• header

CHRISTMAS EVE

kenzazouiten_jul16-6 kenzazouiten_jul16_c-1 kenzazouiten_jul16-5 kenzazouiten_jul16-4 kenzazouiten_jul16-2kenzazouiten_jul16-3 kenzazouiten_jul16-1

Christmas Eve with my family!

Hej fina ni! Hoppas ni hade en helt underbar julafton. Vi bestämde oss för att köra julbordet hos Aleks bror istället eftersom att deras lägenhet är mycket större. Så vi åt massa mat, kollade på Kalle Anka och så öppnade barnen julklappar. Jag gav Aleks Sony Playstation VR i julklapp/födelsedagspresent som vi testade också (sån fail att jag gav honom 2 stycken dock, trodde man kunde spela tillsammans haha… men vi ska ha en spelhörna på kontoret så vi får ha de andra glajjorna där!) Så jääääkla sjukt och häftigt! Man blir dock lite snurrig i huvudet av det, men vi håller på att ladda ner lite fler spel nu som vi ska testa. :-)

På kvällen åkte vi hem till oss och spelade spel, åt massa godis och sedan sov mamma och Ali över här. Imorse åt vi födelsedagsfrukost (Aleks fyller 32 idag! <3) och nu ska vi ut på långpromenad i det härliga vädret. Puss!

// Hey sweethearts! I hope you had a wonderful Christmas Eve, or if you celebrate today – have a lovely Christmas Day! We decided to have the Christmas lunch at Aleks brother’s place instead since their apartment is much bigger. So we had lots of food, watched Donald Duck and then the kids opened their gifts. I gave Aleks Sony Playstation VR as a Christmas/birthday gift and we tried them out (such a fail that I gave him 2 though, I thought you could play together haha… but we will have a little game corner at the office so we can have the other glasses there!) Soooo damn cool! You get a little dizzy though, but we’re downloading more games now and we’re gonna try it out later. :-)

In the evening we went back to our place and played games, ate lots of sweets and then my mom and Ali slept here. This morning we had a birthday breakfast (Aleks is turning 32 today! <3) and now we’re heading out for a long walk in the lovely weather. Hugs!

23 Comments

Madeleine

Jag är så nyfiken, hur gick det för din mammas lägenhetsletande? Bor din bror fortfarande hemma? :) God Jul!

Reply
Amber

Happy birthday to him! I didn’t know that you can’t play VR together either haha, but at least you can use a pair at the office now (which sounds like such a great place every time you mention it!). That apartment looks like a seen by the way, looove the moulding

Reply
Miriam

Lovely pictures Kenza!! Now I’m getting a little bit homesick at the other end of the world. You have such a nice family ! ♥, Oh and happy birthday to Aleks. All the best to him .
Have a great day Kenza. I am excited for the next blog post. Greetings Miri xxx.

Reply
Diana

Åh det ser ut att ha varit en jättefin julafton och vilken fin familj. Önskar er alla en jättefin fortsatt jul och ett gott slut på detta år. :)

Reply
Hafsa

Merry Christmas to you and your family and happy birthday to Aleks, may God bless you and make you always happy together <3

Reply
Elena B

Cutest couple ever!! I wish Aleks all the best for his 32nd birthday!! Both of you are lucky to have each other! ?

Reply
Marysia

Hej Kenza. Jag undrar vad du använder för parfym? ska nämligen köpa en ny och vill ha lite råd! Är lika gammal som dig.

Reply
Monika

Lovely photos! Chrimstmas with family is the best.
Aleks is 32? He don’t look like. I thought he’s younger. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*