• header

FEVER

kenzazouiten_sick-1 kenzazouiten_sick-2

Hello from a sick girl :-(

Hej från sjuklingen. Jag har legat nedbäddad hela dagen, förutom när jag åkte in en snabbis för att prova av mallen för min brudklänning samt hämta ut mina nya glasögon (nu slipper jag ha linserna i…. till och med mina ÖGON värker idag haha). Har bara legat och sovit, och kanske kollat lite på Skam säsong 3. Okej kanske kollade färdigt på hela säsongen…

Häller i mig starkt ingefäravatten med honung och hoppas på det bästa! Inte läge att vara sjuk nu. Imorgon ska vi packa ner våra liv i flyttkartonger och på söndag åker jag till Italien. Måste vara pigg då!

Förresten, NUUUU har jag äntligen fått svar från alla glada vinnare från min stora giveaway (utom en, Liliii check your e-mail!) så nu kan jag avslöja vinnarna! Stort grattis till Iliana som vann Canon-kameran och en Macbook, grattis till Rebecka som ska åka på MTV-resa med sin bästis, Simone som vann inredning värt 25.000 hos Reforma Sthlm, Lili som vann allt smink från Mac, Meryem som fick välja Pandora-smycken till ett värde av 15.000, Krimhild (aka Ella) som ska ta med sin mor på resa till NYC, Dara som får Ivyrevel-kläder värt 10.000, Sandra och hennes fästman som ska öva lite brudvals med mig och Calle, och sist men inte minst… Grattis till Hanna som blev den lyckliga vinnaren av brudklänningen från Ida Sjöstedt värd 18.000 och som även får designa sin egen vigselring med LWL Jewelry till ett värde av 35.000 kronor. Det är ett gäng riktigt glada tjejer jag varit i kontakt med nu, så himla kul att göra detta för dem. <3

PS. En läsare berättade precis för mig att jag råkat skriva att jag skulle välja 2 vinnare på de sista tävlingarna. Det är ett stort slarvfel från min sida (missat att ändra när jag kopierat tävlingsreglerna) och det vara bara tänkt att vara 1 vinnare per giveaway hela tiden. Ber verkligen om ursäkt! :-(

// I’ve been in bed all day, except for a quick visit at Ida Sjöstedt’s to try on the first sample of my wedding dress and also pick up my new glasses (now I don’t have to have my contacts in… even my EYES are hurting today haha). So I’ve just been sleeping, and maybe I watched some Skam season 3. Okey maybe I watched the whole season…

Drinking lots of strong ginger water with honey and hoping for the best! I can not be sick right now. We will pack our whole life in moving boxes tomorrow, and on Sunday I’m going to Italy. I have to feel good by then!

Btw, NOOOW I’ve finally got answers from all the happy winners of my big giveaway (except for one, Liliii check your e-mail!) so now I can reveal the winners! Big congratulations to Iliana who won the Canon camera and a Macbook air, congrats Rebecka who’s going on a MTV trip with her bff, Simone who won interior worth 2500 euro, Lili who won all the make up from Mac, Meryem who got to choose jewelry from Pandora worth 1500 euro, Krimhild (aka Ella) who’s taking her mother to NYC, Dara who will recieve Ivyrevel clothes worth 1000 euro, Sandra and her fiancé who will practice their wedding dance with Calle and I, and last but not least… Congratulations to Hanna who became the lucky winner of the wedding dress from Ida Sjöstedt worth 1800 euro, and who also get to design her own wedding ring with LWL Jewelry worth 3500 euro. This is a bunch of really happy girls that I’ve been talking to now, it’s so much fun to do this for them <3

PS. A reader just tolt me that I accidentally wrote that I would choose 2 winners in the last couple of giveaways. It’s just my messy brain that made a mistake (I forgot to change the text after copying the rules) and it was just 1 winner per giveaway all along. I’m truly sorry! :-(

79 Comments

Mikaela

Grattis alla vinnare!! Kan de inte dela med sig av en bild från resa/ögonblick som du kan posta ett inlägg om? Vore kul!! :))

