• header

NEW WORKOUT

KenzaZouiten_megaformer-4

Friday workout with Dani and Hanna

Mötte upp tjejerna efter jobbet för ett “Megaformer”-pass! Aldrig kört det innan, men det var kul. Jag tröttnar ju lätt så jag gillar att testa på nya saker och variera min träning. :-) Vet inte hur jag ska beskriva passet men det går ut på att man gör en massa olika styrkeövningar på denna maskin och tränar igenom hela kroppen. Även om det verkligen brände till i musklerna ibland så var det var inte det jobbigaste passet jag varit på (ni ser ju själva min energi efteråt, haha..) men det kan vara för att jag fokuserade mycket på att fatta övningarna istället för att verkligen ta i och ge allt. Nästa gång (ska nog köra på söndag igen med Dani) lär bli svettigare! :-)

Nu är det dags för pizza och spelkväll med gänget. De börjar nog trilla in här när som helst!

// Met up with the girls for a “Megaformer” workout! I’ve never done that before, but it was fun. As you know I get tired easily so I like trying out new stuff and do different workouts. :-) I don’t know how to describe this workout but you do lots of different strengthening exercises on the machine and go through the whole body. Even though I really felt it in my muscles, it wasn’t the toughest workout I’ve done (as you can see I still had lots of energy afterwards, haha…) but it might have been because I had to focus on understanding the exercises instead of giving it my all. Next time (I think Dani and I are doing it again on Sunday) will probably be more sweaty! :-)

Now it’s time for pizza and game night with our friends. They will be here any minute now!

26 Comments

noor

This workout sounds very interesting, maybe you can vlog it? :D I cannot really imagine what the workout is about. Speaking of vlogs, it would be very fun to see what your morning/skin care/evening routine is etc, I really enjoooy this kind of videos :D

Reply
Jenny

Hur kan man vara så snygg när man tränar??!! Bara du? Vart är dina tränings kläder ifrån? Puss fina?

Reply
Marta

Hey Kenza!

Just wanted to share my idea for your vlog :) maybe you could to “follow me around Stockholm” and show us how beauty the city is – like a little trip with popular places like Vasa Museum or cozy like your favorite coffeehouse (I was there twice and absolutely fell for it awwww). I know it’s cold and grey now but when the spring comes…. I think it would be a really great opportunity for those who don’t live in Sweden to see your surroundings :) What do you think of my idea?

Keep shredding at bloggin girl!
Marta xx

Reply
Valeria

Åh, ser så himla trevligt ut. Ska nog passa på och köra ett hårt pass jag också! Får se till att svettas rejält. (:

Reply
Sofia

Så snygga träningskläder du har! Var har du köpt? Kan du göra ett inlägg om dina träningskläder och hur dina träningsvanor ser ut?

Reply
jj

Har följt din blog väldigt länge nu och gu vad tråkig du blivit. Du laddar upp typ 1 inlägg/ dag, vad är det för mening med att komma tillbaka till din blogg när du aldrig uppdaterar något nytt? Sen är det alltid samma gamla bilder och du frågar dina läsare om du ska skaffa hund eller bäbis. Att du gör den jämförelsen visar på att du inte är redo för att skaffa barn. Ansvaret och ansträngningen man behöver för att ta hand om ett barn är ingenting i närheten av en hund!

Reply
M

Om det inte finns någon mening att komma tillbaka till hennes blogg så kanske du kan sluta komma tillbaka? Bara ett tips så du själv slipper bli uttråkad av Kenza och känna negativitet inom dig :)

Reply
Amina

Men så är det lite alltid när man testar ett nytt pass känner jag? :) Man har inte riktigt koll på allt och det tar lite tid innan man hittar hur man gör, så det blir liksom inte så jobbigt som det kan bli – det kommer först senare. Men kul att det var roligt och att du ska gå igen, den bästa träningen är ju den som blir gjord :) …och då ska det ju vara kul! Dansar du nånting fortfarande? Du skulle ju iaf dansa med Calle och någon som vann den där “luckan” i din kalender i julas :) ? Dans är ju så roligt!

Reply
Fitnessguru

Så snygg!! <3

Alla ni som frågar vart Kenzas snygga träningskläder kommer ifrån så är de från vår träningskollektion som vi gjort tillsammans med Petra Tungården!

De finns fortfarande lite plagg kvar och samtliga är på rea om ni är sugna. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*