• header

SHOWING MY TATTOOS

New video! Don’t forget to subscribe to my channel <3

Hej bloggen! Igår passade jag barnen hela dagen medan grabbarna gjorde annat, vi spelade tv-spel och så gjorde vi lunch – falafel och halloumi med sallad, tzatziki och hummus. Enkelt men gott! Vi hade en jättemysig dag och på kvällen hade jag lite vänner över för drinkar innan vi drog ut och dansade. Idag är jag trött som satan men det är lugnt för det enda som står på schemat är att packa och sätta ihop looks för Paris. Och äta söndagspizzan såklart. ;-)

Här har ni förresten veckans video! Först lite plåtning hemma och sedan visar jag upp alla mina tatueringar och berättar tanken bakom dem. Hoppas ni gillar! Puss.

// Hey guys! I had the kids here all day yesterday while the boys were doing other stuff, we played video games and made lunch  – falafel and halloumi with salad, tzatziki and hummus. Simple yet delicious! We had a really cozy day and in the evening I had some friends over for drinks before we went out dancing. Today I’m tired as hell but it’s okey because the only thing I have planned today is to put together my looks for Paris. And then eat my Sunday pizza ofc. ;-) 

By the way, here is this week’s video! First photoshoot at home and then I show you all my tattoos and tell you the idea behind them. I hope you like it! xx

63 Comments

N

Hej Kenza,
Jag har haft liknande barndom som du.. Med en pappa som “walked out” när jag var liten och sen en alkoholist till styvpappa. Under den tiden har jag haft en kusin som alltid funnits vid min sida. En storasyster trots inga blodsband. Jag har därför “Amica optima” på sidan av min underarm. Det står för bästa vän (latin).

Jag uppskattar dig. Tack för att du delar med dig av både framgång och motgång.

Mvh
N

Reply
Steffi

Kenza! Fåtöljen som du sitter på när du pratar om dina tatueringar, var kommer den ifrån? Kram!

Reply
Cornelia

Tror det första jag sa denna morgon var “yes, Kenza har lagt upp en ny video”, haha <3 älskar att du numera gör det varje söndag!

Reply
Sara

Grymma tattoos! :)

Jag har 5 stycken… Jag har “råkat” få ett tema på mina… Olika språk. Haha. Min första är Hakuna Matata (swahili) noch sitter på ryggen. Min andra är en g-klav (tecken för musik) och sitter på min handled. Min tredje gjorde jag för min lillebror när jag var i Israel. Det står ‘min lillebror’ på hebreiska. En kompis skrev det till mig så jag vet att det är rätt (risky när man skriver på andra språk. haha). Mina två senaste som jag gjorde samtidigt när jag var i Budapest är mitt namn på koreanska och sitter över armbågen. En kompis skrev det till mig också. Och min sista är ett citat från en låttext ur ett svinbra band vid namn LLOJD. Det står: Livet är ändå det bästa som hänt mig. Sitter på undersidan av armen.

Om jag har planer på fler? Självklart. Haha. Har en plan på en lite större på ryggen och en på låret men de vill jag verkligen att de ska bli ordentlig gjorda så ska spara pengar och kolla upp ordentliga tatuerare i Sverige. Mina senaste 3 tatueringar har varit ett infall när jag varit ute och rest (är ute och reser nu också och fått tips om en tatuerar så det bli nog en till, haha) men de lite större vill jag göra med eftertanke så de blir så som jag vill ha dem i och med att de är större och lite mer avancerade :)

