiden. Ständigt återkommande är dock lite mörkare och bohemiskt, vilket jag nu mixar upp med klassiska 90s-kläder eller mer feminina former. Jag gillar att mixa olika mönster med varandra om färgerna passar, jag älskar kostymbyxor och manliga finskor. Min favoritfärg är lila och jag gillar randigt och blommigt.

Reply
Emmelie

First coat wind, lucrezia dress och alla underbara tishor som haren perfekt passform. Efter två graviditeter så är hela min garderob i ett behov av uppdatering. Kroppen har förändrats, nya former(eller icke former passar nog bättre) gör att inget i garderoben sitter som det gjorde och ska sitta så det skulle betyda så mycket att få en ny uppdaterad garderob med kläder som passar. Gillar en enkel men välklädd vardagslook där man känner sig snygg men där det ändå funkar att leka med barnen. Men även plagg där jag känner att jag har klätt upp mig för att komma ifrån känslan av att bara vara mamma till två underbara barn. Håller tummaroch tår!!!!

Reply
Julia

OM jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett överraskningspaket! Jag kan inte men bestämma vilka 3 saker jag tycker är finast på IVYREVEL just nu! Allt är såå fint! Bomberjackorna, mysdressarna

Reply
Letty

Oh Gosh, I’m so happy to have opportunity to get some pieces from YOU!!! IVY REVEL is totally me. I fell in love with:
– FAWN JACKET TEAL GREEN
– LUCREZIA DRESS TEAL GREEN
– KITTEN LUX SKIRT EMBROIDERED
IVY REVEL hits in my taste. I love wearing velvet, leather, black colour and sequins. Winter time my style is like rock / edgy style. Loats of black, burgundy or green colours. Leather rebel jackets and pants, faux fur. In summer, I wear more boho style, ruffles, lace, bright rose colour, turquoise. And dresses, dresses, dresses.

Reply
Lenka

Hello Kenza! Ohh I LOVEE this prize, it’s awesome!
I would describe my style as comfy but sheek haha, don’t know whether that makes sense. I love wearing black, I usually wear little tight black dresses on most of the parties I go to. During winter I love being comfy in big cozy sweaters and I love scarves as well. Basically my favorite colors are black, white, grey, red wine-color and beige. I mostly wear jeans and sneakers because I prefer to feel comfortable during the day. However for parties I almost never wear pants. Always skirts and dresses and high heels are a MUST I am very short haha. An awesome thing is that I have a twin sister which is the same size as me and we always share clothes! I would definitely share this prize with her too she would be thrilled :-)
Gosh it’s actually really tough to pick just 3 favorites from http://www.ivyrevel.com/ :-)) I really love “Paid Bag Black”(I’m obsessed with bags), “Waikiki Bikini Bottom Blue Flower” (I loooove summer and water!) even thought it’s far away haha, also “Nightwish dress black” it’s really cool. I also admire all your accessories I wouldn’t be able just to pick one!
Have a great day and lovely holidays ;-)

Reply
Lisa Johansson

Mina 3 favoriter just nu hos IvyRevel är helt klart “Rebel Jacket Burgundy”, “Skin Pants Black” och “Jacqueline Knit Burgundy”. Min stil är en blandning mellan rock/boho/casual skulle jag säga, trivs bäst i tuffare kläder med en rejäl känga och skinnjacka, men älskar även flowiga material och utsvängda toppar och jeans!

Reply
Linda

Åhhh men lägg ägg. Dina priser är helt amazing. Här är mina tre favo-IvyRevel just nu:
– Cruiser Jacket (den röda, önskade mig i fölsis av sambon men fick ej!?!!)
– Nightwish dress back ?
– Fayette Velvet pants

Min vardagsstil stil är; grunge/bekväm/not-a-single-fuck-given/jordnära färger/

Min “partystil” (party, fest, kalas?) är; skinnbyxor/svarta klänningar/massa ringar/chokers/don’t-mess-with-me-boy.

Hade varit drömmen att få bära massa coola IvyRevel-plagg 2017. Puss & Kram!

Reply
Julia

OM jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett överraskningspaket! Jag kan inte bestämma vilka 3 saker jag tycker är finast på IVYREVEL just nu! Allt är såå fint! Bomberjackorna, mysdressarna, skorna, väskorna, ALLT! Haha!
Jag skulle verkligen behöver en makeover i min garderob och vad borde då fan inte bättre än att vinna ett helt paket från IVYREVEL! Keep my fingers crossed!!!

Reply
Katerina Sevcikova

Hey Kenza,

my 3 top products at ivyrevel at the moment are:
– MARCELLA DRESS BLACK
– CREAM JACKET BABY BLUE
– BETTE TOP PLUM

I love basic simple colours and clothes, with pop of brighter accessory.
My favourite pieces are biker and bomber jackets, coats, black boots, printed sneakers, skinny jeans and sequined/glitter tops.

Thank you for this opportunity

Katerina from Czech Republic

Reply
Ella

Mina tre absolut favoriter är Nightwish dress black, Tribeca top nougat rose och Cleo knit. Skulle beskriva min stil som ganska neutralt och älskat allt som har med silver att göra!
Kramis

Reply
Mikaela

WOW vilket pris! Du är helt fantastisk som delar ut dessa saker. Vore drömmen att vinna kläder från Ivy Revel inför mina kommande studier till inköpare då man kommer leva lite knapert men samtidigt vill vara snygg!

Min stil är klassisk och stilren och jag tycker om att känna mig kvinnlig. Basplagg med fina detaljer är de bästa plaggen i min garderob som blusen jag har valt, samt kläder som går att variera i oändligheten som byxorna från Ivy Revel. Men ibland hakar jag på trender som jag tycker passar min stil och personlighet, det kan vara ett nytt snitt eller ett spännande material som kavajen i sammet. Riktigt fin! När det är sommar släpper jag loss lite mer och har gärna på mig flirtiga klänningar och kjolar. Mina favoritfärger förutom svart, vitt och grått är rött och blått!

http://www.ivyrevel.com/se/collection/pants/catelyn-pants/B000230-001.html?cgid=Pants

http://www.ivyrevel.com/se/collection/jackets/cigale-velvet-jacket/A000268-102.html?cgid=Jackets

http://www.ivyrevel.com/se/collection/blouses/dorothee-blouse-blue/B000229-103.html?cgid=Blouses

Kram på dig Kenza!

Reply
Wilma

Mina tre favoriter är Deya knit burgundy, Carmela dress ozelot och cruise shoes black.
Min stil är ganska neutral, jag gillar att styla upp mina kläder med smycken och detaljer. Jag älskar olika typer av kavajer som går att styla på olika sätt.

Reply
sara

Att välja ut 3 plagg när man vill ha det mesta på er hemsida är nästan omöjligt, men de 3 plagg jag verkigen önska hängde i min garderob är bla. VIENNA JACKET, DANTE DRESS NAVAJO PRINT och DITA SHOES BLACK :) min klädstil är lite blandad men modern, om du märker vilka kläder jag har valt så blir det en perfekt outfitt och det är så min stil. Alla samtliga plagg på Ivyrevel är så min stil :)

Reply
Sanne persson

Åh vilket underbart pris.. älskar alla kläder från ivyrevel men min budget räcker inte riktigt till att handla så mycket. Fawn jacket teal green, rider pants black, glide shoes White är mina favoriter just nu!! Skorna är så snygga och enkla men ändå speciella (ytan). Jackan är bara sååå snygg och passar mig perfekt på fest eller till någon finare tillställning! Och byxorna tycker jag funkar både till vardags och fest! Jag är ingen klännings tjej, jeans och T-shirt är mer min grej haha..:) det ska gärna vara lite tuffare outfits, tänk fanny lyckman, eller din stil kenza när du inte har klänning! ;) snyggt men coolt. Inte för gulligt. Men inte för mycket nitar heller haha! Trasiga jeans, nån snygg T-shirt, bomberjacka och skor som sticker ut lite är min typiska vardags look. Till fest har jag helst svarta jeans och nån snygg överdel! Håller alla tummar för en ny snygg garderob! :) så imponerad över hur långt du har kommit. Har följt dig så länge jag kan minnas och var såå avundsjuk när du fick åka iväg till mtv galan första gången haha! Keep up the good work. Kraam

Reply
Maria

Mina favoriter hos Ivyrevel just nu är:
Miranda dress
Michelle faux fur
Bette top gold

Jag gillar till vardags kontorslooken med knytblusar, enfärgade klänningar, kostym. Till fest gärna glitter och långärmade figursydda klänningar:)

Reply
Ellinor B

Det var inte så lätt att välja ut endast 3 plagg.. men jag kom iallafall fram till att 3 av mina favoriter som jag känner är min stil är:
– Carly Dress Red Flower / Black
– Fawn Jacket Teal Green
– Coast Blouse White
Jag vet inte riktigt hur jag skulle beskriva min stil då jag nu rensat ut väldigt mycket av min garderob för att jag inte trivs med de kläder jag har.. Men jag inspireras otroligt mycket av dig (såklart) och Bianca Ingrosso när det kommer till mode. På vintern drar jag helst på mig en stor stickad tröja, på sommaren klär jag mig i lite mer färg och mönster och till fest en snygg tajt klänning med lite urringning, något som alltid funkar i min vardag är en enkel och snygg blus. Jag föredrar neutrala färger såsom vitt och svart. På vintern gillar jag mörka färger som burgundy och mörkgrönt och på sommaren ljusa färger såsom puderrosa, lite starkare färger tex. kobaltblå och rött och lite mer mönster. Bär i stort sett alltid tighta jeans.

Reply
Johanna Barth

Mina favoriter från Ivy Revel just nu är “Fling Dress Poppy Red”, “Iguana Skirt Bronze” och “Hannah Knit”. Min stil varierar verkligen från dag till dag. Ibland är jag någon som drar på mig en tröja som “Hannah Knit” och ett par svarta jeans men andra dagar klär jag upp den lite mer till en par over the knee boots och kjol. Om jag skulle vinna hade det varit jättekul om det innehöll lite av både och.
Ha de så bra!

Reply
Sanna

3 favoriter ? Tufft val! Men jag fryser alltid så vi kör på: Revel top teal green (färgen?), Dorothee blouse blue och Vienna jacket ??

Om jag säger såhär – jag älskar allt du bär så de kan ju knappast bli fel ? Men naturliga färger, jag festar sällan så helst sådant som funkar till vardagen då min studentkassa inte tillåter någon direkt shopping ? Inget jätteurringat heller ?

Reply
Hanna

Vilken rolig tävling!

Förutom Louvre Dress Plum som jag kommer bära på nyår tillsammans med ett par svarta högklackade over knee boots, guldiga maffiga örhängen, bronzig sminkning och stora lockar så har jag tre solklara favoriter i ert sortiment. Rider Pants Black, Pioneer Jacket Black och Pascale Knit Off White. Dessa tre plagg hade jag gärna burit en kall vinterdag. Enkla stilrena plagg med gulddetaljer fastnar jag alltid för.

Det känns så lyxigt och personligt att öppna paket från er. Jag ser fram emot er SS17-kollektion!

Hoppas du får en fin jul och ett gott nytt år! Puss och kram! :-)

Reply
Wilma

Hej! Jag har en väldigt simpel men classy stil. Nu på senare tiden har jag dock börjat köpa lite annorlunda och speciella plagg också och jag älskar det! Mina favoriter just nu från Ivyrevel är Rebel jacket, jag bara älskar färgen! Sedan tycker jag också om era pälsjackor, cookie är favoriten! Den ser så fluffig och perfekt ut! Sista favoriten är svår att välja men det blir nog Lilo dress silver. Den perfekta klänningen för nyår eller någon annan fest! Måste bara säga att jag önskar att ni skulle sälja mågra plagg från er första kollektion, de är alla to die for, speciellt peplum topparna!

Reply
Filippa

Jag dog för den svarta ivyrevel bomberjackan “victory”! Så synd att den var limited edition, snälla ta tillbaka den haha!
Mina favoriter: VICTORY Bomberjacka, SUNSET SKIRT (den är så oerhört skön och sitter som en smäck! Använder den till vardags men även utekvällar) och DAY DRESS BLACK (så enormt snygg och jag använder seriöst den överallt. Kan ha den till allt. Jag hatar att klä upp mig därför är denna klänningen min lösning till en fin men skön outfit). Jag hade beskrivit min stil som enkel, skön, en aning hipster och stilren. Älskar enkla kläder (lättmatchade) som är sköna. såklart fina också men viktigast är att man är bekväm. Jag gillar att klä mig i grått/vitt/svart/navy eftersom det är lättast att matcha till andra färger också är det mina favvo färger. 90% av outfitten läggs på skorna, sedan matchar jag med en enkel men fin tröja och ett par byxor. Eller på sommaren en färgglad jumpsuit och sneakers. Min stil är väldigt basic men den funkar för mig, det är det jag tycker om!

Reply
Filippa

Jag dog för den svarta ivyrevel bomberjackan “victory”! Så synd att den var limited edition, snälla ta tillbaka den haha!
Mina favoriter: VICTORY Bomberjacka, SUNSET SKIRT (den är så oerhört skön och sitter som en smäck! Använder den till vardags men även utekvällar) och DAY DRESS BLACK (så enormt snygg och jag använder seriöst den överallt. Kan ha den till allt. Jag hatar att klä upp mig därför är denna klänningen min lösning till en fin men skön outfit). Jag hade beskrivit min stil som enkel, skön, en aning hipster och stilren. Älskar enkla kläder (lättmatchade) som är sköna. såklart fina också men viktigast är att man är bekväm. Jag gillar att klä mig i grått/vitt/svart/navy eftersom det är lättast att matcha till andra färger också är det mina favvo färger. 90% av outfitten läggs på skorna, sedan matchar jag med en enkel men fin tröja och ett par byxor. Eller på sommaren en färgglad jumpsuit och sneakers. Min stil är väldigt basic men den funkar för mig, det är det jag tycker om!
[email protected]

Reply
Rebecca

Vienna jacket
Bette top plum
catelyn pants

Jag älskar stora vida byxor al a catelyn byxorna, dressiga toppar, fodralklänningar och a-linjeformade kjolar.
till vardags är jag en riktig jeans, tisha och kofta-tjej, men gillar också att vara dressy till jobbet.
Så min stil går åt alla håll!
Är en storlek M.

KRAM!

Reply
Michaela

Hej Kenza! Superrolig tävling :)

Tre av de plagg jag ÄLSKAR från ivyrevel just nu är;

Xena dress Amazon print
Jet jumpsuit Royal Blue
Alicia dress Nougat Rose

Så makalöst vackra! Min stil är väldigt blandad, då jag klär mig efter humör. Ena dagen är det kavaj och klackar för att andra dagen vara rosa sneakers och trasiga jeans. Men det är det som är det roliga i att vara kvinna – mode och kläder har inga gränser :) Jag har alltid älskat era mjukisbyxor och hoodies och äger ett ex antal hemma, där favoriten är Zoom pants sharp yellow print <3 Som hundägare är dessa fantastiska att använda hemma och till promenader.

Det skulle vara så roligt att vinna den här tävlingen då jag har varit ett troget ivyrevel fan sedan start och har några platser i garderoben att fylla med era magiska ting!