Å till sist- Du är sjuk ofta! Ta det lugnt mellan varven! Kramar

Reply
Sylvia

Oh well, you are definitely not the only one :)
Next time, next try I’d say ;-)

Reply
Bella

ooh i hope you feel better really quick. It wouldnt be so cool if you pack boxes and carry stuff if you are still this sick…it will only extend the sickness. speaking of skams it is SO good thank you for recommending it. i watched it with english subtitles and i watched all 3 seasons in 3 days…everyday one season… :DDD which one was your fav?? mine was season 3. isak and even are too cute.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I think I’d say seaason 3 too! But also loved Noora’s season. Too bad the episodes are so short haha. :-(

Reply
Josefin

Hej,

Echinagard är en receptfri medicin som finns att köpa på Apoteket och min styvmamma (hon är sjuksköterska) gav mig det tipset när jag va sjuk förra veckan, jag blev utan att överdriva frisk på två dagar!! Rekommenderar denna till alla som är förkylda. Häll 35 droppar i ett stort glas vatten så smakar man inte den. Krya på dig! ?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Justja! Varför har man inte alltid det hemma haha. Har bett Aleks köpa påväg hem.. :-) Puss

Reply
Ev

Congratulations to all you happy winners!!!
Kenza, I’m just wondering if you could do a post with all the winning answers? I am so curious what the stories were! I’m sure not just me though!! :D

Reply
Tessa

Congrats to all the girls who won! You’re so lucky!
And get well soon Kenzas :) Take some time and watch some netflix! Btw; because of you I totally got addicted to OA haha

Reply
Maria

Take care of yourself and get well soon! :) I don’t know why but I’m so excited about your moving ? Can’t wait to see your apartment! Those glasses looks adorable, love them a lot.

Reply
Hanna

Grattis till alla vinnare!
Mitt hjärta stannade när jag läste att vinnaren av klänningen & ringen hette Hanna :’)

Reply
Emma Richter-Larsson

Du känner nog igen mina kommentarer vid det här laget. Men vill verkligen göra skillnad! Jag har nu skrivit ett inlägg om hur man motverkar stress med hjälp av sin vardag och har lite knep till vardagen så den blir lättare. Hoppas du tycker om inlägget Kenza??

Reply
Emma Richter-Larsson

Glasögonen är on point.. har inte alls följt Skam. Känner mig helt efter ? Men det är en sak jag gärna vill dela med mig av.. jag har skrivit ett inlägg om hur man motverkar stress. Jag ger nycklar som både underlättar vardagen och hur man låter vardagen vara ett verktyg liksom. Om du känner dig stressad någon gång så hoppas jag att jag kan hjälpa ??

Reply
Selin Kir

I am so sad that I didn’t win anything:(
Next time mayby.. :(
I’m happy for all the winners :)

Xx selin

Reply
YTA

Congratulations to everybody :)
You should try Manuka honey it really helps me when I’m sick !!!

Reply
Carla A.

I didn’t win.. but I’m happyfor these girls <3
Maybe next time is my chanceto win :D

Reply
Ana Josipa

Oh grattis till alla lyckligt lottade vinnare ! <3
Btw, strimla färsk gurkmeja tillsammans med ingefära, häll i hett (ej kokande) vatten i en kopp tillsammans med gurkmeja & ingefäran ! Bästa kuren mot olika typer utav virus, influensor etc. Jag lovar JEBOTE ! hahaha !
Krya på dig Kenza.
Puss!

Reply
Matilda

Hej Kenza, så kul med tävlingen!

Jag älskar också glasögonen, kan man få besvära om namnet på modellen? :) Jag minns att du fick dem av Alex så jag förstår om du inte vet men jag gör ett försök, jag har letat i 2 år nu efter de perfekta bågarna haha! Kram!

Reply
Lili

Haha fan trodde du menade mig när du skrev lili. Fick typ hjärtinfarkt haha. Tänkte att klart det är jag. Ingen stavar som jag typ. Hahaha. Men icke. Well well! Grattis till alla vinnare. :D

Reply
Jenny

Kenza sa ju att hon varit i kontakt med alla vinnarna, förutom en som heter Lili.. Så den vinnare som heter Hanna har hon alltså redan varit i kontakt med.

