• header

LAST NIGHT

kenzazouiten_florence_dinner_st2-1 kenzazouiten_florence_dinner_c-1 kenzazouiten_florence_dinner_st-2 kenzazouiten_florence_dinner_c-2

Dress here (adlink) // shoes and choker from Ivyrevel (adlink) // jacket from Acne // ring from LWL Jewelry //  bag from Chanel

Såhär såg jag ut igårkväll! Man behöver inte lägga undan bikerjackan bara för att det är vinter, jag kör den som innejacka och sen har jag ytterjackan över. ;-) Middagen var iallafall supertrevlig, vårt bordssällskap var bla skådisen Gaia Weiss från Vikings. Jag själv har inte sett den serien (jag och Aleks började titta på den men jag fastnade inte så han fick se vidare själv. han gillar den dock!) men det var så kul att höra om hennes jobb. Fan ibland önskar jag att jag var skådis haha. Tänk att få gå in i alla dessa roller… Det verkar så jäkla coolt!

// My look last night! You don’t have to put away your biker jacket just because it’s winter, I wear it as an indoor jacket and then I have my coat on top of it. ;-) Anyway the dinner was really nice, we sat with the actress Gaia Weiss from the tv series Vikings. I haven’t seen it myself (Aleks and I started watching it but I didn’t fall for it so he had to watch it alone. he likes it though!) but it was so much fun to hear about her work. Damn sometimes I wish I was an actress haha. Imagine going into all those characters… It seems so cool!

44 Comments

Renée

Vikings is awesome! I was in love with Sweden before, but after watching this series I totally want to live there. Even if it’s dark nearly all day in winter… Btw, cool dress, quite sexy :)

Reply
ISA

såg bilder av taket på insta, HERREGUD!! vilken skapelse! och du är vacker som alltid, såklart <3

Reply
Dixi Wonderland

Jag tänker mer att det måste vara fruktansvärt svårt att gå in i en roll och låtsas vara någon annan :P
Väldigt snygg klänning måste jag tillägga :D

Reply
YTA

I watched it with my bf too but i didn’t really like it. I guess I have to continue to follow your advise when it comes to series haha i always like the series you recommend

Reply
Amanda

Du skulle ju kunna testa att vara statist eller söka en roll med typ en eller två repliker? Bara för att testa liksom? :) Vill så ha den gröna soffan!

Reply
sophie

Jag förstår verkligen inte hur du vågar flyga så mycket. Jag är, som du, rädd för att flyga och tyvärr håller det mig hemma mycket.

Reply
Anna

Hey Kenza!
I have been your reader since 2009 I believe and being your reader has been a pure pleasure to me. It has been amazing to follow you in your successful career and see you succeed also in personal life. I understand how overwhelming it might be in times to be a young woman building up a career and be a fiancé and a friend and also a blogger. I want to thank you for the effort that you take to upload a blogpost between all those other 100000 things you must do daily. But I would also like to remind you that together with me there are many readers who follow you since years and understand that you may not have all that time anymore that you used to have years ago and it is getting harder and harder with your success with Ivyrevel to make time for your blog as well but I at least, in times, feel rather disappointed. I am sorry to say that but recently I just come over your blog to check what you’ve been up to but it may be for like an entire day and in times even more that there won’t be any new posts… I am sorry for that and I am sorry for my comment and I hope you don’t get it in a wrong way, I just wish you could take a bit more effort with the blog and make more time for it. I wish you the best!

Reply
Lana

SNÄLLA KENZA kan du berätta var jag kan få tag på dessa underbara jeans från Levis som du hade på dig häromdagen på insta!! Kan inte sluta tänka på dom, så kär ?

Reply
Ebba

Nej det var inte en snygg eller konplimenterande outfit. Men smaken är som baken – i två halvor!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*