Kram Michaela

Reply
Johanna

Herregud va häftigt det skulle vara att vinna det här priset. Har så många favoriter på er sida, men tre av dem är: VIDI PANTS STREET PRINT, JACQUELINE KNIT BURGUNDY och D’ORSAY DRESS. Jag har ingen direkt stil, men jag använder mest svarta, gråa och vinröda kläder (iaf nu på vintern). Jag gillar kläder som är stilrena med någon fin detalj och så matchar jag alltid med converse. Exempelvis en fin stickad tröja med öppen rygg på något vis eller liknande. I februari åker jag till Kenya så det vore så sjukt roligt att vinna några fina sommarplagg/vårplagg som jag kan ta med mig och använda där. Jag håller mina tummar så himla hårt och hoppas att jag blir en vinnare. Kram

Reply
Johanna

Jag älskar Ivyrevel! Det är precis min stil. Min favorit just nu är Patsy klänningen, trodde jag beställde den silvriga men köpet gick inte helt igenom och när jag märkte det så var min storlek slut… Är heartbroken. Älskar annars alla fina blusar, Mili toppen och toppen med Navajo tryck är mina favvisar! Så fina! Är verkligen en jeans tjej och älskar då att klä upp mig med fina blusar. Dom stickade tröjorna är annars såååååå fina, ääääälskade den blåa Ally toppen men hann aldrig få hem den. Hoppas verkligen jag vinner detta!! Skulle nog gråta av lycka

Reply
Dianne Tho

aw uauuuuu :)
first of all, congrats again for the 10 year anniversary and for your company :D I’ve been following you since you came up with it and I think you get better with every collection. My particular style is kind of similar to yours, i would say. I love feminine clothes, pieces that can make me feel powerful in a good day but at the same time are elegant and classy with a spark. I am very much into the vintage style, with 50s dresses or skirts, tight tops and flowy part for the down side of the body. I also looooven big earring and high heels.
These are just three os my fav pieces from Ivyrevel:
1) http://www.ivyrevel.com/de/collection/alle-produkte/barocco-earrings/G000084-110-013.html?cgid=All%20Products
2) http://www.ivyrevel.com/de/collection/alle-produkte/lucrezia-dress-teal-green/B000238-109.html?cgid=All%20Products
3) http://www.ivyrevel.com/de/collection/alle-produkte/marcella-dress-black/B000239-001.html?cgid=All%20Products
And my email is [email protected]
I wish you a beautiful day
Xo
http://diannetho.es/

Reply
Elina Söderberg

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/capsule-dress-black/A000240-001.html?cgid=Dresses

http://www.ivyrevel.com/se/collection/jackets/noir-jacket-black/B000002-001.html?cgid=Jackets

http://www.ivyrevel.com/se/collection/skirts/kitten-skirt-black/B000001-001.html?cgid=Skirts

Dessa är mina tre favoriter just nu! Och det går inte en dag utan att jag får kommentaren “du klär dig alltid i svart”, men det är det jag trivs med.. svart i alla former och plagg! Skulle även säga att mina kläder utstrålar attityd, även om jag är snällast i världen haha. Älskar allt från kjolar till klänningar till jumpsuits och ivyrevel har allt i min smak!

Reply
Milka

My style is either super form fitting or really casual and comfy. And I looove wearing dresses, especially ones that have a cinched waist cause mine is small. So because of that I chose 2 dresses and 1 sweater that are to die for!

1. http://www.ivyrevel.com/row/collection/knitwear/heroinne-top-teal-green/A000245-085.html?cgid=Knitwear
2. http://www.ivyrevel.com/row/collection/dresses/crayon-dress-black/A000228-001.html?cgid=Dresses
3. http://www.ivyrevel.com/row/collection/dresses/ash-dress-olive/A000119-080.html?cgid=Dresses

Reply
Julia

Catelyn pants, black martini shoes, first coat wind!
Älskar svart! Är lite av en minimalist med rockiga inslag. Hattar är superfint :)
God Jul!

Reply
Aneta

I still remember when me and my friends were dying cause of your brand!! Things that I LOVE THE MOST are the floral dress(short one with the white top) I mean, your legs are killing when you wear it!! Second thing is sth classic yet fancy which is ofc sequin dress. And the third one is a trench coat!!! OK and I have to add one more: sweats!! I don’t remember when it was but you were traveling with your friend, and you added pictures at the airport wearing grey sweatsuit and I’d LOVED IT!!! I admire IR cause you change ordinary pieces into clalassical and inimitable. I’d desribe my style as simple (simple a lot! I’m not a fan of colorful patterns or strange forms no no no ;p) I belive that quality is waaaaaay more important than quantity :) XOXO :*

Reply
Jessica

Mitt absoluta favoritplagg från Ivyrevel har länge varit “GIOVANA BELT” – som jag försökt få tag på i small hur länge som helst nu, till och med haft mailkontakt med er kundservice och hamnat på en kontakt lista ifall det skulle komma in något igen haha..
Sen älskar jag “LUSH TOP” som jag skulle bära med svarta jeans och enkla boots. En annan favorit är “CORINNE TOP OFF WHITE” som jag sett dig Kenza bära och tycker den är en perfekt version av vardagströja och en mer uppklädd look.
Jag älskar det mesta från Ivyrevel men är väl lite åt det enklare hållet när det kommer till mode. Jag föredrar svart och grått, jordfärger och enklare detaljer på plaggen utan för mycket mönster. Någon färgklick uppskattar jag dock :)
Jag har vanligtvis storlek XS i kläder!

Reply
YTA Hokis

I’ve been waiting for a ivy revel giveaway !!! My favorites are:

Emerald dress star print
Vega skirt black
Mady top burgundy

I would call my style feminine edgy. I like to wear dresses skorts and skirts (I have like 2 jeans haha) and I love to pair classy items with Chuck Taylors or Doc Martens to dress them down a bit (that and because I have to wear orthopedic soles otherwise I get hip pain so I wear heels for special occasions which are worth the pain haha). It would be an honor to wear clothes that you have chosen for me !!! :*

Reply
Linn

1. Miranda dress
2. Celia top black
3. Carro jumpsuit

Tycker det är svårt att definiera en klädstil men svarta jeans är den dagliga favoriten som varieras oändligt med baströjor till blommiga blusar. Färger jag passar i är grönt, korallröd, beige, vit och svart. Jag ser inte en klädstil som definitiv utan vill kombinera olika och på så sätt hitta min egna :)

Reply
Sarah Zink

I love the velvet miranda dress, the verve top & the medaillon earrings<3
I definitely have a similar style as you!! But not that sexy (because im not sice XS:))
I LOVE your Style!!!

Reply
Julia

Mina tre favoriter från Ivyrevel är följande:
Noir Lux Jacket Black = Den här jackan är perfektion i mina ögon. Är förälskad i den just pågrund av alla detaljer samt att den är så stilren och enkel att styla. Man kan både klä upp och ner den t.ex klä upp den med klänning och ett par guldiga stora örhängen och ner den med ett par svarta mjukis, sneakers och en svart hoodie.
Deya Knit Burgundy = Åh älskar verkligen stickade tröjor och den här är verkligen så snygg. Älskar urringningen samt färgen och den är bara så fin. Plagget som alltid funkar!!
Athena Dress = Den här klänningen är perfekt. Den framhäver former och man kan bära upp den på så många olika sätt t.ex stram hög hästsvans, kraftigare sminkning samt en clutch och klackar eller med ett par sneakers och en skinnjacka.

Min stil är verkligen så blandad, gillar typ det mesta. Men jag brukar klä mig lite street med t.ex vintage jackor, sneakers/timberlands, oversized tröjor osv. Men samtidigt kan jag ibland sätta på mig en klänning med en massa blommor eller liknande och ett par söta örhängen. Allt på Ivyrevel älskar jag så det hade varit en ära att vinna den här tävlingen.

Reply
Josefin

Mina favoriter hos Ivyrevel just nu: Pioneer Jacket Black, Dita Shoes Black, Doutzen Dress Plum. Min stil är ganska simpel men med en twist, något tryck eller en accessoar som livar upp. Sen är jag en tjej som inte inte är så mycket för mönster och färger, tyvärr. Brukar hålla mig till svart vilket är ganska trist. Har ett bra hum om hur jag ska klä mig på vintern/hösten men under sommaren så blir det oftast jeansshorts och tisha. Önskar att jag kunde våga lite mer med mönster och färger, och även klänningar och kjolar. Nu ska jag på utbyte till Australien i vår så det vore det perfekta tillfället att våga lite nytt.

Reply
Hedda

Hej! Mina 3 favoritplagg hos Ivyrevel just nu är “Lucrezia dress” (i både svart och grönt), Celia top black och Fayette velvet pants. Jag skulle säga att jag har en ganska klassisk stil med mycket “söta” plagg i hyfsat neutrala färger, men med en lite inslag av “trendigt”. Det vill säga jag gillar mycket blusar i satin i färger som smutsrosa och mörkblå, klänningar, kostymbyxor men även läderkjolar tex. Jag gillar neutrala och lite större väskor, och är en person som mestadels går i platta skor, men som skulle vilja äga ett par snygga klackar att dra fram vid festligare tillfällen (liknande Pietrina shoes och Cruise shoes black).

Reply
angelica

Hej! Mina favorit plagg från ivyrevel som jag mer än gärna hade haft i min garderob är
– NOIR JACKET BRONZE
-MICHELLE FAUX FUR
– HEROINNE TOP TEAL GREEN
Vad jag älskar dessa kläderna, vet redan hur jag skulle matcha dem! Min klädstil är väldig bredd, jag klär mig väldigt beroende på mitt humör, jag är även väldigt bekväm i min kropp och älskar att pröva mig fram! Man kan få på sig en fantastisk outfit bara man vågar chansa och testa sig fram! Ena dagen kan jag ha på mig en söt klänning till att bara ha på mig svart. Det hade varit himla roligt att få vinna och ha på mig de outfiterna som nu finns i mitt huvud!

Reply
Sara Johansson

Hej Kenza!
Mina tre favoriter just nu är glare dress, claire red dress och vienna jacket.
Min stil är ganska blandad, men jag använder mest klänningar och kjolar med massa mönster och färger. Har inte mycket kläder med basfärger haha. Älskar kläder som får en att känna sig lyxig!
Det enda jag inte gillar i klädväg är att visa ryggen! Sen är det fritt fram!

Reply
Elin

Hej Kenza!
Svårt att bara välja tre favoriter, men jag fastnade för:
– D’orsey dress: så himla fin festklänning, vill matcha med skyhöga klackar och röda läppar.
– Michelle faux fur: perfekt jacka både till vardag och fest när man vill känna sig extra fin.
– Feroush dress: tänker mig att detta är en fantastisk klänning att möta våren i Paris i, när jag och min pojkvän åker dit i April. :)

Jag klär mig mycket i svart, vitt och grått och skulle vilja våga använda lite färg men vet inte riktigt vad jag ska satsa på. I dagsläget klär jag mig mest i jeans och t-shirts, men ska under 2017 försöka förnya och hitta _min_ stil. Vill kunna blanda klänning, kjolar och byxor både till vardag och fest och inte falla in i att alltid ha jeans och t-shirt – vill gå lite utanför min “comfort zone”.

Reply
Anne

My favourite things from Ivyrevel are the Black Martini shoes, Dorothee blouse and Kitten skirt.
I would say my style is rather simple and I don’t wear too extravagant clothes, but I do like to follow some trends that I feel suit me. I love to wear trendy blouses with plain black or blue jeans and depending on the occasion I also love to wear leather jackets or blazers. I don’t often wear heels, but I do love to buy them, haha. I also have a slight obsession with handbags, but with other accessories I’m quite minimalistic. I like to have one statement piece in my overall outfit and keep the rest as simple as possible.

Reply
Anne C

Kylie dress, doutzen dress och cookie faux fur är to die for !!! Älskar allt som har med bling bling , fluff, glitter, paljetter och rosa skimmer att göra !!!

Reply
Ajsa

Mina tre favoriter är:
– Michelle Faux Fur (!!!!!)
– Lucrezia Dress Black
– Cut Out Shoes Black
Jeans i all ära men jag är en kjol- och klänning-tjej året runt. Svarta strumpbyxor i 50 den (om det är kallt) och man är good to go. Gärna ett par snygga boots (som de jag nämnt ovan) och en lång kappa för att inte frysa. Just nu är även chokers i hög grad delaktiga i mina outfits (typ varje dag!!!) älskar dem. Men som sagt: klänningar och kjolar, tajta, pösiga, långa, korta, svarta, gröna och what ever som passar till det.
FÖR ÖVRIGT: sjukt svårt att välja favoriter från Ivyrevel… Tog nog en hel timme!
PUSSAR OCH KRAMAR TILL DIG KENZA!!!!!!

Reply
Rebecca

Jag har en somrig/casual still, alskar crop tops, jeansshorts, bikinis etc.. Och sa bor man i ett kallt land haha </////3 Sen ALSKAR jag aven era mjukisdressar och casual tees (de med det stora V:t pa). Dröm att ha dem pa en flygresa liksom..

Tre favvo: http://www.ivyrevel.com/eu/collection/sweats/queen-pants-black/A000057-048.html?cgid=Sweats
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/swimwear/eclipse-sunglasses-black/H000004-001-013.html?cgid=Swimwear#start=1
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/jumpsuits/salem-jumpsuit-star-print/B000175-082.html?cgid=Jumpsuits

Reply
Hedvig P

Mina favoriter på ivyrevel.com just nu är Mirelle Dress, Miranda dress och Dorothee blouse. Jag älskar klänningar med det där lilla extra, gärna öppna ryggar! Är dessutom helt kär i vida armar såsom Dorothee blouse! Jag är väl en typsik södermalmskis blandat med den trendiga coachella looken. Har gärna hatt och långa kappor som får liv i vinden. Stickade polotröjor är det bästa som finns och kabelstickat är drömmen, tight men inte obekvämt. Jag kollar in er hemsida då och då och brukar sukta över kläderna, eftersom jag heter Hedvig var jag så fruktansvärt sugen på att klicka hem kjolen Hedvig och den matchande toppen men det blev tyvärr aldrig av.

Reply
Emma Mora

Hej, svårt att välja tre favoriter, men om jag måste säga såhär snabbt skulle jag välja Michelle Faux Fur, för att dayum. Sedan älskar jag Marissa Dress i burgundy, en av mina absoluta favorit färger! Carly Dress Red Flower Print är så ljuvlit chic men ändå stylish, perfekt kombo!

Strävar efter att sticka ut från mängden och älskar att ha lite mer ‘daring’ kläder. Älskar stilrena kläder, basicplagg som man matchar med varandra för att bilda otroliga nya kombinationer. Kan väl även säga att ja har lite bohemian style i mina kläder, älskar svart (vem gör inte det hha), men älskar hur färger kan fräscha upp ens look. Hur som helst, försöker jag med hjälp av kläder uttrycka min personlighet. :-)

ps. älskar den blommiga jumpsuiten du har på dig där ;-)

xx

Reply
Isabelle O.

Hej! IVYREVEL har sjuukt mycket snyggt men okej! 3 favissar: Lucrezia dress, patsy dress, Chloe knit. Jag älskar plagg som är bekväma, snyggt till vardan som både går att klä upp och ner beroende på tillfälle! Min stil består av just sådant, Tunikor med en v-ringning och en midjebanad som skärmar av och skapar midja, till ett par svarta tighta jeans eller byxor. Snyggt och bekvämt!
Jag har storlek M/ M/L, hoppas verkligen inte det är nåt problem =)

Reply
Mille M

I have really hoped that this would be one of your giveaways! :)

My favorite pieces on Ivyrevel right now is the D’ORSAY DRESS, the ROCKY DRESS TEAL GREEN and the NOIR JACKET BLACK.