Reply
Noelle

Congratulations to all the lucky girls! So happy for them! I hope you will feel better soon! take care, love

Reply
Sanna

Åhh skulle bli super glad om du ville tala om var du köpt dina ursnygga glasögon, modell på bågarna?? :D

Reply
Lucia

Hey Kenza, I noticed that you sick very often. This things happen to me too when I have very very stressful period in my life cause I cannot handle the stress even when much less to do than you. I live you so much but I by lot of people that work is literally killing them ?. I would recommend you to read/visit some classes about preventing stress. I don t want to tell to hire more people but maybe with the age you will realise that you dont have to everything on your own and be able to be satisfiet with little less money ( cause more staff) but so much more peace and happiness. I love your company( especially my Cookie fur ?) and you and I just wanted to tell that it would be very heplful to you if you rest not only in vacations but also in Sweden☺

Reply
Lena Chatz

Get well soon! Everyone has the flu now unfortunatelly.. Btw your glasses look amazing, you should wear them more often!
Kisses from Greece <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Åh ingen aning men inuti bågarna står det CL 41348 086 145 om det är till någon hjälp? :-)

Reply
PELİN

I checked my e-mail too, just because Lili and my name have 2 similar letters :D
I am sad that i didnt get it, but congrutulations to all the winners! That’d be cool İf you can share the winners stories :)

Reply
Gajana

I am so saaad I am not going to see You and dance with You and Calle :( But anyway I am sure one day I will get a chance to see You and talk with You! Can’t wait :) Now I want to say Cooongratulation to all the winners!! :) And hopefully You feel better! :) Hugs <3

Reply
Iliana

Hey Kenza! So happy to see my name here on the blog haha and especially now that i am sick the last 3 days with fever and cough! it sucks since i have to prepare and present a project on Monday! Nice! I hope you get better really soon since u have lots of fun things to do!
So again from here huge huge thank u for choosing me as winner! All my friends are so jealous haha.
Kisses from Greece

PS: It is really funny that when i commented on the part1 giveaway, i was with my friend and he told me if u win, you give me the camera. And now i won it. Who could imagine back then.

Reply
P

Lisa skriver:
6 Jan 2017 kl. 18:38
Kenza har skrivit bland kommentarerna nu att hon har kontaktat Neutrogena och att produkterna hon använder inte innehåller mikroplaster.
Like Svara
Susawoo skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:04
Kan det vara så att de bara säger så? Eller ”får” de ljuga om sådant? Liksom är väl upp till konsumenten att kolla sådant, egentligen?
Like Svara
Keso skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:19
Visibly clear daily scrub som hon skriver om innehåller tex massa mikroplaster vad jag förstår.
Like1 Svara
Lisa skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:24
De kan absolut ljuga. Det är inget ovanligt inom marknadsföring.
Like Svara
Nina skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:06
Här är en sida på allt smink som innehåller microplaster även Neutrogena http://hemfakta.se/mikroplaster/
Like Svara
Nina skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:19
Hemfaktas lista är från 16 december 2016 så jag tror mer på den än vad Kenza säger och eftersom listan uppdateras kontinuerligt så borde ju Neutrogenas produkter inte finnas på listan längre om de nu ändrades 2015 som Kenza säger.
Like Svara
Amelie skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:23
Tacka vet jag LUSH och andra märken som inte använder mikroplaster.
Like Svara
Linda skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:27
Tycker synd om alla storbloggare som numer jämt förväntas vara så perfekta föredömen i allt.
Like1 Svara
Anonym skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:32
Innan du tycker synd om Kenza kanske du kan kolla upp vad hon tjänar på ett år, det är löjligt att tycka synd om personer som Kenza och Blondinbella som lever extremt priviligierade liv. Lite verklighets anknytning är bara positivt. Kritik är ju faktiskt något de flesta människor får stå ut med på jobb och utbildningar inte bara något som händer kvinnor som bloggar.
Like Svara
Nina skriver:
6 Jan 2017 kl. 19:33
Ja det är verkligen synd om dem som tjänar 100.000 på ett inlägg.
Like Svara
Gah skriver:

