• header

BRUNCH WITH FRIENDS

KenzaZouiten_brunch-6 KenzaZouiten_brunch-3 KenzaZouiten_brunch-7 KenzaZouiten_brunch-4 KenzaZouiten_brunch-5 KenzaZouiten_brunch-1 KenzaZouiten_brunch-2

Some photos from my day! Get my sweater here (adlink)

Idag hade jag och Aleks mycket vi skulle inhandla till lägenheten. Tv till sovrummet, sängbord, matta…. Och vi kom hem med inget av det! Haha. Ibland är det inte lätt, men vi gick i butiker och fick lite inspiration iallafall! Och så åt vi en helt fantastisk brunch med Dani och Babak på Greasy Spoon, ett sjukt bra brunchställe som ligger bara några kvarter ifrån oss. Jag och Aleks beställde in veggie-tallrik, avokadotoast, chiapudding och pannkakor och delade på allt. Ah vill typ dit igen och äta NU, är ashungrig haha. Ska väl ta och värma lite rester till middag nu!

Blev förresten med iPhone 7 plus idag. Har inte velat byta upp mig än då min 6a funkat perfekt, men efter att ha testfotat med Aleks mobil så kände jag att den har så mycket bättre kamera vilket jag behöver i mitt jobb. Så nu behöver jag bara vänja mig vid den ENORMA storleken! :-)

// Aleks and I had so much stuff we were going to shop for the apartment today. Tv for the bedroom, side tables, carpet… And we came home with nothing! Haha. Sometimes it’s not so easy, but we went to many stores and got some inspiration! And we also had an amazing brunch with Dani and Babak at Greasy Spoon, a really good brunch place just a few blocks from our home. Aleks and I ordered veggie plate, avocado toast, chia pudding and pancakes and shared it all. Ah I kinda want to go there again NOW and eat, I’m so hungry haha. Gonna heat up some leftovers for dinner now!

Btw I bought an iPhone 7 plus today. I didn’t want to change my phone yet because my 6 is still working perfectly, but after test shooting with Aleks phone I felt that the camera is so much better and that is something I need for my work. So now I just have to get used to that HUGE size! :-)

29 Comments

Lina

Men satan vad gott det såg ut! Min kille och jag bor också mitt i smeten (Göteborg) och vi äter ute alldeles för ofta tack vare det… vill inte veta vad vi lägger på utemat i månaden- Men det är ju så härligt att kunna ha sina stammisställen, nu gäller det bara att äta tillräckligt ofta på samma ställe så att de till slut säger “Tjena, det vanliga eller?” det vore fan ju för fint:))

Reply
Amber

You’ll love the bokeh effect on the 7 Plus! It works amazingly well for a camera on a phone :) I hope the coded couture app will be available for iOS as well, not just Android ???

Reply
Tessa

Oeee that brunch looks so delicisous! Even though I just ate a loooot of pizza, I got hungry again hehe. I heard a lot of good reviews about the iphone 7! And I really like the ruffles on you’re top, I feel like that’s gonna be a huge trend this season.

Reply
Noelle

You looked so beautiful! Love this look on you. So simply but beautiful. And how sweet are you and Aleks on that photo? And your friends? So cute. And how goooood does that brunch looks? Im hungry already!

Reply
Sabrina

Borde valt en Samsung s7 edge istället. Bästa kameran! Bytte min iphone 7 plus direkt när jag såg hur bra bilder denna telefon tar ????

Reply
Sofia

Det skulle vara så kul om du kunde berätta eller ge lite tips på hur man fotar bra med Iphone 7 plus! :) Kram på dig ha en fin måndag

Reply
Anna

For the sweater, what size did you take please? does it size well or a little bit large?
Thanks

Reply
Noora

Hej har letat över hela internet efter dina snygga jeans vart hittar jag dem? <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*