Reply
Malin

Jag har fem tatueringar. Den första gjorde jag när jag var 18, det är noter från en låt som jag valde att placera på höger fot. Såhär i efterhand så tycker jag att den ser lite konstig ut och hade jag gjort den idag så hade jag inte gjort den på det sättet som den är nu. Jag ångrar inte den, då den dels står för min kärlek till musik och dels för att den här låten har betytt väldigt mycket för mig. Min andra tatuering är texten “Turn Right” samt tre små fåglar, på min vänstra handled (mm, jag vet. Turn Right på vänster handled men det är faktiskt genomtänkt). Det är en låt med Jonas Brothers som jag än idag tycker har en väldigt fin text och mening. Min tredje tatuering blev ett hjärta med lågor runt sig på min vänstra sida (revbenen). Den står för så himla mycket egentligen, att våga tro på kärlek, att kämpa för det som betyder något och för vad som är viktigt, att ha passion och att allt löser sig. Min fjärde tatuering är ett litet pappersflygplan på höger handled (typ där Kenza har sitt C), det är en påminnelse som att jag aldrig ska sluta resa och upptäcka nya platser och att jag aldrig ska nöja mig. Min femte och sista är Empire State Building på utsidan av vänster ankel. Jag bodde ett år i USA (i New York) så dels är det en påminnelse om den tiden, som varit den bästa tiden i mitt liv, och dels är det en påminnelse till mig själv om att ha ett “Empire State of mind”.

Jag har planer på att göra fler tatuering och har lite funderingar på vad jag vill göra härnäst. Väntar bara på rätt tillfälle (och pengar haha).

Reply
Viola

Hi!! Where are those jeans from?? The ones you are wearing in the video while showing your tattoos :) they look amazing xo

Reply
Ronja Savela

Jag har 7 tatueringar: en text på mitt finger som är på alviska, två texter på axlarna, en lång text i sidan, en bästistatuering bakom örat med min bästa vän som jag känt i 15 år, blommor på höften och en liten pistol på revbenen. :)

Reply
Sarah

Åh vilken underbar video Kenza! Tycker att det är jättekul att du har börjat göra video’s ? Har följt dig enda sedan början.. du kommer alltid vara en förebild för mig!

Men något jag skulle önska få tillbaka är shopping-inläggen som du gjorde förut. Att du bara gör et inlägg om senaste nytt tex att du visar upp vad du köpte från Zara? Kramar! <3333

Reply
Patrycja

Nice video! Though Idk if it’s my computer or not, but the video would stop randomly and not go ‘smooth’ at times.
I don’t have any tattoos… I understand why you would want one of Mani but I am not sure if I wouldn’t put it on a different body part. Thigh maybe? Idk if it would be a good idea to put something too close to ‘C’ but you’ll decide of course!

Reply
Ellnor

Jag har 4 :) Min första blev en text på höger höft som säger “They say life is a battlefield, I say bring it on”. Det är från Ushers Numb MEN jag gjorde texten för att jag var sp fruktansvärt trött på de som sa att vänta bara, livet blir jobbigt. Eller det eller det blir jobbigt och livet är ingen dans på rosor. Jag hade redan gått igenom så jävla mycket att jag bara fuck it, jag ska leva livet även om ni säger att det kommer bli hårt.

Min atre senate gjorde jag på samma gång. Jag har ett trafikmärke bakom höger öra som säger “varning för hörselskadade” – ni vet den triangeln för varning och sedan cirkeln med 3 prickar i. Sen har jag en yin och yang på vänster handled för mig och min syster – så olika men ingen yin utan yang och en liten bit an yin i yang osv.

Min fjärde är min bästa, runt höger ankel så har jag världskartan. Inte ifylld utan bara konturerna liksom. Jag älskar motivet samtidigt som han gjorde den precis inna jag började plugga efter att ha rest i 4 år typ. Sedan påminner den mig om att alltid vara ödmjuk inför vad man har, hjälpa världen med vad ma kan osv.

Min nästa blir förmodligen en solros på vänster baksida arm som sprids ut upp på axeln och blir fåglar – för alla de nära som gått bort – inklusive hunden.

Reply
Ioanna K.

i really like the body part and letter style of your revelista tattoo. about Mani, a friend of mine wants to have a tattoo of her dog’s paw .so, you could think about this, too!