Often I feel like I’m drowning in dresses even though they are XS, but Ivyrevel always fits me. I especially like the length of your mini dresses, their fit (but I’m not comfortable in big V-lines) and pattern and details such as the gold Ivyrevel zipper.

I find it hard to describe my stil, so I want to do it by telling you of my favorite Ivyrevel pieces through the last years:
1) The HEAT JUMSUIT SMALL FLOWER PRINT (the pattern, fit and details – it’s SO pretty)
2) The tight india floral dress (I love the cuts in both sides)
3) The SALINE SKIRT WHITE

<3 <3 <3

Reply
Johanna Josefsson

Hej Kenza!
Måste bara börja med att säga att jag fick total PANNE över att bara få välja 3 saker från IvyR, jag älskar ju allt! Men iaf, dessa är min favvisar just nu:
NOIR JACKET BLACK
FAYETTE VELVET PANTS, såklart tillsammans med – CIGALE VELVET JACKET
BLACK MARTINI SHOES BLACK

Min stil: Egentligen är jag ganska feg, eller snarare bekväm av mig, så jag älskar bekväma kläder men som ändå är snygga. Tillexempel fayette velvet pants med en snajsig blus instoppad. Det sitter inte åt överallt men man ser ändå fab ut. Jag älskar svart och jag älskar att hotta till en enkel vardags-look med snygga vardagsskor med lite klack. Lämnar resten till dig :)

Vill passa på att säga att dina giveaways har varit helt magiska och det är verkligen en fin sak av dig att göra!
Kram och kärlek :)

Reply
Synne Nicolaysen

My three favorites on ivyrevel.com at the moment are the Celia top, Fayette velvet pants and then I could´t choose between the Cigale velvet jacket and the skin pants black! I love the velvet set, both together and the pants with an other top and vice versa <3 My style is a sporty everyday look-kinda style. I like to be sporty, and I´m not that big of a fan to dress up to much, so when I´m dressing up to a party I like to go for the everyday look with a twist :) Have a nice day, and merry christmas Kenza :) <3

Reply
Cecilia

Först ut av mina tre favoriter på hemsidan är cleo knit, äälskar den ljusblåa färgen! Lucrezia dress är en volangdröm och Carly dress är simpel men så fin!

Jag skulle beskriva min stil som flickig och minimalistisk. Jag älskar volanger och vida ärmar men jag uppskattar minimalism och det simpla. Kläder med små fina detaljer är min grej och gärna i en gråskala med lite blått och grönt till!

Reply
Karin Erlandsson

Det här måste vara den drömmigaste tävlingen! Just nu är mina favoriter: ISELIN BELT
FEROUSH DRESS
FAWN JACKET TEAL GREEN.

Min stil har i många år varit styrd av hur andra människor klär sig, då menar jag inte pga att jag är inspirerad utav dem utan för att jag känt att jag måste “passa in” och därför klä mig som alla andra. För två år sen började jag hitta mig själv, min stil, vem jag vill vara osv istället för att gå efter normen. Det är så härligt att känna att jag kan mixtra med kläder, en dag kan jag köra all basic, with a touch of cracy, för att en annan dag vara väldigt stilren. Min alltime favorite är färgen svart då jag känner mig snyggast i det, men allt mer vågar jag satsa på mer utåtstickande accessoar och färger. Till sist måste jag också nämna skor, jag dör för skor och om kroppen hade kunnat överleva av att äga en massa skor hade det underlättat mitt liv, lol.

Det är lite som att lära känna sig själv det här med att finna sin stil, spännande.

Tack för att du har låtit oss följa dig i tio år, du har en underbar blogg som jag följer dagligen och årligen, du inspirerar och motiverar till att kämpa mot sina mål, och gång på gång bevisar du att ingenting är omöjlighet! Kram?

Reply
Ewelina

Jag vill så gärna vara med och tävla om ett paket från Ivy Revel! Mina tre favoriter just nu är:
– D’orsay dress
– Black martini shoes black
– Giovana belt black

Min stil är en blandning mellan att kläder som är mer tuffa/sexiga, samtidigt som jag ibland känner för en sötare stil, exempelvis klänning med utsvängd nederdel med ett bälte i midjan. Det jag alltid försöker tänka när jag klär mig att se stilren ut, ”less is more”. Hellre att jag har ett riktigt coolt bälte i midjan, och därefter har mer diskreta smycken. Jag älskar att klä upp mig och matcha mellan olika accessoarer, för jag anser är det är främst de som kan höja en outfit till en ny nivå. God Jul!!

Reply
Josefin Darebäck

Min stil är en svart kort kjol(Nero skirt) tillsammans med en stickad tröja och ett par svarta klackar! Med 2 små kids klär jag mig vanligtvis vardagligt men åt det tuffare hållet :) Svarta tajta jeans och en snygg rockig t-shirt till en kappa och klackar. Min tvillingsyster Hanna älskar Ivyrevel, skulle jag vinna ska jag dela vinsten med henne. Kram

Reply
Johanna

Jag älskar jackor!! Det är så fint att kunna byta och mixa lite speciellt under vintern när man oftast använder samma jacka i typ ett halvår. Annars är min stil ganska basic och jag får största delen av min inspo från bloggare! jag tycker om att piffa upp en outfit med stora örhängen eller ett par boots med klackar. Jag älskar allt som är svart, vitt eller puderrosa. Och vem skulle inte tycka om lite sexiga tighta klänningar liksom hehe.
Mina favoritplagg från Ivyrevel: Michelle faux fur (!!!), Tribeca top nougat rose och Premiere dress plum!

Reply
E

Absoluta favoriterna är Michelle faux fur, doutzen dress och martini skor. Min stil är typ allt ivyrevel har, svart och guld kombinerat är en favorit samt plagg som är basic men ändå stiliga på samma gång.

Reply
Caroline

Jaaa, fed konkurrence!!

Jeg elsker marissa kjolen i burgundy, verve toppen og grimson bukserne. Jeg ved ikke med min stil… I virkeligheden er et af mine nytårsforsæt, at jeg skal begynde at udfordre min stil, så jeg ville elske at blive overrasket!!

Reply
Edona

First of all: I wanna thank you that you’re doing this! Really! This ia absolutely not necessary and we appreciate it a lot!!
Since I love IvyRevel A LOT it’s kinda hard to choose only 3 fav items, but lets give it a try..
3. all your fake furs, sorry I can’t choose one! I LOVE fake fur and when I ordered the “Fey” Fake Fur everyone was like: OH MY GOD THIS IS SO YOU.. so yeah, I love it and wear it a lot :)
2. are the BLACK MARTINI SHOES.. wear them all the time when we go out♥
and my NUMBER ONE FAVORITE IS: THE DOUTZEN DRESS EMERALD GREEN.. this is so perfect I could cry.. lol :(

now my style in some words.. I like new trends, but I’m not the type that follows every trend.. I love a rebellish, stylish look with leather, Jeans and a lot of Jewelry.. I have a very minimalistic style but I love to combine a rough Color in it, like I LOVE RED! So I’ve loved that red Ensemble from Ivyrevel.. so perfect.. or the red Jumper.. damn I really could cry when I think of all These amazing clothes!!!! So I like to say that on weekdays my style is very simple: Jeans, a nice top, some nice Sneakers and of course a very nice jacket (leather or faux fur ♥), and on Weekends I love to do some more of it, like pretty dresses and highheels and yeah… I hope I didn’t write to much now lol…

THANKS AGAIN for the opportunity to win such amazing things!

Muuuch love from Switzerland ♥♥♥♥
xo Edona

Reply
Romy van Straten

Hey hey, if you say it’s worth competing for I definitely have to try!!! I just recently ordered a few things from IVYREVEL and i’m a big fan. I love the ‘Aurum earrings’ i bought. They really complete your outfit on a nice evening out. They’re an eye catcher. Other things that are favorites and on my wishlist are the ‘Kitten skirt black’ and the ‘Jacqueline knit’. I really like leather things, and a leather skirt is still missing in my closet, and the sweater is a winter essential that you can combine with pretty much everything. It is difficult to describe my style, I like lots of things, it just depends on how I am feeling and what occasion it is for. I like dresses and skirts and the whole feminine, girly girly style, but I also like to combine it with a little edge, so that it can be a little bit sassy. To describe it, it’s a combination between your style, the style of Janni Deler and of Angelica Blick . But I’m sure you will put great stuff in the package because your style and fashion ideas are bomb. I really hope I will win this and style new outfits with clothes from IVYREVEL and look amazing haha :) I also look forward to see the new SS17 collection.

Have a great day, hugs
xoxoxo

Reply
Johanna

Oj, vilket smaskigt pris! Men fyyyyyy vad svårt att välja, euurgh. Okej. Just nu är favoriterna Vienna Jacket (ÄLSKAR färgen!), Cut Out Shoe Black (för mig är de det perfekta svarta bootsen, klassiska men med lite edge), och Crystal Top Grey Melange, för ja, man vill ju inte bara ha en “vanlig” tröja på sig, hahah. Ja, såhär får det bli, fast man vill ju ha allt!

Reply
Elina

Det var nästan jobbigt att kika runt bland alla fantastiska kläder som jag tyvärr ej har råd med, blev så inspirerad!! Svårt att välja bara tre men de jag fastnade för var – Vienna Jacket, Catelyn pants och Aether earrings. Hur snyggt vore inte dessa tillsammans??
Min stil är svart och grå med inslag av färgklickar här och där. Till fest älskar jag smycken, gärna i guld, till en enklare svart outfit! Inspireras väldigt mycket av din vardagsstil!

Reply
Lotta

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/nolita-dress-nougat-rose/B000235-108.html?cgid=Dresses
http://www.ivyrevel.com/se/collection/jackets/rebel-jacket-burgundy/B000144-078.html?cgid=Jackets
http://www.ivyrevel.com/se/collection/tops/chalk-top-black/A000230-001.html?cgid=Tops

Jag fullkomligt älskar dessa! Jag brukar klä mig i ganska mörka och enkla färger. Min garderob består typ av svart, grått och vitt. Jag älskar långa kappor, oftast jeans till, någon snygg tröja och ett par adidas skor(eller valfria sneakers). För lite finare tillfällen gillar jag att ha en midjehög kjol, en crop top och en svart choker ;-) Jag har faktiskt köpt den rosa lolita klänningen och önskar att komma ur alla mina mörka färger och klä mig lite mer färgglatt. Skulle bli sååå lycklig över att få vinna lite kläder då jag gillar stilen på Ivyrevel väldigt mycket!

Reply
Sandy Klaff

Återigen väldigt generöst pris!
Om jag hade haft turen att vinna denna tävlingen så hade jag troligen delat vinsten med mina två systrar. Vi har samma storlek (small, 36-38) men ganska olika stilar. Det är nog därför vi alla tre gillar IvyRevel. Finns något för alla smaker.
De tre favoriterna jag har valt är:
1. Gambetta velvet jacket (till yngsta syrran)
2. Marissa dress i teal green (till mellersta syrran)
3. Kitten skirt black (till mig)

Reply
Jelena Jonovic

MY top 3 favorite things from ivyreveal are the may coat camel, the pascale knit off white and the jade dress in black! But i obsolutely love everysingle piece on your Website, i just really enyoj the laid back chic style! love your personality and your style! :* xoxo

Reply
Elin

Hej Kenza! Vad fantastiska priser du har i din give away.

Min favoritplagg hos ivyrevel just nu är Fray Dress, Pascale knit off white och sassy top taupe. Jag skulle beskriva min stil som väldigt skandinavisk med mycket neutrala färger, men jag drömmer om en mer iögonfallande stil med mera färg, form och mönster.

Kram, Elin

Reply
Anna Olsson

Hej Kenza! Återigen en grym tävling…! Min stil är väldigt varierande, älskar att inte känna att jag är fast i en stil, dock så är den “stilren” och ganska avskalad till vardags men älskar att ta ut svängarna färgmässigt till fester eller middagar. 3 favoriter är; KYLIE dress i grönt för fest, Michelle Faux fur och Cleo knit, perfekt för kontoret och hemma.

Tack för en fantastisk rolig blogg att ha fått följa i snart 8 år (för mig)!!

Mvh
Anna

Reply
Terese

1. Dove top white
2. Free top navajo print
3. Cookie faux fur rosa

Jag gillar blusar och gärna med något roligt mönster eller lite sådär volangiga och söta :). Jag jobbar på kontor och gillar därför att klä mig i svarta byxor med något lite färggladare att ha som överdel, som inte är allt för “naket” eftersom vi har en viss klädpolicy att förhålla oss till. Älskar däremot att ha lite tuffare jackor för att inte bli allt för “tråkigt” klädd då jag älskar att ha på mig något lite extra som piffar upp outfiten och som man kan ha på sig till och från jobbet :) älskar även polo tröjor och andra enfärgade topar såklart! Hoppas på tur <3

Reply
Emelie

Hejj Kenza :) Mina favoriter är VELLUTO SHOES BLACK, WAY SKIRT THYME och CRYSTAL TOP GREY MELANGE. Jag skulle beskriva min stil som delvis lite rockig och delvis preppy. En kombo av båda. Jag gillar att klä mig i höstiga färger speciellt nu på vintern och kombinera lite annourlunda klädesplagg, med basics. Jag vill gärna få in en färgklick här och var, men jag dras till svart och grått speciellt med extra detaljer med ringar, chokers och andra smycken.
Häls
Emelie <3

Reply
Linnéa

Oj vad sjukt att det gått tre år!

Mina tre favoriter från Ivyrevel är Marcella dress black (hade köpt den dirr om den bara fanns kvar i min storlek buhu) Sassy top taupe och den tredje var egentligen de långa stjärnörhängena som du bar i ett inlägg från 16/12 när du varit på nån julshow men de var visst slut så då får jag ta och säga Wing earrings gold istället, superfina de med ju!

Tycker alltid det är så svårt att beskriva sin stil men jag kör mycket vida byxor, klockade klänningar, plagg med antingen väldigt hög hals (typ polo eller skjorta) eller väldigt v-ringat, there is no inbetween.

Om du inte ser den här kommentaren bland tusentals hoppas jag att tomten gör det i alla fall, toooodeloooo tomen!!!

Reply
Jasmin

Mina favoriter:

Corinne top of white
http://www.ivyrevel.com/se/collection/knitwear/corinne-top-off-white/A000148-090.html?

Voyage bag black
cgid=Knitwearhttp://www.ivyrevel.com/se/collection/bags/voyage-bag-black/E000003-001-013.html?

Hannah knit
cgid=Bagshttp://www.ivyrevel.com/se/collection/tops/hannah-knit/A000310-058.html?cgid=Tops

Skulle beskriva min stil som trendig, classy och ibland lite sexig men fortfarande elegant. Gillar glamorösa plagg såväl som sådana som är mer causal, beroende på tilfället. Det får såklart vara sött, men inte alldeles för tufft. Passar inte med svart skinn från topp till två, men en svart skinnjacka för att tuffa till det hela funkar alltid! Gillar dock det mesta, och typ allt från Ivy Revel.

Reply
Frida

Hej!
Mina favoriter just nu är:
FAWN JACKET TEAL GREEN – spanat in den sååååå länge, älskar den!
PIMM DRESS SEQUINED – paljetter och glitter <3
PASCALE KNIT OFF WHITE – mys!

