• header

HAPPY NEW YEAR!

kenzazouiten_nye16-7 kenzazouiten_nye16-9 kenzazouiten_nye16-8 kenzazouiten_nye16-4 kenzazouiten_nye16-2 kenzazouiten_nye16-5 kenzazouiten_nye16-1 kenzazouiten_nye16-3

Last night’s celebration! I’m wearing dress from Ivyrevel.

Gott nytt år kära läsare! Hoppas ni hade en bra nyårsafton. Vi åt en fantastisk middag hos Otto som han och Erik lagat, och sedan drog vi till Scandic’s takbar där Rami, Sabri och Fang hade nyårsfest. Härlig kväll med härliga människor! Precis så som jag vill avsluta ett år. :-)

Idag är man ju lite sliten haha, men vi var iallafall iväg på kaffe hos mamma och sedan provade jag min klänning inför ELLE-galan (custom made, den blir så jäääkla ball!) Nu väntar jag på att Aleks ska komma hem med pizza… Antar att vi inte är de enda som kör pizza och Netflix hela kvällen? Tips på en ny bra serie om ni behöver något att titta på: the OA!

PS. Nu är alla delar i min giveaway avslutade, imorgon ska jag sätta mig och välja alla vinnare!

// Happy new year dear readers! I hope you had a nice NYE. We had an amazing dinner at Otto’s made by him and Erik, and then we went Rami, Sabri and Fang’s New year’s party at Scandic’s rooftop bar. Lovely night with lovely people! Just the way I want to end a year. :-)

Well today I’m pretty tired haha, but we were at my mom’s for a coffee and then I tried out my custom made dress for the ELLE gala (it will be sooo cool!) Now I’m waiting for Aleks to get home with pizza… I guess we’re not the only ones who’s eating pizza and watching Netflix all evening? If you need something to watch: the OA!

PS. All of my giveaway’s has ended now, I will select all the winners tomorrow!

69 Comments

Solange

Happi New year Kenza!! Can’t wait to follow your new adventures this year, I hope it will be full of hapiness, love (no doubt with your wedding coming) and health! I wish all the best to you and your loved ones. :)

Reply
Tessa S

Wowie that dress is just EVERYTHING! I missed christmas because of my illness but luckily I felt better yesterday so I also had a really nice NYE with my friends :) so nice to see your friends every year, that really shows how close you guys are <3

Reply
Kinga

Hi Kenza,
I am one of the many probably.
I would like to go for coffee with you meet you in person.
I think you are such a wonderful humn being, such a babe, and so cool girl!
I have been visiting your blog for years. You are such an inspiration to me, you always have been. Since you were just starting I remember you were modeling and studing. I always wanted to meet. Anyway I know that ain’t gonna happend but I just want you to know.
Have a graet evening and even better 2017 ! Goodluck with everyting :)
Regards,
Kinga

Reply
noor

Looovely dress, it looks very good on you! It seems like the perfect ending of the year indeed, just with important people, that’s how it should be.

I wish you a good year full of love, friends, memories, people who bring out the best in you and ofcourse a good health.

Hugs from a reader in Belgium.
xoxo

Reply
Hanan Abdulaziz

I was working on New Year’s Eve?. I’m working in a real theatre and we had a NYE event with a lot of champagne and food ? It was super nice because I love my team, was able to drink and eat and the best part is I got paid for it ??
I wish you a happy, healthy and successful 2017 ❤️

Reply
yosie

Åhh, låter så himla mysigt!

Btw, så exalterad hihi håller tummarna på att man har tur den här gången. :D

Reply
Amber

Your night looks like it was so much fun! I’m literally taking a 5 minute break between episode 6 and 7 right now haha, the OA is so good!! Have you finished watching yet?

Ahhh I’m excited for the giveaway announcement, that Ivyrevel package is screaming my name :D here’s hoping!

Reply
Carla A.

Happy New Year!
Another one reading your blog every day! I will never get tired of it!

Reply
Diana

Hej Kenza:) Den röda toppen du hade i Montenegro, vad heter den eller vart hittar jag den? Letar och letar men hittar inte!!

