• header

COCONUTS

KenzaZouiten_BiancaIngrosso-2 KenzaZouiten_BiancaIngrosso-3 KenzaZouiten_BiancaIngrosso-1

With the gorgeous Bianca – photos by Fabian Wester

Idag drog halva gänget in till Stone Town (jag var där förra gången vi var här på Zanzibar så jag kände inte att jag behövde åka dit) och andra halvan stannade kvar här på resorten för att plåta. Vi plåtade massor och när vi var klara tog jag och Bianca varsin kokosnöt och hängde på stranden. Så himla glad över att jag lärt känna denna tjej! Jag träffade henne för första gången för 3 år sedan när jag var med i Let’s Dance samtidigt som hennes lillebror Benjamin, men det är inte förrän på senaste tiden som vi börjat träffa på varandra mer, jobbat ihop och nu rest ihop. Väldigt glad för det, hon är så otroligt snäll och rolig.

Nu är det dags för middag! Alltså jag verkligen SLAKTAR middagsbuffén här haha, så otroligt god mat!

// Half of the team went to Stone Town today (I was there the last time we were on Zanzibar so I didn’t feel like going there again) and the other half stayed here at the resort to shoot. After taking a lot of photos, Bianca and I had coconuts and hung out at the beach. I’m so glad I got to know this girl! First time I met her was 3 years ago when I was on Let’s Dance together with her little brother Benjamin, but it wasn’t until lately we started seeing each other more, working together and now travelling together. I’m very happy about that, she is so sweet and funny.

Now it’s time for dinner! Seriously I’m going NUTS on the dinner buffet here haha, the food is so delicious!

43 Comments

Kenza Z

Kenzas svar: Det är Fabians, han hälsar att han köpte den i Thailand hehe. Kram K

Reply
noor

Love the pics! As I often say: you inspire me so much! The only thing is that I can work out right now because of my knee but damn, when I am managed to fitness again I will do all the trainings I couldn’t do!

Hugs from Belgium!

Reply
Bella

on snapchat it looked like you always have a menu and not a buffet !? :) but either way glad to hear the food is good in zanzibar since i am going there later this year :))
btw totaaaally random question but you never updated us on the save the date card photo. i remember that you posted a bunch of photos from the shot but never told us which ones you picked :) would love to know if you chose a more funny cute one or “serious” one :)) <3

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It’s every other night buffet vs menu.. We are always so disappointed when it’s menu haha! Yes I will show it when we get home. :-)) xx

Reply
Agnes

Fina bilder men vad är grejen med den där nya posen, sticker ju in benet på
bianca nästan ?

Reply
Tessa

Oeeee I get so hungry looking at your coconuts! I absolutely love them but I have never drunk them out of a ‘real’ coconut. Bucketlist! Oh, and you’re shirt is just <3

Reply
Elin

Förstår inte varför du inte markerar ut de här inläggen med Samarbete? Är inte resan sponsrad kanske? Riktigt tråkigt Kenza!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Elin! Jag var på Zanzibar för ett jobbuppdrag. Flyg och boende ingår nästan alltid när man är iväg på jobbresa. Företaget som “anlitat” en står för det, så är det nog i alla yrken. Själva resan hade ingenting med min deal att göra. Inläggen jag får betalt för kommer självklart märkas ut som samarbete! Kram K

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*