Ur en rent professionell synpunkt, vilket jag har i det här då Kenza har en enorm plattform med enorma summor pengar som hon drar in genom samarbeten och som når ut till väldigt många människor, så är det inte ett dugg synd om dom.
Klimatförändringarna sätter enorm press på världen idag och det är dags att vi gör vad vi kan för att stanna den hemska utvecklingen. I det här har stora företag och i det här fallet Kenza en stor chans att styra det åt rätt håll. Att då förespråka flygresor jämt och ständigt ”för att man kan”, äta enorma mängder kött och göra reklam för produkter som är miljöfarliga är i mina ögon skamligt – miljömässigt sett.
Jag tycker snarare synd om framtidens generationer och framförallt vår planet. Jag fäller inga tårar för Kenza (eller andra företag/kändisar) som får kritik för den skada på miljön dom orsakar medan dom håvar in miljonerna.”

En kommentar som svar på ditt samarbete med Neutrogena. Har du något svar på det?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Oj vilken konversation. Ska försöka svara på allt: Som jag svarat tidigare så har jag varit i kontakt med J&J och fått svaret att de bytt ut mikroplaster mot Jojoba beads (man kan läsa mer här https://www.neutrogena.co.uk/our-commitment). Dubbelkollade med mina produkter i badrummet och Polyethylene finns inte med på ingredienslistan på mina skrubbar. Förmodligen finns produkterna fortfarande kvar på Hemfaktas lista för att det kan hända att vissa återförsäljare utanför Sverige fortfarande säljer de gamla produkterna? Jag vet inte. Det är absolut inte synd om mig, jag tycker det är svinbra att man kritiserar oavsett om det är ett samarbete eller ej. Det är så vi alla lär oss. :-)

Reply
Jessika

Ehmm… I tävlingsreglerna stod det ju att TVÅ vinnare skulle vinna för respektive tävling nr 7 (ivyrevel), nr 6 (new york), nr 5 (MAC)…. :,( grymt taskigt om det bara var felskrivet och nu att bara EN vinnare per tävling…

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Fan helvete! Det gör det. Det är ett stort slarvfel från min sida. När jag skrev tävlingsreglerna för Mac-tävlingen så ville Mac först ha 2 vinnare som vann smink till ett värde 3750 var, men sedan ändrade vi till 1 vinnare som fick vinna till sig och sin bästis och då missade jag att ändra till “en vinnare”. För tävlingarna efter så har jag kopierat tävlingsreglerna och missat att ändra. Stort jävla slarvfel, ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Min hjärna har inte riktigt fungerat som den ska på sistone.

Reply
Jessika

Ok det var ju synd… Ville checka in de olika namnen som hade vunnit för respektive tävling, typ se deras kommentarer för att jämföra lite och se hur de hade skrivit för att vinna (så kanske man kan få inspo och öka sina chanser till vinst i framtiden haha. jag är envis och SKA vinna nästa gång!!!). Dock hittade jag konstigt nog inte någon Rebecka, Krimhild/Ella eller Dara.. Bara Lili i MAC-tävlingen. Hur kommer det sig? :O

Reply
Julia

Åh, vad roligtför vinnarna! Kan tänka mig att de blev överlyckliga! ??

GRATTIS!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Du är såååå fin Kenza! Jag älskar dig och drömmer om att få vara som du! Du är så fin, snäll och ja – helt PERFEKT!

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3

Reply
Lili

Omg!! My heart stopped beating for a moment and than it went way toooo fast hahah
I really thought it must be me and already imagined myself with all the Mac make up ??
Checked my emails and – nope – ???
not me either.
Nevertheless it was fun to participate on the giveaways and maybe I will have more luck at the 20th birthday of your blog haha ????
Enjoy Florence !!!
XXXXXXX

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*