Gott nytt år och god fortsättning:)

Reply
Zoe

Kenza,
Har läst din blogg i några år nu men detta är första gången jag kommenterar – jag kunde inte få det här inlägget ur huvudet. Och förmodligen kommer denna kommentar att försvinna bland dem tusentals du fått hittills men jag känner att jag är skyldig mig själv och min älskade pojkvän ett försök, so here it goes:
I februari 2015 åkte jag ner till Paris för att bo där ett halvår. Jag hade precis brutit en förlovning. Taggad på att få spendera våren i världens vackraste stad var jag redo för allt (som inte rörde kärlek dvs). Vi var en liten utbytesklass och i den fanns en tysk som jag blev vän med. Jag levde rövare i några månader medan jag och tysken pluggade, festade och njöt av Paris tillsammans. Som en blixt från klar himmel övergick vänskapen i något annat och vi blev oskiljaktiga de sista månaderna. En hake bara – efter det där magiska halvåret skulle vi packa ihop och lämna kärlekens stad, han tillbaka till Munchen och jag till Miami på ett internship. Frågan var om vi då också skulle lämna kärleken? Med en klump i magen och lite på skoj frågade jag om inte han skulle komma och hälsa på mig i Miami. Till min förvåning sa han ja och i slutet av sommaren hade vi två underbara veckor i Miami. Sen slog verkligheten till igen: han hade nu fått jobb i Zurich och jag skulle göra klart mina studier i Stockholm. Vid det här laget hade vi kärat ner oss ordentligt, det fanns inte på kartan att inte köra och se vart det kunde leda. Så det var vi gjorde: flög Sthlm – Zurich, Sthlm – Munchen fram och tillbaka i ett års tid och pusslade ihop våra liv så gott det gick med familj, vänner, plugg och jobb. Vid ett tillfälle hade vi till och med ett Excel-ark med alla olika flyg. Men så dök det upp en möjlighet: han kunde försöka komma in på en master på KTH! Så han sökte och allt såg väldigt positivt ut tills vi insåg att antagning.se klantat sig och godkänt ett dokument som sedan fastnat i ansökningsprocessen på KTH – han skulle hamna som reserv (=noll chans att komma in). Vi spenderade en vecka med att uppvakta personalen på KTH för att få dem att göra ett undantag och TILL SLUT var det en kvinna som förbarmade sig över oss och släppte in honom i ansökningsprocessen och HAN KOM IN! Så sedan i augusti bor vi tillsammans i en liten liten skolåda till studentlägenhet – men vi bor i alla fall tillsammans! Han har alltid varit väldigt tydlig med att han vill gifta sig och i samband med att han flyttade hit började vi diskutera vår framtid på allvar. Vi vill så gärna gifta oss men hur vi än vrider och vänder på det får vi det inte att gå ihop ekonomiskt dem kommande åren. Jag vet att han önskar sig ett stort drömbröllop där vi ställer till med en brakfest för familj och alla våra vänner men med den ekonomiska situationen vi är i nu (han har ingen inkomst ännu och får ej CSN, jag har precis börjat första jobbet) kommer det dröja många år innan något sådant blir verklighet.
Jag har sparat länge till en insats till en lägenhet men nu börjar jag seriöst fundera på om dem pengarna kommer gå till bröllop istället (inte allt såklart men du förstår). Han skämtar och säger att jag får bli den som friar eftersom ”jag sitter på stålarna” men jag vet att det ligger något i det, han kommer inte nöja sig förrän han kan ge oss vårt drömbröllop – om typ 10 år… Det skulle vara så fantastiskt att få fria till honom och när han får panik över kostnaderna (efter att han sagt ja och gråtit glädjetårar såklart :D) vore det helt oslagbart att få lugna honom med att han varken behöver oroa sig för ring eller klänning för att jag (som en riktig powerkvinna) har löst det. Jag behöver egentligen ingenting mer än att få vara hans, jag kan gifta mig i stadshuset men jag vet att det betyder så mycket för honom att gifta sig och ha ett fint bröllop och du kan säkert tänka dig hur fantastiskt det skulle vara att få ge honom det. Denna giveaway skulle vara ett extremt stort steg på vägen. Med det sagt så tror jag att vi är flera tusen som förtjänar detta lika mycket och jag förstår att det inte kan vara lätt att kora en vinnare!
Ta hand om dig!