Min stil är nog väldigt blandat, från att enda dagen vara kontors chic till att nästa dag klä mig mer bekvämt och loose. Har hund så när jag är med honom blir det mycket bekväma hoodies etc. Jag gillar att klä mig med kläder som infriar "POWER" och styrka och favoriten är en snygg klänning eller jeans med en cool topp till!

Kram

Reply
Helen

Åh vad svårt att välja endast tre favoriter, men min absoluta favorit är Day dress som jag har i grey melange. Jag fullkomligt älskar den klänningen och är så ledsen att den är slut i blått. En annan klänning om jag suktar efter är D’orsay Dress, vilken snygging! Nu på vintern är jag helt såld på stora varma tröjor gärna med någon härlig färg eller skönt print, därför slänger jag trånande blickar på Hannah knit. Jag skulle säga att jag har en väldigt sportig stil, men att jag försöker få in mer “vuxna buisness” kläder i min garderob, som passar bra både ute och på möten beroende på vad man stylar med.

Reply
Sandra

Mina tre favvoriter just nu är heater top doutzen dress och mady top!
Ääälskar din klädstil och som ung ofta haft dina outfitbilder som referens när familjen velat veta vad jag önskar mig, så klädstil? Absolut samma som dig – haha

Reply
Charlotte W

Hej Kenza!

Svårt att välja bara tre saker från ivyrevel, men här är några favoriter.

http://www.ivyrevel.com/se/collection/skirts/kitten-lux-skirt-embroidered/B000066-001.html?cgid=Skirts

http://www.ivyrevel.com/se/collection/shoes/dita-shoes-black/F000025-001.html?cgid=Shoes

http://www.ivyrevel.com/se/collection/jackets/fawn-jacket-teal-green/B000203-085.html?cgid=Jackets

svårt att välja bara tre saker från ivyrevel, men här är några favoriter.

Min stil jag vill säga är mycket lik som din. Jag gillar att blanda sött och rocket- och gärna enkla kläder stylet med en jacka / skor / topp som sticker ut.

Reply
Mara Armbruster

I love the Michelle Faux Fur jacket, the Rebell Jacket Burgundy and the Navajo Dream Dress Burgundy :)
I like to be sporty casual but also extravagant. I wear a lot of sneakers with trausers but on special occasions I also like to wear cute boho dresses.
I think that a cool jacket can pimp up every boring outfit because of that I love love love jackets!
Thank you for the opportunities you give us :)
Lots of Love from Germany

Reply
Lovisa T

Ni har så himla mycket fint på Ivyrevel just nu att det var himla svårt att välja ut bara tre saker jag gillar extra mycket, men mina favoriter är nog ändå CELIA TOP NOUGAT ROSE, LUCREZIA DRESS TEAL GREEN och CATELYN PANTS. Alla dessa plagg reflekterar min stil som är lite gullig dagstid, men som blir lite mer mystist nattetid (tänk velour och öppna ryggar).

Reply
Aleksandra

Hi Kenza! Thank you for keeping surprising us! I am waiting for a new giveaway like a child for Xmas presents haha :))

I would describe my style as feminine and elegant. I like to combine elegant&sexy with casual. ( for example like on your last photo in this post). I love wearing skirts and i am a sucker for a long flair dresses. I love everything velvet, i think it makes a perfect outfit for this winter. Also I am completely in love with black velvet dress with choker and white details, however it is not on sale :(

I love everything from Ivyrevel, but my top 3 favorites at the moment are:

VENICE DRESS
FAWN JACKET TEAL
KANDI SKIRT BLACK

With love from Barcelona , Aleksandra xxx

Reply
Lydia Sandgren

Mina favoriter just nu är den klassiska sassy top black, body talk pants och versailles dress. Då jag älskar kläder i svart med de där extra små detaljerna som gör hela plagget, som det kanske märks.. :) Det kan man verkligen komma långt på!
Sen är Ivyrevel överlag min stil, vad gjorde man ens innan märket fanns?? Tack!!
& kram

Reply
Saga Jönsson

Jag vet inte riktigt exakt hur jag skulle beskriva min stil. Jag skulle säga att den är ganska modern och ganska avslappnad. Till vardags har jag brukar jag oftast ha jeans och lite mer avslappnade tröjor (ibland blusar) men gillar också lite mer “finkläder”. Älskar även flowybyxor, jumpsuits, kjolar, polotröjor m.m. Tycker om att klä upp mig men vill inte att det ska se förr uppklätt eller att jag ser för pryd ut. Jag brukar oftast inte ha mycket färg utan har mest grått, vitt och svart men jag passar bra i mossgrönt/mörkgrönt, vinrött/mörkrött/burgundy och även blått.
Älskar denna gröna faux fur jacka http://www.ivyrevel.com/se/collection/fawn-jacket-teal-green/B000203-085-007.html
Tycker denna vita polo tjocktröjan är superfin http://www.ivyrevel.com/se/collection/pascale-knit-off-white/A000296-090-004.html
Sist gillar jag dessa flowybyxor http://www.ivyrevel.com/se/collection/catelyn-pants/B000230-001-008.html

Reply
Natalie

Hej Kenza! Dessa plagg är mina favoriter just nu!
Min stil är i stort sett samma som din hehe, gillar allt du har på dig då allt faller mig i smaken! Gillar liksom att variera mig och vara påhittig. Skulle inte säga att jag bara har en stil liksom. Är väldigt modeintresserad och älskar kläder! Det jag är svagast för är skor och jackor! Det kan man aldrig ha för många av!! Kram

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/dorsay-dress/A000297-107.html?cgid=Dresses

http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/sting-dress-tangerine/B000037-018.html?cgid=Dresses

http://www.ivyrevel.com/se/collection/all-products/may-coat-camel/B000226-106.html?cgid=All%20Products

Reply
Leyla

Först och främst, jag älskar din stil.
Mina absolut favoriter på Ivyrevel är;

CLOUD JACKET GREY
CRAYON DRESS BLACK
KANDI SKIRT BLACK

Jag är mer åt det klassiska och stilrena hållet. En touch av sportig. Jag gillar och klä mig väldigt enkelt och bekvämt. Det kan varasvarta jeans, T-shirt och en fin blazer. Eller varför inte en enkel svart klänning som piffas upp med rosé detaljer.

Jag är student just nu, och det vore superkul och få lite ändring i garderoben.

Reply
Emelie

Perfekt giveaway ju!

Mina tre favoriter är: Fawn Jacket Teal Green, Quest Bag Black och Sassy Top Black.
Jag skulle beskriva min stil som väldigt stilren och skandinavisk. Jag gillar väldigt enkla kläder, med en touch av feminism och söta detaljer. Jag har svårt för stora mönster i olika färger, men tokgillar en del mönster i någon färg såsom er Carly Dress Red Flower Print älskar jag – för att den är feminin och söt samtidigt som den är väldigt klassisk. Jag bär ofta lite “finare” kläder till vardags för att det är så min stil är – såsom skojtor, fina byxor, långa kappor och fuskpälsar. Jag är ingen bomberjacka-tjej och sport-tjej om vi säger så utan gillar mer klassiska och stilrena plagg :)

Reply
Sanna

Hey Kenza!
Herregud vilka generösa give away´s du kör!
Har följt med sedan innan Ivy’s start, så denna kändes extra kul!
Bland jackorna är MAY COAT CAMEL en favorit! Länge letat efter den perfekta kappan, men tyvärr är inte plånboken så tillåtande.
Gällande byxor är jag lite sugen på ett par snygga skinnbyxor! Till exempel SKIN PANTS BLACK eller DUST PANTS BLACK, båda väldigt läckra! Jobbar som begravningsentreprenör så svar är ett måste haha!
Av klänningarna tycker jag NOLITA DRESS NOUGAT är fantastisk! Så fin!!
Storleksmässigt ligger jag på 40 i underdelar och 38/40 i överdelar. Hoppas inte det är ett problem. Nu har du iallafall ett hum!

Ha en fantastisk jul!
Stor kram!
Sanna
[email protected]

Reply
Daiana Boia

Your clothes are amazing, love them so much!!! The first item is the may coat camel (I want it so much but couldn’t afford it so I bought something cheaper) I also love the doutzen dress and I think madrigal top is so pretty. My style is very girlish (I love pink so much) a little sexy and I also love your style so it will suits mine. Thank you for being my inspiration everyday ❤️

Reply
Caisa Jungell

Tre favoriter: Noir Lux jacket, Vega skirt black och Flirt blouse black.
Stil: Kort och gott älskar jag att kombinera en tuffare stil, med romantiska och sofistikerade inslag så som en lång klänning eller finare ljus blus till skinnjacka. Gillar även att få in sportigare inslag, så som kostymbyxor eller en partyklänning till sneakers och bomberjacka. ÄLSKAR skinn och mocka.
På nyår får jag äntligen tillfälle att bära min Venice dress. OOOH så taggad

Reply
Elisa R.

This giveaway is insane! Thank you so much for this opportunity!
I love Ivyrevel and picking 3 pieces is so hard, but my choice is: Black martini shoes, sway top black and cloud jacket grey.
I would describe my style as simple but always with a little extra, e.g. ruffles. I am obsessed with black and gold, basically my whole wardrobe is black. I just love how classy it looks and how you can easily dress it up or down. I love your style and you have a great taste in fashion (and everything else) and it would be a dream coming true if I am able to wear some pieces from Ivyrevel and style them with my own clothes and giving every outfit that little extra. Fashion means a lot to me, so thank you again for this giveaway!
Greetings from Germany
and congratulations on your 10years blog anniversary! You’re doing such a great job

Reply
Blanca

ÄLSKAR ivyrevel kläderna!! Just nu är mina favoriter “fray dress”, “marissa dress” och “fawn jacket teal green”. Min stil är en blandning mellan olika sorters stilar. Just nu älskar jag plagg i sammet och läder. Min garderob består mest av neutrala färger men med inslag av tex vinrött grönt. Älskar att kombinera olika sorters kläder. Jag gillar stora sköna tröjor, snygga jeans, olika sorters kappor samt snygga detaljer på kläder.

Reply
Elin

Åh älskar verkligen Ivyrevel! Mina senaste köp är därifrån! In Love!! Mina favoriter är Deya knit (som jag även äger) Cara cashmere beanie (har även den) och sen älskar jag Fawn jacket teal green som jag tyvärr inte äger :(.
Min stil skulle jag säga är mysigt chic typ, jag älskar stickade tröjor men även fantastiska blusar. Jag älskar skinnbyxor och byxor med snygga detaljer. Jackor är min passion, äger massor av jackor, det är de bästa som finns!
Jag är inne på Ivyrevel typ varje dag och drömmer mig bort så detta vore så fantastiskt att vinna detta!! Kramar

Reply
Sarah M.

OHHH this is such a cool competition to win. The three things i love the most at ivyrevel.com at the moment are:

DOUTZEN DRESS PLUM
NOIR JACKET BRONZE
BETTE TOP GOLD

Mh, my style is very mixed. Sometimes i prefer the classy look and other days i am more glamorous, depends on the situation. In every day life, for example in winter, i often wear leather boots with jeans, either in used optic or classic. On the top i wear pullovers with cool prints or cool cuts. I dont have a special style. but i love leather/biker jackets in every season. Unfortunately i am short so i cannot wear long parkes or dresses which go over my knees.

Love from Germany

Reply
Ida

Hej Kenza!

Jag vill väldigt gärna vinna denna Giveaway! Vore rena rama drömmen :)
Nämna 3 favoriter från Ivy Revel, hmm.. Du gör det inte lätt för mig då det finns såååå fina kläder!
En favorit som jag verkligen älskar är pälsjackan Fawn Jacket Teal Green. Har försökt få tag i den men den hann ta slut innan jag köpte den! och har nu mailat en tjej hos er som ska maila mig när/om den kommer in. Såg att den finns nu fast bara i strl 32, attans :/ Andra plagg jag älskar hos er är alla jumpsuit! Är en riktig byxdress-älskare och kan inte bestämma vilka jumpsuit hos er som är finast, vill ha varenda en! haha!

Min klädstil är lite blandad men jag älskar att sticka ut med någon färg, glitter osv! Samtidigt som jag är bekväm med svarta kläder (som typ alla andra) Jag är en sån tjej som gillar att hitta plagg som inte alla har på sig :) Om det hjälper till,, haha?

God jul och gott nytt år!
Du gör ett fantastiskt jobb med Ivy Revel!

Med vänlig hälsning
Ida Kjelledal

Reply
Amanda

Mina tre favoriter:
– Precious dress diamond. Behöver jag ens motivera? SÅ MAXAD. Love it.
– Catelyn pants. Hurra för oss långbenta, äntligen långa snygga byxor som går att klä upp och klä ner. OCH som är långa! <3
– Fawn jacket, teal green. Skriker högt varje gång du visar en outfit med denna jacka. Perfekt längd. Perfekt färg. Perfekt!!!

Min garderob innehåller gärna plagg som jag både kan klä upp och klä ner. Jag tycker om långt, imponerade och vackert men med tuffa inslag. Är en sån som föredrar sneakers och bekvämlighet före allt annat. Även om jag gärna går all in när det väl gäller.

Kram <3

Reply
Ines

Hej! I’d say my fav 3 pieces would be – Pioneer jacket in black, Lucrezia dress in black and Rebel jacket in dark grey. I guess I’d describe my style as pretty, simple and casual, with a touch of some sparkly, chick item.

Reply
Anita

Although it was difficult to chose only three favorite items from Ivyrevel, these are my favorites: The First Coat Wind, Celia Top Nougat Rose and Louie Dress. My style is trend-driven (i’m usually obsessed with everything that’s trendy and fashionable ). it’s comfortable (the stuff i buy has to be comfortable and of great material) , sometimes i like to look effortless,just wearing nice jeans or pants and a cool top and sometimes i like to look edgy by wearing smoking hot dress and to make a statement with my outfit, but most importantly i like to wear everything that looks good on me.
Hugs and kisses

Reply
Susanna

Hejj Kenza! <3

Wow again an amazing giveaway, and from IVYREVEL <33 Thank you Kenza!
I think you are a great role model for young girls with your entrepreneurial attitude and fearless attitude towards challenges and new opportunities! Like having your own fashion company, so amazing!
My top 3 favourites from Ivyrevel right now are DOVE TOP WHITE, FLING DRESS and the top you were wearing at the ads for Glossybox! You know, the velvet top with the strars? Couldn't find it from the website though :/ But it looked so pretty on you!
And about my style, well I think I have a pretty classical Scandinavian style, I like simple but pretty clothes. Also I like pretty girly clothes but I also like to vary in styles and have also leather jackets and stuff.

But anyways, hope you have a great day, love from Finland!

Reply
Sofia Fagerlund

(andas djupt in) VILKEN TÄVLING! Jag är ett enormt fan av Ivyrevel. På jobbet har vi buisness casual som dresscode, vilket kan bli lite stelt ibland när man är en 29 årig tjej som lever för “det lilla extra”. Era plagg är som gjorda för detta. Därför önskar jag mig:

1. RAW BLOUSE KHAKI GREEN
Med en snygg svart kavaj över är jag redo för alla möten jobbdagen för med sig!
2. LUCREZIA DRESS TEAL GREEN
Med svarta tights/leggings till jobbet, som jag sedan drar av mig och går på AW med vännerna! Och färgen är MAGISK!
3. CIGALE VELVET JACKET
Och denna får åka med bara för att det är den snyggaste jackan jag sett!

