• header

SNOWY

KenzaZouiten_snow_st-1 KenzaZouiten_snow-2 KenzaZouiten_snow-3 KenzaZouiten_snow-1

Jacket here (adlink) // jeans from H&M // boots from Balmain // bag from Gucci

Aaaaand the winter is back! Min syster kommer inte bli så glad haha, hon och barnen kommer upp från Skåne i helgen och hon verkligen hatar snö. Vi pratade i telefon häromdagen och jag ba neeeeej nej det är inte snö här inte! Det är typ vår! Haha.. Det ska iallafall bli fett mysigt att ha dem här! Har saknat dem massor.

Har ni haft en bra onsdag? Jag har som sagt filmat med Stella och sedan har jag suttit och jobbat vid köksbordet. Tycker om att ta en dag i veckan då jag fokuserar helt på Kenza Zouiten AB (mina kanaler, samarbeten och roligt pappersarbete) och det gör jag bäst hemma där jag kan jobba ostört. Ska röja undan mer jobb nu innan Aleks kommer hem, då ska vi sätta oss med bröllopsplanering. Puss!

// Aaaand the winter is back! My sister is not going to be happy haha, she’s visiting this weekend with the kids and she really hates snow. We talked on the phone the other day and I was like noooo there’s no snow here no! It’s like spring! Haha… It’s gonna be so cozy to have them here though! I’ve missed them so much.

How was your Wednesday? Like I wrote this morning I’ve been filming with Stella and then I’ve been working from home. I like taking one day a week where I focus completely on my other company (my channels, collaborations and fun paper work) and I do it best from home where I don’t get disturbed. I’m gonna get some more work done now before Aleks gets home, because then we have to sit down with some wedding planning. xx

29 Comments

Jessika

random fråga kanske hehe men med tanke på att du/ni som är bloggare alltid har fullt upp på schemat, är inte ni rätt slut varje dag? brukar du behöva powernapa? xD

Reply
F

Vilken söt outfit! ? Men det ska tydligen bli ca 5 plusgrader och sol i helgen, så du vet! Så snön försvinner nog snart.

Reply
Eva

Din lilla gula lyser upp i den tråkiga snön. Håller med din syster. Usch och fy för snö. Hoppas ni får fina dagar ändå haha ?. Kram

Reply
Lacky

Jättesnygga bilder! Snön kan vara mys, men INTE på våren för nu ska det liksom vara sol & värme redan haha xD Men mysigt med familjebesök i alla fall, och lycka till med bröllopsplaneringen <3

Reply
Gunilla

Hej Kenza! Jag undrar vilken kamera du har använt till dessa snygga bilder!?❤

Reply
MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång

Apropå Internationella kvinnodagen vill jag bara kika in och säga att du fanimig är min största kvinnliga inspiration och att du bara skriker Girlpower. Älskar det!!!!

Följ gärna mitt liv i Melbourne, Australien där jag pluggar, tränar och svänger runt på äventyr! :)

Reply
Amina

Så härligt med en gul färgklick! Jag har faktiskt också en gul väska som bara väntar på att bli använd… Grämer mig lite att jag inte använt den än nästan alls men det har inte riktigt varit läge. Men snart så. En som kan bli kompis med din, fast med en hästskoform på låset…. Om du förstår vad jag menar ;)

Reply
sara

Åh så grå Mani har blivit i sitt lilla ansikte. Förr var han så mörk och nu är han en gammal gubbe ha ha. Så gulligt!
Min förra hund blev helt vitt i ansiktet när hon blev tant, hon blev 11 år.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*