Skrev det här när jag precis skulle lämna Kapstaden och fick inte tillgång till Internet förrän nu när jag landat på Arlanda. Går ej att kommentera på rätt inlägg längre eftersom att tävlingen är avslutad men jag tänker att jag måste våga göra ett försök ändå!

Reply
Jovana

Lovely photos Kenz, and a very merry and happy and prosperous NY to you and all the people in your life who are close to your heart !
I am sure 2017 will be your ROCK ON year ! :D We are all so excited for the new projects that await you!

With much love

Xxxx

Reply
Fabienne Maxi

Hey Kenza, I hope you had an amazing New Year’s Eve! And I wish you just the best for 2017! I spent my NYE just as you with people I love and great food. Today just had to be a Netflix and chill kinda afternoon as well as reading your blog! I’m so excited to see who is winning all the amazing things of your giveaway. I’m keeping my fingers crossed for everyone! And I’m just going to continue wishing for the amazing canon 5d mark iii camera, this price would honestly mean the world to me! I had an eye on this camera since the day you showed it to us on here so I’m really happy that I joined this giveaway and the opportunity to win great things I couldn’t afford myself.

Best wishes and greetings from Germany!
Fabienne

Reply
Joyce Hanenbergh

Happy new year to you too! :) I hope you have an amazing 2017, and surrounded with all the people you love.
Love from the Netherlands

Reply
Linda Funk

Happy New Year to you and Aleks! My Alex and me are on the coach, too, eating fast food and watching the third movie in a row now ?? I hope you are both happy and relaxed like us! 2017 will be exciting ??. Maybe we’ll stay connected ? My future husband has his finger crossed for the soon-to-be-bride-giveaway :)
All the best for you!

Reply
Kristin

Happy new year Kenza! ?? a new year full of love, success and health!
Soo excited for the announcement of the winner ?????? Fingers crossed

Reply
Tanja

Happy new year :) i wish you health, a great wedding and lots of happy moments.

I am too excited regarding the winners of the calendar. I will check every 5 minutes :D

Reply
Nani

Jag såg precis på The OA, sjukt bra. En annan bra serie på Netflix är Sence 8!!!

Reply
Magdalena

Om du inte tittat på SHAMELESS (de tre första säsongerna finns på netflix) så bara måste du se den! :)

Reply
YTA

Happy new year kenza !
Me and my boyfriend tried the oa after your recommendation last night and we really love it ! Never stop sharing your thoughts on series please this isn’t the first one that we watch because of you haha.

Reply
Louise Jorge

Gott nytt år på dig!! Är sjukt imponerad över vad du har åstadkommit i år och mitt mål är att lyckas som du har gjort. Jag ät stolt över dig och hoppas du får ett lika bra fantastiskt år! Kram på dig

Reply
Lauren

Happy new year :) best wishes for 2017! Thanks for always sharing. you looked stunning.

Positive thought to start off the year:
this year, obstacles will come my way but I will over come them. I never lose and nor will I have regrets. I will only learn from tough times, grow, thrive, take all with a smile and a pinch of salt and become stronger than ever before….

Holding thumbs for giveaway one, but regardless everything happens for a reason , and if it’s meant to be it will be. :)

Keep smiling and keep sharing xxx

Reply
Tea

I wish you a happy new year filled with love and joy :) And say hi to Mani :* i really wish to see more of him!

Reply
Emma S

Vilken snygg klänning! ?
Väntar också med spänning på vinnarna av tävlingarna, speciellt den med bröllopsklänningen. Ha en fin fortsättning på det nya året :-) Kram!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Gott nytt år!! Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! :D <33

Reply
stylerecital.com

I loooove the apartment, where You’re standing with a glass of champagne <3 Is it Your moms place? Could Yu show a little bit more of it? Looks like someone has such an incredible interior taste <3
All the best for 2017, Paulina :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*