Reply
Emy

Mina favoriter på Ivyrevel just nu är Catelyn pants, Lucrezia dress teal green och Dante dress navajo print!

Min stil är kanske liiite schizo.. När jag är trött på morgonen är det åt det tuffare hållet med bombarjacka och sneakers, men så fort jag har mer tid och ork så tar jag mycket hellre på mig något som får mig att känna mig gullig och fin. Då blir det istället mycket blommiga klänningar och stickade koftor ;-)

Reply
Nikki S.

ahhhh i love your Winter Collection @ ivy revel!
My 3 favourites are:
Noir Lux Jacket – such an amazing leather jacket – the nicest i have ever seen
Lush top – perfect for the winter holidays – i love the colour, the style, i love everything!
Fawn Jacket Teal Green – I’m sure its very comfy for colder days and OMG an eyecatcher!
About my style, i love to wear different colours even in the winter time. Like green, blue or orange. It depends on my mood. Sometimes i like to wear edgy items, sometimes elegant dresses or a pair of comfy jeans with a basic top. For work i mostly wear business clothes. But on weekends i love to change my style from time to time.
At the end i just want to say thank you for the best daily blogs. If im honest with you, i visit your blog everyday several times. Your Blogs and also your Vlogs are amazing!
Greetings from Switzerland! xoxo Nikki

Reply
Fiona Brotschi

WOW, your giveaways are going to be better and better and even more interesting =P !!! Ok let’s start…. one of my favorites at ivyrevel are definitely the faux fur coats!! especially the cookie faux fur is SO beautifaul. Furthermore I love the dresses from ivyrevel and the kylie dress (actually all the colors but green is my favorite) is just unbeatable! Last but not least of my 3 favorites is your knit-collection. I’m sure the Pascale knit off white is not only pretty af but also cozy !! About my style…. at the moment I’m soooo in love with velvet dresses.. blouses with flared sleeves.. I love wearing high waist jeans combined with a cool bomber jacket and a cap. and my fave details at the moment are chockers =D hope I could give you an insight to my wardrobe haha =D

Reply
Katerina D

Mina tre favoriter hos Ivy Revel och vad jag gillar att ha på mig;

1. Vardag; Palm + Paloma setet. Jag älskar set med byxor. Så bekvämt och snyggt till vardags.
2. Middag; Feliz top. En snygg topp är det bästa valet, och denna är så elegant.
3. Klubb; Capsule dress. Jag bär oftast klänning när det är dags för fest, och gärna något med färg men som inte är “för mycket”.

Min stil i fyra ord;
ungdomligt, enkelt, elegant och trendigt.

Jag gillar alltså att klä mig ungdomligt, sexigt och snyggt. Det värsta för mig skulle vara att se tantig och tråkig ut! Men jag är samtidigt avskalad och elegant, jag gillar trender och fina enkla plagg.

Hoppas jag vinner, skulle bli så glad eftersom jag älskar Ivy Revel!

Reply
Anna

Omg ?? this must be the best giveaway so far! I love Ivyrevel’s clothes! Right now I’m craving for Sassy top taupe, Gigale velvet jacket and the Noir jacket bronze? I’d describe my style as something between super classy with high heels and all black everything with a pinch of a hipster who loves to snuggle in big hoodies and mommy jeans from time to time. Not hard at all ? Simply I like everything that feels good when you wear it, that requires excellent quality of the material and that it looks pretty when you wear it.

Reply
Gina

Hej!
Jag gillar de stickade tröjorna som är lite kortare, jag föll även för den lilla röda mössan samt Bette top, klart man ska ha lite paljetter ibland! Min stil är nog mer sportig, bekväm men ändå snyggt än kortkorta klänningar (det gjorde jag bort för några år sedan;) ).
Tack o hej! /

Reply
Weronika Szembek

My three top favorites things right now at Ivyrevel are: VENICE DRESS BLACK (I love little black dresses! I can wear them all the time! And I also think the classy one with something which is sexy -neckline, slit etc. are the best one! And every woman should have it :)) second- RODIN VELVET TOP (I think it looks really good with jacket, high-waisted pants, high-heels, tied hair and expressive lipstick. I love that kind of outfits!) My third thing- BLACK MARTINI SHOES BLACK. I love them :) I think you can wear them with a lot of things. Because they matches to dresses, trousers, skirts, shorts. I like that kind of things which you can use to many outfits!

Reply
Carolin

Top 3: Dietrich dress, Nolita dress nougat rose, Chloe knit. So I am with a romantic and a bit sexy style. I like all kind of clothes which are said body and which are showing curves. I also love warm clothes because I am so scared of cold weather and I have always cold, even during the training.

Reply
Ieva Petkeviciute

Hej Kenza! Du ska vara otroligt stolt över IvyRevel, ni har åstadkommit otroligt mycket på väldigt kort tid och det är en av mina favoritmärken tillsammans med Zara och HM som jag gillar att drägla över både på bloggen och hemsidan. En klar favorit är Martini skorna, de är så vackra att det gör ont i mig. Sen är Meow top i nougat en dröm då jag gillar att mixa gulligt och feminint med lite tuffare jacka eller byxor. Det finns inget som gör min dag mer än när jag får på mig en BAM-klänning efter en tuff dag och träffar kompisar för en middag, den perfekta klänningen för det hade varit Rocky dress i teal green. Grattis på din 10 års dagen med bloggen och jag ser fram emot att få följa dig i 10 år till <3

Reply
Karin

A)
1. “Klassikern”: TISHA T-SHIRT WHITE. Funkar till allt, snygg med en kavaj och ett par jeans på jobbet och till en kjol när man står på dansgolvet.
2) PASCALE KNIT OFF WHITE. ÄLSKAR stora stickade tröjor med långa ärmar som kan man gömma sina händer i. Brukar kombinera dessa med en tight kjol eller struprörsjeans.
3) CASTOR 10-PACK RINGS. Är en riktigt ringfantast, eller många ringar i olika stilar och storlekar.

Min stil: I klädväg är hösten min favoritperiod när man får borra in sig i stora stickade kläder som kan kombineras med struprörsjeans eller korta kjolar. En “enkel” t-shirt är i princip alltid snyggt när det kombineras med favoritkavajen eller koftan. Skulle nog beskriva min stil som bekväm och klassisk. Känner mig som snyggast när jag är bekväm i mina kläder :)

Reply
Ilinca Porosnicu

Hi Kenza,

During the work week I dress comfy, practical and just a little edgy, or more, if I feel like it. During the weekend I go all crazy sexyness, show skin, show legs, this kind of things. Here is what I like from your shop:

http://www.ivyrevel.com/uk/collection/dresses/gamber-dress-star-print/A000171-082.html?cgid=Dresses

http://www.ivyrevel.com/uk/collection/jackets/rebel-jacket-dark-grey/B000058-026.html?cgid=Jackets

http://www.ivyrevel.com/uk/collection/shoes/dita-shoes-black/F000025-001.html?cgid=Shoes

Reply
Agnes

Kenza!! Mina favoriter från ivyrevel är helt klart klänningen jag beställde hem som heter “Premiere Dress Black”. Älskar den!
Sen även “Fawn Jacket Teal Green” och “Bette Top Gold”

Hoppas jag vinner från din fina kollektion- grymt bra jobbat!!! <3

Reply
Saga Ernebrink

Jag bara tokälskar alla era “bomberjackor”, alla färger är riktigt läckra. Sedan den rosa “cookie faux fur” jackan och även toppen som heter “night safari top black” som är tooo die for!! Jag gillar att vara basic och samtidigt ha ett plagg som är wow, som sticker ut. Men det varierar såklart hela tiden, ibland känner jag bara för att gå runt i sköna mjukiskläder medan jag samtidigt älskar att göra mig lite extra fin.

Reply
Caroline

Först och främst vilket fint pris!
Det är nästan omöjligt att endast plocka ut tre favoriter men jag har iallafall kommit fram till 1. KITTEN LUX SKIRT EMBROIDERED – den kjolen är verkligen to die for! 2. ALESSIA SHOES – älskar skor men äger inga som är såhär pass fina, älskar gulddetaljerna på och dessa kan verkligen sätta pricken över i på en outfit. 3. GIANNI BELT BLACK – Älskar detta skärp, det lyfter nästan vilken outfit som helst! Har självklart sett att du använder detta skärp mycket och det är en så himla perfekt detalj!

Min stil är lite casual men ändå “fashion”. Jobbar som ekonom på kontor så till vardags tar jag gärna på mig antingen jeans med en fin blus till och kanske då tex Gianni belt black till, eller kostymbyxor med något passande till, eller en fodralklänning eller ett set med en kjol och överdel. Har en stooor kärlek till jackor och skor men tyvärr har jag inte haft råd att införskaffa mig så mycket, mitt mål är tex att köpa min första kappa till våren så att det passar bra till kontoret! Jackor och skor är definitivt något man inte kan få för mycket av!
När jag inte jobbar klär jag mig gärna lite mer avslappnat fast ändå samma stil, finns ingen bättre känsla än att känna sig fin.
Inspireras även av dig så är helt säker på att du skulle välja helt rätt kläder att fylla paketet med, Håller tummar och tår för att jag vinner detta, vore en dröm!

Kram!

Reply
Sandra

Åh va kul!!
Jag är lite kurvig så jag älskar fodral som klämmer på de rätta ställena och detaljer/mönster som drar åt sig uppmärksamheten. Dessa älskar jag just nu: MIRELLE DRESS, D’ORSAY DRESS, och LUCREZIA DRESS TEAL GREEN. SÅ fina!

Reply
Anna Maria Schenker

Hej och grattis Kenza

För att förtydliga min passion som Revelista så har jag gjort en liten garderobsanalys åt dig:

40% Har inte använt på 2 år
30% Vafaaaaan
15% Ska använda när jag slutat äta choklad varje dag (haha yeah right)
10% Använder jag
5% Representing Ivy Revel!!! Bär så mycket det går!

Jag älskar min grön svarta fake fur (som alla här i Schweiz är avundsjuka på, muahaha) och mina fina klänningar. Men älskar även läderjackorna, tröjor och skor och och och..

Love
Anna-Maria

Reply
Emma

OMG I can’t believe you’re doing this giveaway this is so amazing !
I think this is so inspiring that you wanted to create your fashion company and that you put so much work in it !
I think we have very similar style urban and chic at the same style i love neutral colors and I would sometimes put just one piece that is glittery or with a lot of color. My friends always said about me that I’m in the only one who could wear this type of clothes haha
I have such a HUGE love for your brand it’s crazy and it would be awesome for me to win !
my 3 favorites are

– the bold skirt black
-the noir jacket bronze
-the sassy top taupe

let’s cross fingers now that I would win one of your giveaway ( this one, the new york trip or the macbook and the canon)
xx

Reply
Melina

Hi Kenza!!!!
Oh I love all your giveaways!!!! And this one is insanely perfect!!!! Ivy Revel has always so beautiful products, especially dresses, and swimwear and tops and… ok ok I love them all!!! I can imagine how dificult it is to create such a company…But you make everyone happy especially with your sales!!! It’s difficult to peak 3 things… But I will peak the Dita Shoes Black, the Emerald dress star print and the tassel earings gold metal! I think I’m gonna buy the Dita Shoes that reminds me your perfect limited edition H&M boots that I couldn’t find anywhere. I like your style and I think I get inspired by you when I wear boots and mini dresses or skirts that aren’t too scandinavian minimalistic, but a bit more bohemian…I hope you understand what I mean! Loooot of love!!!! Kisses from Greece and have a nice holiday!!!

Reply
Amanda

Hur ska jag kunna välja tre stycken när jag verkligen älskar ALLT!! Meeeeen, topp tre som också beskriver min stil rätt bra är: Pioneer jacket Black, Catelyn pants och Miranda dress. ALL black, everything ;) favoritfärg på kläder är helt klart svart för jag känner mig mest bekväm i det. Gillar enkla och stilrena kläder men som har något speciellt med en tanke bakom!! GRYMT PRIS!

Reply
Céline

What a prize ! It is amazing !

Well right now, i’m in love with Rebel jacket in burgundy (I have this style with burgundy), Pascal knit off white and the third one is the Cassie red flower printed.

My style is quite classic with lots of basics and neutral colours (white, grey, black, pastel). I sometimes wear printed but not every day. And I really love lace, I have a problem with that.

Thank you so much !

Reply
Annika Nyberg

Hej Kenza :) svårt att välja ut tre stycken plagg, allt är ju så himla fint! De tre plaggen som jag har valt är;

Bette top plum från eran night vision kollektion , Cleo knit och Marissa dress Burgundy :)

Jag gillar att blanda stiliga kläder med lite mer avslappnat! Jag använder mycket svart och grått men kan även gilla att ha något plagg i färg ibland.

Min mailadress; [email protected]

Ha det bra,
/ Annika Nyberg

Reply
Hanna Latvanen

Hej!
Jag är tokig i jackor, och era jackor på Ivyrevel är så fina, mina bästa plagg är 1. Michelle Faux Fur 2. Vienna Jacket och 3. D´orsay dress (Jag dör hur fin den är!). Hmm, min stil, nu just sitter jag i läderbyxor och burrig svart tröija, fingrarna fulla med chunkyga silverringar i rad och röda läppar samt naglar. Det är min stil, jag älskar också tighta klänningar och läderjackor!

Hoppas jag vinner jippii! Ha en bra jul!

Hanna

Reply
Bodil Ritzén

Tre favvos är Paloma pants som jag önskat mig i julklapp, Miranda dress i sammet och Mili Top Wine, så drömmiga <333
I övrigt har jag till vardags dresscode på jobbet med svart kavaj och vit tröja så när jag har chanser på helgerna och kvällarna vill jag gärna lite mer spännande, sammet, fina färger, skimrande, och bästa känslan när en har klätt på sig och går ut och känner sig cool! Mmmmm

Reply
Charlotte

Hej! Skulle vara underbart att vinna kläder då jag i januari börjar studera på heltid samtidigt som jag jobbar 75 % så jag kommer inte ha så mycket tid över till shopping (eller pengar heller för den delen ?) Mina tre favoriter på Ivyrevel just nu är “dita shoes, “fray” dress och “lamina” top. Och min stil vet jag inte hur jag ska beskriva haha. Har ingen speciell stil utan tar på mig det jag tycker är snyggt för dagen (eller skönt när jag bara ska vara hemma) men är inne just nu på chokers, stövlar och allt sånt som är för kallt för att använda i Sverige just nu. Typ korta kjolar och klänningar samt bombarjackor ?

Reply
Elsa

Hej Kenza,

Tycker allt ni gör är sjukt snyggt men mina favoriter just nu är:
1. Fawn Jacket Teal Green
2. Catelyn Pants
3. Jade Dress Black

Jag älskar kläder och brukar köra på en rätt “basic” stil där jag använder mycket basplagg men sedan twistar till det med utstående detaljer! Jag älskar mörkgrönt, allt ifrån skogsgrönt till petrol, och klär mig annars mycket i svart. Hade varit överlycklig över att få tillskott i den (ganska tunna) garderoben av IvyRevel!

Reply
Marisa

Hey Kenza <3
I love that youre doing a give away with your own brand. I remember a couple years ago I saw you wearing a wrap top in black and I asked them in black and white for christmas and my mom bought them for me <3 ( and I still have them in my closet haha ) my favorite pieces right now are the nolita dress, amal top black and the sassy top black. Love your collection its FLAWLESS!!
Lots of love xxxx Marisa

Reply
Amanda

Det finns sååå mycket fint, svårt att bara välja tre, men mina favoriter på ivyrevel.com är Versailles dress för att den ser så lyxig ut med spetsen, alla Kingston tröjor (har redan en sån och den är sjukt skön!) och sist men inte minst Quest bag black, så snygg!

