• header

STOCKHOLM – PARIS

KenzaZouiten_Paris-travel_st-1 KenzaZouiten_Paris-travel-2 KenzaZouiten_Paris-travel-4 KenzaZouiten_Paris-travel-3 KenzaZouiten_Paris-travel-1

We’re here!

Förutom en väldigt turbulent landning så gick resan hit bra! Vi kom till hotellet för en stund sedan, har packat upp (måste alltid hänga upp mina kläder i garderoben, klarar inte av att bo i en resväska även om det bara är några dagar haha) och nu ska vi snart till Biancas rum för att beställa upp lite roomservice!

Vi är förresten här på pressresa tillsammans med YSL. Imorgon vankas det brunch och besök i deras fabrik och på onsdag är det en stor YSL-fest här. Det ska bli jättekul! :-) Nu måste jag kila, ha en fin kväll så hörs vi imorgon. Puss!

// Except for a very turbulent landing, the trip here went fine! We arrive to the hotel a little while ago, I’ve unpacked my bags (I always have to put my clothes on hangers in the closet, I can’t stand living in a suitcase even though it’s just a few days haha) and now we’re gonna go to Bianca’s room to order some roomservice!

Btw, we’re here on a press trip together with YSL. Tomorrow it’s time for brunch and a visit at their factory, and on Wednesday there’s a big YSL party here. It’s gonna be so much fun! :-) I have to go now, enjoy your evening and I will see you again tomorrow. xx

22 Comments

frida

Kul!! Vilket område bor ni i (vilket arrendissement) och vilket hotel? Ska till paris i juni och behöver lite inspo! tack för en fantastisk blogg Kenza!!

Reply
Mia

Usch, avskyr starten och landningen. Tycker det är såå obehagligt :)
Vilken spännande resa, ska bli kul att få läsa mer om den sen!

Reply
nouw.com/heddasöderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Reply
Enrica

Love Love Love this! Your outfits are always on point! I know its an rather older post, but please let me know where are your light blue jeans from??xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*