Reply
Helena

Jag har 3 tatueringar (fler på g). Den första är texten “I aint got a home, I’ll forever roam” från en låt av Kings of Leon, den är i nacken. Den handlar lite om att jag vill ut och se världen, jag vill inte fastna nånstans. Min andra är texten “born this way” på insidan av armen, för att jag tycker om budskapet. Den tredje är på skulderbladet och är en maskros (sån man kan blåsa). Den hör ihop med den första tatueringen. Det jag har på g är konturerna av en pusselbit. :)

Reply
Gunvor

Haha, min första Gadd var ett porträtt på mig själv. En realistisk bild när jag skriker, är blöt – i duschen. Sjukt wierd bild. Fyllde på med ytligare en tatuering på min tandställning som jag haft. För jag fick kämpa för att få den. Nu har Jagger ansikten på mig själv, en tandställning, några rosor för att bygga ihop dom. Har en ful blomm som jag gjort på mig själv. Riiiltigt kass. Jag har en stooor uggla på mitt lår, en text till min pojkvän finns på foten, och en underboob-gadd av något Nice mönster bara :)

Jag älskar tatueringar och vill att de ska synas! Fler blir det!

Reply
Kaisa Elise

Helle from Your Norwegian fan<3 I have a heart on the same place as you!! AndI have a dog named Lykke, and I tattooed her name on my ribs. ITS not a stupied idea too tattoo something of Mani. It's just so so cute!

Reply
E

Jag har 3 st tatueringar!

Den första är på underarmen med texten “allt löser sig”

Gjorde den för att påminna mig själv om att ALLT verkligen löser sig tillslut. Även om det är piss och man är på botten…

De andra är på ryggen, en ganska stor fågel med endast konturer. Det är en konfettifågel från en kentkonsert. Mitt älskade band! Och med text under “älskling vi ska alla en gång dö”. Från min favvolåt mannen i den vita hatten.

♡♡♡♡♡♡

Reply
Renee

Hi Kenza, fun video, as always :) I have one tattoo, I got it almost a year ago in Ireland (I’m from the Netherlands) when I was in holiday with my sister. She got half of it as a birthday present, and sort of to whether I would really go through with it ;) Anyway, it’s a four-leaf clover. I choose it because I got it in Ireland (cheesy, I know), but also because there are clovers in the lace of my wedding dress. I thought it would be fun to carry around a little part of my wedding dress for the rest of my life.
Now that I’ve got my first one, I’m already thinking about a second one… Maybe something on my foot, but on the side. I’m sure you’ll show us your next one!

Reply
Anna

Jag har bara en tatuering änsålänge, men har planer på flera. Gillar idén av att ha flera men att alla ska vara hyfsat små. Jag har i alla fall ett hjärta på revbenen, som symboliserar flera olika saker, att jag ska tänka på att värdera mitt eget hjärta och bästa och inte bara tänka på andras bästa. Samt att jag alltid kommer ha “ett helt hjärta” nu trots att jag nästan aldrig känner mig hel pågrund av att min pappa inte varit så närvarande i mitt liv vilket lett till att jag knappt har någon kontakt med min släkt på pappas sida.

Planerar på att kanske skaffa liknande fåglar som du har, dödsrelikernas märke eller något ord/en kort text.

Reply
Therese edqvist santesson

heej kenza
jag har än så länge 4 tatueringar som alla är gjorda av en anledning.
Min första är på mitt ena skulderblad och är 3 svalor den har två olika betydelser, jag gjorden den när jag fyllde 18 år så den står för friheten. Jag har rätt så strikta föräldrar när jag var minderårig men när jag fyllde 18 var jag fri att följa min egna väg och gör som jag ville.
Min andra är en älva på min bicep, den är rätt svår att förklara då jag bara drogs till motivet, jag älskar hur den är udda och att man inte ser så många som har en älva. Den står för att det är okej att vara udda och att sticka ut och att inget är omöjligt. Lite inspirerad av tjingeling.
Min tredje är en mandala på min arm den har inte någon speciell betydelse förutom att man hela tiden kan bygga på den. precis som med sitt liv den kommer att växa i takt med att jag gör det.
Fjärde är en drömfångare på min rygg, legenden säger att en drömfångare ska ta bord dina mardrömmar men min står frö att den ska ta bort mina negativa tankar om mig själv och mitt liv. Låter konstig men det har funkat för mig.

