• header

BLUE

KenzaZouiten_saturdayworkout-3 KenzaZouiten_saturdayworkout-4 KenzaZouiten_saturdayworkout-2 KenzaZouiten_saturdayworkout-1

Saturday workout with Alex!

Haha oj, två träningsinlägg på raken… Har det någonsin hänt in the history of Kenza Zouiten’s blogg? Förutom när jag dansade i Let’s Dance dårå. Men det är ju så lätt att komma iväg när man har en träningsdejt! Speciellt när dejten är ett proffs som visar hur man ska göra allt. ;-) Vi körde styrka medan Aleks fightades. Blir så sugen på att boxas lite, det var ett tag sedan..

Förutom träning så har vi även kollat mattor idag och äntligen hittat en matta vi ska beställa för vardagsrummet! :-) Nu gör jag mig i ordning för kvällen, vi ska över till några vänner på middag. Puss!

// Haha oops, two posts about workout in a row… I don’t think that has ever happened in the history of Kenza Zouiten’s blog? Well except for when I was on Let’s Dance. But it’s so easy to do it when you’ve got a workout date! Especially when the date is a pro who can show you how to do everything. ;-) We did strength training while Aleks was fighting. I really want to do some boxing soon, haven’t done that in a while..

Except for working out we’ve also been looking for a carpet today, and we finally found one for the living room! So we’re gonna order it. :-) Now I’m getting ready for tonight, we’re heading over to some friends for dinner. Hugs babes!

21 Comments

Kenzafan

Du är ärligt talat duktig tycker jag! Med tanke på hur många projekt du har på g och att du driver två företag, är sambo så tränar du oftaa. Du har ändå fett Nice body woman o det viktiga är också vilka val man gör i sin vardag. Pussssss <3

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tvättar det oftast 2 gånger i veckan, 3 om jag tränat mer än 2 gånger. :-)

Reply
Maria

Oh, I have an idea about next video :)) Maybe you’ll shoot video with Alex about “how to start to go to gym” – something about basic exercises for the beginner (cardio, strength, etc). I think it will be interesting and helpful and not so hard for you both cause Alex is a blogger too :)

Reply
Silvana

Wow kenza how is it possible to have such a great body? How do u do that?

I mean you are not really a fitness freak or eat just healthy stuff..Can u tell me your secret? :)

Love from switzerland <3

Reply
Josephine

Åh jag och min sambo är också på mattjakt, men det är ju så svårt! Har du några tips?! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*