Min stil är i grunden ganska klassisk, men plaggen får gärna ha någon spännande detalj. Jag gillar att lyfta en outfit med ett par skor eller en extra snygg väska, det gör så mycket! Lägger också gärna krut på klänningar, och min favoritfärg på kläder är överlag svart, men det kan vara riktigt snyggt med andra mönster och färger med beroende på plagget och tillfället! Det är alltid kul att utmana sin egen stil och testa sig fram!

Tack för en inspirerande blogg, kram!

Reply
Naja Leen Kampp

Okay, first of all, I want to describe my style as not existing! … … the last three months! I am pregnant. Now in the ninth month and I’ve taken on 18 kilos so I can’t fit any nice clothes no more.. I’m looking to get back into my normal size (38-40). My three favorites are your “flirt” and your “sassy blouse blouse” both in black. My third favorite is defently your “dita shoes black.” I love the boots to your skirts, it looks so good together. Mostly I wear black and not fur, I don’t wear clothes that makes me look bigger! Have not been doing anything else for the last 9 months haha. I have termin on the 13. Of January so I am expecting a skinny winter and spring next year :-)

E-mail: [email protected]

Reply
Elinsoley

Tre favoriter på sidan just nu är flirt blouse, rebel jacket och marissa dress! Men helt seriöst, alla era kläder är sååå fina och kvalitén är alltid hög! Jag har beställt ifrån er en gång innan när jag ville unna mig någon fint och då köpte jag den underbart fina gröna kappan ni har nu och min reaktion var hur lyxigt allt kändes: paketet den låg i och även plagget! Love it!

Det senaste året har det hänt väldigt mycket i mitt liv vilket har gjort att jag velat leva livet fullt ut och inte begränsa mig efter andra längre. Jag har förändrats och med mig även min klädstil! Innan strävade jag efter att va “perfekt” och mina kläder eftersträvade detta och stilen var ganska stel. Nu däremot gillar jag fortfarande eleganta vackra plagg, men med en edge helst! Lite kaxiga plagg men ändå tidlösa!

Reply
Barbora Bašková

Hi Kenza :)
If I have to desricbe my style, I would say it varies everyday. Some days I feel i want to wrap myself in cosy and casual clothes in which I feel the most comfortable. The other days I want to be chic and elegant and I feel really feminine those days. But basically, I love to style clothes and create new combinations :)
My current faves from IvyRevel are Kylie Dress Deep Red, Mady Top Teal Green and Crimson Pants :)
Thank you and have a nice day !

Reply
Ellen

Jag skulle vilja vinna paketet med Ivyrevel-kläder! Min stil just nu går att beskrivas som sportig då jag till vardags spenderar mycket tid åt träning, skulle därför vara otroligt kul att variera dessa träningskläder med detaljrika och moderiktiga Ivyrevel-kläder. Jag är väldigt svag för vassa detaljer, något som jag tycker ert klädmärke verkligen lyfter fram! Volanger, glitter, pärlor och vida ärmar är något av ett signalement för mig, jag vill därför säga att dessa är mina favoriter just nu;
Dorothee blouse blue
Lucrezia dress teal green
Carro jumpsuit black

Reply
Linnea Wiklander

Hej! Jag heter Linnea, vad har jag för stil? En blandning av alla, men jag gillar en strikt stil med inslag av färg och form, och klär mig oftast efter humör. Men när jag klurar på vad jag ska ha på mig brukar jag oftast gå in på din blogg och leta inspo. ÄLSKAR outfiten med dom gröna moccabyxorna och vita tishan från förra året.
Mina favoriter på Ivyrevel just nu är den smaragdgröna pälsjackan, FAWN JACKET TEAL GREEN. Den gröna silkesblusen med rosa blommor och knyt i bak (redan påväg hem till mig), den blåa fransklänningen “FRAY DRESS”, svarta bikerbyxorna i sammet (JAG ÄLSKAR DOM), och dom gröna skorna ARIANA. Skulle svimma om jag fick ett paket från Ivyrevel. KRAM <3

Reply
Elsa Björk Andersdóttir

Mina tre favoriter på ivyrevel.com just nu är: ”Cleo Knit”, ”Cigale Velvet Jacket” och ”Precious Dress Diamond”. Min stil är lite ”more is less”. Ett bra exempel på det är väl klänningen jag valde här ovan (ÄLSKAR!!). Jag tycker också att det är viktigt att materialet på kläderna jag har på mig känns bra (gärna lite lyxig känsla), och att de är i ett sådant material som inte blir skrynligt! Sen gillar jag att handla på second hand, så min stil är ofta en blandning mellan gammalt och nytt.

Reply
solveig Skutvik

hello kenza! :)
1) I love the ISELIN BELT <3 can use it on everything. (size S)
2) And i LOVE the MARISSA DRESS TEAL GREEN and in BURGUNDY *PERFECTION* (size S)
3) And the CIGALE VELVET JACKET and the FAYETTE VELVET PANTS. so cool! :) (size S)

I love your style and to see hove far you have got with ivyrevel. And I know you'll get much longer.
So proud of you!
LOVE from me <3

Reply
Maria Carolina Ferreira

Hi Kenza! :D
First of all it is difficult to choose only three pieces from Ivy Revel! I love the whole collection. I think you are to be congratulated and deserve all the success in the world. You have a signature on your clothes that sets you apart from all other brands. And I identify myself immensely with this signature, it seems they draw the clothes for me!
I love fashion. I’m studying law and this is my first passion. The second passion is fashion.
I think I have a style of my own. Not seen both what is fashionable but what makes me feel good.
I love leather pieces. Leather jackets, leather skirts, leather pants. But I also love warm knit sweaters and fur coats. I love black high heels boots but i also love sneakers. My wardrobe is practically composed of black, gray, white pieces.
My favorite parts of Ivy Revel (it was so hard to choose!):

http://www.ivyrevel.com/eu/collection/jackets/fawn-jacket-teal-green/B000203-085.html?cgid=Jackets
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/jackets/rebel-jacket-dark-grey/B000058-026.html?cgid=Jackets
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/knitwear/corinne-top-off-white/A000148-090.html?cgid=Knitwear

I have been a frequent reader of the blog for years and I am a big fan of your fantastic personality and your wonderful fashion sense!
Kisses from Portugal! <3

Reply
Catherine

Åååååh var ska man ens börja??? Jag har alltid älskat din klädstil, Kenza och att du startade ett klädmärke utifrån det är heeelt fantastiskt. Jag skulle köpa allt om jag kunde men som fattig student får man bara sukta lite efter kläderna. Jag hittar väldigt mycket inspiration i din blogg och på Instagram och jag kommer ihåg när jag var yngre att jag ville köpa en Jofama by Kenza jacka.
Jag är en sån där person som gärna klär upp mig lite extra till vardags, med ett par högklackade stövletter och highwaist jeans med en åtsittande långärmad tröja. Och på fest blir det antingen en svart byxdress (har typ tre stycken) eller klänning. Jag har dock insett att jag inte gillar för korta klänningar längre, vilket är ett problem för i princip alla mina klänningar slutar precis under rumpan haha
Tre stycken? Gud så svårt…. En av mina absoluta favoriter just nu är utan tvekan den snygga gröna Doutzen klänningen, med ett snyggt svart bälte i midjan. Jag älskar den här trenden med sammet och satin som är just nu så den är definitivt högst upp som favorit.
Tvåa är First coat wind jackan, och det är främst för att jag måste ha en ny trench i en ljus färg (för jag förstörde min gamla) och när jag flyttar till Australien i februari så måste jag ha en ny. Funderar starkt på att köpa en sån innan jag åker.
Och trea på lista är en klänning till, för jag fullkomligt älskar alla klänningarna på Ivyrevel. Och det är Mirelle klänningen. Jag har sett att du har haft flera såna här klänningsmodeller och det är så snyggt! Tänka sig att glida runt i varma Sydney med en sån klänning, aaah jag kanske ska ta och köpa den innan jag åker….
Hahha världens shoppingångest jag fick nu, måste tygla mig.

Tack! För att du är en sån fantastisk person och inspiration för mig. Det känns nästan som om jag vuxit upp med dig, eftersom jag följt dig i tio år. Jag hoppas att du aldrig slutar blogga :( Alla varmaste kramar till dig och grattis till tio år! Catherine

Reply
Elin

Mina favoriter på IvyRevel just nu är:
– Evie Dress (SÅ FIN) – http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/evie-dress/B000251-001.html?cgid=Dresses
– Weekend Bag Black (så snygg att jag går av) – http://www.ivyrevel.com/se/collection/accessories/weekend-bag-black/E000001-001-013.html?cgid=Accessories
– Salmen Jumpsuit Star Print (så snygggggg) – http://www.ivyrevel.com/se/collection/jumpsuits/salem-jumpsuit-star-print/B000175-082.html?cgid=Jumpsuits

Jag gillar kläder som är rätt “basic” och enkla för att sedan lyfta dessa med t.ex. ett par snygga skor, smycken, jacka eller sådär. Gillar kläder som är lite “rockigare” :)

Reply
Tilda

Hejsan! Mina favoriter på ivyrevel är just nu Carro jumpsuit, mirandra dress och lucrezia dress :-) Klänning är något jag verkligen gillar att bära då det är så enkelt att se elegant och snygg ut i det, utan att man egentligen ansträngt sig så mycket! Sen är det bekvämt också. Till vardags har jag dock oftare byxor, antingen jeans eller lite dressade byxor, och till det någon fin blus eller topp. Blusar är även det ett sånt där plagg man bara sätter på sig och ändå ser piffig ut i :-) Min stil är något jag skulle vilja jobba på men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, därför skulle det vara perfekt att vinna kläder som hjälp på traven! Jag har funderat lite på hur jag skulle vilja att min stil ska vara och det är lite hipster/ bohem men ändå elegant och stilrent. Till exempel blusar, klänningar och kjolar som inte är alltför gulliga och flickiga, men heller inte kontorskvinna med pencil skirt-piffiga. Tack på förhand och för en bra blogg! julkram

Reply
Maja

“Priset är bara flygbiljetter, ej hotell”? Glömdes kanske tas bort från copy+paste :D

Reply
-Jenny-

Dina give-aways fortsätter att leverera!
Mina ivyrevel-favoriter är:
Sway-top i black (fast ännu hellre i marinblått! Slurp! Till slimjeans eller baggypants)
Weekend bag i black (en snyyyygg övernattningsväska! Istället för min gamla, sletna på hjul)
Glide shoes i white (snygga vår, sommar och höst!)

Vet inte om man får skriva så här till en fashionista men jag gör det ändå – jag följer inte modet. ? Istället köper jag kläder som är jag och som jag kan bära länge. Jag har min stil och känner mig ganska ball, avslappnad men ändå dressad. Köper hellre ett dyrare plagg än tre billiga. Basfärger i min garderob är svart, grått och olika nyanser av blått. Och lite vitt. Har andra färger också men de tre är mina bästa och funkar att kombinera. Klär mig helst i enfärgat, trivs inte lika bra i mönstrat. Satsar hellre på detaljer. Skrärning. Knappar. Snitt. Fall. Ärmar. Brukar kombinera tight nertill med pösigare/längre upptill eller byxor med häng med tightare överdel. Favvokombon är svart och marinblått – älsk på den. (Ni får förresten gärna ta fram schyssta byxor med deep crotch fast inte i mjukistyg!!!) Sedan jag blev mamma är det inte så mycket klänningar längre och inga klackar. Mina kläder ska funka både på möten och hemma.

Reply
Sanna

Min stil är ganska blandad. Men det viktigaste för mig är att jag känner mig bekväm i det jag har på mig. Jag älskar mode och försöker hänga med i svängarna så gott det går men jag tar hellre på mig något lite mer unikt än det där alla tjejer vill ha just nu. Helheten är viktigt och jag blandar gärna enkelt och stilrent med något mer vågat. Jag väljer också hellre något snyggt/coolt än sött!

Mina topp tre jag önskar fanns i min garderob just nu:
MOULIN VELVET DRESS
FAVE TOP TEAL GREEN
CATELYN PANTS

Reply
Cassandra

Hej från ett Mumin troll här!
Jag heter Cassandra Sell och bor på andra sidan sjön, i Mumins land, Finland. Kenza du har verkligen varit en stor inspirationskälla för mig när det kommer till livet. Din målmedvetenhet, förmåga att inte låta ditt förflutna påverka dig (skitstövel pappa här borta också) och leva livet fullt med drömmar är beundransvärt. Många års intensivt följande av dig och din blogg har även hjälpt mig på vägen att skapa min egen, personliga klädstil. Så ett stort tack för allt! Jag är ganska hippie av mig men kan ändå ändra klädstil från dag till dag. Spets, sammet, färger i viss mån och stilrena basplagg är sådant man ofta hittar i min garderob.
Nu till the top tre (och härreminhäst så det var svårt):

Dita Shoes Black
First Coat Wind
Marissa Dress Burgundy

Kram och ha en fin fin jul!

Reply
Delia

Fina favoriter är helt klart
– FAYETTE VELVET PANTS
– CARMELA DRESS OZELOT
– REBEL JACKET BURGUNDY
Jag har en boho-inspirerad stil (tänk Spell, Arnhem, Mahiya i Australien :)) o gillar kläder och accessoarer som är annorlunda o sticker ut lite i färg, material o mönster. Har strl S/36 :)

PS. Flygbiljetterna från förra give away står med fortfarande! :)

Reply
Lienka

Ooooh, I love this prize. :)
Cookie Faux Fur
Kylie Dress Emerald Green
Queen Pants Light Grey Melange
But I also love your pictures – sets from 6 and 10 LOVE IT LOVE IT :)
I have very simple style, I do not wear dresses so much, because I think I do not have pretty legs: D I like trousers, T-shirt or sweater. I am sporty girl :) Jeans, jackets.. comfy style… I like black colour and grey and nude tones…
But I love your Kylie dress.. I think green suits me :D because of my green eyes :)

Reply
Ida

Mina favoriter är klart “Noir Lux Jacket Black”, “Sassy Top Taupe” och “Fray Dress”. Alla kläder jag köper är plagg som man verkligen kan bygga upp en outfit kring, hela outfiten ska kunna kretsa kring framförallt ett plagg. Kläderna sticker ut på något sätt vilket gör att man både kan klä upp och klä ner det. Dessutom älskar jag spännande material såsom siden, päls, skinn och mocka.
Tack för en fin blogg!

Reply
U

JAAAAAAAAA! Fantastisk kollektion! Jag är med!
– Sway top taupe med Light pants black (hela outfitten, så snyggt!!) http://www.ivyrevel.com/se/collection/knitwear/sway-top-taupe/A000142-077.html?cgid=Knitwear
– Nolita dress nougat rose (som en dröm) http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/nolita-dress-nougat-rose/B000235-108.html?cgid=Dresses
– Och den här: Alicia Jumpsuit (Wow!) http://www.ivyrevel.com/se/collection/new-in-night-vision/alicia-jumpsuit/A000327-083.html?cgid=NEW%20IN%3A%20Night%20Vision
Detta vore så välbehövligt i min gamla och välanvända gamla garderob, jag älskar allt! Min stil är experimentell, jag älskar att prova nya saker, man känner sig aldrig så snygg som när man har en ny outfit på, just nu är jag besatt av Skam och Noora så det finns en risk att jag slutar upp endast med skjortor och vintage jeans, hjälp mig!

