• header

MOVING VLOG

New vlog up! Join us when we move to our new apartment.

Här kommer flyttvloggen jag gjorde förra helgen när vi flyttade till vår nya lägenhet! Det kändes så himla konstigt och lite sorgligt att lämna Hjorthagen där jag bott sedan 2009, fick inte riktigt ett ordentligt slut heller för allt blev så hetsigt helt plötsligt haha. Men vi ska dit nästa helg och slänga skräp osv, så får säga hejdå ordentligt då!

I vloggen får ni hänga med från Hjorthagen till Vasastan, mitt i allt flyttkaos. Ni får även se nya lägenheten! :-)

// Here’s the moving vlog I made last weekend when we moved to our new apartment! It felt so weird and a bit sad to leave Hjorthagen where I’ve lived since 2009, I didn’t really get a proper end either because everything went so fast haha. But we’re going there next weekend to throw trash etc, so I can say goodbye for real then!

In this vlog you get to join us from Hjorthagen to Vasastan, in the middle of all the chaos. You also get to see the new apartment! :-)

43 Comments

Monique

Yeeees! Finally ! :* I couldn’t wait to see your new apartment. Wish you a lot of lovely days there. I’m crazy about your blog and you’re my bigest inspiration. I hope you won’t be mad if I will organize a similar apartament, because everything you do is just so amazing dear!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Thanks a lot dear! I’ll post more photos and stuff later on so hopefully you can get more inspo. :-) xx

Reply
Elmira

Altså underbara du! Du är så rolig och det är helt fantastiskt kul att få se er nya lya och att du bjuder på dig själv så mycket :) TACK!

Reply
Aida

Kenza!! Du är en så otrolig härlig person och så vacker. Blir så glad när jag läser din blogg och kollar på dina vlogs, blir verkligen inspirerad till att kämpa och kunna ha ett liv som dig någon dag.

Det jag gillar med dig är att fastän du är så känd så är du så jordnära och snäll mot alla, vilket många inte är. Det är verkligen fint!
Jag önskar dig ännu mer av det goda i livet. Love you!

Reply
Kathrine Cramer

Hi Kenza,

Could you perhaps list the music you play in the vlog ? :) I hope you are enjoying Zanzibar :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Oh sorry I always forget!! But all the songs are from Epidemic Sounds (you sign up and pay a fee every month) so the songs are unknown I think? But I’ll ad them to the description soon!

Reply
Kathrine Cramer

Thank you so much ! It is just, there are some really cool tracks in this vlog ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hey again! Here are the songs in the correct order :*

1. Ride it easy – Lauren Dunn
2. Glitz at The Ritz – Gavin Luke
3. Hell no – Elbot
4. Will be forgetting this – Elbot
5. Five Thirty AM – Alexander Lund

Reply
Ebba

Fifan vad proffsig du är! ? Du gör’t så jäkla bra bara! :) Det skulle vara så lätt att störa sig på dig pga 3000 väskor etc etc, men jag kan bara inte göra det. Du ger ett så jordnära och sympatiskt intryck. Blir kul att se lyan när den är klar, lycka till and have fun. ??

Reply
Amber

I can not get over how great everything looks! I love that black thing with glass squares when you walk in, and the bathroom is seriously to die for

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vet tyvärr inte vad färgen heter, men den är iallafall från Chesterfield och vi köpte den från Hagagruppen på Formex-mässan i höstas. :-)

Reply
Christine

Nydelig leilighet, gleder meg til å se den når alt er på plass! Så gøy med vlog forresten :)

Reply
Neslihan Marine Imane

Kenza, it’s been a while since I’m following your stories on your blog, but I’ve never left a comment before.. I just wanted you to know how grateful I’m to have such an inspiring girl like you as an everyday motivation! You’re so so so so beautiful and natural outside and Inside your energy is such pure and joyfull, you don’t know how much I can feel it even million miles away and that’s Why I like to watch your Vlog and blog posts!!
I take you as an exemple, and when I don’t feel good I just put one of your videos and the worries are away especially at this moment , I had to leave my family to follow my dream in Canada in Montreal, I’m a fashion designer student and I would love to work for your brand one day, who knows….

I’m also from a mixed couple , my mother is morrocan and my father is half Turkish and French , so I reconize a lot myself in you
anyway keep being the best at what you do , I send you all the love I have in my heart.

Neslihan

Reply
F

Hej granne! Bor i samma område och vi gick på samma gymnasium :) välkommen till Vasastan, superfin lägenhet!

Reply
YTA

You are so funny ! I love your new Appartement and can’t wait to see it finished

Reply
Hilda

Åh jag blir så himla glad av att titta på dina vloggar! Du sprider verkligen glädje omkring dig. Du är så härlig och jordnära när du filmar verkligen! Det är såå kul att ni har fått den här helt fantastiska lägenheten, ni är så värda det. Man är bara så glad för er skull, jag kan bara tänka mig hur lyckliga ni är just nu :’) Och väldigt kul att man får se dig på morgonpromenad med Mani, jag har själv hund så känner igen mig på PRICKEN haha. Fast ändå kan man inte låta bli att förundras över hur fin du är även i såna tillfällen – tro mig, jag önskar att jag såg hälften så fräsch ut på mina morgonpromenader :) Ska bli SÅ KUL att se resultatet av lägenheten senare, snälla skynda! Stor kram

Reply
sussie

Det är bara ofattbart hur man kan vara så jäkla perfekt och så jäkla grym som du är!
Jag ler alltid genom alla dina video! Du är så unik!

Reply
Prettyhomeblog

Så härlig vlog. Särskilt när du dansar lite också! :) Du, sedan vill jag bara säga att du ser bedårande ut utan smink! Även om inte du kände dig så!
Superfin lägenhet, hoppas ni skall trivas!
//Berith

Reply
Sezen

Hej Kenza och alla andra som läser denna kommentar :) Vad heter låten som spelar kring 08:15?

Reply
Maria

Lägenheten ser så himla fin ut! Måste också säga att jag älskar att lyssna på din svenska accent när du pratar engelska, bor i England och hör sällan svenska accenter, dom är så sköna att lyssna på. Kram! :)

Reply
Christina

Hi Kenza! I LOVE your apartment, it looks great! Since I am looking for a cool lamp for my home, can you tell me where is the chandelier from in your living room :)?

Reply
slwa

Hi Kenza!

Your video was so cool to watch, you’re a very sweet and nice girl! I mean, I’ve been following you through your blog for years now but seeing you live made me like you more, because your personnality got to be shown and it’s worth it. You seem so genuinely cheerful and funny. And don’t let the haters get to you, your beauty is so natural, you don’t even need makeup. Btw, your lashes look gorgeous, could you tell me the brand of the mascara you used the day you filmed the moving out ?

Take care,
bisou <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*