älskar tanken att du ska göra en för din hund har själv hund och vill göra en för min. Hoppas du hittar ett motiv som passar dig om Mani
kram Therese

Reply
Nina

Hej! Kul video och intressant att veta bakgrunden till alla dina tatueringar :)

Själv har jag tre stycken. Den första gjorde jag i svanken, ganska stor. Det är mitt stjärntecken (vädur ♈) ( du fyller år 20 dagar efter mig ;) med lite moln omkring. Den andra gjorde jag efter att jag träffat min man. En text på revbenen där det står: “Allt annat än stark passionerad kärlek är slöseri med tid”. Min tredje sitter på min underarm. Det är fyra kaniner som sitter på rad. Anledningen? Jag älskar kaniner! Jag tycker de är väldens finaste djur. De är roliga, lekfulla, intelligenta och sällskapliga. Jag och syrran hade varsin när vi var små och jag har två stycken nu.

Jag har planer på att göra en fjärde, en tillängnat min son Liam. Du kommer förstå när du själv får barn – det finns verkligen ingen större kärlek ? Kram.

Reply
Ebba

Om du ska göra en tatuering av din hund, kolla in kontot “bangbangnyc” på instagram! Helt sjukt detaljerade tatueringar, nästan som om man skissat på dem med blyertspenna på huden. Om du skrollar ner i feedet lite kommer du hitta massor av olika tatueringar de gjort av hundar och andra djur! Verkligen värt att kolla in dem. Skulle lugnt flyga till NYC bara för att tatuera mig hos dem (vet att både Rihanna och Justin Bieber har tatuerats hos dem!). Kram!

Reply
Helena

Min favoritlåt någonsin (nåja, när jag var yngre åtminstone) var Brainstorms My star så jag har en stjärntatuering på handleden ⭐

Reply
Chanel

Jag har sedan 5års ålder varit den största Michael Jackson-nörden man kan tänka sig, så självklart skulle min första tatuering vara en bit av en favorit-låt. Det blev “No force of nature can break your will to selfi motivate” på underarmen då History alltid varit en riktigt power-låt för mig och det kändes fint att tatuera något som har en betydelse även om man inte vet exakt vilken låt det är eller vart det kommer ifrån. Gjorde den på Aces High Tattoo i West Palm Beach, Florida och lipade sööööönder när jag kom tillbaka till hotellet. Tänkte “shit, varför gjorde jag den så stor, varför gjorde jag den ens” och började googla “ta bort tatueringar”, när jag såg priset för vad det kostade att lasra bort den kände jag “nej, fuck it, nu har jag den där, den betyder galet mycket för mig och jag får liksom lära mig leva med den” (som att jag hade fått en ful leverfläck på kroppen som jag betalat x antal hundra kronor för…). Idag älskar jag den dock och är galet sugen på fler tatueringar jag förmodligen kommer lipa sönder över och ångra direkt när jag gjort de… Haha!

Reply
sarah

Hello Beautiful Kenza,

I love your video that you upload every Sunday, Can you do a PARIS VLOG?????? that would be a great one since you are beautiful and this city is just amazing to capture!

Have a great week

xoxox from Boston

Reply
Pia

Fick just huuuge inspiration av dina tarueringar!
Undrar varifrån din fina tröja är från?

