• header

BYE!

IMG_7486

Leaving for Paris! Jeans from Asos, sweater from Ivyrevel (adlink), shoes from Jennie-Ellen

Okej ska aldrig mer packa inför en resa samma dag som jag åker, började bli riktigt svettigt där mot slutet haha. Men jag hann! Skulle egentligen packat igår men fick sån huvudvärk så jag orkade verkligen inte, får skylla mig själv som var ute och dansade i lördags hehe.. Så jag och Aleks låg bara på soffan igår och köttade the Path-avsnitt. Bra serie!

Nu är jag iallafall i taxin påväg till Arlanda! Där ska jag möta upp Stella som ska med mig till Parre. Vår första resa ihop, kul!! Även Lisa, Rami och Bianca ska med på samma resa (vi åker dit med YSL) och Dani kommer ner imorgon, vilket drömgäng. <3

// Okey I will never ever pack for a trip on the same day I’m leaving, I was getting really sweaty there at the end haha. But I made it! I was going to pack yesterday but I got a huge headache so I couldn’t find the energy, I only have myself to blame since I was out dancing on Saturday hehe.. So Aleks and I were on the couch all day watching lots of episodes of the Path. Really good tv-series!

Anyway now I’m in the taxi on my way to the airport! I’m gonna meet up with Stella there, she’s joining me to Paris. Our first trip together, fun!! Lisa, Rami and Bianca are going on the same trip too (we’re going together with YSL) and Dani will join us tomorrow, such a dream team. <3

32 Comments

Mia

Usch, näää det skulle jag inte klara av.. skulle stressa ihjäl mig :)
Hoppas ni får en toppen resa!

Reply
Moa

trodde det låg en orm i väskan på bild 2 hahahahah….. fick zooma in ORDENTLIGT för att se vad det var hahaha

Reply
ISA

Här har du en som börjar skriva packlistor en månad innan, haha! ska lära dig allt jag vet ;) ha det underbart nu!

Reply
Moa

Hej!! Undrar om ni kommer få in fler storlekar på plaggen i de nya kollektionerna som släpps nu? Och ungefär när kommer de isåfall? :) Många fina som tog slut snabbt nämligen

Reply
Minea

Hi, if time over check out my website filled with something for everyone! hopefully u will enjoy it and share it with your near ones.

Xo Minea

Reply
Katia

kan du inte tipsa om hur du tänker med packning inför en resa :) tänker du outfits? tänker du hellre mer än för lite? behöver massor med tips!!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*