• header

MOVING DAY

– In collaboration with Grabbarna Flytt –

KenzaZouiten_movingday-8 KenzaZouiten_movingday-10 KenzaZouiten_movingday-6 KenzaZouiten_movingday-5 KenzaZouiten_movingday-7 KenzaZouiten_movingday-2 KenzaZouiten_movingday-4 KenzaZouiten_movingday-3 KenzaZouiten_movingday-1 KenzaZouiten_movingday-9

Moving to our new apartment, thank you Grabbarna Flytt for helping us!

I lördags var det ÄNTLIGEN dags att flytta till vår nya lägenhet! Vi köpte lägenheten i juni, men det var inte förrän i augusti vi började renovera. Trodde dock inte att det skulle ta hela 5 månader, men jag har nu lärt mig att det alltid drar ut på tiden haha. :-)) Fint blev det iallafall!

Grabbarna Flytt hjälpte oss att flytta från Hjorthagen till Vasastan och efter knappt 5 timmar var vi klara. Så jäkla glad över att vi tog hjälp av dem (vi hade tänkt göra allt själva, herregud hur hade det gått), snabbare grabbar får man leta efter! Men sedan började det jobbiga, att försöka få ordning på hemmet haha. Min bror och Nadia kom över och hjälpte till, de blev två sena nätter men när vi lämnade hemmet imorse så började det äntligen se ut som ett hem! :-))

// On Saturday it was FINALLY time to move to our new apartment! We bought the place in June, but we didn’t start renovating until August. I didn’t think it would take 5 months though, but I’ve learned now that it always takes longer than you think haha. :-)) It looks super nice though!

Grabbarna Flytt helped us move from Hjorthagen to Vasastan and after barely 5 hours we were done. I’m so happy they helped us (we were planning on doing everything ourselves, gosh I wonder how that would have gone), I don’t think you can find faster guys than them! But then the hard part started, to try to get it organized haha. My brother and Nadia came by to help, we had 2 late nights but when we left this morning it finally started to look like a home! :-))

– This post is in collaboration with Grabbarna Flytt.

1

44 Comments

Ida

Åh lägenheten ser så himla fin ut!!! trivs Mani bra också? Kan tänka mig det är en kul omställning för honom också att bo i en större lägenhet :) Ha det super i Zanzibar och vila upp er:)!!

Reply
Nela

Oh my, the apartment is gorgeous! Love your taste <3 Please keep us posted.
Kisses from Prague!

Reply
Anni

Gud vad tråkigt att allt ska vara i samarbeten hela tiden.. Det känns inte genuint eller äkta längre liksom. Hela bloggvärlden är ju helt sponsrad.

Reply
Maria

I’m in desperate waiting to see the result!!!! Your apartment already looks great!

Reply
Dixi Wonderland

Åhh lägenheten <3 Kan du ens förstå själv hur otroligt långt du kommit från vart du startade? Ska bli så fantastiskt kul att få se mer av den och jag älskar att ni valde att ha en grå färg i sovrummet. Ser så mysigt ut :D

Reply
Caroline

Ser så jäkla fint ut, kan inte du lägga upp bättre bilder eller eventuellt en vlogg på lägenheten sen? :D
Är framförallt nyfiken på rummet med “svarta fönster” in till rummen samt den där glasväggen, har sett mycket inspobilder på liknande grejer och verkar som att ni på riktigt har gjort min drömlägenhet!
Vore jättekul att få se mer!

Reply
Monika Kovacevic

Hej fina Kenza.
Vill bara säga suuuper fin lägenhet och inredningen ser så fin ut, men till något helt annat så har jag fått en förlovningsring som ser mer eller mindre ut som din, sen när jag skulle testa ut en vigselring så blev det ett stort “glapp” mellan dom 2 eftersom att vi båda har en modell som gör att den blir smalare mot diamanten, detta gjorde att det inte alls blev lika fint än vad det blir på en modell som är lika tjock överallt :/ så därför undrar jag ifall du testat någon vigselring ännu och hur lär du lösa “problemet”? Tacksam för svar ☺

Reply
Lydia

Hi Kenza!

congrats! your dream finally came true!)

could you tell me please, where did you buy the golden mirror from your old apartment? it’s so nice and i’m looking for something alike
thanks a lot for the answer! ;)

Reply
Maria

Grabbarna Flytt, vad roligt! De flyttade alla mina grejjs i Helsingfors också i somras, verkligen effektiva och otroligt trevliga:)

Reply
Martha

Yaay! Apartment looks super nice, but all those boxes are making me feel a little bit nervous, hahah (I remember my recent moving, oh..) :)
How Mani likes the new place? And are you going to add headboard to the bed or leave it as it is?

Reply
Johanna

Det ser superfint ut! Ska bli sååå kul att få se lite fler bilder så småningom! Håller själv på och renoverar vårt nyköpta hus så jag vet hur ni slitit! :)

Reply
Amber

I can’t get over how gorgeous your new apartment is! Hopefully you’ll share some more photos with us when you’re done decorating :)

Reply
Style_by_mändish

Bara de små glimtarna man fick nu får en att studdsa av nyfikenhet! (inredningstokig som man är) Det är bara en tidsfråga innan eran drömmiga lägenhet kommer cirkulera runt på inredningskontona på insta…kanske du skulle starta ett inredningskonto??
Stort lycka till i eran nya lya!???

Reply
Christine Gunnarsson

Så himla fint ni får det! Älskar er färg (eller är det tapet) i sovrummet och undrar om det går att få färgkoden på den? Är på gång att göra om i vårt sovrum och du verkar ha hittat den perfekta kulören :)
Tack på förhand och tack också för en underbar blogg. Du är en otrolig förebild för alla tjejer där ute!
PS. Gärna mycket tips gällande Zanzibar, åker dit i februari…

Reply
Sahara

Hej Kenza. Tänkte bara höra med dig om du vet vilken färgkod den gråa färgen i sovrummet har? Super fin. Tack!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Reply
Kajsa

Kan du snälla snälla snääääällllaaaa skriva ut vilken väggfärg ni använt??? Håller också på att renovera min lägenhet och letar efter den perfekta grå färgen till mitt sovrum och detta ser ut som en väldigt bra kandidat!!!

Reply
Lykkis

Så jääääkla fin lägenhet, så himla fint med alla detaljer. Bor i en liknande i Haga i Göteborg, inte lika fräscht golv som ert men kakelugnarna och alla detaljer gör ju så sjukt mycket! Grattis till er, hoppas ni kommer att trivas!

Reply
Jeanine

Haha, alltså förlåt, men jag blir orolig. Typ ser framför mig hur någon tappar en bit pizza på golvet och det blir en fläck som inte går bort.

Reply
Chandra

Awww haha Mani in the last picture looks sooo confused with all the stuff going on around him! It’s so cute :)

Reply
Ethel

Det ska bli så spännande att se hur lägenheten ser ut när ni bott in er, de små teaserbilderna ser ju helt maagiska ut!
Jag såg en bild idag som jag blev helt kär i, och jag tänkte på dig! Det kändes som en pose du brukar göra, och jag vet inte, men det kanske är den starka girlpowerlooken också? Anyways, det är den här bilden: https://printler.com/sv/foto/14479

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*