Reply
Charnelle

Hi Kenza, I’ve recently came across your blog (have I been living under a rock?!) Im from SA, Cape Town, and I have fallen inlove with you! Hahaha your blog is amazing and I just love everything that you do, you are inspiring! I love your tattoos!! I have one on my thigh that reads “Dream without fear, Love without limits” which basically is a reminder to me to never let go of what’s important to me regarding my dreams and passions in life and the love without limits is to love unapologetically. I want to get a moon next and an Elephant which is my favourite animal in the world! I am also engaged (since the 4th December) and congratulations and all the best for your journey ahead! _xx

Reply
Emmie

Åh fina du Kenza! Älskar alla dina tatueringar!!! Men har en likadan som dig på foten! Gjorde den när jag var 15 och tog lite inspiration ifrån dig! Kolla gärna på min blogg där finns det ett inlägg om min tatuering http://nouw.com/emmieahl <3

Reply
Sanawa

Hej Kenza! Vad fint det blir hemma hos dig, jag måste tipsa dig om en konstnär som jag tror du skulle gilla. Han hade nyligen en utställning med en serie tavlor som skulle passa så bra ovanför soffan. Henric Aryee heter han, här är hans hemsida (de första tavlorna du ser är de jag syftar på)! Ha det bra!

http://www.henricaryee.com/shop/

Reply
Camille

I just had my first tattoo recently and I want so much more now !! Actually you were talking about people not understanding why you want to get a tattoo for Many, but personally I understand 100% ! Well, my tattoo is about my cat, so it seems normal that I understand! He passed away in December after 14 beautiful years, more than half of my life. I wanted to have a “trace” of him on my body so I got a moon in dot on my side (don’t know how it’s called in English) along with a constellation forming the letters “EGY202” which was my cat’s tattoo. I love it so much and I think there is no need to be ashamed to have a tattoo for your beloved animal!
Kisses xxxx

Reply
Sara

Hej!
Jag har nio tatueringar lite utspritt. Ett ankare på foten för att vi alltid har seglat på somrarna när jag va liten. Och en liten påminnelse att alltid stå stadigt på jorden, typ. Jag har två Ulf Lundell låttitlar den ena på axeln ‘när jag kysser havet’ & den andra runt vänster handled ‘är vi lyckliga nu?’ När jag kysser havet, är för att jag ÄLSKAR havet & den låten. ‘Är vi lyckliga nu, är en påminnelse att man aldrig blir lyckligare av att bara göra de andra anser är rätt. Jag har ett typ porträtt på en blåmes. För att jag älskar fåglar och för att blåmes va den första fågeln min mormor (som har gått bort i canser) lärde mig. De står också hennes födelsedatum under fågeln. Sen har jag en “dottad” Atlas för att jag ville å den ä sjukt fin hahaha! Och sen har jag också ett ganska så stort porträtt av min farmor när hon va runt 23 som jag är nu. Hon va hattmodell och gjorde sina egna hattar. Så jag har en bild på henne i en fin hatt på insida överarmen. (Den ä stört bra gjord btw hehehehe) Seeen står de ‘Major Tom’ under armväket på min högerarm för att jag älskar allt allt allt som har med David Bowie att göra ? Har också hans blixt på min handled typ där du har dina fåglar. Men den är sjukt misslyckad å nästan igen färg i alls. Så funderar på att ta bort den, eller om de skulle gå å fixa till den. De va allt! Kram på dig! Och tecknad Mani låter AZUM btw!

Reply
Malin

Jag har 2 tatueringar. Min första är gjord på Miami ink och är en text på min axel med en liten stjärna. Den lyder “Never Look back”, en påminnelse att inte leva i de förflutna utan att blicka framåt på nya bättre saker. Min andra har jag på handleden och även den är en påminnelse till mig själv. De står “Don’t forget ME”. ME är mina initialer så den blir dubbeltydig och är väl en uppmaning att aldrig glömma sig själv och sitt eget värde.

Reply
Hanna

Har ett några stora tatueringar men mina favvos är mina små fillers. Har “SETH + SUMMER” på utsidan av underarmen och en High School Musical-tatuering på benet, “get’cha head in the game” i en basketboll lol. Sen har jag min bästis namn Linnea i en liten banderoll på min högra höft.

