• header

FOR SPRING

KenzaZouiten_sneakers_c-1

KenzaZouiten_sneakers_s-1

New sneakers for spring! ♥

Ignorerar snöslasket ute (tycker seriöst synd om Mani som måste doppa tassarna i det) och drömmer mig istället iväg till våren! Har en hel del nya skor som jag längtar efter att få börja bära… :-) Bland annat de här två paren som jag fick hem! De vita är från Puma och de rosa från Jennie-Ellen. Så jäkla fresh till blåa jeans! Nu står det i och för sig att det ska regna hela veckan i Paris, men om det ändras så tar jag nog med dessa!

// I’m ignoring the melting snow slush outside (seriously I feel so bad for Mani and his paws) and instead I dream myself away to spring! I’ve got a bunch of new shoes that I can’t wait to start wearing… :-) Here’s two of them! The white ones are from Puma and the pink ones from Jennie-Ellen. So damn fresh with blue jeans! Now they say it’s gonna rain in Paris next week but if that changes, I might bring these!

30 Comments

A

var har du köpt dina blåa tekoppar/kaffekoppar? De fanns med på bild något inlägg längre ned

Reply
Anna Maria

Hej Kenza! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg! Sen tycker jag att skorna i inlägget är sjukt snygga, blir jättefina till våren! Vad heter modellen på puma-skorna? Tack:)

Reply
Amber

Ooh love these sneakers! Can’t wait to be able to wear spring clothes again, feels like it’s been winter forever

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är de från Ginatricot som jag bär i inlägget innan. :-) Kram K

Reply
Anna

Hej Kenza!
Jag har i många år haft problem med min mage och jag förstår hur du mår!
Jag har sedan 3 år tillbaka ätit Inolaxol granolat (ett slags pulver som jag tar i min yoghurt, eller sväljer ner med ett glas proviva på morgonen) som finns receptfritt på Apoteket. Detta har räddat mig!! Jag kan nu i stort sett äta vad jag vill. Värt att testa :) det tog ca 2 veckor innan min mage blev helt bra, men sen lugnade den verkligen ner sig.

Reply
Maria

The white shoes reminds me of Kenza 2007 when you put ribbons on everything haha

Reply
Alina

Kenza, so nice shoes! Perfect for upcoming spring! I have a question, have you ever felt irritation towards Alex’ friends? If yes how you deal with it?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hi! No never.. His friends are my friends and they are all very chill! Sorry I couldn’t help you babe. xx

Reply
Ninni

Jag undrar när Coded Couture appen kommer släppas? :) Kommer du skriva nått mer om det snart?

Reply
Stina

Tjaa! Jennie Ellen skorna är to die for, men i lite dyraste laget för en student.. Kan inte du fixa en rabattkod åt oss? <3

Reply
Enna

Var hittade du Puma skorna?? Har sett de länge på instagram men vet inte var man kan köpa.

Så snygg,jag bara älskar snörena!

Reply
Hanna

Hej!
Jag tänkte köpa de skorna och undrar hur de är i storleken? Pendlar mellan två storlekar nämligen…. Och framförallt – hur gör du för att snöra dem så knuten inte syns? SÅ snyggt men det blir bara knöligt när jag gör så haha… kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*