• header

REUNITED

IMG_8005

Reunited with my girls! <3

Nu är äntligen syrran och barnen här! Som jag saknat dem. Anya och Sally har blivit SÅ stora. De blir 3 och 6 i år, tiden går så fort… De är här till på söndag så jag ska verkligen passa på och umgås ordentligt med dem!

Vi har precis ätit tacos (halloumi, bönor och kikärtor istället för kött, ba på med lite tacokrydda så blir det lika gott!) här hos oss och snart kommer Aleks bror och barnen också. Vi ska titta på premiären av Let’s Dance! Så jäkla pepp på det, ska bli kul att se alla nya deltagare dansa. Är typ nervös för deras skull, den första fredagen var fan värst haha.. Hejar iallafall på min gamla danspartner Calle (och Anja), och så Ellen såklart! Tror de kommer va riktigt grymma. :-)

// My sister and the kids are finally here! I’ve missed them so much. Anya and Sally are SO big. They’re turning 3 and 6 this year, time goes by so fast… They are here until Sunday so I’m gonna spend as much time as possible with them!

We just had tacos (halloumi, beans and chick peas instead of meat) at our place and soon Aleks brother and the kids will come over as well. We’re gonna watch the premiere of Let’s Dance! So excited about that, it will be fun to see all the new contestants dance. I’m almost nervous for them, the first Friday was the worst one haha… Anyway I’m cheering for my old dance partner Calle (and Anja), and Ellen of course! I think they will be really good. :-)

13 Comments

Angelika

Sally is 3?! ?? Omg, it’s like yesterday you wrote that she was born! Time goes so fast

Reply
elin

åh vad fint!! <3 låter som jättegoda tacos för övrigt, jag har lite dille på halloumi men så himla svårt att hitta i Paris om man inte åker till en special-affär, som då ligger på andra sidan stan :(

Reply
Lulle

Hej Kenza!

Kan inte du SNÄLLA ha ett samarbete med Larsson and Jennings snart igen? Är SÅ sugen på en av deras klockor men de kostar ju en del så någon rabattkod hade varit roligt att få. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*