Reply
Jamie Duncan

Mina tre favoriter som finns på ivyrevel just nu är: celia tops black och nougat, free top navajo print och dorothee blouse blue. Jag har förövrigt storlek xs i allt.
Min stil är ganska klassik men gillar ibland att ha lite färg eller utsvängda armar eller annat spännande. Älskar blusar men vardagsfina tröjor likaså. Gillar det mesta som finns på ivyrevel och tycker ni gör jättefina kläder ☺

Reply
Johanna gustafsson

Mina tre favoriter på ivyrevel just nu är: Marissa dress burgundy, Key top black och Light pants black.
Till vardags gillar jag att ha på mig lite enklare kläder med fina detaljer som utsvängningar och volanger som gör att outfiten ser lite elegantare ut. Jag rör på mig en hel del och bor i stort sett i mina sneakers. Så sneakers och bekväma kläder tillsammans med en snygg jacka är en toppoutfit för mig. Till fest och speciella tillfällen har jag gärna på mig en fin tight klänning eller kjol och någon snygg blus.
Älskar Ivyrevels kläder och ni har en härlig blandning av kläder som gör att man skulle vilja ha vartenda plagg. Håller tummarna för att jag vinner!

Reply
Eirin Mortensen

Åå så gøy!! Elsker alt fra ivyrevel:-) mine tre favoritter for tiden er astra choker, first coat wind og michelle faux fur.
Jeg blir alltid inspirert av deg, så vil på mange måter si at stilen min (på gode dager) ligner din?

[email protected]

Reply
Lisa

WOW Kenza – 1000€! For real??
Of your amazing clothes – would be so grateful to win the package!

So fist of all my favorites – even if its hard to choose between all these amazing stuff from Ivyrevel:

I love the Premiere Dress Black,
the Vienna Jacket
and the Lush Top.

I would describe my style as a mix of casual, sporty and elegant – I love the twits in Outfits – just like yours (the reason why I follow you for a long time) I would wear everything: from a casual day-outfit, to a elegant party outfit. And pimp all my outfits with Accessoires – in gold haha (Normally I`m wearing size M – just in case)

So yeah, I wish my luck and wish you a wonderful christmastime with your beloved ones!

Greetings from Germany.

Lisa

Reply
Chanel

OMG YEEESSS VILKEN TÄVLING!!!
Min stil på kläder är mycket stilrent men ändå att det finns detaljer på kläderna som gör dem extra unika. Sen så använder jag mycket överdelar som är inte för mycket krims och krams, och sen att dem inte visar för mycket mage. Något som jag hela tiden använder är mjukis set (och träning) som jag vill ha lite fler av då jag använder dem så pass mycket.Jag gillar när det är lite cozy och inte allt för mycket festligt då jag är lite yngre (98), men visst jag är lite för allt skulle jag säga.
Mina favorit produkter: http://www.ivyrevel.com/se/collection/sweats/queen-pants-whisper-pink-print/A000059-050.html?cgid=Sweats
http://www.ivyrevel.com/se/collection/bags/voyage-bag-black/E000003-001-013.html?cgid=Bags
http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/carly-dress-wine/B000169-076.html?cgid=Dresses

Chanel.a99hotmail.com

Reply
Lana

Hi Kenza)
IVYREVEL so beutiful and it’s so damn hard to choose only 3 favorites)
But I try: 1)http://www.ivyrevel.com/row/collection/jackets/fawn-jacket-teal-green/B000203-085.html?cgid=Jackets – I fell in love in this jacket because I love the dark colors so much!)
2) http://www.ivyrevel.com/eu/collection/corinne-top-off-white/A000148-090.html – this one not dark but soooo cool and I like all on it
3) http://www.ivyrevel.com/row/collection/bags/quest-bag-black/E000002-001-013.html?cgid=Bags – big black bag always good
4)http://www.ivyrevel.com/row/collection/knitwear/cleo-knit/A000309-103.html?cgid=Knitwear this one so sweet and soft I love this sweater
5)http://www.ivyrevel.com/eu/collection/tops/heroinne-top-teal-green/A000245-085.html?cgid=Tops – I LOVE sweaters and I can’t choose only one)))
And yes all dresses in youre last vidio is so beautifu ohh)
It’s impossible choose only three but I try;)

Reply
Dina

Hi Kenza! I love your blog and IvyRevel! I am so glad that you have managed to fulfill your dreams!
One of my current favorites on IvyRevel.com are Marissa dress in burgundy, I looove your leather jackets and your Kitten skirts. My style is kind of rock and roll chick. I wear a lot of black and I love leather, I wear a lot of dresses and skirts and I love high heels. I usually wear size XS :)

Lots of kisses!

Reply
Patrycja

My total favourites on IvyRevel.com are: Kylie Dress in Emerald Green (planning to strut my stuff in this gorge dress on NYE!:), Salem Jumpsuit for a warm summer night and King Top & Queen Pants for a cozy evening with my man.

How would I describe my style…pretty much like yours that’s why I’m a huge fan of your blog:) Girly, classy and sassy! Elegant lady meets rock’n’roll girl. Tights pants, loose tops, a bit of leather here and there and … anything that shows off my legs!

Kisses Kenza.

Reply
Louise

Mina tre favoriter är: Sassy top, färgen är min favoritfärg, älskar silke och älskar vida armar. DET är så jävla snyggt, sedan har jag en ny favorit som jag såg igår (också med vida armar) den är grå, isblå med glitter över hela blusen. Den är V-ringad. Verkligen helt rätt för nyår med andra ord! :D
Sen till min absoluta favorit som jag suktar efter, om jag skulle vinna pengar så skulle jag köpa denna fina kjol. Jag pratar såklart om Vega Skirt black. Åhhhh den är så vacker.

Jag älskar partyblusar med vida byxor, jag är en person som har stora glittriga örhängen på mig med en snygg kjol/ byxor och snygga toppar. Älskar kläder som ser välklädda ut och som är lyxiga. På vardagarna klär jag mig gärna med ett par fina byxor, enkel topp med fina detaljer t.ex spets och sedan en fin kappa.

Kram Louise

Reply
Helen

Marissa dress burgundy – älskar vaderade axlar och bältet får den här klänningen att se tuff men lyxig ut. Zero top sharp yellow print – älskar mysiga tröjor och den här är grymt snygg! Victory jacket teal green – en cool bomberjacka gör hela looken. Jag älskar festklänningar med vassa klackar till och på dagen en snygg mysig tröja, jeans och svarta boots och en varm snygg jacka. Kram, Helen (st XS i det mesta)

Reply
Amanda

YESSSS Älskar dina kläder!
Mina tre favoriter är DITA SHOES BLACK (stlk 39) MIRANDA DRESS (fast nu fanns den inte i M) och KINGSTON TOP LIGHT GREY MELANGE (M)!!!
Jag gillar sköna men snygga kläder, men alla kläder i min garderob är typ 5 år gamla, så jag skulle älska att vinna det här priset! Älskar klänningar och kjolar när jag ska på fest men bär oftast byxor och något stickat till, till vardags :) Jag är inte så svår! Gillar allt på Ivy Revel!

Reply
Alice

WOW vilken geviaway du slår till med, lycka för dem som tar hem det här!! Svårt val att ta ut tre stycken favortier men tre av alla mina favvosar är Mirelle Dress, Dove top White och Clover skirt champagne. Min klädstil skulle jag kunna beskriva som väldigt blandad. Till vardags tycker jag om att vara stilren, mycket neutrala blusar och skjortor. Men till fest eller sena middagar går det absolut inte att bli för mycket eller för snygg. Paljetter, glitter och färger spelar ingen roll. Tycker det är snyggt med både söta klänningar men också något vad jag skulle kalla attityd-look, alltså lite tuffare stil och kläder. Alltså är jag väldigt blandad men älskar att ta ihop lite tuffare klädesplagg med de neutrala och klassiska plaggen.

MVH Alice

Reply
Maria

– Mina tre favoriter just nu är COOKIE FAUX FUR, FAYETTE VELVET PANTS och CLEO KNIT.
– Jag älskar löst sittande kläder. Stora koftor, vida byxor, mjuka tyger, lager på lager. Jag är ganska tråkig när de kommer till färg dock. Mycket grått, beige och svart i garderoben.

Reply
Sara

Det här paketet skulle vara en perfekt examenspresent till mig och min bästa vän. Jag har alltid läst din blogg och nu i vår tar både jag och min bästa vän examen, därför har vi precis bokat en resa till Thailand för att fira många år av studier. Eftersom vi har samma storlek (S/36) skulle vi bli så glada om vi fick ha med oss lite av era underbara kläder från Ivyrevel. Något som skulle passa perfekt för vår resa är Tropez bikini för stranden, String dress tangerine för middagen och Somkey dress black copper för utekvällen. Om vi vinner så lovar vi en bild från Thailand där vi visar upp vinsten!

Min stil generellt är till vardags nu på vintern gärna en kjol och någon snygg topp, men till fest föredrar jag en riktigt snygg klänning.
Vi skulle bli så glada om vi vann!
Tack för all din inspiration som du gett oss under alla år!

Reply
Felicia

Vilken underbar giveway!! Mina favoriter hos er just nu är Abbey top, Nero skirt black leather patch och venice dress black, det är tack vare er som jag har börjat våga ha färg och roliga material till både vardag och fest :) Min stil är ganska basic till vardags med jeans eller kjol med t-shirt eller stickade tröjor och boots eller sneakers! Till fest är det gärna klänning i sammet eller annat roligt material med stora örhängen :D Det jag gillar med just Ivyrevel är att ni lyckas så jäkla bra med passformen på klänningarna och era bikinis, man känner sig verkligen fierce i dem :)

Reply
Sofie andersson

Dröm tävlingen?!?!
Mina favvisar just nu: cigale velvet jacket, marissa dress teal green och sist men absolut inte minst är doutzen dress emerald green!

Min stil är egen, oftast “all black everything” men med kanske en snygg jacka, skor eller handväska som sticker ut. Nu i senare tid har jag börjat våga mer färger, har blivit tok-kär i mossgrön, marinblå och vinröd. Och ett plus är denna underbara velvet trend! Love it! Jag har en rätt trendig och stilren stil. Älskar att kolla det senaste nytt och bloggarnas outfits.
Jag har under nästa hela mitt liv blivit utsatt för mobbning i skolan, då jag vågade vara mig själv. Dom tyckte att jag inte passade in och det fick jag lära mig den hårda vägen.. Men idag står jag stark med min stil och vågar vara jag! Denna tävling skulle vara så betydelsefull för mig, inte bara att det är som ett ” hah i got you!” Till mobbarna, utan ivyrevel är ett fantastiskt märke! Kram Kenza!!

Reply
Jane

My style is quite over the top, lots of glitter, sequins, embellishments and embroideries. I really like unique pieces that no one else has. Practically Anna Dello Russo / Alexander McQueen /Bamain etc.

These are my favorites:
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/dresses/pimm-dress-sequined/A000069-054.html?cgid=Dresses
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/bags/baciami-bag-embroidered/E000010-001-013.html?cgid=Bags
http://www.ivyrevel.com/eu/collection/pants/skin-lux-pants-black/B000065-001.html?cgid=Pants

Reply
Anna

Carro jumpsuit
Catelyn pants
Ally top off white

Det finns så mycket fint men dessa plagg känns mest “jag” då jag mest klär mig i svart/vitt/grått/neutrala färger. Min stil skulle jag med tre ord beskriva: clean, chic & basic.

Om jag vinner vill jag helst inte ha något med äkta skinn, ull eller liknande då jag försöker undvika animaliska produkter :))

Reply
Mirna

ALLTSÅ WOW!!!!!

Mina favoriter är Vienna Jacket
Mady Top Burgundy
Premiere Dress Black

Jag gillar att klä mig lite classy, ganska vårdat på dagtid då jag jobbar på kontor. Har gärna fina skärp, smycken , kavajer, koftor osv som piffar upp en vardagsoutfit.
Älskar fina blusar, toppar och skjortor och matchar gärna till jeans. Klänning har jag sällan till vardags men absolut på fest och på sommarn förstås. Har alltid älskat din stil och tagit inspiration från din blogg!! Hade vart så grymt att få vinna detta priset :D

Reply
Edith Langert

Mina favorit plagg av Ivyrevel är Catelyn pants, Celia top black och Alessia shoes.

Senaste 2 åren har jag tappat min modighet och inspiration när de kommer till min personliga stil. Jag brukade vara modig och inte bry mig om jag hade på mig lite annorlunda kläder (älskar att handla secondhand!). Men senaste tiden har jag inte haft nån inspiration. Men jag känner att den börjar komma tillbaka! Jag älskar enkla men smarta designs, sånt man inte sett förut eller som man kanske har men använts på ett nytt sett! Så som volanger i ärmslutet som jag sett jättemycket av de senaste året. Jag älskar sportigt och att blanda in olika material. French chic är ju alltid nått man strävar efter.
Jag studerar på heltid så min ekonomi tillåter mig inte att skapa en ny garderob, men jag vill så gärna!!!

Reply
Natali

Åh vilket dröm pris! :D

Mina 3 favoriter är: PIONEER JACKET BLACK, PASCALE KNIT OFF WHITE och CARRARA TOP OFF WHITE.

Jag tycker om ganska enkla kläder och har ofta på mig ett par snygga jeans, någon fin tröja/blus och en snygg jacka till. Jag älskar kappor eller skinnjackor och mysiga stickade tröjor. Kläderna får gärna ha några speciella detaljer som sticker ut, tex ett fint mönster eller en cool dragkedja som carrara top off white. Håller tummarna för att jag vinner!

Reply
Filippa Thörewik

Oj vart ska jag börja… Ivyrevel är verkligen ett drömmärke, jag älskar allt i er kollektion. Mina favoriter just nu är Vega Skirt, Mirelle dress och Alessia shoes. Jag älskar stickade tröjor och balla byxor med ett par snygga boots, men även festliga klänningar. Jag är en höst och vinter människa vad gäller mode. Allt i min garderob går i svart, grått och vinrött i princip, främst för att jag gillar när man kan matcha allt enkelt. Just nu köper jag inte nya kläder eftersom jag pluggar, och pengarna tar slut efter att jag betalat hyran, men det är ett av mina främsta intressen så varje gång jag har pengar över är det kläder jag unnar mig. Att vinna detta pris vore verkligen en dröm, jag vill inget hellre. Dessutom fyller jag år i början på januari, vilken födelsedagspresent det vore! Jag vill återigen tacka dig, Kenza, för din generositet angående priserna, det är inte många bloggare som investerar så i sina läsare! Så mycket kärlek till dig!

Reply
Linda

Idén med dessa tävlingar är ju SÅ BRA!!
Mina tre ivyrevel-favoriter är Navajo dream dress (burgundy pga jag bäst i rött), Gambetta velvet jacket och pioneer jacket.

Jag känner att jag behöver omforma min stil då jag nu till våren börjar jobba som lärare, och inte kan klä mig som ungdomarna, eleverna, men jag är ju bara 25 själv. Så jag behöver snygga, men ändå vuxna kläder och får börja fasa ut de korta kjolarna.

