• header

LAST WORKOUT

kenzazouiten_7-2 kenzazouiten_7-4 kenzazouiten_7-3 kenzazouiten_7-1

Last workout of the year!

Nu när det har varit juluppehåll från dansen osv så har jag kört en del hemmaträning. Tycker det är mycket lättare att rulla fram yogamattan i vardagsrummet och köra ett kort pass på kvällen när jag ändå ska ta en dusch, än att ta mig till gymmet (ni vet ju att jag hatar att gymma också, går bara på grupp-pass). Jag använder mig av appen 7 minute workout som jag berättat om tidigare, och så kör jag 3 rundor = 21 min. Träningen är intensiv och man arbetar igenom hela kroppen. Är alltid helt svettig efteråt!

Nu har jag duschat och ska göra mig i ordning. Dags att hoppa i nyårsklänningen (det blir nog den ni ser på stolen bakom mig) och sedan ska vi iväg på middag med våra vänner!

// Now that it’s been Christmas break at the dance studio etc, I’ve done some at home workout. I think it’s much easier to roll out the yoga mat in the livingroom and do a short workout in the evening right before my daily shower, rather than going to the gym (you know I hate the regular gym workout, I only do group workouts). I use the app 7 minute workout I’ve told you about earlier, and I do 3 rounds = 21 minutes. The workout is intense and you work through your whole body. I’m always completely sweaty afterwards!

I’ve taken a shower now and I’m gonna get ready. Time to get in my new year’s dress (I think it will be the one you can see hanging on the chair behind me) and then we’re off for dinner with our friends!

30 Comments

Natasa

När presenteras vinnarna till dina givaways? Oddesen är typ 1 på 20 000 att man vinner, men ändå, kul att se.

Reply
Emma Richter-Larsson

Ååh är så taggad för nyår?? Det är underbart med en nystart! Även om det är klyschigt så känns det skönt att man symboliskt och officiellt kan börja om. Jag gillar att tänka det som att man ömsar skinn. Låter asäckligt… Men jag tycker det känns så härligt med tanken att när man går igenom något svårt så slutar det alltid med att man blir starkare och bättre i slutändan. Under den jobbiga processen så byter man till sitt nya och ännu vackrare skinn. Känns som ett snabbt enkelbyte över nyår. Även om det är vi som bara gör det till en grej. Men känns ändå så bra. Nu flög tankarna iväg men nu blev det så?❤

Reply
Sunrise

You inspire me so much, just a shame I’m not in a good enough frame of mind to be how I want to be!! I’ll keep trying :)

Reply
Roosa

I love 7 minute workout! It’s so effective and easy to do at home :)

Happy new year to you & Aleks!

Reply
Amanda

Ska inspireras av detta och träna mer hemma. Hatar också gym och har inte råd att gå på massa gympass. Ska spana in appen!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! :D <33

Reply
Melinda

Hej Kenza! Tycker att dina väggar i vardagsrummet ser så kalla och fina ut och undrar vad färgen heter? Om du inte vet, är det en vit eller ljusgrå?
Kram!

Reply
E

Hej Kenza!

Vi är nästan lika gamla. Vi hyr nu en bostad men tänker köpa en nu. Det är jag och min fästman, det har varit vi i 6 år nu. Hur tänkte ni med storleken och antal rum i er lägenhet? Man vill ju inte köpa för stor men samtidigt är jag en person som planerar 10 år fram. Haha.

Vi vill ha barn, om några år. Ni köpte ju en 3:a. Hur länge tänker ni att ni kan bo där?

Du är en förebild för mig. Dubbelt så gamla kollegor påminner mig att jag är ung och att första förhållandet kanske inte håller hela livet..

Kram!!!!

Reply
Isabell

Hej! Jag är inte Kenza men tänker stt jag kan svara ändå ? jag & min man bor i en trea med vår son, han är 4.5 månad och sover i vårt sovrum fortfarande då han ofta vaknar till nån gång på natten & vill ha napp/mat. Så egentligen behöver man i get extra rum första halvåret/året iallafall.
Skulle man sen få ett syskon så är det ju samma grej där. Det äldre barnet har sitt rum & bebisen sover i mamma& pappas sovrum. Så jag tänker att vi nog kan bo här iallafall 4 år till. Beroende på hur tätt man vill ha barn då såklart haha!

Reply
Tessa S

How was your NYE? Looked great on snapchat, haha. I’ve already wished you a haopy new year, but now that it’s officially january I wish you and Aleks again all the best for 2017! btw, looks like you already started your new year’s resolutions!! Great job. I really need to workout too haha.

Reply
Sanna

Tack för träningstipset! Så fort förkyldnibgen från helvetet har gett sig av så ska jag rulla ut yogamattan och utmana mig själv:)

Reply
Sara

Kan tipsa om Försvarsmaktens träningsapp också! Där kan du välj längd själv och om du vill köra rörlighet/styrka/kondition. FMTK heter appen där man hittar appar (:

Reply
tova

Testa Insanity max 30, finns på beachbody, ett intensivt 30 minuterspass! Skit kul, apjobbigt men ack så effektivt! Och som sagt är över efter 30 min :p

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*