• header

TODAY’S

kenza_zouiten_green_ivy_03kenza_zouiten_green_ivy_07kenza_zouiten_green_ivy_08kenza_zouiten_green_ivy_09kenza_zouiten_green_ivy_06kenza_zouiten_green_ivy_05

Old coat from Vila // jeans and scarf from Acne // bag and sweater from Ivyrevel // shoes from Gianvito Rossi // rings from Sophie by Sophie

Dagens look! Väskan är ett sample som inte klarade sig till the final cut (roffade åt mig den innan jul när alla på kontoret fick plocka vad de ville av alla gamla samples). Det händer väldigt ofta att vi utvecklar en produkt som sedan aldrig produceras, oftast för att de blir för dyra, inte som vi tänkt oss eller för att vi helt enkelt utvecklat för många styles för säsongen. Tycker det var lite synd att den här väskan aldrig producerades, den är ju så fin!

Hade tänkt träna nu efter jobbet men ska hem och spela tv-spel istället. Story of my life, hade kunnat vara mer vältränad och stark men prioriterar typ spel och serier framför träning haha. Just nu är jag helt besatt av Tricky Towers på PS4, det är som tetris fast med olika utmaningar. Askul att spela flera och tävla mot varandra! Overcooked och Towerfall Ascension är två andra spel som också är roliga att spela tillsammans.

// Today’s look! The bag is a sample that never made it to the final cut (I grabbed it before Christmas when everyone at the office got to take anything they wanted from all the old samples). It happens very often that we develope a product that we later on decide not to produce, most often because they turn out to be too expensive, doesn’t look the way we thought it would or simply because we’ve developed too many styles for the season. I think it’s a bit sad that we never produced this bag, it’s so pretty!

I was planning on working out after work but I’m gonna go home and play video games instead. Story of my life, could have been more fit and strong but I prioritize games and tv-series before workout haha. Right now I’m completly hooked on Tricky Towers on PS4, it’s like tetris but with different challenges. It’s really fun to play several players and compete against each other! Overcooked and Towerfall Ascension are also superfun games to play against each other.

54 Comments

Jennifer

Kenzaaaaaa! Köpte en grå långklänning från ivyrevel och måste bara säga att det är det BÄSTA plagget jag köpt, någonsin!!! Gud vad jag älskar den, fick precis hem den. Och alltid så snabb leverans, är SÅ nöjd! Gick in på hemsidan och tänkte köpa upp hela lagret av denna klänning men den verkar vara slut dock, buhu ?

Reply
Sofia

Vad kul ändå att ha en väska som ingen annan någonsin kommer ha. :) Har själv jackor, tröjor osv som är prover och jag tycker det är roligt, lite som att ha fått något designat helt och hållet för en själv typ. :D

Reply
Patrycja

The bag has a nice colour, but it looks like a Celine rip-off trapeze bag :/ so on one hand, I guess it’s good that it was not mass-produced… this looks like it could be more affordable but :/

Reply
Iliana

i definitely want that bag! she is so pretty! wish u would produce it! The colour and shape are awesome! Happy New Year :-)

Reply
Fanny

Väskan var verkligen snygg, men kul för dig att gå runt med en som du faktiskt är ensam om att bära!!

Reply
Tessa S

Aaa I really like the green bag! I was a bit dubious about emerald green this season, but I think I have fallen in love now <3
but I think it's better for my wallet that I can't buy it haha ;)

Reply
Amber

Nooo why was this version of Quest not produced? It’s gorgeous! Was it too expensive? It’s nice to see though, maybe you can do a post sometimes on Ivyrevel items that never made it to production :)

Reply
Daniiiia

Can’t wait for you to announce the winners of the give-aways, i’m crossing my fingres for good luck! :D <3

Reply
Jane

I can see why you didn’t produce this bag. Please don’t get me wrong, I think it’s pretty. But if the whole bag proportion would be less taller or more wider, the logo smaller and placed at the very top and the suede less patchy, then you would definitely get a winner bag!
But nevertheless, I like it :)

Reply
Rhea

I got so excited to see this bag in a beautiful green colour (my fave) thinking it was part of a newer collection only to read it’ll never go in production :'( I would buy this in a heart beat. Please make more bags in other colours besides black.

Xoxo

Reply
Johannafrånfinland

Oh den där väskan! Ni måste göra en väska med det där färg och material, älskar!

Reply
YTA

While looking at the pictures I directly loved the bag ! So sad that you don’t sell it I’m very picky when it comes to bags and would have bought that one without hesitation (well maybe after a quick look at my bank account haha).

Reply
Sofia

Tips Kenza är att kolla in @inspobyearth på instagram! Tror du kommer gilla det :) Kram

Reply
Azra

The bag is really beautiful. I think you should produce that, it could be easily bestseller.

Hugs and kisses,
Azra

Reply
Sandra

Hej! Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

Reply
Rebecka

Men nej!! Där var den ju efter åratals sökande! Ett hopp väcktes om att kunna kassera min fejkläderväska anno 2012 som går i färgen inte-vinter (puderrosa). Hojtade åt min sambo när jag såg den, han undrade vad det var frågan om ?. Hoppas ni gör något mycket liknande i framtiden!

Reply
Emmett

Jag blev så kär i väskan att jag inte ens läste texten klart, utan dök direkt in på IvyRevel. Sen läste jag och blev lite sadface. Den är precis det jag letat efter och i precis rätt färg. Den är lovely!

Reply
_nikis

I was like I need that bag ??? hoping it’s a part of new collection, make it a real thing! We love it ??

Reply
Sofia

Väskan är helt fantastisk. Och vilken underbar färg! Jag som direkt tänkte att jag måste köpa den när jag såg ditt inlägg. Tusan att det inte går!

Reply
Amanda

Så himla härligt morgonljus i bilderna, får mig att vilja gå upp tidigt på promenad när staden vaknar till liv :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*