Reply
Chanel

OMG YEEESSS VILKEN TÄVLING!!!
Min stil på kläder är mycket stilrent och elegant men ändå att det finns detaljer på kläderna som gör dem extra unika. Sen så använder jag mycket överdelar som är inte för mycket krims och krams, och sen att dem inte visar för mycket mage. Något som jag hela tiden använder är mjukis set (och träning) som jag vill ha lite fler av då jag använder dem så pass mycket.Jag gillar när det är lite cozy och inte allt för mycket festligt då jag är lite yngre (98), men visst jag är lite för allt skulle jag säga.
Mina favorit produkter: http://www.ivyrevel.com/se/collection/sweats/queen-pants-whisper-pink-print/A000059-050.html?cgid=Sweats
http://www.ivyrevel.com/se/collection/dresses/lucrezia-dress-black/B000237-001.html?cgid=Dresses
http://www.ivyrevel.com/se/collection/blouses/flirt-blouse-plum/B000230-105.html?cgid=Blouses (black)
Chanel.a99hotmail.com

Reply
Julia

– Mina tre favoriter är Moulin Velvet Dress, Fayette Velvet Pants, och den helt jäkla magiska pälsjackan som du har på bilden i inlägget. (Kunde inte hitta den på hemsidan, men den är DAYUMN!)

Jag kan aldrig hålla samma klädstil året runt, så jag har accepterat att jag byter stil 4 gånger om året:

Vår: Klänning eller kjol och strumpbyxor, gärna sött och lite flickigt. Ballerinaskor och lockigt hår.
Sommar: På sommaren ställer min hjärna om och vill vara bohem all the way! Långa klänningar och trassligt hår, sandaler och massor med armband.
Höst: På hösten har jag jeans, stövlar, stilrena kappor och längtar efter att vara business casual. Köper alltid FÖR många “krispiga vita skjortor”.
Vinter: under vintern frossar jag i stickade tröjor, långa halsdukar, ljusa jeans och guldörhängen, gärna lite så… 90-tals Vänner-look.

Ja du ser ju vilket krångel, försök plocka ihop ett klädpaket till mig. Det blir en utmaning ;D

Reply
Annsofi

Vilken give away!!!
Mina favoriter just nu med hänsyn till min vardagslook skulle vara byxorna “Catelyn pants” “Lucrezia dress teal green” och “Rebel dark jacket dark grey” då den är lite lagom kaxig men med stil!! :)

Min stil kan beskrivas med svarta byxor och en fin blus till vardags på jobbet, haha! Ibland skojar vi gärna till det och enkla söta klänningar som funkar både till vardag och fest använder jag gärna. Dessa är himla enkla att dressa upp och ner. Ett par roliga strumpbyxor lyfter gärna min outfits! Till våren ser jag fram emot lösa fina byxor som ändå är dressade. Köpte bland annat dessa Carla pants Ozelot från Ivyrevel då de var så himla coola! Passar mig ypperligt då man vill vara lite fredagsfin på jobbet med en blus och kan skoja till det på kvällen med en fin top :)

Mvh Annsofi

Reply
Hanna

Helluuuuu, mina tre favoriter just nu är Flirt Blouse Plum, Fling Dress Poppy Red och Michelle Faux Fur. Min stil liknar min stilikon Olivia Palermos, med mycket färger, mönster och mixade årtal som influenser!

Hälsningar Hanna

Reply
Linnea Svensson

Fantastisk Giveaway!
Jag klär mig efter humör och situation och gillar allt från boyfriend jeans till dressat och stickade tröjor sommar som vinter eller friluftskläder. Allra finast känner jag mig dock i lite mer skandinavisk stil med ganska “tråkiga” kläder, raka siluetter, enfärgade plagg som känns feminina. Svårt att beskriva men det var mitt försök haha :)
Svårt att välja bara tre plagg, men mina tre favoriter på Ivyrevel just nu är: Vienna jacket, Dorothee Blouse Blue samt Marissa Dress Burgundy.

Reply
Josefine

Hej Kenza!

Mina favoriter hos Ivyrevel just nu är:
Cigale Velvet Jacket
Body Talk Pants Black
Cassie Blouse Red Flower Print

Ledorden för min stil är: stiligt/70tal/hippie/bekvämt/feminint/helochren – när jag köper kläder tänker jag alltid långsiktigt, jag köper bara sådant som jag verkligen älskar och vet att jag kommer använda i många år. Trender är kul men min egen stil är viktigare och går alltid före. <3

Reply
Maria

Top tre:
– Versailles dress
– May coat camel
– Milli top wine

Ganska orättvist att tvinga oss välja haha ALLT är ju så fint!! Men jag tar snart examen så lite business-aktiga kläder hade varit perfekt, men annars älskar jag även lite mer chill typ bomberjacka och en schysst hoodie. Partyklänningar går ju inte att få för mycket av heller :D

Reply
Sofia

Hej Kenza! Mina tre favoriter representerar min stil ganska bra, vilket är en cozy stil men med snygga inslag av modiga kläder. Jag älskar den stickade tröjan Hannah, Michelle faux four och Lucrezea dress teal green. Mysig stil men som ändå är snygg och anpassar sig med tiden, jag försöker följa trenderna eftersom jag tycker det är kul, och jag älskar att experimentera. Det jag älskar mest är att vara bekväm men snygg. Jag har följt ditt märke sen du startade och beställde direkt när ni öppnade den där gråa sweatshirten med ett stort svart V på. Sedan dess har jag kanske köpt något plagg per år för har inte råd med mer då jag pluggar till sjuksköterska. Men det är ändå viktigt för mig att få uttrycka min stil i skolan och på sjukhuset när jag har praktik, även om jag inte får bära mina egna kläder så länge innan jag måste ta på jobbkläderna. Men det betyder ändå mycket att få uttrycka mina stil när jag än kan eftersom jag i framtiden kommer vara tvungen att bära tråkig uniform halva tiden av mitt liv. Jag tycker det är sjukt kul att följa ditt märkes resa och jag skulle bli sååå himla glad om du valde mig.

Du är grym!

/Sofia

Reply
Sandra Henningsson

Mina tre favoriter just nu på Ivy Revel är REBEL JACKET BURGUNDY, KITTEN LUX SKIRT EMBROIDERED och CUT OUT SHOES BLACK :)))
Min stil är ganska basic & sporty, jag älskar street känslan! Jeans & tee är min go to och skinnjackan åker på alla dagar i veckan. Ett par sneakers är mina bästa kompisar.

Älskar det här, bästa tävlingarna! Puss!

Reply
Jackie

Åh vilken lycka att få vinna detta, tänk om man fick ha den turen <3 min stil är basic men med det lilla extra ;) för mig är stilrena basic kläder allt, att ha ett par snygga jeans, topp och sneakers så är du redo att möta världen enligt mig :) mina tre favoriter är maglia scarf wine (så snygg!!) tisha t-shirt white yellow v (den perfekt bas t-shirten med det lilla extra) sen är det den blåa stickade tröjan som matchas med dash pants black (typ den snyggaste stickade tröjan ever, fantastisk blå färg) håller alla tummar för denna lucka, en dröm för en student kan jag lova! Kram

Reply
Anne-Lie

Mina favoriter just nu: Emerald dress star print, Rebel jacket burgundy och Quest bag black. Jag har en väldigt feminin stil med mycket klänningar och kjolar, färgstarkt, klassiskt men gärna med något som sticker ut. Har shoppat väldigt mycket second hand och på rea (där allt kanske inte varit genomtänkt) och skulle behöva en “omstart” för min garderob, haha.

Reply
Milica

I would describe my style as casual-classy-chic. I don’t like anything that’s overdone (that looks like you’re trying too hard), I like to always look put together, to have that french vibe in my outfit, but I always add my personal touch to any outfit! :-)
It’s hard to decide which are my favorites on Ivyrevel, I think I have never browsed an online store before and liked everything I saw!! :-D
But some of my favorites are these sunglasses: http://www.ivyrevel.com/row/collection/accessories/vision-sunglasses-brown/H000003-067-013.html?cgid=Accessories ; this clutch or this bag (I simply can’t decide): http://www.ivyrevel.com/row/collection/bags/baciami-bag-embroidered/E000010-001-013.html?cgid=Bags ; http://www.ivyrevel.com/row/collection/bags/quest-bag-black/E000002-001-013.html?cgid=Bags; and this beautiful dress http://www.ivyrevel.com/row/collection/dresses/lucrezia-dress-teal-green/B000238-109.html?cgid=Dresses .
Thanks for this opportunity! Xx <3

Reply
Sylvia

My 3 favorites are: Quest Bag Black, Michelle Faux Fur and Giverny Jacket Black

My style is very simple when I am going to work/university: t-shirt, a pair of good trousers and a leather jacket on top.
In the wintertime I normally wear biiiig coats and sweaters because I always freeze my butt off (all type of jackets are kind of my weakness)
In the summertime I like dresses and skirts the most with a pop of color.
Other than that I think it’s all in the details: a cool backpack, earrings or as I said jackets :D

Reply
Jenny

Åh jag älskar alla ivyrevels kläder så är svårt att bara välja ut tre favoriter så jag gjorde ett litet collage på min blogg istället med några av alla sjukt snygga plagg ni har!! Länk ? http://nouw.com/jennybolyki/ivyrevel-28212506
Min stil är lite blandad men jag älskar enkla plagg med detaljer som gör dem lite roligare. Min favoritfärg just nu är den där snygg mörkgröna färgen, som jag är helt insnöad på!! Älskar också svart med guldiga detaljer?

Reply
sofia

Oooh! Säger det igen: äääälskar de här tävlingarna!! Det är så kul att du ger tillbaka till oss läsare ??
Mina topp tre: skin lux pants och kitten lux skirt SÅKLART är så jävla kär i den stilen! Sen är jag såld på Wing earrings! Min stil är ganska simpel – enkel topp (gärna en skjorta), svarta brallor och ett par rediga kängor. Sen lyser jag upp det med nån Fashionabel jacka eller blaffiga örhängen ?

Reply
Noomi

Bästa priset!!! IvyRevel beskriver min egen stil ganska bra! Hmmm svårt att välja bara tre favoriter men just nu är det väll Rebel Jacket Burgondy. Skulle matcha med helsvart eller nu på vintern en stor stickad tröja med strumpbyxor och boots. Crimston pant är också fantastiska ochde skulle jag matcha med en svart top och sneakers. Kitten lux skits embroidered är min favorit sen gammalt, finns inte så mycket att säga om den. DRÖMMEN!!! Vi hörs :DD

Reply
Lena Chatz

My 3 favourite items from Ivyrevel are:
The Rebel Jacket in Burgundy (omg that color!!)
The Cleo Knit (also, omg that color!! looks super soft and comfy as well)
The Miranda Dress ( Black+Velvet= <3 )
My style is classy but casual with some rock and vintage elements. Everything I wear has got to be comfy as well as stylish. I love dark colors (black, burgundy, royal blue, forest green, blue-gray etc), velvet and lace, dresses, high waisted A-line skirts, mom jeans, soft knits, biker jackets, booties and huge scarves!
Fingers crossed!!
Kisses from Greece and Happy Holidays! <3

Reply
Louise Thunberg

Cookie Faux Fur
Doutzen Dress Emerald Green
Mady Top Burgundy

Är helt obsessed med dessa plagg och önskar egentligen att hela ivyrevel kunde befinna sig i min garderob!! Men de här plaggen är verkligen statement plagg skulle jag vilja säga vilket jag nu förtiden har utsatt mig lite mer för än att bara använda basics och det gör outfiten så mycket roligare också! Man får mer uppmärksamhet och mer komplimanger så det är ju bara roligt!

Reply
Cinnamon

Hello Kenza,

these are my three favourite pieces:

1) NOIR LUX JACKET BLACK because it is such an eye-catching biker jacket – I love the gold details.
http://www.ivyrevel.com/de/collection/jacken/noir-lux-jacket-black/B000064-001.html?cgid=Jackets

2) PRECIOUS DRESS DIAMOND because it has everything a girl needs – it is a beautiful statement piece.
http://www.ivyrevel.com/de/collection/alle-produkte/precious-dress-diamond/PODIUM-2.html?cgid=All%20Products

3) JACKSON JACKET DIAMOND because it is classy and modern at the same time.
http://www.ivyrevel.com/de/collection/alle-produkte/jackson-jacket-diamond/PODIUM-3.html?cgid=All%20Products

My style is much like yours. Feminine, classy and modern. I like dresses, skirts and glitter but also casual pullovers, loose tops and sneakers.

Thanks for these great giveaways!

Cinnamon

Reply
Sara

åh underbart!
Jag hade svårt o välja bara 3 såklart men bla så är mina favvisar : CRUISER JACKET WINE, VERVE TOP OFF WHITE, och MIRELLE DRESS. Jag har lite mer casual stil lr saker som e lösa vid magen, oversize ..har inte den tigha kroppen som du (haha) efter min son osv så inte så mkt som sitter åt !

*Håller tummarna*

Reply
Marketa

Hi:) I love Nolita dress, Rider pants black and Verve top off white.
and my style? I really like comfy but chick clothes. Ussualy I wear black, grey and white.
Xx Marketa

Reply
Pia

I have a really classic-minimalist-feminine-style with a hint of boho. I style my everyday outfits with natural colors and with good fits and then mix it a bit with funky bag, earrings, scarf and wavy hair :-) Still I always look for pieces and clothes what doesn’t look cheap and have little something-something on them ;-) On the summers I wear a lot of patterns and brighter colors. That’s why my fave pieces from Ivyrevel collection right now are the May coat (just lovelovelove the color and the collar that makes it (and me) look so fabulous and worthy!), the Salem jumpsuit and the Crecent earrings<3

Reply
Ebba

My Favs: NOIR JACKET BRONZE, CARLA PANTS OZELOT, PURE TOP BLACK

Har rätt mixad stil men gillar saker som sitter smickrande och feminint, bär gärna highwaisted med croptop och en snygg jacka över eller en söt lite girly klänning typ som LUCREZIA DRESS TEAL GREEN men är även ett fan av lite sportigare stilar. ( Är ett riktigt sneakfreak haha ;) )

Reply
Sandra

Mina favoritplagg i shoppen är Cookie faux fur, Marissa dress burgundy och Chalc top black. Så svårt att välja favoritplagg då jag har en väldigt blandad stil. Inland vill jag vara söt och ibland sexig. Jag gillar mest jordnära färger. Puderrosa, vinröd, svart, grå och vit är mina favoritfärger. Jag gillar också mer tighta kläder än lösa då jag gärna visar upp mina fina kurvor ;)

Reply
Johanna

Jag har en väldigt basic garderob med plagg i neutrala färger, men även några plagg som “sticker ut”. Gillar att matcha t ex. en söt blus med ett par tuffare byxor. Har även mycket kläder som jag köpt spontant men som jag sen efter några månader tänkt “varför köpte jag denna?” men ändå så får de ligga kvar för jag tänker att de säkert kommer till användning någon gång, haha. Igenkänningsfaktor???

Mina favoriter på Ivyrevel är just nu:
http://www.ivyrevel.com/se/collection/new-in-night-vision/marissa-dress-burgundy/A000331-078.html?cgid=NEW%20IN%3A%20Night%20Vision
http://www.ivyrevel.com/se/collection/jackets/vienna-jacket/B000205-085.html?cgid=Jackets
http://www.ivyrevel.com/se/collection/pants/skin-pants-black/B000053-001.html?cgid=Pants

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*