Reply
Larissa

Have you been to the production hall of ivyrevel? If you go there I’d like to see a vlog about that. And maybe a workout video would be nice :)

Reply
Nadja

Jag har “I’ve decided to carry home inside me so it’s not really as if I’m leaving” under bröstet, på sidan. Texten kommer från låten A house by the sea med Moddi och orden känns verkligen viktiga för mig. Mina föräldrar (dvs en del av mitt “home”) blev inte särskilt imponerade haha men den är viktig för mig och jag är så glad att jag har den.

Reply
Emilia

Kommer faux fur jackorna fyllas på igen på ivyrevel? Alla är slutsålda nu :(

Reply
Lena

Cool tattoos!
I have 3 myself and 2 of them I regret XDD they are small thank god and close to eachother so a cover won’t be that hard to make.
1st one I got when I was 16.. on Rodos.. on a barstreet.. thought that was a good idea.. felt kinda adventorous.. got a little taurus sign (my horoscope) but basically it looks like satan haha. And then at age of 17 I tattooted my birthday 3.5 next to that satan tattoo.. oh gosh. Those are going to be covered soon! I’m 25 now so I think it’s time.
My third one I got at my early 20’s, I have Believe written close to my ankle. It doesn’t really have a meaning.. I saw a dream that I had it and it looked pretty so on the next day I went to the tattoo studio to make it. Still love it. Kinda impulsive tattoo decisions :DDD No tattoos for me anymore, except that cover :P

Reply
Marg.Ann

Started to think about getting a tattoo now! :D

You have an amazing sweater on this video, is it from ASOS?

Have a great day!

XOXO

Reply
Imke

Hi Kenza,
loved the video and the tattoos :) I am thinking about getting my first tattoo (something related to my dog as well).
I really like your videos, could you maybe do one about the time you saw a ghost?
xxx

Reply
Matilda

Åh jag har själv funderat på en liten tax, för att hon varit och ännu är den bästa lilla kompanjon man kan tänka sig (om en lite envis).

Reply
Katja

I love your videos you are such a sweetheart and so funny! Thank you for sharing your beautiful tattoos with us Kenza!
I have one tattoo myself – a small squirrel in the back of my ankle! It is just an outline of a (fat) cute squirrel and I got it because I am from Finland and last year I moved to England permanently here so basically one day I was just really home sick and I though I should have a reminder of my family – I wanted a squirrel because we are from Finnish Lapland and we had several pet squirrels when we were young – such happy memories of my family. I love it and I am hoping to get more one day!

Thanks again Kenza you are the best blogger ever and seeing you being sweet and silly makes my day!

Puss och kram,
Katja

Reply
Sandra

Älskar tatueringar!! Har 3 st själv. En i nacken där det står “Eis quos amo” som är latin och betyder “För de jag älskar”. Min familj betyder allt för mig och den är en hyllning till dem. Sen har jag ett kinesiskt tecken (cheesy I know haha) bakom örat som betyder mod. Den sitter där för att påminna mig att alltid vara modig, och att alltid våga. Skulle nog tänkt över den lite till innan jag gjorde den haha. But shit happens. Min tredje är den jag är mest nöjd över och var 110% säker på när jag gjorde den. Precis som du sa så fattar inte folk som inte har någon hund hur i hela friden man kan göra en tatuering för ett djur men det är precis vad jag gjorde. Det var en självklarhet för mig när han dog. Tatueringen är ett “Z” som var första bokstaven på hans namn och den är placerad vid fotknölen. Nu är han med mig vart jag än går (därav placeringen).
Så go for it med en Mani tatuering. Något du älskar så mycket kan du aldrig ångra (så länge den blir bra vill säga)!

Kram!

Reply
Madde

Hej!
inredningsgalen som jag är så la jag märke till den supersnygga fåtöljen du satt på. Skulle uppskatta det så mycket om du ville berätta vart den är köpt:) Lägenheten är jätte snyggt inrett av av jag har sett på bilderna!

