• header

THURSDAY

kenzazouiten_thur_st-1 kenzazouiten_thur-3-2kenzazouiten_thur-2-2 kenzazouiten_thur-1-2

Today’s lunch with my happy colleagues <33

Hej hjärtan! Hoppas ni mår fint idag. Jag mår bra! Var iväg på lunch med mina glada kollegor och nu sitter jag på kontoret och jobbar lite med min “årsresumé” som jag alltid gör här på bloggen. Ni vet där jag samlar bilder från händelser från året som gått. Hade en rätt tuff motgång i mitt liv detta år och jag var nära på att bryta ihop många gånger, men överlag var det ett bra år framförallt karriärmässigt. Att jag förlovade mig med mitt livs kärlek och började planera vårt bröllop var såklart det bästa som hände 2016 och det var nog det som hjälpte mig att hålla igång.

Jag har börjat tänka lite på 2017 (skoja, har tänkt rätt MYCKET på 2017 och längtat sen april. ska ju fakking gifta mig!!!) och hur jag vill att mitt liv ska se ut. Både privat och kring jobb. Vill ni att jag delar med mig av mina “nyårslöften”?

// Hi babes! I hope you’re fine today. I’m good! I was on a lunch with my happy colleagues and now I’m sitting at the office working a bit on my “year recap” that I always do here on my blog. You know where I collect photos from events from the past year. I had a pretty tough setback in my life this year and I was close to a breakdown many times, but other than that it was a good year especially when it comes to my career. That I got engaged with the love of my life and started planning our wedding was ofc the best thing that happened 2016, and that was probably the thing that kept me going.

I’ve started thinking a bit about 2017 (kidding, I’ve been thinking A LOT about 2017 and I’ve been longing since April. I’m getting fakking married!!!) and what I want my life to look like. Both in my private life and work life. Do you want me to share my “new year’s resolutions” with you?

3

70 Comments

Jolien W.

It would be nice to know your new year’s resolutions because it’s inspiring! :-)

Kiss

Reply
Edona

hii beautiful Kenza :)

please share your new years resolutions with us! It’s exciting to see what Kind of resolutions others have :)

Reply
Anna

Kämpe är vad du är!! Kärlek är det starkaste vi har och jag är så fruktansvärt glad över att ni ska gifta er! Fan vad kul!! Sitter här och väntar på att min pojkvän sedan 8 år tillbaka (träffades när jag var 17, han 24) ska fria……. går sådär HAHA man bah hallllllllllå? eko eko…
Men SJÄLVKLART vill vi höra dina nyårslöften, kan ju inspirera en själv :)
Massor av kärlek Anna

Reply
Kicki

Jaa dela dina nyårslöften!

Hoppas allt blir bättre för dig. 2017 ska förhoppningsvis bli allas år.

Reply
Noelle

Yes! Yes! Yes! Can’t wait! and don’t forget that you are moving tooo a beautiful new home! I’m so happy for you! Can’t wait to see you as a bride! You will be so stunning! And the love you both have for each other is beautiful. (Crying like a idiot) You are such a strong woman!

Love

Reply
Elin

Nej du behöver inte dela med dig av dina nyårslöften. :) Ähh vem försöker jag lura?! Jag vill gärna höra om dina nyårslöften!!

Blir så konstigt när man ställer såna frågor. Haha tänk om alla skulle ba: nää, jag vill inte höra…

Reply
Irati Dorronsoro

Yes, of course! Merry christmas and lots of lovee from the basque country ;)

Reply
Whitney Hope

Vill gärna att du delar med dig dina nyårslöften. Har följt dig under 2016 (och tidigare) och jag vill bara säga tack för ett fantastisk år! Det har varit så kul att få vara med i ditt liv genom din blogg och dina sociala medier. Du är bäst Kenza och vi älskar dig så jätte mycket.

xoxo

Reply
Ourline

Jaa dela med dig, det vore superkul. Kanske kan man få lite inspiration till sina egna nyårslöften. Din jacka är superfin, vart är den ifrån?
Hoppas allt blir bättre <3

Reply
Paula

Please do share if you have some resolutions! You’re always such an inspiration <3

Reply
Dalal

Please do share! I would love to see what resolutions lead to successes like yours. I personally will not take any resolution this year, I had my share of decisions and changes to make <3

Reply
Sasa

Jag förstår att du är lycklig och ser fram emot bröllopet. Jättekul för dig. Men snälla rara, måste du verkligen ta upp det i varenda inlägg? Det börjar redan bli tjatigt och du har inte ens gift dig än. Snälla.

Reply
S

Hahaha! Roligaste kommentaren jag läst på länge! :D En spritt språngande främling som tycker att nån annan i sitt egna forum ska sluta skriva om en av de kanske största händelserna i sitt liv, bara för att främlingen tycker det är tjatigt när hen väljer att klicka sig in och läsa! Asså! Hahaha snälla sluta, jag dör! Så kul!

Reply
Luana Valentina Ramme

YESS! ❤ you always inspire me to keep my goals and working for them!

Reply
Mahtab

Hade varit jättekul om du delade med dig angående löftena, sånt är ju alltid intressant att ta del av.

Kenza, vet att det kanske inte betyder mycket när det kommer från främlingar över nätet men du ska veta att vi är stolta över hur du hållt upp dig själv och bloggen för oss trots att du själv ofta har mått dåligt detta år. Vi märker och vi bryr oss <3

Reply
Moa Nachtweij

JAAA jag vill höra dina nyårslöften! Har själv precis börjat fundera på mina egna – ändå lite rolig grej att göra ju! Motiverande <3

Reply
Ilse

Yes! It’s time to leave the negative in 2016, but keep the good memories alive. I wish you the best for 2017, and I think you will be a gorgeous bride!

Love from the Netherlands

Reply
Margarita P

Yes, Kenza, tell us about your resolutions! That would be so motivating for your readers.

Reply
Lena Gullberg

För 14 år sedan mötes jag och Jesper på en internet sida. Det var kärlek vid förstå ögonblick.
Under dessa år har vi fött tre prinsessor som nu är 13,11& 4 år. Alltid har flickorna pratat om prinsessbröllop och även jag.
Under julaftons morgon vid paketöppning ställer sig Jesper på knä och frågar om jag vill gifta mig med honom?
Jag svarade: JA!
Både barnen och jag fäller tårar, även Jesper var rörd.
Nästa år kommer även jag att stå brud och våra prinsessor vara brudnäbbar.
Önskar inget annat än att få bära denna fantastiska klänning och få en underbar ring som ska följa med oss hela livet ????
Kramar ????

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*