Reply
Julia

Jag har fem tatueringar, min första är ett double infinity tecken högst upp på revbenet som står för evighet, min eviga kärlek till min familj. Min andra tatuering är en syskontatuering och det står “min syster är min eviga vän” på foten plus ett litet hjärta över texten, min tredje är ett kors i mellangärdet, don’t do that, det gör asont!!, den betyder väl egentligen inte så mycket alls, har bara alltid velat haft en kors där bara.
Min fjärde är en hind med texten “always” under, cause vem älskar inte Harry Potter?! Och den sista tatueringen är en apa som håller för öronen med ett “A” bredvid den, på samma ställe där Kenza har sin palm. Det är en bästis tatuering, känner man oss väl så vet man vad den betyder för oss, men det är verkligen en intern sak mellan mig och henne, haha. Den är ganska så ful men älskar den iaf!

Reply
Anniken

I know exactly what you mean! I have a tattoo that I wanted to make in tribute to my dog who died in October last year. She got 12 years old, I felt like we were best friends the whole time. I miss her every day <3 I made a paw on my little finger. I think it looks cool.

Love your blog!

Reply
Angelica

Älskar dina tatueringa, verkligen så fina. Jag har ingen tatuering men funderar på två stycken just nu. Framförallt ska jag och min syster göra en tatuering tillsammans som ska vara en text som både representerar hur vi står upp för varandra, trots att vi är natt och dag så kompletterar vi varandra och gemensamt intresse sedan barndomen. Helt enkelt oss tillsammans.
Sedan skulle jag även vilja göra en tatuering som symboliserar mitt stjärntecken. Ja, man vet aldrig vad som sker.

Reply
Pörnie

Hej Kenza!
Ville dela med mig utav mina tatueringar jag har på kroppen. Jag har 10 st totalt.

-En fotlänk runt fotleden med ett kors som går ned ovanpå foten.
-Liljor och körsbärsblommor på hela vänster lår (väldigt stor tatuering)
-Höger revben har jag texten “wake up everyday stronger than yesterday, face your fears and wipe your tears”
-På höger sida av underarmen står “Sister Love (hjärta)”. Gav min syster detta i 18 års present, en gemensam tatuering som ett tecken på att vår kärlek till varandra är stark och för all skit vi har gått igenom som bara gjort oss starkare.
-Vänster pekfinger “one day”. Ska fortsätta på resterande fingrar med “baby we will be old”
-Vänster handled. “Never Give Up”. Min första tatuering och står för den jobbiga barndomen, tonåren och en bit in i mitt ungavuxna liv som påminner mig om att aldrig ge upp, hur mörkt livet än kan vara ibland.
-Höger långfinger har jag ett kors. Uppväxt i ett kristet hem. Denna står för den kristina grunden jag har än idag, trots att jag avsagt mig ifrån allt med religion.
-Höger ringfinger. En diamant. Står precis exakt för samma sak som din diamant tatuering. “En diamant är omöjlig att förstöra”.
-Vid nyckelbenet. “Rara Avis (och en fjäder)”. Latin och betyder Sällsynt Fågel och/eller konstig människa. Föredrar de sistnämnda ;)
-I nacken. “Jonas”. Den är för min son, som då heter Jonas, och som jag fick väldigt ungt och han är mitt allt och betyder allt för mig.

Har många fler jag ska göra och flera stycken av dessa ovannämnda är inte klara och behöver fixas till litegrann. Som du också säger, man blir beroende när man väl börjat tatuera sig. Tack för att du tog dig tid och läsa min kommentar och tack för att du är den du är. En ren inspiration och jag älskar att läsa din blogg (gjort i många, många år). Du är bra! Stor kram.

Reply
Natalie

Jag lät min lilla hund trampa runt i vattenfärg, sen satte jag honom på ett stort vitt papper där han fick göra massa tassavryck. Valde ut det bästa och tatuerade in det. Det är den absolut finaste tatuering jag har och betyder så mycket för mig!

Reply
Axel Bergholm

Tja!

Kan skissa lite på en cartoonized Mani. Kolla min insta och dra iväg ett mail om du gillar det du ser, så kanske vi kan styra upp något? :)

Glad valborg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*